Onsdagkväll

2009-01-21 @ 20:46:13

Sitter i soffan med myskläder efter en god dusch och tittar på Top Model. Boxningen var super kul. Fick verkligen ta ut mig den här gången. Vi missade dock lite på sista övningen vilket var lite tråkigt men, men... Det blir ju inte sista gång jag boxas direkt så det finns massa gånger framöver att ta igen det på. När jag kom hem blev det en lite chokladshake, lite pasta och nu mumsar jag på lite nötter. (En sånt matvrak?!)

Imorgon är det torsdag och vårterminens första arena. Känns som att jag varit rätt tråkig det senaste så jag erbjöd mig att ha förferren, så får vi väl se hur det blir. Kan ju vara kul att gå ut och dansa lite. Jag och Azra ska nog vara nyckterister, lite som vanligt. Hon kör och jag är pank.. :P Men det gör mig inget. Jag är hellre skuldfri än super bort mina pengar. Men de andra kommer väl dricka lite granna och kameran ska vara framme hela kvällen, I promise. :)

Andra planer för morgondagen är promenad till polishuset, diska & träna. Kanske betala lite räkningar och köpa biljetter till BYB här på Nöjes. Lite allt möjligt smått och gott alltså. Imorgon är tanken att jag ska träna 30 min spinning och 30 min core, så får vi se hur det går..

Saknar E massor, redan första kvällen i Ks. Ska bli så skönt att åka hem till honom igen på söndag. Så är tanken att jag ska försöka träffa syster också, innan hon åker hem. Sen blir det klippning och "föreläsning" på THIG.


Börjar bli riktigt trött. Tror att jag ska försöka göra mig iordning för natten och få tag på E. Han tvättar i u för sig fram till klockan 22 men jag tror inte jag orkar hålla mig vaken så länge. Gick trots allt upp strax efter 6 imorse. Ska greja lite med designen på bloggen och sen tror jag att jag kryper till kojs. Go natt & Ciao!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback