Sweet Saturday

2008-11-29 @ 14:03:35

Humör: Positiv
Gjort: Diskat, tvättat och ätit.
Planer: Ingenting, till stan?
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: MixMegapol
Läser: Det jag skriver
Dricker: Inget.
Äter: Inget.
Bästa: Att jag har världens bästa bästa kompisar och finaste pojkvän.
Sämsta: Att jag är ensam hela helgen
Väder: Grått
Dagens favoritsak: Min te-kopp
Vill ha: Mer pengar
Motto: Positiv syn på livet gör allting lättare
Dagens outfit: Mysbyxor, linne och stickad tröja. MYS


Lördag, lugn dag. Vad ska jag göra nu? Jag har tvättat, diskat, ätit frukost och lunch, bäddat rent och pratat med min älskling. Nu står både tv, radio och dator på. Life of Ryan på Mtv är väl ingen höjdare men jag har inte så mycket annat för mig. Har läst lite i boken men den är tråkig och svår, tänkte ta mig igenom de sista sidorna i starthäftet. Funderar om jag ska svänga förbi stan och kanske köpa lite julkort. Budgeten den här månaden är pressad som alltid och dessutom måste jag nog köpa ngt mer till Vega och Pappa. Vi får se vad jag kan hitta som passar min budget.. 

Em ringde igårkväll. F*n vad jag saknar henne. Det var så skönt att höra hennes röst och hur kul hon hade det när jag låg här hemma själv och tittade på Pirates. Hon var väl inte helt nykter, och inte Oskar(Oscar??) heller men desto roligare att lyssna på dem. Det ska bli underbart att träffa dem nästa helg och alla verkar jätte trevliga! Jag är också lite besviken över att jag inte började i Lnkp istället, så jag hade kunnat vara med dig hela tiden tjejen, precis som du sa, men jag antar att vi alla måste växa upp och ha vår personliga utveckling. Men jag vill att du ska veta att jag ÄLSKAR DIG MASSA!

Jag har varit duktig och läst nästa kapitel, "Ungdomar kan uträtta underverk" i Richard Carlsons "Hetsa Inte Upp Dig Över Småsaker" och här kommer dagens små tips. Alla ungdomar kan uträtta underverk, det räcker att plocka upp pappret från gatan, hjälpa tanten som tappade vanten och le mot dem du träffar på gatan. Underverk kan vara både stora och små, alla lika viktiga! RC tar ett exempel där en ung flicka jobbar extra på ett djurhem och letar efter en ägare till en hund som ska avlivas om två dagar. Medan hennes kompisar står i receptionen och surar över att de är sena till en fest ber flickan om två minuter till för att göra ett sista samtal. Kompisen svarar att det ändå finns för många djur som hon inte kan hjälpa och att de borde gå istället men tjejen ringer samtalet och det resulterar i att en gammal dam kommer och hämtar hunden dagen efter . Flickan säger till sin kompis att tala om för hunden att de borde ha gått till festen istället.

RC vill påvisa att småansträngningar för att göra det rätta är att uträtta storverk varje dag. Engagera dig i något som du tror på och du kommer må superbra samtidigt som du utför en storartad presentation. Mitt mål är att engagera mig i Rädda Barnens Ungdomsförbund nästa år, vad är ditt?

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback