Måndagmorgon igen

2009-02-23 @ 14:57:19

Hej på er,

E står och snörvlar i köket med ett glas c-vitamin i handen, vi ska inte bli förkylda!! (VILL INTE?!) Han mådde inte alls bra imorse (vid 05.55 när hans pappa kom hit och undrade om de skulle samåka?!) så han stannade hemma idag. En krya-på-sig-dag helt enkelt. Det är egentligen så man ska göra. Ta det lugnt innan förkylningen bryter ut, då kan man lindra den. Att köra på tills man får influensa och hela kitet är ingen höjdare. Då blir man borta från träning och jobb mellan 1-2 VECKOR istället för dagar. Nu står han alltså och lagar lite lunch. Han som inte äter frukost börjar väl bli rätt så hungrig. En annan har ju haft i sig två tallrikar flingor, 2 ägg och en toblerone(eller hur det nu stavas?). Ingen höjdar frukost direkt men man tager vad man haver. I eftermiddag, när E:s pappa kommer tillbaka med bilen ska vi åka och stor handla. Observera att jag sa VI, vilket kommer innebära att (nästan) bara nyttiga saker kommer att följa med hem i varukorgarna.
Dagen skall förhoppningsvis tillbringas med att pluggas lite också, och sen får vi se hur det blir med påhälsning av familjemedlemmar, jag vill ju så gärna men det beror lite på hur vi känner oss. Problemet med att bo ihop (om man får kalla det problem för det är underbart att vara hos dig igen älskling) är att det är så svårt att inte smitta varandra. Det skulle säkert gå om man ville men när man bor 2 pers på 25 kvm som vi gör så blir det lite jobbigt.

Nu ligger han bredvid mig i sängen och ber om lite uppmärksamhet, så jag får väl bjuda på det ;). Vi hörs igen i eftermiddag/kväll. Ciao!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback