I skolan...

2009-06-11 @ 11:28:31

Jag trodde jag skulle slippa behöva åka hit igen men så blev det inte. Och nu sitter jag dessutom på biblioteket och väntar på att timmarna ska gå. Suck!

Jag skulle prata med SYO:n för att verkligen få klart för mig vad jag gör när jag hoppar av programmet till hösten. Är verkligen Pol. Kand. något för mig? Det verkar vara många andra som tycker det och statsen var ju skitkul, men vad får man jobba som när man bli statsvetare? Inom kommunen om man har tur. Tur?! Dessutom känner jag inte att jag orkar försöka ta mig igenom en termin till av bara pisstråkiga grejer. Räcker med att nationalekonomin var ett rent helvette.

Jag kommer dock inte komma in på Hälsa och Wellness till hösten. Det var cirka 350 sökande till 40 platser så en sen anmälan var inte direkt ett alternativ. Dock har jag sökt några av kurserna som fristående så får vi se. Känns lite som att der beror på om jag får jobb eller inte..

Jo, den SYO:n som jag skulle träffa hade glömt mig så jag gick in till SYO:n i rummet bredvid som för övrigt hade hand om Hälsa och Wellness och frågade lite saker. Hon ringde den första SYO:n som jag egentligen skulle varit hos och den först bad mig komma tillbaka strax efter 13. Så nu får jag försöka spendera två timmar i skolan själv. Har inte direkt någon kvar här i Parken-Ks som jag känner att jag kan våldgästa sådär. Ska väl försöka få i mig lite mat och kanske skicka iväg några mail. Någon löptur verkar det inte hinnas med, men det kanske bara är bra att kroppen får vila en dag. :)

Framtiden känns oviss och det är klart att det är lite jobbigt men det känns inte helt knas längre i alla fall. Dock har jag skickat ett mail till min chef och frågat om jag kan få börja heltid. Får jag det så jobbar jag nog hellre än att tillbringa ett år med att läsa strökurser, då är det bättre att jag hoppar på programmet nästa år och får med mig allt jag behöver.

Men, men.. Den som lever får se! Nu ska jag skicka iväg lite mail. :) Hörs senare!

Kommentarer

Postat av: Therese

Hejsan Threrse från Mcd här... du har mig inom universitets området krp :P hehe


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback