Hälsobloggar

2009-08-19 @ 18:40:35

Hej,

titta vilken trevlig lista jag hittade? :) http://bloggportalen.aftonbladet.se/BlogPortal/view/TopLists?tl=1&categoryId=12

Jag ligger ju inte själv på den än så länge men det ska vi allt försöka ändra på :) Bloggen kommer få fler kategorier med mera när jag kommer upp till Ks igen. Har ju inte min egen dator här så jag vet att det är väldigt lite bilder och ser ganska tråkigt ut men jag försöker så gott jag kan. :)

En ny favoritblogg att lägga till i min lista är http://www.lissfit.com/.  Hälsobloggar med mycket bilder på bloggarna som är vältränade ger ju extra mycket inspiration. Så ska min också vara, när jag känner mig fin nog att visa en massa magbilder och grejer. Kanske till våren? :) Inspirationen känns ju inte som att den är på topp just nu heller, efter 3 feta varma mackor med massa ost ligger i magen men, men.. Imorgon är en annan dag. :) Då ska jag till gymmet och pusta igen. Dessutom har jag kommit på ett nytt upplägg inför september. Bara gym och spinning, undra vad det ger för spännande resultat? Månaden efter blir det "bara" andra pass Combat, pump och box. (om det funkar med arbetsschemat) Man måste byta taktik ibland. :)

Nä, nu ska jag krypa ner och se på Underworld. Det har varit en mysig med lite kämpig dag så jag tänker unna mig att mysa till det i soffan med Erik och se på film. Sedan väntar kanske en kvällspromenad? :) Hörs imorgon! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback