Söndagmorgon

2009-01-25 @ 09:30:10

Sitter på tåget, på väg hem, än så länge bara i Kil. Ska bli underbart att komma hem. Pratade med mamma igår. Hon ringde eftersom vi inte hörts av på några dagar.

Mamma: Jag tänkte bara ringa och kolla hur det är med dig, eftersom vi inte hörts av på ett par dagar.
Jag: Mamma, jag åkte i onsdags. Gick nästan direkt från tåget till skolan och sen för att träna. Jobbade hela torsdagen. Sov länge (längre) på fredagen, gick till skolan och sen direkt till träningen. Idag (lördag) har jag jobbat heeela dagen.
Mamma: Du har haft fullt upp!
Jag: Verkligen...

Jag gillar egentligen att ha fullt upp, bara det inte blir för länge i sträck. Ett par dagar går bra, sen behöver jag en paus, en slappar dag. Sen är jag fit for fight igen. :) Så nu ska jag åka hem på en välförtjänt paus. Träffa E och familj. Klippa mig. Ta det lugnt. Mmm.. Visst låter det underbart?

E ringde inatt när han kom hem från krogen igen, vid 3 tiden. Sen låg vi och pratade en halvtimma eller nått. Det var inte så lyckat kände jag imorse när klockan ringde och jag bara ville stänga av den för att somna om. Men icke, in i duschen bar det. Jag hade över en timma på mig att göra min morgonbestyr innan jag skulle gå till tåget. Ändå lyckades jag försena allting, fick hoppa över frukosten (kasta maten som blev över vilket var MYCKET!) och ändå nästan missa tåget. Borsta tänderna blev också bort prioriterat så nu sitter jag med stängd mun och spanar efter en toalett där jag kan smyga in och borsta lite. Tandborsten och tandkrämen slank i alla fall ner i handväskan. Jag ska pussa massa på E när han kommer och hämtar mig på stationen och då är det viktigt att vara fräsch i munnen!

Såhär trött var jag imorse:



Jag och E <3



Så, nu ska jag nog sova lite. Är super trött. Nytt inlägg kommer i eftermiddag/kväll. Ha en bra dag! Ciao

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback