Duktig flicka ;)

2008-11-18 @ 18:14:30

Idag har jag suttit framför datorn från cirka halv tio till klockan sex. Det enda jag gjort däremellan var ett litet stopp hos Alex får att diskutera mera tenta, diskat och lagat lite mat. Hemtentan är i fullgång. Jag trodde jag var smart och lånad böckerna på bibblan för att spara lite pengar men icke. Nu måste jag lämna tillbaka dem på torsdag och alla andra som har åtta dagar på sig att skriva fick helt plötsligt dubbelt så lång tid som jag. Men hey, jag har typ skrivit tre av fyra frågor idag. De är långt ifrån klara men den mesta faktan är där så jag behöver förhoppningsvis inte böckerna i helgen när jag ska kompletera. Har ju en av böckerna, mina anteckningar och det lilla kompendiet så det ska nog lösa sig. Svåraste frågan har jag sparat tills imorron och den måste jag läsa en hel del för att kunna plita ner ordentligt men jag har massa tid :) så jag är positiv. Tänk om jag hade pluggat såhär mycket varje dag? Då hade jag varit ett geni by now! :P 

Ännu en julklapp fixad idag :) Sköönt. Hoppas att det där andra med pengarna skall fixa sig bara, börjar gå mig på nerverna nu. Vadå, det är ju inte mitt fel liksom?

Pratade med Hagmar förut och det verkar som om ALLT händer helgen 6-7 dec, tyvärr. Nästa helg ska jag sitta här uppe helt själv och inte göra ett skit.. Och helgen efter det så blir det två fester, en här i Ks och en i Lnkp och däremellan skall jag hinna jobba och kanske åka hem? Hur detta nu ska gå till? :/ Åker hem på torsdag i vilket fall, skall bli mys att träffa E. Och familjen och Mackan och Fille med :D Nä, nu ska jag återgå till "Sociala rörelser" och tv:n och eventuellt lite god kvällsmat :)

Ciao

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback