God morgon torsdag!

2009-02-26 @ 11:21:14

Humör: Okej.
Gjort: Vaknat, åkt till mamma, ätit frukost, tittat på nyheterna, sovit lite till, vaknat igen, ätit frukost igen. :)
Planer: Plugga, ta hand om E och gå på ansiktsbehandling!!
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Inget
Läser: Det jag skriver
Dricker: Inget
Äter: Inget
Bästa: Att jag ska på ansiktsbehandling och har super träningsvärk
Sämsta: Att jag inte pluggat ordentligt ännnn!!
Väder: Grått!
Dagens favoritsak: Nya telefonen :)
Vill ha: Motivation att plugga.
Dagens outfit: Bild kommer senare :)


Hej på er,

nu sitter jag hemma hos mor medan E ligger nere i sängen och försöker sova lite till. Han inser inte att han är sjuk och borde vila men jag har allt lyckats trycka ner honom i sängen igen. Dock tackar jag min lyckliga stjärna för att jag känner mig frisk som en nötkärna. (Hör något komma hostande upp för trapporna...) Morr. Haja, han gör som han vill men han vet att han kommer att missa massa roliga saker på schemat om han inte blir frisk.

Nu har jag fått den nya mobilen och det tar såå lång tid att lägga in ny musik men det blir nog bra när det blir klart. Superbra att den kom idag eftersom jag glömde MP3:n hemma och behöver någonting att lyssna på när jag ska knalla ner till stan sen, TILL ANSIKTSBEHANDLINGEN! Jippi! (Den är dessutom gratis, presentkort äger!) En recenssion kommer senare i eftermiddag. :)

Igår skickade jag iväg mail till folk jag inte träffat på länge och frågade vad de gjorde och om de har bloggar och än så länge har jag fått jätte bra respons, super kul! Det är en sak jag funderat på jätte länge och nu ångrar jag att jag inte gjort det tidigare men det är i alla fall super kul att höra av er alla!

Jag har faktiskt lite funderingar på att byta utbildning till hösten. Det finns ett program på Kau som heter "Hälsa och Wellness" på två år som låter jätte intressant. Det är ju det jag brinner för. Jag valde Pol Kand av samma anledning som jag valde Sam Språk, för att hålla alla vägar öppna och ha möjlighet till ett välbetalt jobb, men är det verkligen staten jag vill hålla på med? Jag menar, den är intressant. Se hur den är uppbyggd, vad som påverkar, vilka som påverkar men är det det jag vill jobba med resten av mitt liv? Jag tror inte det. Alla som känner mig vet att hälsa, träning, kost och liknande är mina största intresseområden. Är det inte det men borde plugga då? Jag kommer helt klart plugga klart nationalekonomin och ha 60 hp klara i bagaget redan men bara namnet "Hälsa och Wellness" tilltalar mig jätte mycket. Det blir till att konferera med mor min.. :) Jag är en rätt så impulsiv person och ibland kan det vara skönt att mamma kommer med lite kloka kommentarer innan jag rusar iväg och i efterhand inser att hon har rätt. Vad tror ni om mig som "hälsocoach"?

Nä, nu måste jag ta tag i ekonomiboken, hur tung den än är. Men vi hörs senare! Ciao!

Kommentarer

Postat av: Martina

tjenare

tack för igår, du om Erik är sjuk på lördag får han inte komma!!! så är de med de, kan inte utsätta lillan för baskilusker men de förstår du väl ändå!! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback