Lite senare, mycket tröttare.

2009-07-31 @ 18:31:52

Hej på er,

hemma igen efter passet. Det var lika grymt kul som vanligt, men jag kände inte att jag tog ut mig lika mycket idag. Kände mig mest vinglig och svag. Ingen positiv känsla på ett combatpass direkt, men det är som det är. Sitter i sängen och drinken står på bordet, inte alls sugen på att sluka den. Vill inte dricka, vill bara ha reslutat NU. Stora muskler, lite och vältränad midja. Inte utstickande muskler, inga blodkärl och sånt där överdrivet utan bara en tajt kropp med runda, bulliga muskler.

Christine dyker nog upp om en stund och det verkar som att det kanske blir myskväll med henne, hennes kompis Ida och Idas kille. Vi får se vad som händer och sker. Det är ju trots allt fredag och jag är ju ledig imorgon. :)

Hörs imorgon då alltså :) Ha en bra fredagkväll! :)

Thank God It's Friday! :)

2009-07-31 @ 15:48:13

Hej på er,

ännu en spännande dag fortsätter frammåt i 180km/h :) Med eller utan våran uppfattning. Har nyss kommit hem från jobbet och slagit mig ner i soffan med en banan. :) Snart är det pass med Elin och jag som alldeles nyss kännt mig fruktansvärt degig blir plötsligt lite taggad! :) Lite mellanmål var kanske allt som behöves? En proteindrink skall blandas också, innan jag går, så får vi se om det blir några muskler någon gång? :) Funderar på om jag ska ta en matlåda i kylen (fisk eller biff med potatis) eller om jag ska slänga ihop något annat smarrigt en fredag som denna? Fredagar är allt bra mysiga ändå! :)
 
Vill ni veta något annat kul som hänt? (eller kul och kul?) :P En av mina tjejkompisar har fått vattenkoppor, i 20 års ålder. :) Jo lite kul är det. Jag fick mina när jag var 2 år gammal och har fortfarande ett ärr efter "moderkoppan" på insidan av vänster handled. Visst blir man imun mot vattenkoppor när man haft dem? Kanske vågar jag mig bort med en liten krya-på-dig present, kanske inte. Ta hand om dig tjejen i alla fall och passa på att vila upp dig efter Strömstad! :)

Klockan 18 ska jag nog träffa Christine en sväng. Vad vi hittar på vet jag inte än så länge. Inget seriöst antar jag. Hon skulle bort vid 21-tiden så jag är nog hemma strax efter att Mumien börjar på 3:an. Lite deprimerande kan man tycka, att sitta ensam på kvällarna och titta på tv men det är faktiskt rätt skönt. Det är klart att man vissa dagar hellre hade varit två (alla dagar när jag tänker på dig älskling!) men ibland kan det vara skönt att gå runt i slitna myskläder (eller pyjamas), krypa ner under täcket i soffan och käka favoritsnackset, alldeles själv. Få gå och lägga sig när man vill. Finns många plus, och när jag ändå jobbar såpass som jag gör just nu har jag faktiskt inte speciellt mycket energi över till att hitta på massa energikrävande saker på kvällarna. Så det så :P

Nu är det dags att svida om till träningskläder. Ha en fortsatt toppen fredag så hörs vi senare! :)

Sova!

2009-07-30 @ 21:45:58

Hej på er,

sitter i soffan och slappar nu efter en mysig kväll. Core-träningen var rätt värdelös, kändes det som i alla fall. Kan ju vara så att man tränar fast det inte känns så mycket, men övningarna känns mest stressiga och krångliga. Tycker mycket mer om magövningarna på till exempel Pump-passet. Men, men..

Här hemma blev det ännu en drink, ännu en passionsfrukt och till sist torsk med potatis och äggsås. Nu när morgondagen är planerad, matlådorna står klara i kylen och arbetskläderna är tvättade och upphängda börjar gäsparna att komma. Med tanke på att klockan ringer redan 05.30 (jobbar öppning imorgon) så är det snart dags att sova. :)

Direkt efter jobbet blir det alltså Combat, och jag längtar redan. Hoppas benen är mycket bättre imorgon. De har redan kännts bättre nu under kvällen faktiskt. Nej, dags att blanda morgonens drink och ställa in den i kylskåpet. Hörs imorgon! :)

The Edge!

2009-07-30 @ 16:47:31

Perfekt, vet ni vad killen köpt till mig? Jag blir så lycklig! Han vet allt hur han ska skämma bort sin tjej!!



Reflex Nutrition presenterar stolt The Edge. Produkten är speciellt framtagen för att minimera slitage på muskelvävnaden under och efter träningen. The Edge hjälper kroppen att upprätthålla energinivån och vätskebalansen även under extrema omständigheter.

The Edge innehåller en perfekt balans mellan:

  • Lättillgängliga kolhydratkedjor som ger energi i musklerna
  • Vassleprotein med hög koncentration grenade aminosyror som läker skadad vävnad
  • Mineraler som upprätthåller muskelfunktion och vätskebalans
  • Antioxidanter som skyddar cellerna mot fria radikaler
  • Probiotika som stärker den nyttiga tarmfloran

Längtar verkligen tills den kommer!! :) Börjar bli lite trött på Whey 80 med jordgubbssmak nu! :P

Gymgrossisten rockar! Värsta rean just nu, kolla in genom att klicka på bannern här precis bredvid -->

Beautiful girls

2009-07-30 @ 16:39:41

Hej på er,

Sitter på skrivbordsstolen med fötterna uppe på tvhyllan och lyssnar på Kingstons gamla dängor via spotify. Många av dem gamla favoriter faktiskt. Blickar ut över lägenheten som fortfarande ser ut som kriget men sakta men säkert börjar jag få lite ordning. Idag har några viktiga tvättmaskiner gått nere i tvättstugan. Hade blivit fler om inte låren gjort varje resa till tvättstugan till ett helvette?! Så kul är det inte med träningsvärk. Fortsätter dock att öka proteinintaget och ser vart det leder. Första drinken slank ner strax innan min promenad på 1 timma, en promenad där varje steg vart en plåga. Nej, det blev snart lättare, när blodet började strömma genom lårmusklerna, men det vore en lögn att säga att det blev "bra". Tur att större delen av Ks är platt, för uppförsbackar var ingen höjdare.. För att inte tala om nedför...?! Det var bara aj, aj, aj! Med facit i handen insåg jag att spinning idag är rena självmordet om jag vill köra combat med Elin imorgon, så idag blir det bara 30 minuter core. Kanske kör en minirunda med axlar/biceps i gymmet innan jag drar in, annars blir det sammanfattningsvis en lugn dag idag. Får jobba lite på rutorna som ligger där under någonstans! :P 

På vägen hem från gymmet tänkte jag gå och handla igen. Det där med att äta nyttigt är ju dyrt :P Haha, mycket mat som försvinner ur kylskåpet, men hellre mat ur kylskåpet än snabbmat . Matintaget idag har sett ut enligt följande:

Frukost:
4 mackor, två med banan och två med ägg och kaviar. 
1 stort glas med Proviva Blåbär
1/2 Banan

Mellanmål:
1 proteindrink

Lunch:
Ceasarsallad med kyckling
1 Bärry Smoothie

Mellanmål:
1 Passionsfrukt *mums* :) 

Ikväll vankas antingen röda linser i curryblomkålsröra eller torsk med potatis och äggsås. Har inte riktigt bestämt mig än.. Känner mig faktist mätt på ett skönt sätt för första gången på riktigt länge. Min magen har annars 3 "lägen": Smärta, proppmätt eller sötsugen. Alla tre riktigt otillfredställande. 

Nää, dags att ta ministeg mot drömformen. Kanske inte riktigt som nedan, men vem vet vart man slutar? ;)

Vilodag?

2009-07-30 @ 10:35:28

Hej på er,

sitter hemma i soffan framför ännu en dag av träningsvärk. Benen är lika illa som igår, men armarna är värre. Triceps känns nästintill oanvändbar. Stackars Anna ligger hemma efter en natt av migrän och med tanke på tråk-vädret vet jag inte om jag ska tvinga mig ut ändå, om jag orkar... Gymmer väntar dock klockan 17, spinning 30 min + core 30 min får bli dagens uppgift. Lite tråkigt nu på sommaren, när det inte finns så mycket pass. Inte de dagarna jag är ledig i alla fall. Men imorgon hinner jag till Elins combatpass om jag åker direkt efter jobbet, så får det bli!! Det är ju combat och spinning som jag är mest sugen på just nu. I början av sommarn var jag bara sugen på muskler, Pump och gym. Just nu är det kondition för hela slanten, dock ingen löpning. Jag har alltid jätte svårt att komma igång med löpningen igen efter ett uppehåll, mest eftersom jag tycker det är dödens tråkigt och så himla jobbigt men det är en lätt och skön träningsform. När man väl fått upp lite kondis så är det skönt att bara kunna snöra på sig skorna och börja direkt utanför dörren, bestämms längden på banan beroende på dagsformen och komma hem sådär lagom trött. Problemet är ju bara, hur får man upp kondisen utan att springa? Den här gången testar jag att börja med spinning och combat så får vi se. Annars är det bara att göra som så många andra gånger - tvinga ut sig själv.

Jovisst det får bli en promenad, men inte riktigt än. Nu ska jag svepa min drink och krypa ner under täcket igen. Enda anledning till att jag "gick upp" tidigt är för att jag ska öppna på jobbet imorgon, så jag ska vara där senast 06.30. :S Får se hur det går. :P


Satt och kollade bland gamla bilder och om jag ska spara lite hår, visst borde jag skaffa lugg igen då? Så himla snyggt! En del jobb är det såklart men så himla snyggt!


Hemma igen!

2009-07-29 @ 19:55:49

Hej på er,

fick sluta en timma tidigare och det gjorde jag med glädje. Mina ben har verkligen tagit kol på mig idag, jag har ju inte varit snabb på jobbet direkt. Ett ganska stort handikapp när man jobbar på Mcd. :P Nu fräser kycklingfiléerna på spisen och ska snart bli till en underbar kycklingsallad. Har ju fallit totalt för ICAs färdiga Ceasarsallad med sallad, dressing, krutonger och ost - direkt i påsen. Så smidigt, lite kyckling till bara så har man en mumsigmiddag! :) För mig ska ju matlagningen helst gå så snabbt som möjligt. :P

Annars ser kvällens schema ut enligt följande:

- Massa tv-tittande, till och börja med "Trinny och Susannah - stilakuten" och sen drar väl kvällen vidare med zappning.
- Vaxande av ben, perfekt att ha tv:n som distraherar lite grann.
- Krypa ner i myskläderna och försöka vila ut träningsvärken inför träningspass imorgon.
- Dra i mig en proteindrink innan jag somnar och hoppas på att benen är pigga(re) och fräscha(re) imorgon.

Imorgon blir det morgonpromenad med Anna igen, fast kl 10. Lite sovmorgon alltså :)

Nu bränner jag snart kycklingen :) Hörs senare eller imorgon :)

Supermorgon

2009-07-29 @ 10:14:36

Hej på er,

efter en rejäl frukost, bestående av gröt och äggmackor gav jag mig ut på morgonpromenad med min favvo-Anna. :) Nästan en timma knatade vi runt och pratade så jag blev alldeles anfådd, trots att det inte gick så fort ändå. Ömheten från gårdagens Pump-pass gjorde att det inte fanns så mycket kraft att hämta i benen idag. Och på tal om det så har jag kommit fram till en sak...

Igår låg jag och läste i en av min absoluta favorit-tidningar "Fitness" och hittade en artikel om en tjej som gjort en nutritionsanalys för 20 000 kr. Genom blodprov visade den alla blodvärden och hur bra kroppen arbetar. Tjejen hade super fina värden, men doktorn kom fram till att det var lite, lite protein. Kosten var det inget fel på, så antagligen var det tarmen som hade svårigheter med att plocka upp proteinet. Ett bevis var tydligen att hon alltid fick träningsvärk, så hon skulle äta mer protein.
Det är precis som jag. Jag får ju ALLTID träningsvärk och reslutaten kommer lååångsamt, bevis på att kroppen får för lite protein. Jag tycker dock att jag äter hyfsat med protein men har inte alls kopplat ihop det med mina stora problem med tarmarna, eller "colon irretable" om man så vill. Så nu ska jag protein-boosta kroppen och se vad som händer. Spännande va? Kanske blir jag värsta biffen? ;P

Nu är det dags att svepa drinken och ge sig iväg till jobbet. Inget går upp mot en supermorgon, och imorgon blir det promenad igen, jippi! :)

På tv ikväll...

2009-07-28 @ 21:40:25

är en gammal favorit. Synd att man sett den så många gånger bara. :P



Broccoligratäng och kesobiffar i magen. Fruktsallad på gång, känns riktigt skönt att vara tillbaka i nyttiga vanor. Har jag lite tur vill Anna gå en morgonpromenad med mig imorgon innan jobbet också? :) Jobbar nämligen 11-20 imorgon, det blir en lång dag, troligtvis med en fruktansvärd träningsvärk... Men mer om morgondagen imorgon :) Sleep tight!

Motivation - ett faktum eller ett beslut?

2009-07-28 @ 19:41:22

Hej på er,

har nyss kommit hem från ett av de värsta träningspassen någonsin. Det första på 25 dagar. Fy f*n!!!! Jag vill bara hem till soffan och min daim som ligger i kylskåpet från första sekund. Från klockan 16.20 när jag drog mig själv ur soffan för att byta om, till klockan 18.05 då jag åter var på väg hem. Det var hemskt! Det var mycket som inte stämde. För det första har jag som sagt inte tränat på ett tag så även om jag minskade i vikterna rejält, så var det så jävla tungt. Mjölksyran kom inte smygande utan mullrande och slog till med full kraft, lite som ett åskväder på sommarn. De snygga, tajta träningskläderna jag köpt i början av sommarn satt inte lika snyggt efter tre veckor McD-mat och håret stog på ändå. Glasögonen åkte ner, musklerna gjorde ont och skakade mer än arbetade.

Jag hade ingen motivation, jag vill inte vara där och kroppen verkade inte så sugen heller (dagens underdrift!). Men jag gick dit, och jag kämpade hela passet, jag fullföljde så gott jag kunde, och jag var nöjd med mig själv hela vägen hem.
Motivation är ingenting som man bara har, det är något man får. En kick av resultaten som visar sig, och resultat det är ingenting som man bara får, det är något man kämpar för. Så alla slöfockar som inte "hittar" motivationen, ta tag i de första jobbiga passen, bestäm er! Så fort framstegen kommer, kommer allt bli mycket roligare, tills dess är det bara att bita ihop och kämpa!!

Tillbaka i Ks

2009-07-28 @ 12:58:57

Hej på er,

ligger seg i sängen för tillfället och ska snart slänga mig in i duschen :)  men först ska jag äta upp min frukost. Blev en riktigt seg morgon i sängen efter en natt full av arbete. Var klar strax efter 02.30 så, så sent blev det ju ändå inte. Men jag är en riktigt sömntuta så halva dagen är såklart borta när jag dragit mig ur sängen. Dock har jag ju inga stora planer idag så det är helt okej att sega. Jag ska träffa Isabel, träna kl 17 och annars händer inte mycket.

Till helgen flyttar en gammal klasskamrat in i min trappuppgång. Riktigt roligt ska det bli att ses igen. Hon har varit i Australien och grejer sedan vi såg sist. Jag å andra sidan, har ännu inte gjort så mycket spännande än i livet, men nästa sommar ska förhoppningsvis bli ett äventyr. :)

Nu är det dags att äta lite till :) hörs senare!



Älskade Ks, snart är det höst igen.

Måndag igen

2009-07-27 @ 10:55:32

Hej på er,

idag drar ännu en måndag igång och även bloggandet får en nystart efter ledigheten. Kul att se att inte alla lämnat mig under tiden jag varit borta. :)

Helgen har varit bra. Det har varit mycket familj och vänner, precis som sig ska. På lördagen åkte jag och Erik till Överby köpcentrum för att shoppa lite bäbispresenter och allmänt göra slut på lite lön. Sådant man måste unna sig någon gång då och då. Sen träffade jag Fanny och Emma, mina älsklingar, och vi åkte till Trollhättan för att äta sushi på en liten restaurang och shoppa lite mer. Sedan blev det hemfärd för att sist hamna hemma hos syster och Per med världens underbaraste små ungar. :) Mycket mys och lek där! Den lilla, som nu blivit den stora tjejen, gick som aldrig för, medan lillebror låg och gottade sig i soffan. De är väl bara fööör söta!

Igår sov vi länge och sedan vart vi tillbaka hos syster på 1-års kalas och allt vad det innebär. Mys! Vega fick en helt egen tårta som hon fick äta alldeles själv! (Höjdpunkten på dagen!!) Efter kalaset gick jag och Erik på promenad som slutade hemma hos far med ett par biobiljetter Harry Potter 6. En helt okej film, dock hände det inte speciellt mycket på 2,5 timma men ändå en film man bara måste se ju, annars fattar man ju inte ALLT som kommer hända i sista filmen. :)

Idag är det alltså måndag och det bär av upp till Ks igen, på både gott och ont. Jag och Erik har haft en underbar helg och det är klart att det är super svårt attt åka från honom, men samtidigt ska det bli riktigt skönt att komma hem till gymmet, jobbet, lägenheten, alla mina grejer. Somliga personer såsom Anna(-panna) har det varit riktigt tomt i Strömstad utan, tur att du bor så nära tjejen! ;)

Sen är det  klart att det finns massa och berätta om Strömstad, men det händer egentligen inte så mycket intressant. Vi hade försäljningsrekord 2 gånger, medan jag var där. Jag fick lära mig en del i köket. Det var konstant norskar överallt och man blev riktigt förvånad när det kom en svensk. Sist men inte minst, så säljer vi inte dubblacheeseburgare i Sverige längre. (suck?!!) Vi jobbade hela dagarna, typ 11-20 eller 12-21 varje dag, så allt man åt var mikromat, mcD-mat och fil med müsli. Magen mådde helt enkelt inte så bra. Och det enda vi gjorde var sov, jobbade och åt, i tre veckors tid. Så som sagt, det finns inte så mycket spännande att berätta.

Nu ska jag käka lite och göra mig iordning för dagen som kommer. Schemat ser ut ungefär enligt följande:

11.30 - bli hämtad av pappa(?(någon)) och körd till stationen
12.04 - tåget till Ks går
14.00 - Framme i Ks, gå hem, handla mat, sova!
18.00 - Börja jobba
02.30 - Sluta jobba, om jag har tur :P Gå/kanske få skjuts hem och sen SOVA!!

Tisdag - ledig!!! :) Träna, sova och mysa. Kanske promenad med Anna? :)

Nu är det dags att sätta fart, jag har massa saker jag måste trycka ner i en alldeles för liten resväska :P

Som en dröm...

2009-07-25 @ 10:24:14

Hej på er,

det känns nästan som en dröm att vara hemma igen. När jag vaknade imorse trodde jag nästan att jag skulle vara kvar i sommarstugan och behöva åka till köpcentret för att "slava" ännu en dag, men icke! Imorse låg jag länge och tittade ut i lägenheten, tittade på Erik och bara kände att jag ville träffa alla jag älskar som jag inte sett på så länge, så snabbt det bara gick.

Jag blev så glad över att bli hämtad igår, så det kan ni inte ana. Men allt är inte bara frid och fröjd, livet är skört. En kompis till Erik/bekant till mig ligger just nu på Linköpings sjukhus och hans kropp tillsammans med speciallistläkare kämpar mot svåra brännskador. Polisen misstänker att branden var anlagd. Fortsätt kämpa Jolly, vi tänker alla på dig!!

Hjälplös känner man sig. Ännu en anledning till att träffa alla man älskar så mycket som möjligt, för även om man önskar alla ett långt och lyckligt liv, kan man aldrig veta säkert...

P.s. Jag kanske ska konstatera något som säkert alla redan förstått. Sommarstugen jag bodde i låg på norska sidan om gränsen och det har betytt INGET internet på tre veckor. Men nu är jag tillbaka.. :) D.s.

Myshelg

2009-07-05 @ 12:52:39

Hej på er,

regnar det hos er också? Det är klart att det är tråkigt med dåligt väder, men efter värmeböljan tycker jag faktiskt att det är lite skönt. Speciellt när man jobbar! :) Man slipper svettas ihjäl och bara konstant önska att man vore någon annanstans, typ stranden. :P

Men igårkväll, då önskade jag verkligen inte att jag var någon annanstans. Jag och Erik hade mysigaste kvällen på länge. Han hämtade ju upp mig på jobbet och sen gick vi till Arenas uteservering och käkade. Oj, va gott det var!! Jag åt räktallrik. Perfekt för en sån som mig som alltid bara kastar i mig maten! Nu fick jag skala och pilla lite innan det blev något ätande. Dessutom ÄLSKAR jag skaldjur!! Erik åt kycklingfilé och bakpotatis med massa goda såser och grejer. Såhär fint såg det ut och även om vädret inte var det bästa hade vi (knappt) 2 underbara timmar.



Sen gick vi på Transformers 2 och den var faktiskt riktigt bra. Det var ju en klockren tvåa, den handlade alltså om exakt samma sak som första filmen. Typ Transformers 1 all over again, fast han hade flickvännen genom hela filmen istället. Så den var bra, men inte jätta bra. :P Nu måste jag springa ner till tvätten igen. Håller på och packar för fullt men insåg att ett par maskiner tvätt var ett måste om jag ska kunna åka iväg i 3 veckor ikväll. :P Datorn åker såklart med, så nästa inlägg kommer nog tyvärr under morgondagen eftersom jag jobbar i eftermiddag innan jag åker. Dock kommer det från Strömstad :) Ha en underbar söndag allihopa!! 

Alltid på väg

2009-07-04 @ 18:26:09

Hej på er,

hoppas ni haft en underbar lördag och varit lediga, vilat er. Det har inte jag gjort, jag har varit på jobbet mellan 8-17. Full fart i värmen hela dagen. Vet inte om solens stek eller åskans klibb är värst, men allt väder är bara blä just nu, iallafall när man ska jobba. Nu har jag gjort mig iordning. Jag och Erik ska ut på stan, käka och sedan gå och se Transformers 2. :) Jag blev helt förälskad i Bumblebee i ettan så att se tvåan är nästan ett måste!! Imorgon blir det packande inför strömstad och en sväng förbi bergvik, tack vare mister Bäckwall! :) Haha.

Erik kör mig med väskan till jobbet innan och direkt efter, kl 22, åker vi till Strömstad. Är säkert lagom fräsch då :P Haha. Nä, nu ska jag dricka upp mitt vin och ge mig ut på stan ;) Kommer bilder imorgon! :) Kram

Helt slut och mätt i magen!

2009-07-03 @ 19:04:34

Hej på er,

hoppas ni har en mysig fredagkväll. Det har jag! Sitter framför tv:n och kollar på Bones för tillfället. Är helt slut efter träningen. Det var världens bästa träning!!! Det var ju inte den Elin jag trodde det var, som var instruktör alltså, det var den andra, favorit Elin! Som dessutom körde tillsammans med favvo-Madde!! Det blev ett helt galet pass där svetten bara rann, armarna och benen skakade. Träning när den är som bäst! Sen blev det ju inte värre av att favorit-Elin (nytt namn kanske? :)) hade en magtröja på sig och i allmänhet visade vad träning ger dig för vacker kropp. Fan, vad jag vill/ville se ut som henne. Helt galet!!! Hon hade nästan inga bröst dock, men vet du vad hon är mycket finare så också. Jag har typ inga bröst, det har jag aldrig haft och det har alltid grämt mig. Jag tittar avundsjukt på alla kurviga, timglasformade flickor och tänker jaha, där går ännu en sådär vacker person som inte ens vet om det själv. Jag kommer aldrig kunna få bröst heller. Enda sättet är plastikkirurgi, och det är inte aktuellt. Men jag är inte så avundsjuk längre, för jag vet vad jag kan skaffa så att alla tittar avundsjukt på mig. Jag kan skaffa en Elin-kropp. Halv-bulligt muskulösa och starka armar, platt vältränad mage, "spelande" ryggmuskler, fasta lårmuskler - en jävla het kropp helt enkelt. Satsning ligger som bekant kvar, beach 2010 är det som gället och jävlar vad det gäller! Jag är as taggad efter dagen!! Dock som oftast när jag taggar till för mycket lyckades jag med en smärre sträckning i höger (den andra) sätesmuskeln, men det känns redan bättre så jag är hoppfull.

När jag kom hem så lagade jag rktigt god mat. Kycklingfilé med klyftpotatis, broccoli och tomatsås. MUMMA!!! Såhär gott såg det ut:



På tal om mat så köpte jag dyraste frallan någonsin igår, kolla!!



Fruktansvärt. SJ och priser i allmänhet, jag säger bara det?!?!

Det verkar tyvärr inte finnas super mycket på tv:n iaf ikväll. Ser dock ut som att 5:an får stå på. Känner i u för sig redan nu att jag är riktigt trött, så så mycket tv blir det kanske inte ikväll. Ska ju upp hyfast tidig imorgon med. Ha en underbar kväll kära vänner. :) Nu ska jag hoppa in i duschen!

Fredag - underbara fredag

2009-07-03 @ 15:49:42

Efter fyra timmar sömn (som är fya timmar för lite sömn??!) så fick jag bokstavligen dra mig själv upp ur sängen. Lite havregrynsgröt utan tilltugg intogs på stående fot medan förberedda matlådor och smörgåsar kastades ner i cykelkorgen och jag hade till och med hela 2 (??!) minuter till godo när jag väl var på jobbet kl 06.28 enligt stämpelklockan. Så tidigt drog dagen igång och trots en lite mjukstart första timmen, drog den sedan igång med fullfart och har faktiskt hållt det tempot ända tills nu. Just nu sitter jag i sängen och samlar mig mentalt för en tripps till gymmet. Min favorit (inte alls och ens på långa vägar??!) instruktör skall ha Combatpass och det är det enda passet kvar idag, en sådan dag då pass är nödvändiga eftersom jag inte kan hitta tillräckligt med motivation för att ge mig själv en utmaning på gymmet. Så dår får väl hon utmana då.. Vi får väl se hur det går. Recension kommer såklart efteråt ;)

Ni får ursäkt den sarkastiska stilen idag. Jag är nog lite övertrött och har nog umgåtts lite väl mycket med underbara, underbara Håkan (det var faktiskt inte sarkastiskt!! :P). Ikväll kanske Christine har tid för mig, annars ser jag fram emot en underbar dag hemma framför tv:n. Går säkert någon bra film eller liknande, sommartv brukar vara mycket bättre än tv i vanliga fall. Massa roliga filmer mitt i veckorna och grejer, ja, det är grejer det. Sänder en tanke till en kämpande kvinna i värmen som jag vet läser. Syster, jag lider med dig. Du är jätte duktig! Det är inte många dagar kvar, så blir ni fyra i familjen! :)

Nä, nu ska träningskläderna på och jag ska svettas lite mer än jag redan gjort idag (om det är möjligt?). Ha en fortsatt underbar fredag på er!!

Tillbaka

2009-07-02 @ 22:51:37

Tillbaka i Ks, ensam. Med tid över till att reflektera igen. Just nu sitter jag i sängen med min älskade minilaptop i knät och ansiktsmask i ansiktet. Takfläkten snurrar för fullt för att den svala kvällsluften skall komma in och byta ut den instängda sommarvärmen. Vi svenskar är aldrig så svenska som under en riktigt varm svensk högsommar. Aldrig blir vi nöjda?! Det är alltid för kallt och när det blir varmt, då är det för varmt. Aldrig är det tillräckligt mycket sol, men när solen kommer bränner vi oss första dagen och tillbringar resten av veckan i skuggan, klagandes. Det är sällen som klagandet betyder speciellt mycket, det är snarare en grund för dagligt samtal.

Tanken är att jag ska försöka komponera ihop någon lista över allt som jag sak ha med mig till Strömstad på söndagkväll. Det blir ju en hel del eftersom man ska vara borta i tre veckor. Cykel, arbetskläder, myskläder, festkläder, träningskläder, badkläder och skor passande till samtligt outfits. Hygienartiklar med allt var det innebär för oss tjejer, plus smink och annat nödvändigt så som linser med mera, med mera, med mera. Det är tur att Christine skall köra oss ner i minibussen... ;) Trots att Strömstad verkade bli krångligt, att bo på norska sidan, att cykla flera kilometer till jobbet, så verkar det tillslut som att det kan bli helt okej i alla fall. Jag hoppas det i alla fall. :) Linnea som jag ska bo med var en riktig höjdartjej och sen har jag ju Christine såklart, och även Isabell och Anna överallt och runt omkring hela tiden. Kan det bli bättre flickor? ;)

Imorgon börjar jobbet tidigt och efteråt hoppas jag på att träffa Christine en sväng innan hon åker iväg igen under helgen. Hade suttit fint med en middagen igen, eller vad säger du tjejen? Jobb blir det såklart hela helgen. Fredag 06.30 - 15.00, lördag 08.00 - 17.00 och slutligen söndag 17.00 - 22.00. Någon gång under lördagkväll/natt dyker förmodligen Erik upp också, får att få lite extra tid tillsammans innan jag åker ner. Han jobbade över idag så vi hann aldrig riktigt säga hej då. Både igårkväll och imorse var jag så trött att jag knappt kommer ihåg vad vi sa till varandra.

Nä, nu är det dags att tvätta gojjan ur ansiktet och ta tag i den där listan. Klockan ringer som sagt tidigt imorgon men det känns ändå bra att vara tillbaka, både i Ks och på bloggen. Sov gott, nära och kära, och alla andra också såklart!

Torsdag

2009-07-02 @ 09:41:47

Hej på er,

Det är nästan som att jag begåttbloggsjälvmord. Inte skrivit på två dagar?! Har jag tappat alla läsare nu? Hmm, det återstår att se. Jag har i alla fall haft två underbara dagar här hemma!

igår klippte jag mig (bilder kommer imorgon), sprang en sväng på stan och köpte svarta gladiator sandaler, lunchade med mamma på MAX, köpte en pocketbok, fikade på Espresso House och sist men inte minst hade "avskedsmiddag" hemma hos mamma, för morfar som åkte tillbaka till Island igår. Efter det hann jag faktiskt ännu en sak, fika på strandgatan med Filip, Marcus och Erik. Mys, mys, mys. En produktiv med mysig dag!!

Igår däremot blev det inte många knop gjorda. Jag hade lite krångel men lyckades tillslut få skjuts av systers fästman till stranden där min syster och älskade guddotter satt myste i skuggan. Sen spenderades resten av dagen med dem, i deras nya lägenhet och på loppis. Lillan är bara sötast i världen och snart kommer en till? Hur lyckas de? ;)

Igårkväll stängde jag och Erik av mobilen, det var dags att ägna sig åt varandra på våran dag. Först åkte vi och handlade vår favoritmat och sen kröp vi ner i först soffan, sedan säng för att bara ta det lugnt. Titta lite på film, prata en del och bara mysa. Det var väl behövligt. Det va skönt att äntligen få till den där tiden som man sällan har för varandra. Vi hade till en början höga planer för den dagen men hur den tillslut blev kändes helt rätt. När jag är hemma är jag sällan just hemma, utan överallt för att träffa ALLA, så gårdagen var för mig helt underbar!

Idag blir ännu en dag av lite förslappning och en hel del släkt. Ska träffa far med familj i eftermiddag och är faktiskt lite sugen på att träffa syster idag igen om hon ha rtid, vi får se. :) Men ikväll åker jag ialla fall hem, tåget går strax efter 20 men jag måste fixa biljett under dagen, jag kan tyvärr inte köpa via internet den här gången eftersom jag har glömt min dosa hemma. Skit också. Men det löser, jag får väl gå till station i värsta fall. ´:/

Men, men.. Vi hörs ikväll. Ha en underbar torsdag!