Ändrade planer!

2009-04-23 @ 11:58:08

Jajamensan, så ser det ut i mitt ack så flexibla liv! :P Milen väntar nu vid 12.30-tiden och kl 15 ska jag befinna mig på jobbet igen. Shit, det var såå länge sen jag jobbade och 5 timmar känns som en lagom start! :) Sandra ringde förut och undrade om jag kunde hoppa in mellan 15-20 och det sa jag att jag gör så gärna! Skönt att slippa bry sig om tent-helvettet. Det får gå som det går. Jag har repeterat lite nu på förmiddagen. Jag är inget nationalekonomi-geni, jag har insett det och hoppas bara att jag klarar skiten så jag slipper göra om den, men går det inte den här gången får det väl gå nästa gång? :) Just nu skiner solen, lunchen ligger i magen och blir sakta men säkert till energi och Mp3:n är laddad. (Finns det något värre än när batteriet tar slut mitt i en runda? Man tappar ju allt push i kroppen!)

Jag har verkligen saknat mitt jobb. Jag trodde väl inte att jag skulle säga det om McD men det har jag faktiskt. Alla där är underbara (eller ah, nästan alla :P man kan inte älska alla människor?!) och det är så kul att träffa folk och "stå till tjänst". Tråkigast är det väl när man får några specialuppgifter som att städa städskubben eller nått, men sådant måste ju också göras antar jag.
Har hört att Per lämnat oss också :( Lycka till bland kottar och gevär, grabben! Vi kommer sakna dig! Nu ska jag lägga mig i soffan lite och bara gotta mig så att maten får lägga sig lite i magen innan det blir dags att ta dagens första andetag i värmande solsken!

I helgen kommer E och det vankas sol, mys och picknick!! Mer avslöjas inte för tillfället! :P

Kanske kommer en uppdatering om hur rundan gick innan jobbet, beror lite på hur mycket tid jag har på mig (hur snabbt jag springer?!). Annars kommer en ikväll när jag kommer hem. I vilket fall, ha en underbar torsdag!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback