Fredag - bästa dagen i veckan

2008-10-31 @ 14:46:53

Sitter hemma och ser på Oprah, har pluggat lite, ätit, diskat. Pratade med E och bad honom vara försiktig om han skall komma hit inatt redan, eftersom vädret inte är så bra. Har ju inga vinterdäck på ännu. Men han kanske kommer imorron ist, så att han hinner byta. Och det är ju super bra, synd bara att en hel dag till försvinner. Vi har ju liksom inte så mycket tid ihop :/ Ska läsa ett kapitel till i boken sen.. Och sen kanske jag ska till Filip ikväll, vill inte vara själv hemma..

Politiskt deltagande, den nya delkursen är tråkig och jobbigt.. "Close to home" började på tv.. Borde inte se sånna här serier egentligen för jag får en hel del hemska drömmar med jämna mellanrum och tv-program gör det inte lättare.

Ska nog ringa syrran snart.. :) Future looks bright!

Thoughts, thoughts, loads of thoughts...

2008-10-30 @ 21:00:38

Sitter just nu och funderar över Ceazaren, syrrans fina vovve som kanske ska komma hit. Ska prata lite med E och så först men jag är jätte "sugen". Speciellt nu när jag sitter här på kvällen, framför tv:n och datorn, helt ensam och har knappt varit ute på hela dagen. Hade varit underbart med lite sällskap. Jag tog ju hand om Devil massor när jag och C var tillsammans. Devil ser precis ut som Ceazar och blev tillslut anledningen till att var kvar hos C. Men när jag träffat E insåg jag att en underbar hund inte var tillräckligt för att basera ett förhållande på, så jag gjorde slut och förlorade en underbar kompis samtidigt. Ja, han var lite busig. Han drog i kopplet, hoppade på folk som inte ville böja sig ner för att hälsa på honom men jag älskade honom av hela mitt hjärta. Inte för att Devil och Ceazar är samma hund men jag tycker att Ceazar är lika underbar och tror att han kan bli en lika superfin kompis till mig som Devil var. Fast Devil bodde ju hemma hos C och C fixade allt, nu vill jag testa att fixa allt själv. Jag ser fram emot att gå ut på promenader och mysa hemma. Ska bli så mysigt att ta hand om någon, att ha någon som blir glad när man kommer hem och inte känna att varje kväll ensam hemma blir ett misslyckande. Nu ser jag fram emot att vara hemma på kvällarna och ta hand om honom. Det enda jag kan tycka är lite jobbigt är att han bara kan transportas i bil, jag menar om jag skulle ha honom på foder, men jag tror att E gärna skulle komma hit upp om jag kunde få en lyckligare vardag. Det finns många sätt att lösa det på om man bara vill. Jag tror att jag och Ceazar kommer att bli bästa kompisar. Som sagt, jag ska bara prata med E först ikväll, innan jag ringer imorgon syrran. Jag vill JÄTTE gärna testa att ha honon häruppe hos mig och jag LOVAR att ta jätte bra hand om honom!

Julklappar

2008-10-29 @ 16:53:06

Julklappsletandet är i fullgång och denna vill jag ha. SATC är så bra. Jag såg några avsnitt då och då. Var egentligen lite  för ung när det gick på tv och tyckte att det mest var pinsamt men nu, efter jag sett filmen, är jag helt förälskad! Så denna önskar jag mig i julklapp. Och filmen så klart.

Och:
En hårtork
Pengar till framtida resor
Presentkort på klädaffärer
En vetekudde
BedHead - Small Talk
Böcker

Det är konstigt hur mycket synen på julen kan förändras på ett par år. När man var liten var julklapparna man skulle få allt man brydde sig om. Ju äldre man blev desto viktigare var det att julklapparna man köpt gladde personen som fick dem och vips så önskar man sig inte så mycket saker längre. Jag har flyttat hemifrån nyligen och borde ha massa saker jag saknar men det är det inte. Men jag har lite planerade resor. Bland annat önskar jag mig pengar så jag kan åka och hälsa på Fny i London till våren. Jag skulle också vilja åka på restresa med E till sommaren. Min andra sol&bad resa i hela livet. Bäst att passa på, tycker ni inte? Tanken var att jag och E skulle åka till Island över jul, men det blir inte så. Så nu har jag blandat in honom i mitt årliga problem, vart ska vi tillbringa julaftonskvällen? Ett jävla val ett barn aldrig ska behöva ta. Men nu har vi ju körkort så det blir väl en fläng-julafton och så får vi hoppas att så många som möjligt blir glada.

Ska snart sätta mig på tåget och åka hem till Ks. Känns sådär. Men E kommer upp igen i helgen så jag behöver bara överleva två dagar utan honom. Sen hoppar jag tack-sittningen. Känns sådär. Det är ju ledsamt att missa allt det roliga som folk pratar om i veckor efteråt men jag är fortfarande förkyld och vill tillbringa den kvällen jag och E har ihop tillsammans. Ska nog väcka älsklingen nu. Skriver mer ikväll. :)














Ensam

2008-10-28 @ 17:53:52

Funderar på att skaffa ett husdjur upp i Ks, är ju liksom rätt så mycket hemma. Känner mig så ensam i lgh:en. Men det måste ju vara ett som jag kan lämna "bort" om jag ska åka till Spanien i ett halvår om ett och ett halvt år. Och sen får det ju inte vara så dyrt heller.. Har ju inte pengar. Är ju en hundtjej men har inte pengar till en vovve och gar ingen som kan ta hand om honom om jag ska resa bort. E jobbar ju på olika ställen och kommer inte kunna åka hem på luncher för att ta ut vovven heller. Funderar på en kissekatt också.. Men i en etta? Det får ju vara en innekatt eftersom jag bor på tredjevåningen och inte riktigt kan låta katten gå ut och in genom fönstret.. Men skulle inte en kisse bli oerhört uttråkad av att bara ha ett rum att röra sig i? Hunden går man ju i alla fall ut med.. har många kompisar som har vovvar där uppe..
Jag vet inte.. man ska ju inte bara skaffa djuret för sin egen skull utan det måste ju kunna få ett bra liv också. Kanske ska vänta? Hade bara varit så mysigt att ha någon att mysa med på kvällarna, kanske någon att gå ut med på de fina gångstigarna i närheten av huset... Men, men.. Det kommer väl en tid för sånt mys med.. Man är ju ändå student. Att vara själv är en frihet, men det har definitivt sina kostnader :(

Complicated

2008-10-28 @ 17:40:16



Saknar Em-Pem-tjejen. Du är my angel babe. Längtar tills helgen vecka 46, double trouble for the city! Ska bli as kul! :) Längtar verkligen. Tack för att du kom förbi idag och fick mig på bättre humör! Vi ska ha det såå kul och jag lovar att vi ska försöka hålla student-budget :) Det kommer bli bästa helgen på länge, hälsa Fny från mig och trötta inte ut dig alldeles för mycket i London, jag behöver lite äventyr i Ks också :) Love you!!!

E jobbar fortfarande, och kommer antagligen inte hem före 22 ikväll.. imorron är han iaf ledig så då ska vi mysa. Ligger antagligen i sängen halva dagen. Lite synd för att så mycket tid försvinner men eftersom jag är lite små sjuk fortfarande och han jobbar så mycket antar jag att lite vila är bra. Jag åker ju hem imorronkväll.. :/ Funderar fortfarande på om jag ska på tacksittningen eller inte.. Hade ju såklart varit kul men förkylningen så å såå.. kanske ska ju E komma upp också. Fast jag funderar på om jag inte ska åka hem en sväng igen nästa vecka ist.. Om han kommer, kommer han upp på fredag natt eller lördag vid lunch och åker på söndag eftermiddag igen. Och sen är sittningen på lördagkväll också :S Så kommer han upp får jag ju skita i sittningen :/ Men det är klart jag gör det för honom, med det känns som om det är bättre att jag kommer hem nästa torsdag och vi kan spendera torsdagkväll, fredagen och lördagen ihop.. Sen ska jag ju jobba på söndagen... Men jag vet inte. Får prata med honom när han kommer hem...

Usch har ätit så mycket skit den här veckan :S Och i helgen och så.. Massa godis och snacks. Massa fika och läsk och idag pizza.. :S Och det verkar som att mitt träningsschema skiter sig den här veckan.. 4ggr/vecka har fungerat innan men nu när jag behöver det kommer det inte funka. Inte en chans att jag kan träna på torsdag.. Möjligtvis gymmet på lördag och sen dans på söndag.. Men, men.. Känns as trist att inte kunna köra box denna vecka, men skam den som egr sig, nästa vecka är det bara att köra på igen. Lör, Sön, Mån, Tis, Ons, Tors?, Sön?

Måste plocka iordning lite i köket. Det ser helt fruktansvärt ut. Kan inte låta honom komma hem till det här :S Pizzakartonger, gammal disk, tallrikar överallt och kastruller kvar på spisen.. :S Jag är inte speciellt duktiga på att hålla iordning när jag är här hemma. I Ks är jag mycket bättre på att diska och hålla koll på köket. :/ jaja, snart uppe igen. Måste ju på föreläsningarna på torsdag och fredag, skall ju ha något grupparbete och så över nästa helg och om jag ska hem då så måste jag ju sätta igång med en gång :) Om en vecka kan jag hämta böckerna som jag lånat på bibblan också.. Så skönt att slippa köpa dem :) De hade jag fan aldrig haft råd med??!

Sis, kan du lägga upp länken till blaelefanten.se för jag kommer inte in.. Eller var det nu var du hade hittat de andra två leksakerna? :)  

Sjuk :(

2008-10-28 @ 10:48:02

Sitter ensam hemma efter en skitjobbig natt. Snurrade och vred mig. Först varm, sen kall. Halsen sved, kunde inte svälja och knappt andas. Magen gjorde ont och huvudet dunkade. Känns lite bättre nu men inte mycket. Glömde halsdukarna i Ks eftersom jag hade poloklänningen på mig i fredags så oktobermarknaden blev till en massiv förkylning såhär i efterhand. Suck. Väckte E så han fick ligga och hålla om mig. Den enda dagsaktiviteten idag blir en promenix till apoteket för att införskaffa ipren, strepsils och plåster till älsklingen som tog det sista igår. Kanske går förbi Lindex och köper en halsduk också på vägen..? Apoteket.se är inte den snabbaste sidan direkt.. men den är bra..

Skulle träffat Em-pem idag med, får se hur det blir med det. Kanske i eftermiddag/kväll om hon vill träffa en sjukling precis innan tentan. Men sen kommer jag ju inte se henne på flera veckor, eftersom hon ska hälsa på Fny i England och grejer.. :(

Tanken är att jag ska åka upp till Ks imorron igen.. Men de vete f*n om jag känner för att göra det om förkylningen inte ger med sig. Då kanske jag stannar här nere veckan ut.. Vi får se.. Återkommer..

Tack för förslaget syster :) Du får jätte gärna säga till om du hittar något fint åt lilltjejen som jag kan köpa! Puss

E <3

2008-10-28 @ 10:33:37

Vad heter han: Eiik
Vad har han för favoritfärg?: Hmm.. de allra flesta tror jag
Vad har han för ögonfärg?: Havet med skum
Klädstil: Jeans + tshirt
Har han färgat håret nån gång: Mm, både blont och svart
Längd: ?? Vi brukar inte prata om det eftersom jag är längre än honom, lite känsligt kanske? :P
Har han klippt sig någon gång: Ja det är klart
Har han piercat sig: Nej
Har han några tatueringar: Nej
Dricker han: På fest
Röker han: -''-
Vad har han för mobil: En gammal samsung för tillfället
Vad vill han bli när han blir stor: Egen företagare
Har han någon/några systrar: Ja, 3 stycken
Har han någon/några bröder: Nej
Är han född i sverige?: Ja
Vad är hans favoritmat?: Pizza kanske? Han gillar det mesta
Vilken mat hatar han?: Jag vet inte. Han äter det mesta, min pojke
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Oj, spendera dem på dataprylar, bildelar och MIG :)
Vad brukar han göra efter jobbet: Duscha
Har han bråkat med nån någon gång: Jovars, lite familjehugg har han allt varit med i
Vad brukar han göra på helgerna: Sova, festa, mecka och umgås med mig
Vad har han för musiksmak: Metal tyvärr
Brukar han svära mycket?: En del
Vad för bil kör han?: Just nu en volvo, annars en SAAB
Hur/var träffades ni första gången?: Maj 07
Vad är han rädd för?: Hmm, att jag ska hitta ny kille i Ks kanske.. (inte för att chansen finns med det skulle jag också vara om jag var honom)
Vad påminner dig om honom: Mycket
Vad var det första han sa till dig: Hej
Vad var det första du sa till han: Hej
Vad brukar ni oftast skicka sms om: Vad vi gör och hur mycket vi älskar varandra
Är han beroende av något?: Mig? ;)
Vad kallar du han: Honey, älskling, sötnos & babyboy
Vad kallar han dig: Älskling
Tränar han:  Ibland
Hur länge har ni vart tillsammans: 1½ år snart, känns som längre, en underbar tid!
Hårfärg:  Mellan
När fyller han år: 19 dec
Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?: En ros
Om du skulle beskriva honom med 3 ord, vad skulle de vara?: Omtänksam, kärleksfull och busig
Gillar du honom?: Ja, han är mitt allt

Konstgjord behandlad blomma

2008-10-28 @ 10:21:16

Naturlig eller plast?


( ) Mascara över 100 kr
( x) En plattång
( ) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr


Summa = 6

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym
(x) Klipper dig varannan/varje månad


Summa = 4

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen


Summa = 4

Totalt: 14

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Home alone

2008-10-27 @ 11:01:30

Sitter hemma hos E framför datorn och gör NADA. Har redan:
- Gått upp för att hjälpa E iväg imorse/inatt bara för att inse att klockan var 4, inte fem och att vi kunde gå och lägga oss en timma till. (Hade jag inte kollat på min mobil som jag ställt om klockan på, precis innan han gick utanför dörren hade han fått sitta en timma i Vara inatt!?!)
- Tittat på filmen CupOfLove/FeastOfLove. Den var okej. Rätt sorglig och så men det är när man ser sådana filmer som man vet hur lycklig man är!
- Tittat på TopModel och tyckt att de skickade hem fel person IGEN
- Läst Magnus blogg
- Letat julklappar på nätet och faktiskt hittat nårra. Vet inte riktigt om jag skulle ta syrran på orden när hos sa att det "räckte med" att vi träffades i jul. Jag menar jag har ju lite pengar men Vega kommer ju få något i vilket fall. Jag vet inte. Tänk om man inte köper något och hon "bara" sa så för att vara snäll? Syrran, du brukar ju läsa det här. Se det som en tyst förfrågan om du menade det du sa eller om du och Per önskar er något? (Ibland är man så dum för det är klart att de skulle vilja ha något? Problemet är väl att jag inte kommer igång och börja jobba ordentligt förrän efter jul) :(
- Ätit upp en hel påse Tex-Mex Majscrackers. De får mig alltid att tänka på Daniel, syrrans X. Han köpte en hel påse med sånna, lösvikt, men de är så lätta att det inte kostade någonting. Nu för tiden säljs de oftast i färdiga påsar. Mycket dyrare så, men lika goda :)

Syrran kanske ska flytta hit hem. Mysigt. I och för sig är jag ju inte här hemma jätte mycket men jag är ju här mycket oftare än jag är i Lkp. Så då kommer jag lite närmare både syster (och Pershi såklart) och underbara Vega. :) Kanske man till och med kan få sitta barnvakt någongång om ett tag? :)

Haja, det was alles for now. Ciao

Ännu en dag "på jobbet"

2008-10-23 @ 22:22:38

Jaha. Då låg man här i sängen igen och inväntar domedagen. Om 12 timmar sitter jag antagligen med tentan och är kanske på väg att bli klar, man kan ju alltid hoppas. Har ingen aning om hur den kommer gå. Idag har jag inte pluggat mer än ett par tre timmar. Allt blir bara rörigt och ju mer man försöker desto mer panik får man. Jag har egentligen inte pluggat nått sen klockan 16. 16-17 Top Model, 17-17.30 blogga och that seventies show, 17.30-19.30 på sats, 19.30-20 duscha och äta, 20-22 titta på du är vad du äter och lyxfällan. Allmänt slapp dag med andra ord.

Tentan kan gå hur som helst imorron. Men det ska bli skönt att få den gjord och sen att kunna åka hem till E och pappa. Imorron blir det bara mys och sen på lördag ska jag och E åka till pappa och träffa honom, Kerstin och syster med familj :) Ska bli mys.. Är väl kanske där en sväng på söndagen också. Sen ska jag försöka träffa min Em-pem innan jag åker hem igen, vilket antagligen blir på torsdag morgon eller onsdag kväll. E är ledig på onsdag så jag hoppar nog introföreläsningen och stannar hemma ett par dagar nu.

Ska bli underbart att träffa E igen. Ingen får mig må så bra som han gör. Han är mitt allt och min solstråle. Han är så duktig och jag är så stolt över honom. Han är min prins och jag hoppas att jag får vara hans flicka FÖRALLTID!

Är trött i benen, körde cykelpuls 75 idag. Och det var väl okej.. :) Har lite svårt med det där att hålla pulsen på rätt ställe bara. Ska nog testa vanlig cykel istället. Blir ingen box nästa vecka :( eftersom jag stannar hemma hos E, men jag får köra hårt tors, fre, lör och sön istället. Antagligen typ jam, pump, gym och dans :) 4 ggr/vecka är mitt mål och jag BÖRJAR faktiskt se lite resultat, skönt nog. Det sporrar mig att fortsätta. Det är hopplöst att träna när man inte ser resultat. Nä men magen har blivit lite mindre, eller lite slätare iaf. De flesta byxorna i garderoben är fortfarande lite för små men jag har ju bara hållt på i 2 månader. Det är bara att kämpa på. Beach 2009 ;-)

Har fått min första jobb dag på schemat också. I u för sig inte förrän 9/11 men ändå :) Lite pengar till jul skadar ju inte :P Vet inte varifrån jag ska få pengar till julklappar. Det blir till att krypa på knäna hela månaden och börja kolla efter prisvärda julklappar. De för lite mindre pengar men med lite mer tanke. :) Klappar skall köpas till:

- E
- Em-Pem
- Fny
- Mamma
- Pappa
- Jonatan
- Jenny
- Pappa
- Kerstin
- Tina-Fina (Och Pershi)
- Vega-sötnos
- Helena
- Henrik
- Och egentligen Mormor och morfar, John och Majken m.m. men de vete f*n hur det ska gå ihop. (??!)

Haja, ska väl försöka samla lite kraft inför morgondags strapatser. Måste städa, packa och diska efter tentan och tåget går 13.48.. Hoppas att tentan inte är svår :P :) Haja, go natt

Utmanad av syrran

2008-10-23 @ 17:21:21

Har du pussat nummer 2?
Nej, det är numret till hyresvärdens kontor

Vad har du för relation med nummer 20?
Det är Elin, min fadder på universitetet

När ska du träffa nummer 30?
Eriks pappa? Hmm, antagligen i helgen?

Är nummer 18 söt?
Dagny? Nja, inte direkt skulle jag säga...

Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Att Carro och jag var de ända personerna under 30 som ville bli F&S-ledare

Gillar du nummer 14?
Charlotte? Jo, hon är väl trevlig

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Alex, nej tack gode gud, har bara kvar numret så jag vet när jag INTE ska svara

När ska du träffa nummer 25 nästa gång?
Emmas martin? kanske i början på nästa vecka när jag träffar Emma? Don't know

Är du nära vän med nummer 23?
Jag och Elise VA oskiljbara en gång i tiden

Har du gått på bio med nummer 4?
Alex Stolt? Absolut inte :P

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Hannah?...ja absolut, det var alldeles för länge sen vi sågs nu ;)

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Alexandra och jag? Skolan antar jag :)

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Ja, Hagmar kan väl kanske få en kram..

Vad har du och nummer 24 för relation?
Kompis,ars kompis. Emelie, trevlig tjej :)

Vad skulle du vilja göra med nummer 26?
Emma i klassen, önska lycka till på tentan imorron :)

Vad är det bästa med nummer 8?
Ann-Marie, att hon är en underbar syster till Erik och har en super söt dotter - Elin

Brukar du och nummer 16 träffas?
Nja, jag brukar väl inte "träffa" mitt CSN-lösen sådär jätte ofta.

Ska träna nu, got to run :)

1 dag kvar och en tenta

2008-10-22 @ 21:19:33

Suck. Pappa åkte in på sjukhuset idag för att ta fler prover :S skönt att få pratat med honom i förmiddags iaf. Känner mig lite deppig och ner efter allt det som hänt. Har svårt att koncentrera mig på tentan :/ Fast jag har hur mycket som helst som jag måste plugga och bara en dag kvar. Kommer bli en sådan där "super-plugg-hela-sista-dagen"-dag. Suck.

Sen tycker jag Fny är duktig som tränar. Jag har alltid sagt att hon ska börja träna, men va f*n. Hon ska la inte gå med i marinkåren eller?! Om hon kommer hem och ser ut som en av de där stickerna från hollywood blir jag galen, jag vill ha min Fny kvar, sen skiter jag i va den där skit heta Danny säger. All klär inte i storlek 32, FATTA?! Gumman, ta hand om dig och ÄT ost! Dom vet inte vad de babblar om, de vill få hela världen att se ut som en anorektisk Mary-Kate Olsen. Du är SUPER vacker som du är och jag hade gjort vad som helst för att se ut som dig. Låt inte fettet flyga, låt det BARA smyga, om det ens ska gå någonstans. HÖRRU, TA HAND OM DIG. Jag ska spöa skiten ut Danny om han inte skärper sig. Med tanke på hur duktig du är borde du ha MINST 3 eller 4 treats per dag och godis är GULD VÄRT!

Väntar på att E ska ringa. Saknar honom massa. Blev massa skit med tågbiljetten å så nu men jag hoppades på att han kanske kan hjälpa mig, annars får jag planka halva vägen och jag gillar inte sånt.. Sitta på helspänn och vara rädd för att bli "upptäckt".. Suck.

Det var skönt med boxing idag med :) Ska på spinning imorron och kanske pump:en innan jag åker hem på fredag. Lite beroende på hur mycket jag orkar och känner för.. Har ju redan kört Pump, step och box nu.. :) Jaja, hörs!

Ett långt hmmmmmmm

2008-10-21 @ 22:58:25

Ligger i sängen igen. Vinden sliter i Ks och regnet har piskat ner i perioder. Allmän höst alltså. Allt som saknas är te, en tjock, varm filt, en pojkvän och en romantisk drama. Men icke. Te:t är slut, och pengarna med. Filten befinner sig fortfarande på IKEA och han med stort H i Skövde. Suck.

Skulle behövt plugga idag men det gick inge bra. Köpte en vit skjorta för mina sista pengar. Gjorde kålpudding och tränade StepIntervall. Tittade på TV och läste ut ännu en AuPair bok. Typiskt att det inte är tentaböckerna man fastnar för. Fick läsa också att Pappsen är sjuk. Det var jobbigt. Känner mig dum för att jag inte har ringt men tyvärr hamnar man i sin egen lilla värld när det är tenta på gång. Man tänker på hur mycket man borde plugga eller hur dum man är som inte pluggar just nu. Ska ta tag i mig själv imorron, det lovade jag E. Och jag ska ringa pappsen så jag får höra lite mer..
Kanske borde åka hem i helgen istället för att E kommer upp? Jag får prata med pappa först och se. Hade ju varit mysigt att träffa syster, per och lillan med. Trist att man får höra via bloggen att de ska hem, men hey, jag suger också på att höra av mig så jag dömer ingen.

Försöker få tag på syster.. Hade tänkt skriva mer men jag tappade änna stinget. :/

Tre dagar kvar och fyra nätter

2008-10-20 @ 20:12:59

Jag är helt slut! Bodypumpen är verkligen rolig, och jag är helt slut i armarna! Nu sitter jag här hemma och vilar mig, pratar med Erik och tänker på helgen som gått, och den som kommer. Mamma var här i helgen, det var mycket trevligt. Var i Kristinehamn och grejer :) Sen fick jag jätte fina kläder och lite mat av henne. Jag fick ett par super fina svarta stövlar, en svart poloklänning från Gina och ett par grå gubbbyxor från HM :) Ska dit och köpa en skjorta till imorron. Och sen behöver jag en polo och en väst till, men det ska jag köpa i helgen tänkte jag. I helgen när E är HÄR! JIPPI! Jag längtar som bare den. Nu är det tre dagar kvar, och fyra nätter. :/ Men det går fort :) Sen äre tentafest och mys och INGET plugg på hela helgen. SUPER SKÖNT!

Tisdag, onsdag, torsdag - INGEN SKOLA, massa plugga, träna(!!)... och längta efter E :) Snart 16 månader darling :) <3
Tänkte att jag skulle gå igenom instuderingsfrågorna ikväll, efter jag duschat och satt på tevatten :) Somnar ju ändå aldrig på kvällarna?! Haja.. Återkommer under morgondagen.

:)

Kan inte sova..

2008-10-17 @ 01:09:25

Klockan är mycket och jag kan inte sova. Har i och för sig inte varit hemma sådär jätte länge. Satt och tjöta med Eric ganska länge, om förhållande och klassen m.m. Och vi åt chips och drack lite dricka :) Det var mums. Han är en vettig kille, sjysst och smart. (Men nej älskling, han skulle aldrig kunna mäta sig med dig, du är så himla super underbar!)

Sen pratade jag med mamma med, hon kommer upp imorron. Ska bli mysigt. Hoppas vi inte börjar bråka bara, det orkar jag inte. Jag vill bara att allt ska vara bra. Men hennes rygg är inte helt bra så hon får sova i min säng och jag får sova på soffan. Vi ska åka och handla lite ihop imorron så det blir nog bra :)

Jag saknar dig E, av hela mitt hjärta. Det värker inuti mig. Du är mitt allt. Din röst är det vackraste jag hört. Varje dag utan dig är en pina, men jag längtar bara mer och mer tills nästa fredag, nästa gång jag får pussa din mjuka läppar.

Utbildningen på McDonalds gick bra idag. Det är lite svårt eftersom allt ska gå så snabbt. Kunderna vill ha sin mat snabbt, och maten blir snabbt dåligt och tar man inte sin beställning snabbt så tar någon annan den så dina kundet får vänta längre på sin mat, och ibland råkar man ta någon det någon annan väntat på och det blev lite kaos, men man lär sig ju sakta men säkert.. Måste ringa Anna imorron och få mitt Mctime att funka bara.. :)

:)

Underbara kväll!

2008-10-15 @ 19:25:18

Arbetet blev typ färdig skrivet, såå skönt. Och tacosen var as god! Fast jag tycker det var onödigt att jag och Alex skulle betala tillbaka när det var vi som gjorde allt jobb, skar och stekte, dukade och diskade. Men, men.. orkar inte tjôta mer med dem. Det räckte med att j*kla tjat om uppgiften, tyvärr har jag aldrig varit den som hållit tyst.. ibland önskar man att det vore annorlunda. :/

Har precis kommit hem från boxen, HELT SLUT! F*n va skönt det är att träna. Helt underbart. Varje morgon vaknar jag och längtar tills jag får åka til Sats igen.. Men imorron blir det inget, då är det jobb som gäller.. Direkt efter skolan! Åker bara hem och lämnar lite skolböcker och käkar lite snabbt. Slutar skolan 15 och börjar jobba 16.. Redovisning imorron då. :/ Vill bara få det gjort så jag kan koncentrera mig på tentan nästa vecka.. Suck, inte igen.. Aja, ska plugga lite ikväll.. Fick den "nya" boken idag.. Den är sååå himla tjock, och på engelska.. De tar så lång tid att läsa bara.

Längtar tills E ringer. Du är mitt liv älskling, och jag har ALLTID tid för dig, vad du än tror. :)

Dax att hoppa in i duschen nu och äta lite för att sen sätta sig med böckerna.  See you..

p.s. jag älskar dig med sis d.s.

Ett liv utan dig älskling, är inget liv alls.

2008-10-15 @ 11:11:24

Usch, jag "förgås" här uppe utan dig, E. Allt jag kan tänka på är hur mycket jag älskar dig och hur mycket jag saknar dig. Det gör ont i mitt hjärta. Jag kan inte beskriva hur jobbigt det här är men det kan bara bli bättre älskling. Jag saknar dig.


Bodyjam:en var en besvikelse. Den nya instruktören, Elin, är typ lika gammal som jag och tjatar HELA tiden. "Åh, ni är så duktiga, åh, ni tror på mig och jag på er, åhh..." Bla, bla, bla.. Låt mig bara dansa. Koncentrera dig på att lära ut koreogragin istället, för det var du inte så bra på. Nä, tackar för att Madda gick in i mitten, den delen var underbar!!! Tyvärr ska Elin vara med på dansmarathonet på lördag men det får väl gå ändå. Hon har ju högst 30 minuter av 2 timmar.
Annars bli det inte mer bodyjam för mig. Ikväll blir det box och imorron vila :) Eller ah, jobb, inte vila. Men det blir ingen träning i alla fall. Det ska bli spännande att jobba. :) Eller ah, få kassautbildning så jag kan börja jobba! :)

Imorron är det grupparbetesredovisning och snart kommer de andra för att äta tacos och skriva färdigt.
Ska ringa UM nu, måste sluta.


:)

snabbis...

2008-10-14 @ 18:25:06

Ska snart till Sats igen. Spräkte schemat redan igår.. det fick blir bodypump pga den sena föreläsningen.. snart jag ska på bodyjam.. ser jag fram emot MKT! Sen kanske några i klassen kommer hit, lite beroende på hur många dom är. Annars skulle vi vara i Sotings allrum :) Ska sörja/fira att vi fått tillbaka första tentan.. Som gick bra för min del! :) *puuh*
Annars finns det inte så mö å säg, morsan kanske kommer upp i helgen. Jag saknar Eiik, Fny och EmPem massa. MASSA. Och vega blir bara större och vackrare för var dag som går.  <3 Har suttit i skolan hela dagen idag typ.. Haft grupparbete och grejer. Det gick ganska bra faktiskt. Sen gick det väl mindre bra imorse på Um. Men, men.. Dyrt som fan blev de. Och inte har jag kommit iväg till Gripen heller. Kanske hinner imorron innan gruppen kommer hit och äter tacos.. (alla bara bjuder in sig själva hemma hos mig, tacos är okej men "festen" vet jag inte om jag tyckte var en lika bra idé som ludde tyckte :/)

Jaja, måste byta om nu. Värlmands landsting suger!!!

Late summary of mine

2008-10-12 @ 23:27:32

Ännu en helg har gått och snart är det måndag igen. Det är bara frågan om minuter kvar egentligen. Sitter i sängen och kan inte sova. E har åkt hem och jag har gråtit som vanligt. Han är som min andra halva och jag känner mig tom inombords när han inte finns nära. Jag känner mig osäker utan honom, men tillsammans klarar vi allt. Och vi ska klara det här. Fast jag blir så avundsjuk på Josse och Filip som flyttade ihop i en sådan fin lägenhet och du och jag flyttade isär, baby. Det gör ont. Men jag älskar dig, och vi kommer bo ihop massa år - om vi bara väntar liiiite till.

Sprang iväg till Sats när jag hade gråtit klart. Behövde få ut lite frustration. Maddes dansaerobics var super skön. Jag trodde aldrig att det skulle gå så bra första gången eller att det skulle vara såå kul. Hon visade ett steg som tjejerna runt omkring mig gjorde alldeles för snabbt så vi bara hamnade i otakt (jag stog längst ner i hörnet och såg inte så mycket utan fick titta på de andra) och efter det, när jag testade hemma, gick det super bra. Ser fram emot nästa gång det är din tur Madde :)

Efter passet gymmade jag en halvtimma. Ökade på vikterna rätt rejält. Jag vet att jag är svag, så det kanske inte låter som så mycket för dig, men jag jobbar på det. Lade till nästa 10 kg på alla maskiner och det kändes bra. Innan har jag kört lätt och många repetitioner men jag vill gärna börja se lite resultat och då är det bara att ta i. Men hallå, det var inte så att jag tävlade med de andra biffarna därinne. Men 25 kg på tricpes är inte helt fel för att vara jag, som har de tanigaste armarna i världen.

Schemat för resten av veckan ser preliminärt ut såhär: Mån - Satsstep, Tis - Bodyjam, Ons - Satsbox, Tors - Bodypump, Fredag - Bodybalance, Lör - ledig, Sön - Dansaerobics. Okej, nu låter det som att jag är värsta träningsnarkomanen men lugn, jag kommer ALDRIG hålla detta schemat. Någon dag fastnar jag hemma hos Alex och dricker thé, en annan kommer jag väl ha träningsvärk och då brukar jag hoppa över det. Antagligen efter boxen eller pumpen. Så nu är det planerat 6 ggr men det kommer antaligen inte bli mer än 3, KANSKE 4... Sen vet jag inte om jag åker hem i helgen. Jag och Erik vill verkligen ses varje helg och varje dag som vi inte ses gör det ont. MASSA ONT. Och det där med att prata i telefon är inte riktigt våran grej. Vi pratar liksom inte så mycket. Vi vill se varandra när vi pratar med varandra, det är då det funkar bäst och så är det bara. Typ som inatt. Vi låg uppe till 3 och pratade. Hoppas att du tyckte att något av det jag sa verkade vettigt älskling. Det var roligt och skönt att höra din röst i alla fall. Fast grannarnas efterfest inte var så uppskattad... ;P

På torsdag börjar allvaret på jobbet. Jag ska få kassautbildning. Nej, McDonalds är inget drömjobb men ni behöver inte tycka synd om mig för att jag har fått det. Jag menar, jag har ändå VALT att söka det. Jag tycker det ska bli kul att få arbetskamrater, stå i kassa och träffa folk, få lite fart och fläkt och lite annat att göra än att hänga på Sats dagarna i ända. Jag menar, det ligger inte långt hemifrån. Är en hyfsad lön och jag ska vara glad att ens ha fått ett jobb. Det var många som sökte och som student växer det inte extra jobb på träd, inte sådana jobb som vill ha en 18-årig nyinflyttade reklamutdelare liksom. Så jag är glad, för jag får träffa folk och lite extra pengar! Jag och E kan ha mer kul! Jag kan kanske åka hem oftare för som det ser ut nu måste vi sluta att träffas varje helg - det går inte ihop ekonomiskt. En lärling och en student, två lägenheter. Ja ni kan bara tänka er hur pressad vår ekonomi är.

Igår såg jag och E på fotboll med Filip och Josse och sen spelade vi sällskapsspel. Det var jätte trevligt! Roligt att hitta på någonting med ett annat par som faktiskt kan prata med alla samtidigt. Och Idag var jag Och E på höstpromenad i solskenet, det var underbart. Ända till vi gick till bilen. Men vi ses snart igen honey!! I love you.

Jag läste ut en ganska rolig bok alldeles nyss. Au Pari hette den. Lite små töntig egentligen om tre tjejer och deras problem med kläder, fester, smink och killar. Det är ju inte direkt som de andra böckerna jag läser just nu, typ :Comparative government and politics eller vad den nu heter... Men ombyte förnöjer. Och som E vet, har jag inte kunnat lägga i från mig den lilla "novellen". Ja, jag är en ung flicka och en obotlig romantiker och älskar allt sånt som har med ungdomar och kärlek. Det får mig att tänka på E och hur lycklig jag är som har honom. 

Kollade på "Hål i väggen" förut. Varför säger alla att det är så roligt? Det var väl inget speciellt med det. Okej, jag fnissade några gånger men hur många väggar klarade dom egentligen? 2 st på hela programmet, de kunde ju lika gärna kastat sig i vattnet med en gång?! Nä, tackar vet jag Parlamentet som kom efteråt, det var roligt! :) Nu har jag skrivit hur mycket som helst så nu får det vara bra och jag ska försöka sova igen. 

Go natt 

Oj då...

2008-10-10 @ 16:00:33

Myskläder hela dagen.. Mycket tv, lite läsa, mycket ont i huvudet. Längtar såå tills E kommer upp ikväll :) Har ätit mumstacos och är proppmätt.

Festade igår, det var jätte kul men kanske lite väl mycket röj. Kommer väl snart några fula bilder på facebook :/ I Helgen ska jag och E bara mysa och inte göra någonting! Ska bli super skönt. Tråkigt att han kommer så sent idag och åker så tidigt på söndag bara, men han kommer i alla fall. Jag har saknat honom såå.

Syrran hade lagt ut en jätte fin bild på Vega. Jag satt och kollade på den jätte länge. Vega är så vacker!

Tröööööött..

2008-10-07 @ 20:12:09

Alltid så trött. Igår satt jag på arbetsintroduktionen och gäspade. Alldeles nyss sov jag en halvtimma. Jag kan inte ens vara vaken en hel dag längre.. Och jag vet inte hur jag ska komma tillbaka till den där pigga tjejen som är full av energi hela dagarna. Nu läser jag bara, och sover och tränar. Och sakar Erik.

På torsdag är det utgång och födelsedagsfest för Eric. Det ser jag fram emot. Något att göra. Idag har jag haft ont i höfterna och inte orkat träna utan bara varit hemma utan bara ätit massa cheesecake som jag bakade igår. Och nu är den slut. :/ Och jag har ont i magen.. :( Men jag tänkte träna imorron igen, typ box kanske? Och kanske bodyjam på torsdag. Och dansaerobics på söndag :) Och kanske kanske Bodybalance på fredag? Beror lite på hur jag mår...
Måste plugga också, fast den feta engelska boken var inte så hemsk som jag trodde, den är faktiskt helt underbar men den tar lång tid att läsa. :/ och om en vecka skall boken vara tillbakalämnad.

Längtar tills Erik kommer upp på fredag. Han är mitt allt.

Brännhet?

2008-10-06 @ 15:30:51

Här ville man bara förklara veckan AHA-upplevelse och glädjen över att vi svenskar faktiskt inte är sådär j*vla tråkiga som vi ser ut att vara... Men tji fick jag för det.

Tack Sis

- Vad är lycka? - Älskling, lycka är du!

2008-10-06 @ 10:14:39

Helgen var trevlig. :) Fick träffat EmPem och mor med familj. Hade FULLT upp. Var tvungen att hjälpa stackars mamma lite, nu när hon har ryggskott. Höll på att hamna i bråk igen men det löste sig - skönt! Fick mysa lite med Emmas lilla Eric, super söt! Född 31 Augusti :) Mamma bjöd på våfflor och jag fick mysa med E på Creme, mums älskling. Han fick dricka med arbetskamrater och jag mumsade godis och Em och bebis. Klippte mig. Blev sådär nöjd. Hon klippte luggen SÅÅÅ kort på ena sidan.. fast jag ville ha den lång. Men, men.. den växer ut.

Abba is the best! Lyssnar på Mamma mia soundtrack, så kul! :) Ska plugga lite mer politik snart. Ska överaska min syster med att berätta att Sverige inte är så lagom som vi själva tror. Många forskare studerar svenskar för att vi är så extrema. Svenskar är ett av de folk som har mest tilltro till sina institutioner och till sina medmänniskor. Vi är ett av de minst konservativa länderna i världen, och definieras som mycket oängsliga. Vi har också minst "skillnad mellan folkfolk och herrefolk". Vi ställer politikerna inför svar, vi driver med kungen och tycker att alla människor är lika. Vi är ett av de mest feminina länderna i världen. Vi är konsensusorienterade istället för konfliktsökande. Vi tar hand om de svaga istället för att hylla de starka och allt detta tillsammans bildar ett extremet samhälle av tilltro och "omtänksamhet", eller 9 miljoner naiva människor, pick your choice. Halvfullt? Jag blev själv förvånad men om du kollar upp forskningen om Hofstedes kulturdimensioner så tror jag att ni blir förvånade :) Det blev jag...

Vid 12 ska jag träna och kl 16 ska jag på jobb introduktion så jag måste plugga nu...

See you :)

En känslomässigt ambivalent dag i skit-väder

2008-10-05 @ 21:11:04

Bad news first... Jag gillar verkligen INTE att åka från E. Det gör ont i hjärtat varenda gång. Och jag fick ta bussen från Mellerud för det var träd på rälsen och jag blev AS blöt när jag gick från tågstationen i spöregn och kolsvart mörker. Suck.
Och mamma har ryggskott och jag har inte varit duktig och följt mitt "pluggschema" och blä för att inte ha varken pengar eller mat just nu... MEN....


Jag fick jobbet på McDonalds!!!! Jag vet, inget höjdar jobb men det är en hyfsad lön, nära hemmifrån och helt okej tider så what a.... Jag behöver pengarna! Och sen fick jag jätte fina kläder av E när jag var hemma - han är bäst i världen. Och jag fick våfflor av mamma efter jag hjälpt henne städa. Och jag har världen bästa pojkvän och en underbar familj när de lägger manken till.. :) Så, egentligen är jag rätt glad idag!!!!!!!! :)

:)

Shakieee...

2008-10-01 @ 19:34:54

Armarna bara skakar - så gött att gå på ett ordentligt boxpass! Så nu har jag ätit lite lasagnette och tittar lite på TV. Saknar E och väntar på att han ska ringa. Har pluggat lite med Alexandra och Erik - svensk politisk historia. Inte sådär jätte kul men måste man så måste man. Sen har jag tvättat lite och varit på föreläsning i förmiddags. Åkte faktiskt bussen idag, jag var så trött på att alltid komma fram och se ut som jag vet inte vad. Svettig, håret på ända, sminket nere på kinderna och molnen var mörka och olycksbådade, så jag tog bussen. (Har jag övertalat dig att jag gjorde rätt än?)

Imorron ska jag nog ta cykleln i alla fall. Spara lite pengar. Får gå upp lite tidigare bara så jag slipper stressa så. Ska åka hem imorron kväll igen, ska bli skönt. Jag saknar honom så. Fast det är kul att vara här uppe med, hos kompisar och träna och festa och sååå.. :) Ska vara kvar nästa helg och då kanske E kommer upp och festar med oss. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen...

You find me on skype tonight :)