Äkta kärlek!

2009-03-22 @ 20:01:37

Hej på er,

jag ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering under helgen. Blir lätt så när man har folk på besök men då vill man ju passa på att umgås med dem och inte sitta med datorn i knät jämt.

Som ni förstår har min älskade Ma, min tvillingsyster, åkt hem nu. Det känns tomt i hjärtat. Helgen har varit helt perfekt. Mycket prat om känslor och killar. Ingen förstår hur jag känner bättre än hon... Mysigt att ha någon att småprata med tills ögonen går i kors på nätterna. Vi lånar kläder av varandra hela dagarna, köper saker till varandra, skrattar och hjälper varandra genom livet. Jag vet inte vad jag hade gjort de sista två åren på gymnasiet utan henne och Fanny. De är mina änglar och de kommer de alltid att vara, var i världen de än befinner oss! Black Ladies forever flickor!! Jag överlever inte utan er!


Världens bästa trio på väg till studentbalen. Älskar er flickor!!



Mina solstrålar!!



Det finns inga personer som jag har så roligt med som er, ni är mina älsklingar!


Fanny darling, snart kommer jag och hälsar på dig och blöta England. Gud, va kul vi ska ha! Jag räknar verkligen ner dagarna. Jag saknar dig hur mycket som helst här hemma! Du måste ta hand om dig där borta och komma ihåg att jag alltid finns här för dig, vad som än händer!! Jag älskar dig!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback