Supermorgon

2009-07-29 @ 10:14:36

Hej på er,

efter en rejäl frukost, bestående av gröt och äggmackor gav jag mig ut på morgonpromenad med min favvo-Anna. :) Nästan en timma knatade vi runt och pratade så jag blev alldeles anfådd, trots att det inte gick så fort ändå. Ömheten från gårdagens Pump-pass gjorde att det inte fanns så mycket kraft att hämta i benen idag. Och på tal om det så har jag kommit fram till en sak...

Igår låg jag och läste i en av min absoluta favorit-tidningar "Fitness" och hittade en artikel om en tjej som gjort en nutritionsanalys för 20 000 kr. Genom blodprov visade den alla blodvärden och hur bra kroppen arbetar. Tjejen hade super fina värden, men doktorn kom fram till att det var lite, lite protein. Kosten var det inget fel på, så antagligen var det tarmen som hade svårigheter med att plocka upp proteinet. Ett bevis var tydligen att hon alltid fick träningsvärk, så hon skulle äta mer protein.
Det är precis som jag. Jag får ju ALLTID träningsvärk och reslutaten kommer lååångsamt, bevis på att kroppen får för lite protein. Jag tycker dock att jag äter hyfsat med protein men har inte alls kopplat ihop det med mina stora problem med tarmarna, eller "colon irretable" om man så vill. Så nu ska jag protein-boosta kroppen och se vad som händer. Spännande va? Kanske blir jag värsta biffen? ;P

Nu är det dags att svepa drinken och ge sig iväg till jobbet. Inget går upp mot en supermorgon, och imorgon blir det promenad igen, jippi! :)

Kommentarer

Postat av: jossan

ramlade in på din blogg av en händelse.. och måste säga att den föll mig i smaken :) jättehärlig blogg! hihi jag är nog lika mkt träningsfreak som dig!



hoppas det gör resultat med protein-boosten. ibland behöver det inte alls krävas mkt för att man ska märka stor skillnad! lycka till :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback