Uppdatering!

2009-04-05 @ 01:01:10

Hej på er,

här kommer en liten hälsning från soliga England. Idag har varit en underbar, slapp dag. Vi var lite slitna efter gårdagens sing-star-party så vi sov länge, sen åt vi mumsfrukost och tittade på film. Sen satt vi ute i solen en stund innan vi gjorde mer mat, såg på mer film och sen tog en eftermiddags promenad. :) Kvällens avslutades med en super god middag och lite Nintendo Wii spelande.

Resan hit gick super bra fast jag var väldigt nervös. Rädd att jag skulle missa tågstationer eller tåg. Men som sagt, allt gick enligt plan. Det kändes bra, att klara någonting själv menar jag. Något som jag varit så nervös över.

Jag saknar Erik så fruktansvärt mycket och min telefon räkning kommer vara enorm. Imorgon tänkte jag låna hemtelefonen här för att ringa mamsen en sväng, men jag har messat lite med E och pratat med honom ett par minuter idag. Det känns så konstigt att inte prata i telefon med honom typ 5 ggr/dag. Jag menar, jag är ju rätt van just nu med att inte träffa honom så super ofta men att inte ens prata? Det är riktigt jobbigt, i alla fall för en sådan klängig flickvän som jag. Här kommer lite bilder:

Sitter på andra tåget och här kommer en bild på mina nya vårskor.


Engelska landskapet susar föbi utanför tågfönstret.


Fanny i sina scenkläder.


Såhär (o)fräsch var jag idag! :)


Under vår lilla promenad hann vi med en fika på berömda café Nero. Mums!


Sen kollade vi in det söta huset med olika färger på dörrar. Fint va?


Nu ska jag och Fanny kolla på några avsnitt av Veronica Mars och sen är det dags att sova för det blir en hel del att göra imorgon... Hörs då!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback