Noooo?!...

2008-09-26 @ 10:36:04

Okej - jag är antagligen så efter men jag kollade på reprisen av sista avsnittet av Am Next Top Model säsong 4 och Naima vann?! Okej, jag gillar frillan men jag tyckte ju att Kahleen var bättre. Alla hennes kort var bättre. Hon var mer "normal". Alla tjejer som är med tycker alltid att "jag borde få stanna för jag har mer potential än de andra" men Kahleen trodde alltid att hon skulle åka hem för att hennes "shoot" inte gick perfekt men hennes bilder var "slamin'".
Eh, whatever. Jag har ju i alla fall sett Kahleen i en riktig reklam på TV:n så hon klarar sig nog ändå... :P
På månad/tisdag är avslutningen för Top Model säsong 10. På måndagskvällen sittar jag tyvärr på tåget back till K-town för jag är nämligen HEMMA nu!!!! Det är sååå skönt att få träffa E igen. Men igår låg vi länge i sängen och pratade om allt som hänt de senaste månaderna. Man utvecklas så mycket och det är lite jobbigt att man gör det på varsitt håll men annars får man ju välja en persons dröm och följa den och det känns ju inte rätt heller. Men vi gör så gott vi kan ihop. Det som har varit lite ledsamt det senaste också är att det bara blivit "skitsnack" i telefonene. Nu lät det väldigt drastiskt och det är det inte, det är bara det att vi kan prata i över en timma och egentligen inte säga ett ord till varandra. Bara en massa "hur mår du? Jag mår bra. Hur mår du? Jag mår också bra. Jag saknar dig. Jag saknar dig med. Tyst lång stund. Jag älskar dig. Jag älskar dig med. Tyst lång stund igen." Och sådana samtal blir liksom bara dötid, man tappar den andra. Jag vet inte vad han vill, hur han kännar, vad har gör och om jag ska få redan på det måste jag ställa till med ett korsförhör eftersom vi inte pratar med varandra. Men.. som sagt, vi har pratat om det nu och jag hoppas det blir bättre. Telefonen är ju det enda ni har nu på veckodagarna.

Ha, ny kurs har börjat. Politiska institutioner. Förhoppningsvis lite lättare än den förra. Ska sätta igång och läsa lite snart.
En av fyra underbara böcker som heter Svensk Politiskt Historia :S Jaja, bäst to get started.

See you later - aligater.

p.s. det var sååå mysigt att ha någon att sova bredvid inatt!!!! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge d.s.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback