Kärlek, apelsinhud och cykelhysteri

2008-09-30 @ 23:19:29

Ja.. Det var ungefär vad jag tänkte dagens kvällsbön skulle handla om. För det första vill jag berätta för Fanny-gumman, att jag inte heller förstår mig på facebook och att den sidan är helt onödigt komplicerad för min smak men eftersom ALLA verkar kommunicera via den måste man ju gå med för att inte bli utmobbad. Sen var Filip här ikväll och vi pratade om kärleken, misstag, historia och eventuell framtid. Var skönt att få snackat "ikapp" med honom, han skämtar så mycket att man inte vet var man har honom ibland. Men vi lagade lite tacos och drack lite fanta och tjôtade en del och så.

Sen tycker jag att man säger att runt 20 års åldern skall vara den bästa åldern men jag tycker att den suger. Man är ung nog för att fortfarande få finnar men börjar även få celluliter på rumpa/lår. Jag vet, jag är inte den första i världen direkt, men jag skulle ändå vilja kallade det för falsk åldersdeklaration. Sist men inte minst missade jag mitt kära stepintervall på sats idag och sprang istället in på ett CykelPuls (när jag tillslut kom in i salen) där jag blev sittande längst bak där jag inte såg något utan mina glasögon som var kvar hemma och där svetten fullkomligt rann i hela ansiktet de närmsta 55 minutrarna. Men det var kul! Ska nog försöka mig på mer cykelträning, bara att min mardröm är en supersmal övertränad underkropp och en otränad sladdrig överkropp, vilket enligt mig stämmer rätt bra på cykling. Men va f*n, det är ju bra förbränning om inte annat och vältränade lår har väl ingen klagat på. De nya nike-byxorna var mycket väl investerade (eller i alla fall försöker jag övertyga mig själv om det eftersom de inte riktigt passar in i min studentbudget), de satt bra, var MYCKET bekväma och väldigt fina skulle jag vilja säga. En riktig träningsboost.

Nä, nu är det nattadags. Ska krype ner och tänka på hur otroligt mycket jag saknar min älskling, E - du betyder ALLT för mig.

Klockan över två och jag har inte gjort något...

2008-09-29 @ 14:22:42

Gjort idag:

Tittat på Ellen
Dammsugit lägenheten
Pratat i telefon med mamma
Lagat mat
Tittat på Smalville
Pussats med E
Dammat och plockat lite i lägenheten
Packat inför resan ikväll
Hängt upp gardinerna
Städat toan
Ätit frukost och lunch
Pratat i telefon med E
Bloggat
Kollat mode på internet och hittade en bikini jag blev kär i för 1200 kr PÅ REA
Tittat på Desperate Houswifes

Saker jag ska göra:
Plugga
Åka hem ;(
Plocka iordning maten
Vänta på min älskade
Mysa tills klockan 19.45, då måste vi åka till tåget

Börja morgon dagen med att handla frukost


Just me

2008-09-29 @ 10:38:05

KLÄDER
Skor: Vita stövlar från Chilli
Sneakers: Vita/rosa Pumas
Jeans: Mörkblå WE-jeans
T-shirt: Vit från Lindex
Underkläder: Hipsters

ACCESSOARER
Väska: Vita addidas, för skolböckerna
Plånbok: En svart läder börs jag fick av min syster
Solglasögon: Inga
Klocka: Min esprit

BADRUM
Tandkräm: Pepsodent
Tvål: Från Lush, från syster typ Bohemian eller nått
Parfym: Hot från Ralph Lauren
Medicin: -
Vitamin: Frukt är mums
Huvudvärkstablett: Ipren

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Vanligt vatten duger fint åt mig, och det är gratis!
Vin: Black Tower, vitt
Bröd: Helst inte, men kanske "balansbröd"
Glass: Magnum white and strawberry

HEMMA
Säng:
Ikea typ strandliden + madrass
Lakan: Just nu vitt från Ikea
Espressomaskin: Nej
Kylskåp: Vitt litet från Elektrolux

Mycket jobb och ensamhet

2008-09-28 @ 11:22:01

Nu jobbar han, idag igen. Man är hemma i fyra dagar och han jobbar tre - kan det bli sämre? Jo, han kunde jobbat fyra av fyra dagar. Igår på vår lediga dag låg vi i sängen till klockan 13 (sov mest men jag läste och såg på tv en del med), sen åt vi mat, jag kollade på medan E bytte bromsar och sen åkte vi hem till pappa och spelade kort och mumsade på chips. Super mysigt.

Ikväll ska vi på bio, Hellboy 2. Ska bli super kul. Tackar mamma och pappa J så hemskt mycket för presenten. (Jag vet att somliga misstycker men det är min blogg och jag skriver vad jag vill.) På tal om dem var vi där och åt mat och myste i fredags eftermiddag/kväll. Käkade hemmagjordpizza och fixade skype m.m.

Nu ska jag duscha och gå bort till F&S lokaler och se vad som händer. Ska se om jag kan hjälpa till med någonting och kanske komma hit och hålla pass nästa helg. Är bara i Ks två dagar denna veckan. Känns både tråkigt och skönt. Ska hem på torsdag igen för jag ska klippa mig, och träffa EmPem. Vilket jag egentligen skulle gjort denna helgen men hon skulle ju spela fotboll i division 2 så jag föstår henne, starkt att vara utan killen en vecka till - töntigt att han inte åker dit.

JIPPPPI! Han ringer nu, han är på väg hem. Åt F med F&S, vi ska åka till Siba och mysa :)


See ya

Noooo?!...

2008-09-26 @ 10:36:04

Okej - jag är antagligen så efter men jag kollade på reprisen av sista avsnittet av Am Next Top Model säsong 4 och Naima vann?! Okej, jag gillar frillan men jag tyckte ju att Kahleen var bättre. Alla hennes kort var bättre. Hon var mer "normal". Alla tjejer som är med tycker alltid att "jag borde få stanna för jag har mer potential än de andra" men Kahleen trodde alltid att hon skulle åka hem för att hennes "shoot" inte gick perfekt men hennes bilder var "slamin'".
Eh, whatever. Jag har ju i alla fall sett Kahleen i en riktig reklam på TV:n så hon klarar sig nog ändå... :P
På månad/tisdag är avslutningen för Top Model säsong 10. På måndagskvällen sittar jag tyvärr på tåget back till K-town för jag är nämligen HEMMA nu!!!! Det är sååå skönt att få träffa E igen. Men igår låg vi länge i sängen och pratade om allt som hänt de senaste månaderna. Man utvecklas så mycket och det är lite jobbigt att man gör det på varsitt håll men annars får man ju välja en persons dröm och följa den och det känns ju inte rätt heller. Men vi gör så gott vi kan ihop. Det som har varit lite ledsamt det senaste också är att det bara blivit "skitsnack" i telefonene. Nu lät det väldigt drastiskt och det är det inte, det är bara det att vi kan prata i över en timma och egentligen inte säga ett ord till varandra. Bara en massa "hur mår du? Jag mår bra. Hur mår du? Jag mår också bra. Jag saknar dig. Jag saknar dig med. Tyst lång stund. Jag älskar dig. Jag älskar dig med. Tyst lång stund igen." Och sådana samtal blir liksom bara dötid, man tappar den andra. Jag vet inte vad han vill, hur han kännar, vad har gör och om jag ska få redan på det måste jag ställa till med ett korsförhör eftersom vi inte pratar med varandra. Men.. som sagt, vi har pratat om det nu och jag hoppas det blir bättre. Telefonen är ju det enda ni har nu på veckodagarna.

Ha, ny kurs har börjat. Politiska institutioner. Förhoppningsvis lite lättare än den förra. Ska sätta igång och läsa lite snart.
En av fyra underbara böcker som heter Svensk Politiskt Historia :S Jaja, bäst to get started.

See you later - aligater.

p.s. det var sååå mysigt att ha någon att sova bredvid inatt!!!! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge d.s.

Är det svar du vill ha, är det svar du ska få!

2008-09-24 @ 22:31:20

1 -Vilken typ av blogg klickar du helst in på?
ex. modeblogg, fotoblogg, kändisblogg osv

2- Varför bloggar du?

3- Vilket var ditt allra första inlägg/vilket år?

4 -Favoritbloggare?

5- Vad skulle du aldrig skriva om på din blogg?

6- Beskriv din blogg med ett ord och kort om varför man skall följa dina bloggbekännelser!




1. Jag vet inte. Mina älskade vänners och familjs vanliga normala bloggar
2. För att få hålla de jag älskar uppdaterade om jag jag håller på med, trots att de är t. ex. utomlands och för att få kommentera allt och alla.
3. Det var i år och var ett inlägg kallar fashionista med en bild på Gwyneth Palthrow, som jag i och för sig tyckte var snygg men som mest var ett försök att skapa något av en modeblogg tills jag insåg att de kan vara okej att läsa men det är inget för mig.
4. Min syster Mama Blue och min bästa kompis "callingfromlondon"
5. Hmmm.. Sex kanske?
6. Det behöver du väl inte göra om du vill. Min blogg mest till för att hålla kontakten med de jag känner som tyvärr är lite långt borta men om du finner den intressant är du så välkommen att följa med mig i mitt helt normala liv.

Allt och ingenting...

2008-09-24 @ 14:12:58

Var för första gången inne på blondinbellas blogg idag. Vilket skräp. Att folk kan hålla på och springa runt och prata om henne?! Hon är inte mer människa än någon annan, möjligtvis mer bortskämd men är det någonting att vara stolt över? BLÄ. Jag ska inte gå där mer i alla fall och höja hennes "tittarsiffror".

Tittade nyss på Tv om det hemska som har hänt i Finland. Fruktansvärt! Hur kan man ens komma på idéen. Den sprider sig som en j*vla löpeld över världen, värsta "den unge Werters lidande" fast vi tar andras liv samtidigt, kul va?! Det är när man ser sånt här som man förstår att psykiatrin behöver utvecklas extremt mycket och INTE "resourceas" ner, fast samtidigt tycker jag att var och varannan människor som begår brott nu "hör en röst i sitt huvud". Sen Mijalo Mijalovic är det bara fler och fler som skyller på "tomtar på loftet". Visst måste det vara något fel om man begår brott men kan det inte bara vara så att vissa vill maximera sin egennytta? Det där med vapen har jag heller aldrig förstått, men jag är ju tjej. (som vissa av mina manliga vänner skulle ha sagt) Men va f*n, de är till för att döda, hur vettiga kan de vara?
"INAATT JAG DRÖÖMDE NÅÅÅGOT SOOM, JAG AALDRIG DRÖÖMT FÖRUUT...."!!!!

Trött jag blir på världen ibland - bete er som folk!

I mitt eget lilla liv har det inte hänt så mycket. Jag tränade Bodybalance igår och åkte sen på tentafest hos Veron. Det var mycket trevligt. Amanda och Petter verkade haft speciellt trevligt efter att jag och alexandra tatt bussen hem. Vid 17 ska jag träna lite Aerobics tänkte jag, ska kanske köra ett pass hemma i helgen? Har inte bestämt mig, får se vad dom säger. Sen ska jag nog till Eric och hitta på något. Orkar liksom inte plugga varje kväll. Nu är ju tentan över och förhoppningsvis gick den bra, men jag lovar inget. Det var några konstiga frågor. Imorgon får jag åka hem till min käraste. Längtar verkligen. 2 veckor är alldeles för lång tid. Det är nästan lika länge som när jag var i Turkiet och det var det längsta som vi varit ifrån varandra någonsin. Vet inte riktigt hur vi ska klara flera månader men vi får se, vet ju inte ens om jag får åka och så än. Det är ju inte förrän termin 4 och änsålänge har jag ju knappt hunnit börja.


Det var väl dagens tid i strålkastar ljust. :)
/Black Ladies 4-ever

Utmaning från sis

2008-09-23 @ 19:15:14

3 platser där jag varit på semester:  Spanien, Island, Turkiet

3 jobb som jag har haft(eller pågående*): Aerobicinstruktör, reklamutdelare, vikarierande lägenhetsuthyrare

3 saker i min handväska: Plånbok, Nycklar, Mobiltelefon

3 saker i min frys: Sockerkaka á la mamma, Fryst broccoli, köttfärs

3 saker i min bil: Bil, jag? (Får väl bli mina grejer i älsklingens bil då) McDonalds skräp, cd-skivor, örhängen



Det är bra att någon håller mig sysselsatt :P :)

K-town in autumn

2008-09-23 @ 12:33:09







Tack syster!

2008-09-23 @ 12:30:39

Right on time. När jag kom hem från första tentan, vilken förövrigt var hemsk, så fann jag en avi från posten hemma på golvet. Jag småsprang ner till ICA runt hörnet och polckade ut det SUPER fina paket som min syster skickat. Och vilka grejer! Precis vad jag behöver nu när jag är hemma igen, helt slut i huvudet. Fina örhängen, goa tvålar och den där massagekakan ska jag ta med mig hem på torsdag och låta erik använda på min rygg och mina axlar - mums!  Tack så jätte mycket syster, du är bäst! Saknar dig! Kommer och hälsa på igen så snart jag får tid och pengar :) Love you




 Titta vad fint!

Heartbeat

2008-09-21 @ 19:20:21


I feel proud when I look at the ring on my finger. Your ocean-filled eyes make my soul shake.
The sound of your voice spreads heath within. Please let me sleep on your shoulder forever.

Ensam

2008-09-20 @ 18:58:46

Ensam, ikväll igen. Var på fest igår, det var trevligt. Synd att jag inte kan följa med ut på krogen idag, det hade verkligen varit super kul men jag har verkligen INGA pengar. Jag köpte mat för dom sista igår. Tyvärr. Men det är väl bra att dom går till mat i så fall.. Inget har hänt på jobb-fronten. Är i stort behov av pengar. Jag visste att det skulle bli jobbigt liksom men jag trodde inte det skule bli såhär jobbigt. Pengarna har bara runnit mellan fingrarna. Ska börja skriva upp ALLT jag lägger pengar på, varje dag. Varje bussresa, macka i universitetskiosken m.m. Jag måste verkligen se vart pengarna tar vägen.

Va en sväng på SATS imorse på en teori/pratik "föreläsning" om coreboll. Det är verkligen en bra träning men det är så svårt att få den rätta spänningen i magmusklerna och hålla kvar den genom hela övningen. Sen stog jag 40 minuter på "gångmaskinerna" och svettades lite så jag fick upp pulsen lite. :) Sats kostar ju också pengar men det är helt klart värt det. Det finns så mycket annan "skit" man lägger stålarna på. Men Core är att rekommendera!

Saknar Erik massor. Fast jag flyttat har vi inte varit ifrån varandra i högst 4 dagar i sträck, och nu blev det helt plötsligt minst 11. Alltså elva dagar är väl inget specellt så men det känns tungt att vara ensam en hel helg. Lägenheten ovanför har förfest och basen dunkar och massa röster gapar. Här sitter jag i soffan och tänker på alla jag älskar. Ska nog ringa mamma, försökte få tag på henne imorse men hon va och handla. Brorsan skulle be henne ringa tillbaks men han har väl glömt.

Haja, vi hörs.

Mina änglar

2008-09-17 @ 21:54:29

 MIn alldeles egna hjärtevän

 Miss you honey

 Min älskade engelska

Jet another day

2008-09-17 @ 20:02:46

Sitter framför tv:n och väntar på att top model ska börja. Har läst rätt mycket idag. Fast jag kunde varit mycket duktigare. :/ Okej, jag har varit lat. Jag har i alla fall tvättat och tränat lite, satsaerobics, de va kul :) Ska skriva upp stegen om ta med mig dom hem till F&S.

Saknar honom. Saknar honom så det gör ont. Känns som att jag inte pratar om något annat men jag kan faktiskt inte tänka på mycket annat. Det är så ensamt. Jag har liksom inte träffat någon överhuvudtaget idag, förutom dom man hälsar på i förbigående på gymmet, men de räknas ju knappast. Annars har det bara varit me, myself and I. Tråkigt.
Och det är minst 9 dagar kvar tills vi ses nästa gång :( fattar inte hur jag ska klara ett helt halvår utan honom i Spanien. Men, men.. Det löser sig. A girl got to do what a girl got to do.

Haja, det börjar nu.. så vi hörs imorron :)

A second chance..

2008-09-16 @ 19:35:48

Det är inte ofta jag förespråkar en andra chans. För mig brukar det vara: First strike - out! Men K-town förtjänade faktiskt en andra chans. Först, när spänningen lagt sig, tyckte jag att det var det värsta som hänt mig. Inga vänner, inget jobb, ingen sysselsättning, bara en stor skrämande, ensam stad. Att lämna min ängel är det värsta jag någonsin gjort och det är det fortfarande varje gång han/jag åker hem men det är först nu jag börjar se fördelarna..

Leva så som jag lever nu hade jag aldrig kunnat göra medan jag bodde ihop med E, inte medan jag bott ihop med någon. Att bara äta det jag vill, när jag vill, se på "mina" tv-program och ha träningsväskan klar för att bara sticka när jag känner för det. Det är inte så att du "förstör" honey, absolut inte. Du brukar låt mig få ha tv-kontrollen m.m, det är bara det att leva ihop kräver planering, tid, eftertanke. När du bor själv behöver du inte ägna en sekund åt sånt. Ingen tid att passa. Inget då och då när maten ska vara klar. Det är skönt faktiskt. Men älskling, det är bättre att vara hos dig. Att ha dig nära slår allt det här med hästlängder.

Jag älskar min lägenhet - det gör jag verkligen. Den är fin, lagom stor, mysig och framförallt MIN, med bara MINA grejer. MINA grejer samlade på en plats. Säga vad man vill men att åka mellan två hem är inte kul. Inte bara psykologiskt utan det där att alltid ha glömt /lämnat det man ska ha hos de andre föräldern. Att aldrig ha koll på sina saker! Hittar den inte hos mamma - då är den nog hos pappa. Men den var inte hos pappa heller? Men då kanske jag missade den hemma hos mamma?! Är någonting borta nu är arean begränsad - saken finns någonstans inom dessa 38 kvm.

Har börjat prata lite mer med två tjejer i klassen nu. Alexandra och Ida. Alexandra jobbar tyvärr hemma i Bengtsfors och åker dit så fort hon har lite tid över vilket är tråkigt.. Och Ida bor ett par mil utanför stan så hon åker också hem med sina föräldrar på eftermiddagarna oftast. Vilket är synd för det lämnar mig fortfarande ensam på kvällarna men, men.. Jag har fått lite folk att prata av mig med iaf...

Confession: Studentkylskåpet består nu endast av krossade tomater, ost, smör, lättdryck, loka, ketchup och cream cheese. Jag har inga makaroner, inget bröd, bara lite müsli, nudlar och en soppa kvar i skafferiet. Kanske ska försöka gå och handla? Det blir så när man har ICA i samma hus. Jag har inget behov av att ha kylen full för om det nu skulle saknas mat någon dag är det bara att gå ner och köpa lite. Dessutom har jag bara frysfack där de knappt går in ett glasspaket så jag kan inte frysa in maten heller.. Så, därför ser det ut som det gör.. Men jag ska gå och handla lite yoghurt och sånt sen efter jag duschat. Kom precis hem efter en halv runda i gymmet och lite Coreboll. På tal om gymmet börjar jag undra om den där 40/50-åriga kinesen förföljer mig???! Han ska alltid fram och prata och hålla på. Frågade var jag jobbade och grejer idag? Är det bara jag som blir nojig eller stöter han på mig? Och OM han skulle stöta på mig, snälla hjälp mig, hur "dissar" man en kille på ett hyfsat bra sätt? Sist jag försökte slutade det med att jag gick hem från Arena för att han var så j*vla påstridig och jag kunde inte med att säga det sådär rakt ut utan försökte med hintar som han verkligen inte fatta ett skit av.. *suck*

Tack syrran för kortet, det var jätte snällt! Skönt att höra från dig, hoppas allt fortsätter bra med den lilla! Kommer kanske och hälsar på snart igen! Puss och Kram på hela familjen

//D

No nails and stuck by a bee

2008-09-15 @ 10:04:14

Tåget går om en och en halv timma. Då var det dags att åka hem igen. Vill inte lämna E. Kommer sakna honom. Fny är duktig och skriver i sin blogg, det är hur kul som helst att höra vad hon har för sig, även om hon nu är lite förkyld (som alltid). Så... Helgen har varit bra. I stort sett varannan nagel är avbruten. Dom som var så fina innan jag åkte. Men vad kan man vänta sig när man ska vara ute på hajk. Att paddla kajak var jätte kul, fast jag fick lite träningsvärk i axlarna. Men att sova i tält var ingen höjdare. Kallt, hårt och allmänt otrevligt men det var mysigt att grilla marsmellows osv. Fick dock ett getingstick på halsen på lördagseftermiddagen som gjorde att humöret sjönk rätt drastiskt.

Ska på anställningsintervju i eftermiddag. Vågar inte hoppas på för mycket men behöver verkligen det här jobbet och det ligger ju så nära och så, så det är ju perfekt. Orkar inte söka mer. Det är väl inte drömjobbet direkt men jag vill gärna ha det - skriver mer sen när jag vet.

Måste skriva färdigt mitt PM också. Ska vara inne imorron och jag har typ gjort 1/3. Och jag vet inte ens om jag gjort rätt.
Suck. Snart tenta också. Första helgen som jag ska vara kvar i Ks utan att E eller någon annan kommer upp. Kommer väl bo på SATS och plugga typ 24-7.

Har funderat över massa planer inför framtiden och vad jag vill göra och så. Pratade med E och det blev några ledsna minuter. Men det är ingen idé att oroa sig över sånt nu. Det är ju iaf 3 år kvar i skolan först. Later is later. Än så länge ligger drömmar om Afrika, Sydamerika, Tyskland, England, Island och Spanien bara och väntar.. Men det blir nog bra :)

Nothing more to tell you at the moment förutam att det var bra att Brandy åkte ut (Har fått top-model-sjuka).

Grattis syster!

2008-09-11 @ 17:28:29

Dagens må kanske stå för sorg för många men för mig står den för att min älskade syster blir lite äldre, kanske lite klokare (vem vet) och i alla fall får ha sin egen dag när alla ringer henne och sjunger och berättar massa roliga saker :)

Sitter på tåget på väg hem. Ska bli såå skönt att träffa erik igen. Ringde Syster och gratulerade nu. Hon hade fått massa bra grejer.. Tänkte att jag också skulle skicka nått men jag är inte riktigt säker på vad för fint som finns i min budget - men jag ska allt hitta nått sis, vänta bara :)

Blir hajk i helgen, med blandade känslor. Borde vara kvar i Ks och skriva det j*vla PM:et men det ska bli skönt att komma bort lite, få lite frisk luft och lite familjetid. :) Ska träffa pappa sen vid sju också.. ringde precis. :) Nice!


Orkar inte mer.. Hörs imorron :)

Träningsvärk - mitt andra hem

2008-09-09 @ 22:05:47

Det är värt det - även som student. 400 spänn i månaden var något jag funderade över länge men det har blivit mitt andra hem. Dit går jag när jag sitter hemma och tittar in i väggen - deppar. Dit går jag när jag behöver rensa mitt huvud från tenta-nervositeten och alla filosofiska texter. Dit går jag när jag känner mig arg, eller ledsen, eller ensam, eller uttråkad, eller nervös... Mitt andra hem. Jag kan stå på konditionspodiet, strecha i strech-hörnan, pressa i gymmet eller springa på nått av alla passen. Så idag kan jag knappt gå. Nej inte så, jag började faktiskt lugnt och försiktigt. Gick på ett bodypump pass, hade minsta möjliga vikt på stången under hela passet men de avslutande utfall tog rejält på framsida lår och de var länge sedan jag tränade styrka. Musklerna (styrkan) är det jag tappar snabbast när jag inte tränar ordentligt, vilket jag inte gjort på hela sommarn, typ 4 månader. Kondisen finns ju oftast kvar, man är ute och går, cyklar, springer i trappor osv. Imorgon ska jag vara i skolan mellan 10 och 14. Sen ska jag hem och gymma. Och läsa den sista texten till PM:et. Skiten skall in på tisdag och jag kommer ju vara i skogen hela helgen tyvärr så jag vet inte riktigt när jag ska hinna med det. Får börja lite smått imorron, fortsätta så mycket jag kan på torsdag och sen avsluta det på måndag, fast jag kommer nog vara så nervös inför intervjun att jag inte får mycket gjort.

Så förutom att jag knappt kan röra mig så mår jag väl bra. Har varit duktig och pluggat ordentligt. Läst två orginaltexter till PM:et och försökt tyda uppsatsen som beskriver hur jag ska skriva det.

E är så duktig och jag är så stolt över hur han kämpar. Idag jobbar han 07-02. Jag har sagt att han inte behöver, jag ska ju på intervju på måndag. Inte för att jag vet om jag får det eller inte... Jag har ju letat länge efter extrajobb men dom ringde iaf. E är bäst. Jag älskar honom massa och det betydde super mycket för mig att han kom upp hela helgen. Nu ska jag snart åka hem till honom. Åker på torsdag. LÄNGTAR

Har pratat med R. Kändes konstigt. Han betedde sig som om inget hänt. Jag har ju faktiskt försökt få tag på honom utan att lyckas i typ 1 år nu.. Jag menar, han visste inte ens att jag var i Ks. Att jag pluggade. Han sa att han hade SÅÅÅ mycket att göra. Ja, sen han träffade sin flickvän ja! Och han kunde inte ens prata med mig på balen. Allt jag fick var ignorans och tillslut en NICK?! Jag känner mig så dissad. Tur att E är så mycket mer man än han någonsin kommer bli.

Ensam - igen

2008-09-07 @ 19:11:24

Erik har åkt. Fanny har åkt. Emma har åkt. Alla är så längt borta. Hur lång tid tar det innan man vänjer sig med att vara ensam? Världens känns svart utan er. Syrran - långt bort. Pappa - långt bort. Mamma - så långt bort. Och mamma, jag vet. Det här är min chans i livet att vara lite självisk. Tänka på mig själv och bara göra sånt jag själv vill. Men hur ska jag kunna lista ut vad jag vill när själen känns som ett tomt hål...

Jag borde ta vara på tiden som skall vara "tiden i mitt liv", men klassen är jobbig eller så är det jag som inte hittar min plats. För mycket hjärndöda bortskämda sthlm:are och ingen är som jag.

Kanske ska jag bara göra som Kathryn sa: Keep your voice down and your grades up.

Vill bara att ni ska veta; JAG SAKNAR ER!

A little less conversation

2008-09-07 @ 19:01:51

torsdag v 36

Det bästa jag visste var kvällarna. Hela sommaren längtade jag efter den stunden ända från att jag slog upp ögenen på morgonen. Den stunden då jag fick krypa ner i sängen igenom, krypa nära och lägga huvudet på din axel. Det var det bästa jag visste.
Nu är kvällarna den värsta tiden på dagen. Från att det börja skymma längtar jag redan tills jag gått upp dagen efter. När det blir mörkt, blir det kallt och ensamt. Jag blir ledsen.

Och nu har allt blivit jobbigt. Helgdiskussionerna slutade i tragedi inatt. Borde kanske inte ha ringt. Var väl inte i världens bästa skick för en sån diskussion... men sittningen och Arena var trevligt. Eller ah, så trevligt som jag kan ha utan dig Honey. Alltså helt okej.

Hörs sen? Allt är fortfarande lika illa..

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lugnor.

2008-09-01 @ 17:58:08



Dagens masterpiece!!! Bilder på mina älskade.

14 månader älskling. Känns mycket längre och mycket kortare. Du är allt som finns på en gång. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och vill vara med dig för alltid.

Om en timma kommer tjejerna och sen ska vi till Arena. Ska bli trevligt :)