Kvällen är kommen!

2009-05-01 @ 23:24:31

Hej på er,

har ni haft en underbar dag i solen idag? Idag vart det välförtjänt vila för min del. Mycket film och bara sova/vila/slappande. Men det har varit så skönt för även om jag inte pluggade mycket inför tentan gick man med det där konstanta molnet över huvudet om att man borde hela tiden, och det har ju varit en del jobb det senaste som också är stressande. Så det har varit helt otroligt skönt med bara vila.

Efter att Chistin slutat jobbet så kom hon, Linda och Jacob hit och hämtade mig och sen gick vi till en uteservering och satt där till 22. Det var jätte mysigt. Vi drack ett par cider och delade en plockbricka. Super skönt när det varit så skönt väder. Sen när solen gått ner fanns det filtar och de tända infravärme. Mmm!

Nu zappar jag lite mellan Matrix och Xmen. Bara fiktivt på tv ikväll, men, men.. De var ju Ice Age 2 tidigare idag så min "bra film-kvot" för dagen är väl fylld! :P Vi hörs imorgon! Då blire morgonpromenad och sen resa till Karin där det blir mys hela eftermiddagen och kvällen. Lovar att ta med digitalkameran nu när jag har hittat sladden igen :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback