Äntligen torsdag!

2009-03-12 @ 13:02:43




Hej på er,

idag vart det upp tidigt igen. Skolan började 8.15. Eller tidigt och tidigt, allt är väl relativt. Någon som inte tycker 8.15 är så tidigt är E som börjar jobba 06.30 varje morgon men snart är det slut med det och han får börja lata sig precis som jag. Idag hoppade han på mattekursen på komvux så att han kommer inte på datalinjen han vill studera till hösten. Äntligen! Skönt att han tagit ett beslut och bestämt sig för vad han vill göra!

Själv hade jag föreläsning i makroekonomi mellan 8.15 och 12.00. De fyra längsta timmarna i mitt liv men jag har lovat mig själv att bli duktigare på att plugga. Att kugga en tenta kan jag hantera. Att kugga två är som att lägga sig ner och dö. (Inte riktigt men nästan, tänk er att försöka plugga tre kurser samtidigt?! Ingen höjdare!) Så efter maten ska jag försöka ta tag i uppgifterna vi fick tills imorgon och sen skall jag kanske läsa lite. Duktigt va? Kl. 17 väntar Boot Camp men jag tänkte kanske vara där lite tidigare och köra lite gym-underkropp. Blir väl i u för sig ingen hårdkörning eftersom BC brukar vara rätt tufft men mina benmuskler klara en del, till skillnad från armarna. ;P

Nu sitter jag här med min lins/sellerisoppa och myser lite innan skolarbetet. Den nya Chic-tidningen låg på golvet när jag kom hem. Sicken tur att jag inte köpte någon tidning förut Therese. Hon och jag stog nämligen inne på pressbyrån och kollade på massa tidningar medan vi väntade på bussen. Jag blev super sugen på att köpa en fitness-tidning med Chic får väl gå lika bra. Sen efter träningen tänkte jag ta tag i resten av disken. Gud vilken produktiv dag?! :)

Vi hörs senare, antagligen efter träningen! :)

Kommentarer

Postat av: Therese

åhh, jag hade också behövt en chic.. får väl roa mig med att bygga ihop möbler istället ;P

Postat av: Cristin

jag kikar in vetdu ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback