En helt otroligt rolig men full dag.

2009-01-26 @ 20:29:03

Hej på er,

har varit lite seg på att uppdatera er idag men jag har haft MASSOR att göra. Imorse gick jag upp vid 7.30 och gjorde mig iordning för att klippa mig i Thn klockan 9.00. Håret blev super bra. Hon tog inte mycket utan filade till topparna och klippt luggen och eftersom jag sparar ut var det precis vad som behövdes. Förut när jag försökt spara ut har jag inte klippt mig så ofta under tiden men då blir jag så trött på att håret bara ser vildvuxet ut så jag klipper oftast av det iaf. Detta tänkte jag undvika denna gången. Nästan gång jag klipper mig blir det strax innan jag åker till London. :)

Efter klippningen hjälpte jag syster-yster att flytta lite grejer till ett förråd. Det var trevligt att få lite tid på tu man hand med dem, även om det var mest bära och springa runt vi höll på med. Vegis är verkligen sötast i världen.

12.30 var jag tillbaka på min gamla skola och höll en lite föreläsning om hur det är att vara fattig stundent och gå på universitet. Det var mycket uppskattat och jag tyckte det var super kul. Sen pratade jag med alla lärare och uppdaterade dem om vad klassen håller på med nu (eller de jag vet vad de håller på med iaf). Jag kom inte därifrån förrän 14.30. Sen gick jag till stan och shoppade lite. Väntade på att E skulle sluta jobbet. Jag var inne på Gina och tittade på Chinos men jag kan verkligen inte ha dem, inte med den här vikten iaf. Expiditen hade ett par och hon var jätte fin i dem, men hon hade heller inga "muffinskanter" som hänge utanför och hon kunde ha dem sådär lite baggy utan att hon såg helt kon-formad ut. Jag som hade sett fram emot ljusachinos. Haja, jag kanske hittar en lite annorlunda modell någon annanstans. Sen gick jag till VM, där jag typ ALLTID hittar fina kläder. Där köpte jag en klänning/tunika, ett par baggyjeans och en lite kofta. De var rätt dyra, iaf för min budget men så fina att de var absolut värda priset. Klänningen skall jag ha på festen på torsdag som jag förhoppningsvis är bjuden på. På tal om det så ska jag ta och ringa Fille snart.

Efter shoppningen köpte jag och E sallad, varav resterna jag ska äta nu. Sen åkte vi hem och tränade, duktiga som vi är. Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på honom. Det tar lite längre tid att gymma än att ta ett pass..

Nu lite bilder från dagen:

Jag, osminkad, innan klippning:



Jag i Ginas omklädningsrum med chinos och grejer:



Jag efter klippning:



Jag i mina nya jeans och min nya kofta:





Min underbara sallad:



Shaken efter träningen. Ny smak, jordgubb. Faktiskt helt okej :)



Nya klänningen/tunikan som förhoppningsvis åker på på fredag tillsammans med svart leggings



Jag efter träningen, heeelt slut!



Så, mina kära vänner, det var allt för idag. Ska vara duktigare på att uppdatera under morgondagen då jag har NADA planerat utan att åka till SIBA med E när han slutat jobba och köpa skor :) I looove shoes!

Ciao!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback