Sjuk :(

2008-10-28 @ 10:48:02

Sitter ensam hemma efter en skitjobbig natt. Snurrade och vred mig. Först varm, sen kall. Halsen sved, kunde inte svälja och knappt andas. Magen gjorde ont och huvudet dunkade. Känns lite bättre nu men inte mycket. Glömde halsdukarna i Ks eftersom jag hade poloklänningen på mig i fredags så oktobermarknaden blev till en massiv förkylning såhär i efterhand. Suck. Väckte E så han fick ligga och hålla om mig. Den enda dagsaktiviteten idag blir en promenix till apoteket för att införskaffa ipren, strepsils och plåster till älsklingen som tog det sista igår. Kanske går förbi Lindex och köper en halsduk också på vägen..? Apoteket.se är inte den snabbaste sidan direkt.. men den är bra..

Skulle träffat Em-pem idag med, får se hur det blir med det. Kanske i eftermiddag/kväll om hon vill träffa en sjukling precis innan tentan. Men sen kommer jag ju inte se henne på flera veckor, eftersom hon ska hälsa på Fny i England och grejer.. :(

Tanken är att jag ska åka upp till Ks imorron igen.. Men de vete f*n om jag känner för att göra det om förkylningen inte ger med sig. Då kanske jag stannar här nere veckan ut.. Vi får se.. Återkommer..

Tack för förslaget syster :) Du får jätte gärna säga till om du hittar något fint åt lilltjejen som jag kan köpa! Puss

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback