Måndagkväll

2009-11-30 @ 22:34:42

Hej på er,

oj va trött jag är. Gick upp riktigt tidigt och jobbade hela dagen. Efter jobbet gick jag hem till Sofie och satt hemma hos hemma och tjötade om allt och ingenting. Sedan handlade vi mat och gick hem till mig för att laga köttbullar och potatis. Riktig svensk husman. :) Mums. Nu ligger jag i sängen och ser på SATC, kan knappt hålla ögonen öppna. Imorgon blir det ännu en fullspäckad dag. Jag som skulle vara ledig jobbar 8-17 och sedan skall jag och min favvo Anna-panna till B-vik och kolla läget. Lite storhandling. Eventuellt lite julshopping. You never know. Nä, idag är jag riktigt tråkig och skall faktiskt krypa ner i säng. Hörs imorgon.

P.s. Eftersom träningsen går bra men det inte händer något kring midjan har jag skickat iväg en förfrågan till en väns vän som är bra på det där. Väntar med spänning på svar. :) Såklart vidrarbefodras alla tips. D.s.

Veckans sista timmar

2009-11-29 @ 22:21:43

Hej på er,

Jag borde verkligen sova nu och jag är på väg. Har fått iväg lite mail och pratat med mammsen i telefon. Det blir tidig morgon imorgon. :/ Men sista på ett tag i alla fall. :)

Jag sprang ju bort mot pump-passet förut. Med Ems i örat. Jag behövde henne för att få upp motivationen. Men sen gick det av bara farten och de stora vikterna åkte äntligen på. För första gången så vågade jag trycka på 10 kgs vikterna på benlåten och kämpa på med 20 kg på stången. Jag är så omåttligt stolt över mig själv faktiskt. Det gjorde inget att både bröst och biceps gick totalt åt fanders, för de stora vikter, de som jag tittat på under flera månader hade hängt på. Jösses. Och det gick hyfsat lätt. Jag var fokuserad. Andningen hängde på av sig själv. Fick lite känningar i svanken när jag inte spände magen ordentligt i början men sedan fick jag allt kläm på det hela. Jippi. Duktiga, duktiga jag. Känns verkligen som att jag åstadkommit något. Jag har nått ett mål. Jag har fegat länge och nu känns det nästan konstigt att jag inte testat tidigare, det gick ju så "lätt".Efter träningen trippade jag hem och snubblade på trötta ben in i duschen. Kvällsmaten intogs hemma hos grannen två våningar ner (det var såååå nära att jag tog hissen?!). Skönt att ha någon att prata med och inte sitta hemma själv. Tack Vickan för bra sällskap. ;)

Nu är det dax för mig att nana. Imorgon skall jag få träffa Sofie igen. :) Natti, natti!

1:a av fyra! :)

2009-11-29 @ 15:17:03

Advent. Julmusik. Adventsljusstakar. Pepparkager. :) Mmm!

Hej på er,

jag är redan hemma. Jag fick sluta tidigare. Det var inte alls lika mycket att göra idag som det var igår. I u för sig tror jag att det kan bli riktigt mycket i eftermiddag men då är jag ju redan hemma så då får di skylla sig själva! :P
Tänkte jag skulle hoppa iväg och träna om en timma. Filip vill ju inte svara i telefonen (skräll?! :P)så jag vet inte riktigt vad som händer ikväll. På gott och ont.

Det gör ont i bröstet. Har gjort det ett tag nu. Öppningar ger för många lediga kvällar. Hade hoppats att smärtan skulle ge med sig snart. Om man skiter i sina känslor hittar de andra sätt att berätta att de finns till, ofta genom just psykosomatik. Talesätt som en sten eller en kniv i bröstet är alltså inte alls konstiga utan mycket verkliga för de som känner dem. För mig känns det som att jag svalt en cementklump som fastnat i brösten. Den ger mig andningssvårigheter, smärta, ibland panikkänslor och konstant trötthet. Varje leende kräver så mycket energi. Ska jag någonsin kunna skratta sådär på riktigt igen?
Många är förvånade över att jag fortfarande sörjer. Nej, för mig var det inte "ännu ett förhållande". Nej, det var inte "vilken kille som helst" som försvann. Jag trodde verkligen att jag hittat "hem". Det enda som jag ALDRIG trodde skulle hända, ja det hände. Jag kan inte bara rycka på axlarna. Jag kan inte bara glömma. Jag kan inte bara gå vidare. Om Charlotte (SATC) hade rätt, om man bara får två stora kärlekar i livet så har första tåget redan gått. Men jag hoppas att det inte finns några begränsningar för kärleken. Den är tillräckligt krånglig som den är. Men håll mig i handen familj, släkt och vänner, så ska jag nog någon gång kunna resa mig upp igen.Nu ska jag stoppa lite i magen och traska iväg och gör det enda som får mig att glömma min cementklump. Träna! :)

Världens längsta lördag!

2009-11-28 @ 20:39:50

Hej på er,

Att gå upp imorse var sin att stiga upp ur sin egen grav. Det var kallt, mörkt och kroppen hade många timmar kvar att sova, men icke. :) Upp och hoppa, iväg till jobbet. Suck! Tog ett tag innan jag fick upp humöret och sen dröjde det tyvärr inte så länge innan jag tappade det igen. :S Hur mycket folk som helst. Massor att göra. Flera, flera timmar i sträck. Höll nästan på att svimma någonstans mitt i, blev då serverad stol och McFeast Deluxe. Allt kändes så himla Strömstad.

Nu sitter jag i sängen och kollar Sex and the city. Just avslutat 4:e säsongen. :) För trött för att orka röra mig är tanken att jag snart ska hoppa ner under täcket. Tänker inte vara lika trött imorgon som jag var idag?! :S Just nu finns inget roligt att berätta faktiskt. Det enda jag gör är jobbar och sover. Imorgon blir det förhoppningsvis mys med Filip på kvällen och nästa vecka händer lite roligare grejer. :) Lovar! Typ:

Söndag: Jobb + Filip
Måndag: Jobb + Sofie
Tisdag: Ledig + ansiktsbehandling och förhoppsningsvis träffa Anna :)
Onsdag: Jobb
Torsdag: Jobb
Fredag: Jobb och Ma kommer! <3 Fest?
Lördag: Ledig + Vara med Emma!
Söndag: Ledig + Ma + Personalfest! :)

Nu är det dags att "call it a night". Natti, natti gott folk! 

Löpartankar

2009-11-27 @ 23:34:48

Jag ringde Filip på andra rasten och kollade hur det skulle bli ikväll. Ville ju gärna se på bio men var ganska seg i kolan, plus att jag fick börja tidigare imorgon. (fast inte sluta senare så det blir mycket välbehövligt kling i kassan.) Filip mådde inte så bra så bion fick vänta och jag bestämde mig ganska snabbt för att gå ut och springa istället. Jag har gjorde det en annan helgkväll för inte så länge sedan, när alla andra är ute och super, och det kändes riktigt bra och var skönt.

Så jag tog med kroppen ut på 5 km nöje. Det är faktiskt lite så det känns, att man tar med kroppen. Om man ska dra det tills sin spets så är det lite som att kroppen är som ett husdjur. Någon du tar hand om, matar, pysslar om, motionerar osv. Jag tror att alla vi "träningsgalna" och kostmedvetna människor behöver en sådan självdistans. Om man känner efter för mycket så gör man aldrig de sista rep:en på gymmet, det gör för ont. Du går inte ut och springer efter jobbet, kroppen är för trött. Du ger efter för minsta sug. Vi ser det istället som att kroppen är vår bästa vän, någon vi peppar. Pushar att göra sitt bästa. Det jag gör är ju liksom att hejja på och sedan ta del av fördelarna. Det bästa med kroppen är att den klarar allt. Om bara hjärnan fortsätter peppa så kan den komma så mycket längre än du anar. Det är hjärnan som är svag. Det känns lite skönt att ha en "kompis" som alltid kommer följa mig. Alltid göra som jag vill. Följa mig, vilket beslut jag än tar. Hur många mil jag än väljer att lägga bakom mig. I tacksamhet gör jag fördelaktiga beslut. :) En bra cirkel helt enkelt.

Idag gick det lätt att pusha. Hyfsat lätt i steget. Endorfinerna sprudlade, leendet sprack upp och takten var riktigt hög. Musiken dundrade ur min älskade men dock söndriga hörlurar (födelsedagspresent?). Några snabba intervaller i slutet och sedan spurt sista biten. Efter det rann svetten och jag fick sätta mig så fort jag kom innan för dörren. Andra fördelen när man är ute och springer på lediga kvällar är att man blir trött och inte ligger i sängen och grubblar så mycket innan man somnar. :) Nu dax för sömn. Mycket jobb imorgon. Hörs imorgonkväll. Kanske mer löpning då? :) Natti, natti!

Mycket på jobbet

2009-11-27 @ 23:19:22

Hej på er,

nu sitter jag hemma i sängen och är snart redo att gå och lägga mig. Det har varit en ganska lång dag, men den har gått fort ändå. Hänt mycket på jobbet. Mycket folk ute såhär i löningshelger. :) Full fart! Fast ett tag höll jag på att knäckas totalt. Chefen fick komma in och rädda mig. Ett par djupa andetag, två muggar vatten och en annan arbetsuppgift för en sekund var allt som behövdes för att komma på banan igen. Idag fick jag också utnämningen månadens medarbetare. :) Tack alla som röstat på mig! Antagligen sista gången som det faktiskt går att rösta på mig eftersom jag snart går från swing till AL. (arbetsledare) Det känns riktigt bra att ha fått en utmärkelse på den nya restaurangen också. Kommer ni ihåg detta inlägget? Då var city också satt.

Nobel - februari
Strömstad - Juli
City - november

Kanske ska man våga hoppas på att bli åretsmedarbetare också? Jag har ju fått reda på att nominerad men det är många med mig, och risken är ganska stor att bli mycket besviken. Ung och framgångsrik handlar ju om att vara stolt över det man har åstadkommit trots att man strävar framåt. Så jag säger tack, tack allesammans! Det betyder mycket för mig!


(Bild från mars och första pin:en jag fick.)

:) Efter jobbet gav jag mig ut på en löprunda, annars har kvällen varit lugn. Var många tankar som snurrade medan benan fortsatte mata meter under mig, men mer om dem i nästa inlägg.. Nu ska jag fixa äggmackor till kvällsmat. Jag har verkligen blivit helt nojig, minst 4 sådana om dagen! :D Mumms!

Hemma igen :)

2009-11-27 @ 01:54:26

Hej på er,

hoppas allt är bra och att ni sover gott. Sitter nu hemma i sängen och är egentligen inte alls speciellt trött men vad göra man inte? Jag börjar faktiskt jobba igen om 10 timmar. :S Kom fram till att det inte blir något gym innan jobbet imorgon. Måste få min sömn också faktiskt. Den går före det mesta. :)

Blev en helt okej stängning idag. Inte felfri men ganska smärtfri. Jag och Grane hade "barnkalas" för 15 fulla 16-åringar, ännu en gång, vad gör man inte? De var ju inte otrevliga i alla fall. I övrigt flöt allting på ganska bra.

Idag, har jag, hör och häpna, faktiskt inte ätit någonting från jobbet. Hörde ni?! Jag har jobbat en hel arbetsdag utan läsk, milkshake, burgare, glass eller dyl. Jag vet inte när det hände senast?! Känns så himla bra! Jag hade med mig två matlådor och extra frukt att äta. Sista timman vart jag riktigt, riktigt sugen men det var lugnt så jag passade på att ta min banan och sedan var suget borta. Till och med "gammalt" fikabröd lyckades jag slänga idag utan att nalla i hörnen. :) Mer sådant så kommer drömformen definitivt fortare.

Nu är det dax att sova och göra sig redo för ännu en dag på jobbet. Kanske blir det bio efteråt? :) Sov sött!

Det tar sig!

2009-11-26 @ 12:05:30

Formmässigt alltså. :) Trots att det varit sådär på både kost- och träningsfronten det senaste börjar det faktiskt att ta sig. Dagsformen nedan:Dagens vikter på gymmet:

Bicepscurl: 8 kgs hantlarna
Tricepsextension: 6 kgs hantel
Axelpress: 8,7 kgs hantlarna
Tricepspress: 15 kg i cable
Bicepscurl: 10 kg i cable
Flyes: 17,5 kg i maskin

Sen blev lite lite små set med chins och dips däremellan. Ett riktigt bra pass. Uppvärmning på bandet och avslutning med 2000 meter rodd på 9:20. :) *klapp på axeln*

Magen full av ägg och p-drink, mums! Nu dax att hoppa in i duschen. :) Kanske hinner en vända på stan innan jobbet också. :) Hörs senare!

Onsdagnatt

2009-11-25 @ 23:51:04

Hej på er,

hoppas allt är bra. Ligger i sängen med SATC på i bakgrunden. Funderar lite över träningsupplägget i framtiden. 4 styrketräningspass i veckan, är rekommendationen jag fick sist gång jag pratade med Anki. Undra om Pumpen räknas? Just nu ligger kroppens muskler uppdelade på tre pass. Hade hellre haft den uppdelade på 2 längre pass så jag tränade varje muskler 2 ggr per vecka. Plus ett pump-pass och löpningen. Fast veckan har bara 7 dagar och det är viktigt att vila också. :S Tåls att funderas på. Borde jag kanske prioritera en "sorts" träning? Fast ombyte skall ju ge mer resultat? Jag är förvirrad.. Fast jag har ju tills nyår på mig, tills dess försöker jag bara hålla träningen vid liv. Men efteråt.. Oj, oj, oj! ;)

Då blir det hårdsatsning.

Det är en sådan här mage jag vill ha:Bildern kommer från asballa bloggerskan Sara Linnea Larsson. :)

Nä, ska fundera mer på det där med träningsupplägget men imorgon blir det biceps, axlar och lite mage. De första två muskler som jag aldrig kommer någonstans med, känns det som. Men imorgon - då jävlar!! :D Natti, natti! :)

Onsdagskväll

2009-11-25 @ 18:28:01

Hej på er,

har ni haft en lika underbar onsdag som jag haft? Vaknade hos Filip och käkade underbar äggmackor till frukost. :) Sedan tog vi bussen till IKEA och spenderade 1100 kr, varav 600.- på ett par nya julgardiner i sammet. Underbara! :) <3 Jag är kär! Sådär riktigt tjocka, mysiga och julröda. :)  Sedan åkte vi hem. Bytte gardiner i hela lägenheten och plockade upp julpyntet från källarn. Det är min sista lediga dag innan första advent, så det är faktiskt okej att pynta idag tycker jag. :P Det blev hur mysigt som helst i lägenheten!! Alla tomtar uppe. Kulor, ljusslingor och stakar på plats. :) Sockan i fönstret ifall tomten skulle bestämma sig för att titta förbi lite tidigare. :)Kl 19 ska jag hem till Anna på mys-fika. Ska bli så underbart. :) En riktigt lyckad dag. Men innan dess tänkte jag att jag skulle diska och efter Anna, kanske handla på vägen hem? Behövs verkligen! Har bara rödbetor och ketchup i kylen. :P Haha, hela lönen är snart borta. Igen. :P Tur att jag fick en del julklappar fixade idag. Nu är det bara julbak, julkort och julafton kvar. ;)

Såhär ser lite av planeringen ut för resten av veckan:

Torsdag: Gymma förmiddagen, jobba 16-01.
Fredag: Gymma förmiddag, jobba 12-20. Bio "New Moon" på kvällen. :)
Lördag: Löpning morgonen, jobba 10-19. 
Söndag: Jobba 07-16. Sedan ev kyrkan, pepparkaksbak och glögg. :) 

Hur underbart låter det inte? :) Det blir nog en bra helg. Hoppas du har lika många roliga planer att se fram emot! :)

Önskelista

2009-11-25 @ 18:17:52

Hej på er,

snart är det jul och dessutom, innan dess, min födelsedag. Japp, lilla jag ska bli ännu äldre. :) Folk frågar i vanlig ordning vad man önskar sig och än så länge har jag bara kommit på två saker. Dock två saker jag önskar mig väldigt mycket.

1) Presentkort på IKEA. Det måste nämligen införskaffas en ny soffa inom kort och den kommer väl gå på en sisådär 7000-9000 kronor så alla bidrag är hjärtligt, hjärtligt välkomna!

2) En pulsklocka. Japp, jag har kommit igång med löpningen igen och är himla sugen på en riktig pulsklocka, och det har jag varit ett tag. Men om man ska köpa en bra, men alla funktioner jag vill ha, så kostar den ju en del. Den måste ju mäta puls, både max, min och även genomsnitt. Den skall också mäta kalorier, sträcka och gärna hastighet. Den ska ha tidtagarur såklart och gärna någon form av intervallfunktion. :) Det finns en hel djungel av klockor där ute så ett bidrag här med, säger man ju inte nej till direkt. :)

Om jag kommer på något mer lovar jag att uppdatera men såhär "tråkigt" ser det ut för tillfället. :) 

Back in the game :)

2009-11-24 @ 18:49:07

Hej på er,

hoppas allt är bra. Nu är jag hemma från träningen och armarna bara skakakakararar! :D Jag är helt slut i bisse, trisse och axlar. Mmm! Väntar på belöning imorgon - träningsvärk. :) Har just svept en drink och känner mig i allmänhet ganska tillfreds för tillfället. Träffade Therese på gymmet, gud va länge sedan vi sågs. Pratade lite om skola och livet sådär i förbi farten men bestämde att det nog får bli en fika snart! :)

Nu är det dag för en dusch och sedan drar jag mig upp mot Filip igen. Imorgon skall vi nog åka till Ikea om allt blir som jag vill. :) Vill julpynta hela lägenheten NU!

Sist men inte minst, dagens vikter på Pumpen:

Uppv: 7 kg
Ben: 17 kg
Rygg: 12 kg (ökning 2 kg)
Bröst: 7 kg (jag får verkligen aldrig till bröst-låten, värdelösa muskel?!)
Triceps: 7 kg
Biceps: 5 kg
Axlar 7 kg
och mage: 5 kg

Ett lagom pass men nästa gång får det nog bli ökning på ben. Kommer ju aldrig så långt. Det går alldeles för lång tid mellan passen och nu verkar det bli samma sak igen. Mina arbetstider krockar ALLTID med alla roliga pass på gymmet. :( Så nästa Pump-pass blir inte förrän nästa måndag och då tror jag det är ny koreografi så kanske inte läge att höja vikten. Men, men.. Gången efter det kanske? Jag måste göra det någon gång under detta året. Annars verkar det som att det blir en del gym och ganska mycket löpning veckan ut. :) Alltid något. :)

Got to go. Hörs imorgon :)

Tiden springer fram

2009-11-24 @ 16:14:50

Hej på er,

redan tisdag. Men först ska jag berätta om igår:

Igår började så hemskt. Jag ville inte släpa mig ur sängen. Efter en jobbig natt men hemska drömmar ringde klockan tidigare än den gjort på mycket, mycket länge. Det gjorde ont i kroppen att gå upp och det var kallt i lägenhten. Det var fortfarnade mörkt ute. Usch! Men på med arbetskläderna och promenera de 15 minutrarna till jobbet. :S Jag dagdrömde om ett bad hela vägen dit. Kom på att jag inte badat på jääätte länge. Känner ingen som har ett badkar längre.. :/

Haja, på jobbet blev det inte så mycket bättre. Jag vet inte om det bara kändes som att allt blev fel för att det var den inställningen jag hade eller om allt verkligen gick fel. Vi hade ingen sallad. Gästerna var griniga. Jag var trött. Jag ville inte stå i kassa, jag ville inte stå i köket. Jag vet inte om det var abstinens från helgens DT (jag älskar DT!) men det fanns bara ett ställe på hela restaurangen som dög igår - "mitt älskade" soprum. Där fick jag vara själv. Men visst. Jag försökte bita ihop så hårt jag kunde och klistra på smilet. Funderade över vart helgens arbetsmotivation tagit vägen? Att vara ute med cheferna gjorde mig verkligen peppad till att göra ett bra jobb men allt sådant var sm bortblåst igår. Jag kanske bara var trött?

Jag fick sluta några minuter tidigare och skynda mig hem. Jag ville ute och springa! Jag stod till och med och längtade i köket på jobbet. Längtade efter mörkret, dunket från musiken, pulsen, regnet, lyktstolpsrusherna. Och visst blev det så. Det blev 4 helt underbara kilometer. Det gick lätt och det gick snabbt. Jag kände hur all negativ energi blev till rörelseenergi och bands fast i asfalten som jag lämnade bakom mig. När jag kom hem igen var jag glad. Svetten rann, hjärtat pumpade med taktfasta slag. Det första genuina leendet tittade fram och det kändes skönt att ha tagit ett initiativ som vände hela dagen. :)


(Om du inte har testat att springa i mörkret borde du testa! Det har lite samma effekt som att springa i solsken, fast motsatt.)

Efter en snabb dusch fick jag långväga besök och vi satt och bara tjatade om allt i flera timmar. Tiden gick så fort. :) Vi ses snart igen, det lovar jag! :) Nyår blir underbart!!

Sist men inte minst fick jag skjuts bort till Filip där jag spenderade natten på soffan. Vi kollade på Rosa Pantern (gamla filmerna) och bara tjatade om allt halva natten. :)

Idag började vi dagen med en stadig frukost. Äggmackor och risgrynsgröt. MUMMA! :) Sedan gick vi på 1,5 timma promenad i dagens enda solsken. Det var kallt och blåsigt ute men det var en mycket välbehövlig paus. Mycket allvar men ändå mycket skratt. Tack för att du orkar med mig, det gör för ont att vara själv. :P

Nu är jag hemma igen och om en timma ska jag på Pumpen. :) Ska bli riktigt skönt att få köra igenom hela kroppen. Fokusera på annat ett tag. Få känna svetten rinna, musklerna protestera och hjärtat åter, hårt och taktfast, slå mig igenom 55 minuter av lycka. Vad kvällen ger mig vet jag inte riktigt än. Jag har fått lite olika alternativ men chansen är stor att jag hamnar hemma hos Filip igen. Det är så skönt att bara ha någon där. Någon som man kan prata med allt om. Bara säga rakt ut, just det som flyger igenom huvudet för tillfället. Någon som hjälper dig få ner fötterna på jorden igen. Någon som får dig skratta igen. Någon med en positiv synvinkel på allt som händer. Tjej eller kille, en sådan kompis är guld värd!Nu är det dax för mig att göra mig iordning för träning. :) Sweet!

Söndag, snart ny vecka.

2009-11-22 @ 21:43:17

Hej på er,

hur har eran helg varit? Min har varit upp och ner men sammanfattningsvis bra. Jag har varit nere i Strömstad i goda vänners sällskap. På fredagkvällen blev det underbar middag, vin och "Helens små underverk". Det var super mysigt och vi firade Håkans födelsedag. :) Underbar kväll!

På lördagen jobbade vi hårt och gjorde en 21-timma. :) Jag stod i DT-ettan och hade det ganska soft medan resten av restaurangen slet som djur. Gud va duktiga dom var!!! Gud va duktiga ni är! :) På kvällen tog vi taxi in till stan, käkade ljuvlig mat på "Kontoret" (Rekommenderas starkt!), drack gott, pratade och skrattade. Kvällen slutade lite på ända, men det var inte så farligt. :P

Idag har jag inte mått så bra. :P För första gången känns det som att jag gick från jobbet och hade tjänat "lättförtjänta pengar". I vanliga fall känns det som att jag sliter för varje krona men idag fick jag inte många knop gjorda. Förlåt. Engångsföreteelse. Nu är jag i alla fall hemma och har kollat på x-antal avsnitt SATC.

I helgen så pratade vi om vilken karaktär i SATC som vi tycker bäst om. Jag sa Carrie. Jag tycker Samantha är lite för arrogant. Charlotte lite för naiv och Mirande lite för deprimerande. Men nu tycker jag inte heller längre om Carrie. Det gör ont i mig att tänka på hur hon har behandlat Aidan. Jag vet att det bara är en serie men det finns för många personliga kopplingar. Så jag tycker nog inte om någon av dem. Jag tycker om att de ställer upp för varandra, finns där för varandra. I vått och torrt. De är inte underbara för sig, de är underbara tillsammans. En tanke skickas upp till Sofie i sälen. Tack tjejen. Vi har inte kännt varandra länge men jag kan prata med dig om allt. Du svarar alltid. Har alltid tid. Ringer bara för att kolla hur jag mår. Tack. :)

Och som alltid, skickas kärleks fulla tankar till Em-Pem och Fny. Ni är mina älsklingar. Det kommer ni alltid vara. Jag längtar tills ni kommer hem. Ni är långt borta och vi hörs kanske inte så ofta men ni finns i mitt hjärta! Massa kärlek!

Nu är min SATC-kväll fullbordad. Jag har ätit glass i sängen och tittat på massa avsnitt. Jag har pratat i telefon flera gånger och gråtit minst 2 gånger. Jag har sagt ett riktigt, riktigt smärtsamt farväl. Jag har skickat iväg två sms och sagt att jag behöver vara själv. Att jag måste få min egen tid. Plocka upp trasorna på marken som är jag. Jag måste få en chans att överleva. Jag måste sluta gräva min egen grav. Sluta titta ner och börja titta upp.

Imorgon är det måndag och som alltid bär måndagar på nya möjligheter. :) Vad är dina mål för veckan? Berätta!

Jag älskar min familj, mina vänner och livet. Imorgon skall jag visa det!


Snart på väg..

2009-11-20 @ 17:32:57

Hej på er,

jag och grabbarna har haft en bra eftermiddag. Korv med bröd, en sväng på stan och matmarknaden och sist men inte minst - glögg! Snart blir jag upphämtad och nerfärd till Strömstad är på gång. :)

Känns som att jag har glömt något men din födelsedagspresent är med Håkan! ;) GRATTIS!

Hörs i helgen :)

PS. Hej // Marcus DS.

Tips: Världens vackraste låt!

2009-11-20 @ 14:08:55

Har du spotify? Lyssna på Maja Gullstrands - skyddängeln. Den är helt ljuvlig! <3

Maja Gullstrand:

God morgon fredag!

2009-11-20 @ 12:55:27

Hej på er,

har ni haft en lika bra start på dagen som jag? När klockan ringde kl 11 så var jag ganska seg och har känningar i många muskler. Pumpen valdes snart bort efter trötta ben och träningsvärk i både rygg och underarmar. :S Så det blev löpning. :) Duktiga jag. Det blev den korta rundan eftersom musklerna var sådär taggade. 4  hyfsat snabba km, cirka 25 minuter. I slutet blev det till och med lite lyktstolpsintervaller. :) Så nu rinner svetten och med Maja Gullstrands nya skiva "Här för mig själv" i streon så hoppar jag med ett leende in i duschen. Mina två favoritkillar är ju på väg hit. :) Finbesök helt enkelt!

Kan detta bli något annat än en bra dag? :)

Det där med "postive thinking" påverkar mer än man tror! Hjälper en genom både träning och vardag. Testa!

Natt

2009-11-20 @ 03:13:58

Hej på er,

sitter hemma i lägenheten. Typ hur pigg som helst. Det här fungerar inte, såhär mycket kan jag bara inte vända på dygnet. Jag lät ju trots allt klockan ringa vid 9-tiden och kommer nu ändå inte somna förrän runt 4. Typiskt!

Det blev inte Strömstad imorgon. Det var ju tydligen lör-sön. Det var jag som fått allt om bakfoten, som vanligt. :P Eller ah, det blir strömstad imorgonkväll men inget jobb. Imorgon åker vi bara ner och jag ska mysa med Louise och Håkan på kvällen. :) Ser verkligen fram emot det riktigt mycket. Så morgondagens schema ser ut ungefär enligt följande:

Vakna någongång?
Antingen BodyPump kl 12 eller en löprunda?
Packa
Träffa Marcus :)
Åka ner till Strömstad
Ha myskväll och sova hemma hos L&H :)

Jag har redan träningsvärk i ryggen och underarmarna. Fast bara sådär lagom med träningsvärk, så det gör sådär gött ont. :) Känns inget i benen dock, får öka mer tills nästa gång! :D

Kosten går dock åt helvette. Usch, jag äter sååå mycket skräp på jobbet. Får så dåligt samvete. Nästa vecka får jag börja med belöningar. Jag får vara duktig i helgen och sedan, om jag inte äter McD-mat på hela nästa vecka så får jag köpa de nya gardinerna. Det är väl en bra deal? Jag vill verkligen ha dem. :) Idag slank det ner:

1 kanelbulle
1 citronmuffins
1 cheese
1 milkshake

USCH! Fy, fy, fy!! Det är såå illa. Skämmigt! Speciellt bullen och muffinsen, det var inte ens goda. De åkte bara ner för att det var socker. :( Haja, nya tag igen då. Undra hur många gånger jag sagt det? Ni måste tröttna. Nästa år skall dock bli ett "sockerfritt år" (i största möjliga mån. Jag tänker inte genomleva en hel sommar utan glass?!). Nyårslöftet - ingen mer mat på jobbet!

Dax att försöka sova snart!

Torsdagen är kommen

2009-11-19 @ 12:04:01

Hej på er,

Nu är torsdagen här och andra träningspasset för veckan är avklarat. :) Sofie kunde dock inte följa med så det blev en ensam repa på gymmet. Länge sedan jag var där och antagligen dröjer det ett tag innan jag kommer dit igen så jag drog igenom i stort sett hela kroppen. Passet såg ut ungefär såhär:

- Uppvärmning löpbandet (80 kcal på 10 minuter)
- Knäböj i smith. PB 47 kg!!!
-
Dips
- Bicepscirl 7 kgs hantlar
- Axelpress med 7 kgs hantlar
- Raka flyes 4/3 kgs hantlar
- Rodd baksida axel
- Plankan
- Situps
- 2000 meter roddmaskinen

Det blev ganska bra tillslut. Känner lite lite lätt mör i större delen av kroppen. :P Har jag tur så blir det ännu ett pass på söndag. :) Jippi! Dessutom kanske det blir konsert på söndag? :) Melissa Horn kommer nämligen till stan och vill verkligen dit. Hennes senaste album är ju typ det enda jag lyssnat på senaste veckorna?! :)

Nu måste jag hoppa in i duschen om jag ska hinna i tid till alla möten på jobbet, innan jag kör igång och jobbar stängningspasset. :/ Hörs inatt. Då blir det packning inför morgondagens avfärd. :)

Onsdagskväll

2009-11-18 @ 20:06:05

Hej på er,

hoppas allt är bra! Har ni haft en lika lugn dag som jag? Jag började dagen med att tvätta lite 40-tvätt. Hittade alla mina träningskläder där så imorgon blir det förhoppningsvis en roligare outfit än sist. :) Imorgon förmiddag skall jag och Sofie dra av ännu ett pass på gymmet med fokus på armar och axlar. Det ser jag verkligen fram emot. Hoppas komma igång lite mer med träningen nästa vecka men jag kör inte på för fullt nu, utan väntar tills nästa år. Nu gäller det att tänka på kosten och försöka hålla träningen vid liv så mycket som möjligt.

Efter tvätten gick jag hem till Anna och blev kvar där i nästan 7 timmar. Vi fikade, pratade, lagade mat, sjöng och Anna spelade gitarr. Fick se en ny sida av min favorit-Anna och gud va duktig hon är! :) Mer sånt baby, kommer snart tillbaka för en fortsättning!

Ikväll vankas en kvällspromenad men annars bara lugn. Tv-tittande och mys. Kanske lite kesella/hallonglass om jag orkar. Jag proppade mig full av pasta och köttfärssås hemma hos Anna och känner mig nu riktigt mat-koma. :P

Här kommer dagens outfit:Det luktar fortfarande glögg i lägenheten. Finns det en doft som man hellre skulle vilja komma hem till?! Jag tror jag ska dricka glögg varannan dag i lägenheten hela december så att doften ligger kvar december. :) Kanske testa Tindras glögg utan tillsatt socker? Är det någon som provat? Var den god?

Onsdag och solen skiner

2009-11-18 @ 10:35:46

Solen skiner!!! Har ni sett vad underbart?! :) Äggen kokar, tvätten ligger inne och det känns som en riktigt bra onsdag.

Klockan 13 ska jag bort till Anna som har planerat "mys". Hmm, undra vad hon kan ha i kikarn nu? Ska bli riktigt spännande och mysigt hoppas jag. :)

Nudax för frukost. :) Hörs senare.


Mys

2009-11-17 @ 18:47:00

Årets första glögg, pepparkakor och ädelost. Mums!

Tisdagen är kommen

2009-11-17 @ 13:29:43

Hej på er,

Natten blev lång och jag somnade nog inte förrän runt 03.15 kanske? Vilket gjorde att jag sov bort hela förmiddagen. Har blivit lite av en dålig vana. Denna dag startade med ett ryck och jag sprang iväg till stan, för att sedan lugna ner sig och nu är jag inne på mitt 3:e avsnitt SATC. Ligger i sängen och bara myser.

Snart dyker Filip upp. Ska bli så himla kul för jag har verkligen inte träffat människan på skiiiit länge! Han åkte hem, och samma dag som jag åkte hem, åkte han upp igen. Och jag när åkte upp igen åkte han hem igen och seda åkte han direkt till Lnkp. Så det var säkert typ en månad sedan sist. :S Fast vi har ju pratat en del i telefon. :)

Dagen blir lugn. Träningen flyttade jag faktiskt. Klart jag får lite dåligt samvete och jag hoppas verkligen inte att Sofie blir för besviken på mig men jag har inte så mycket tid över den här veckan och jag känner verkligen att vännerna går före träningen just nu.

Jag funderade på det när jag var ute och sprang igår. Det var en riktigt tung runda. Spänningarna i axlarna släppte inte, jag hade känningar i hälsernor och knän från assfalten. Dessutom kunda jag inte skaka av dig de negativa tankarna som snurrade i huvudet. Så det blev 5 km förbränning och tanke-tid. Mitt uppe i allt började jag funder över mina prioriteringar och kom ganska kallt till att de såg ut såhär:

1) Familj eller vänner "i behov" (av mig eller jag av dem)
2) Jobbet
3) Träning/vänner
4) Träning/vänner

Träningen och vännerna kommer liksom lika. Ibland anpassar jag när jag träffar mina vänner efter min träning och ibland (såsom idag) skiter jag i träningen för att vara med mina vänner. Det kanske är en ganska sund inställning? Fast mig ger det huvudbry. Jag får inte dåligt samvete så men känner ett sting av obehag när jag hoppar över träningen men vännerna är ju VIKTIGA. Dock kommer jag aldrig att komma så långt med mina "beach 2010-mål" om jag prioriterar så eftersom tid med vänner, tyvärr, ofta inte bara resluterar i utebliven träning utan också dåliga kostvanor. 

Tåls att funderas på... 

Nu ska jag fortsätta kolla och äta lite frukost. Hörs senare!


Jag och Filip nyårsafton 08/09 :) (hade varit en ännu bättre bild om det inte blixten slått tillbaka i glasögonen?!)

Måndagmorgon

2009-11-16 @ 12:40:26

Vi hälsar nya veckan välkommen med nya möjligheter och nya timmar att förbruka. Morgon har börjat i ett lugnt tempo med sovmorgon, SATC och havregrynsgröt. Det första jag såg ut genom fönstret var ett par som gick hand i hand.

Snart ska jag ge mig ut på en joggingtur. Hur långt det blir får kroppen avgöra där ute. Jag har sprungit grymt oregelbundet det senaste och låtit det gå alldeles för långt mellan tillfällena så nu tänkte jag ta mig i kragen, innan snön ligger på marken. Att springa på löpband är inget för mig. Jag blir alldeles för uttråkad. Imorgon blir det nog PUMP :) eller gym. Har inte riktigt bestämt mig än. Ska checka med Sofie och se hur hon jobbar. :)

Annars händer inte så mycket idag. Skönt. Jag måste handla lite mat, diska och jobbar 16-01.

Dax att ge mig ut så jag kommer iväg någon gång. :)(tänk om man kunde få ha palmer i närheten varje gång man joggade?)

Dagens låt - Daughtry "Over you"

2009-11-16 @ 12:24:52

"Over You"

Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

You took a hammer to these walls,
Dragged the memories down the hall,
Packed your bags and walked away.
There was nothing I could say.
And when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
Well I'm putting my heart back together,
'Cause I got over you.
Well I got over you.

I got over you.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.


Hemma igen :)

2009-11-16 @ 00:25:05

Hej på er,

nu är jag hemma igen ifrån en underbar helg i strömstad. Tack Louise och Håkan, ni är bäst! Igår kom jag dit och det var jobb, jobb, jobb. Gjorde nästan en 18-timma. Wii! Duktiga vi! :) I u för sig är det inget mot 24-timman vi gjorde i somras men nu var vi ju mindre folk. Inatt sov jag hos Louise och Håkan. Tillbringade kvällen med att se på SATC och bara mysa i deras lägenhet. Håkan var ute på äventyr och Louise stängde. När Louise kom hem drack vi thé och tittade på mer SATC. Så himla mysigt. Imorse åkte vi alla tre till hotell Laholmen och för bara 50 kr så fick vi köpa oss in på deras frukost buffé och det var bara sååå underbart!! Det gjorde verkligen hela min dag! ÄLSKA! Sen vart det jobb, jobb, jobb igen tills det var dags att åka hem. Tack alla för helgen som varit, den har varit bra!

Hittade lite bilder på mobilen som jag tänkte jag skulle lägga upp :)

Så här såg det ut när flickorna spenderade onsdagskvällen på Tempel med Midori och barbuffé :)


Morgonens frukostbuffé på hotell Laholmen! MMMM!


Nobelplan tar över strömstad ;)


Nä, nu är jag hur trött som helst. Dax att sova. Utan att ställa klockan - älska! Ses imorgon. Då är det vila, tvätt(?), träning och stängning som står på schemat. Natti, natti!

Mmmmm!

2009-11-13 @ 23:32:47

Gud vad gott! Jag mixade ett helt paket blåbär/hallon med 1 burk lättkesell och det blev som bäst glassen någonsing. Mmmm! Med lite vaniljsocker ovanpå så var jag som i himlen. :) Hyfsat nyttigt och himelskt gott.

You should try it!

Fredagkväll - ack så spännande (inte)

2009-11-13 @ 21:48:48

Hej på er,

allt bra hoppas jag? Själv ligger jag just nu i sängen och funderar på vad jag ska "unna mig" ikväll. Har redan käkat en cheese och en paj faktiskt på jobbet. (Pajen är farlig. Testade en som gått sönder förrän veckan och sedan dess har jag inte kunnat tänka på annat?!) Kanske blir det lite kesella röra med frysta bär? Låter väl mumsigt. Hade väl helst velat ha en Ben&Jerrys men vad gör man inte för sommarkroppen?!

Kvällen kommer tillbringas med att plugga skiftledar-grejer och sedan packa. Imorgonbitti bär det nämligen av till strömstadsrestaurangen. Fick hoppa in där i helgen så att Sofie kan flytta innan hon drar till sälen. Vad gör inte jag för dig gumman?! :D Du tog ju min öppning idag så det är klart man ställer upp. :) Så det ska packas, packas, packas. Har ingen aning om vilka som jobbar där nere i helgen. You never know. Ska ju ner nästa helg också, då det är FOR, så det är väl lika bra att få komma dit nu och "mjuka upp lite". Missar i u för sig några partyn här hemma men det kan jag väl klara mig utan antar jag, annars får vi väl festa till i huset. Det kommer dock inte vara sig likt utan alla andra som jag varit där med förut. Christine, Johan, Markus, Anna, Sanna & c/o. :/

Blir hämtad 07.50 imorgon så det är väl bara att sätta igång om jag ska komma i säng någon gång. Funderar starkt på att ta med datorn så jag har något att sysselsätta mig (och er) med. Vad tror ni om det? :)

Got to go. Ska springa till ICA. :) Hörs!Underbara, underbara människor. Carro, Markus och Johan (iförd arbetskläder). :)

Fredagmorgon

2009-11-13 @ 10:27:03

Hej på er,

sitter kvar i sängen och har svårt att ta tag i mig själv för att göra mig iordning inför jobbet. Men snart... :) Kvällarna är ganska tuffa och jag har fått ganska svårt att sova. Men efter en dag med träning och en stund i tårar är kroppen totalt utmattad och det är skönt att känna när John Blund knackar på.

På tal om igår. Proteinfluffet igår blev totalt misslyckat! Det blev inget fluff?! Så blandningen åkte ner i morgonens havregrynsgröt istället. Mumma. :) Men jag ska forska mer i det där fluffet. Kanske måste man ha ett speciellt protein, eller är 20 g kanske mycket mer i dl än jag trodde? Hmm.. Tåls att fundera på.

Idag står alltså arbete på schemat och efter det skall jag nog bara hem och sova tror jag. Inte för att jag slutar speciellt sent men jag har typ träningsvärk i hela kroppen så det blir nog en ganska tuff dag i vilket fall som helst. :) Har med mig 2 matlådor till jobbet idag iaf. :) Duktiga jag!

Nä, dags att hoppa in i badrummet och försöka komma någonstans idag.

Dagens checklista:
- Jobba
- Diska

Den är ganska kort men jag är fortfarande övertygad om att den inte kommer bli helt lätt att genomföra. :P Men det är bara att sätta fart. :) Hörs ikväll!

Torsdagkväll

2009-11-12 @ 22:30:52

Hej på er,

hoppas allt är bra med er. Jag sitter i sängen med datorn i knät och försöker få tiden att gå lite fortare. Jag har nämligen försökt mig på att göra Millans proteinfluff för första gången och nu står den första rundan i kylen (20 minuter). Jag vart så himla sötsugen och funderade på vad jag kunde göra utan att springa ner och handla, eftersom min budget är minst sakt ganska ansträngd för tillfället. :P Då kom jag och tänka på Millans alla mumsiga kvällsmatsrecept så som proteinpannkaka, proteinfluff eller kesellaröra. Alla ganska nyttiga, alla riktigt mumsiga. :) Så nu får vi se hur jag lyckas. Har ju ett helt annat proteinpulver än vad hon använder men det borde väl kunna gå ändå. Vi får så se. Såhär fint är kan fluffet bli:Jag är verkligen helt slut i kroppen efter pumppasset förut idag. Drog igång med ordentliga vikter för både bisse, trisse och alxar så jäklar vad det kändes!! Fick också lite på bröstlåten idag, för första gången. :) Nice! På söndag blir det träning igen och då just bisse, trisse och axlar tillsammans med Sofie. Planerad löpning på lördagförmiddag som det ser ut för tillfället. Imorgon blir det bara jobb och vila. :) Nu ska jag fluffa lite mer innan jag går och lägger mig. Ger en rapport om hur det blir imorgon bitti. Sov gott!

Beach 2010 - november

2009-11-12 @ 13:46:29

12:e november

Överarm 27m (-)
Byst 91 (-)
Mage 80 (-)
Höft 88 (-)
Stuss 96 (-2)
Lår 51 (+1)


Oj, även om det känns som att det har hänt grejer visar måttbandet klart och tydligt att det stått bra still ett tag nu. I u för sig har väl inte kost och träning varit prio 1 det senaste. Men det ska bli annat nu. Dags att ta tag i träningen igen. Förkylningen är så gott som borta, lite snor kvar bara. :P Ikväll blir det Pump pass och nu tänkte jag faktiskt ta och ge mig av på promenad. Känns som att jag behöver det. I kylen väntar lins- och sellerisoppa. :)

Lite träningsvärk i ryggen sedan igår har jag också. Det är bara att kämpa på. Målet:

Jul

2009-11-12 @ 13:28:53Ännu en knockout från musikvärldens underdog. 


Snön den faller, iskristaller skimrar i ett ljus
Minnen av dig som håller mig, hårt i dina armar
Minns du stunden, hur vi blunda och försvann ihop
Kärlekens jul 2007, jag undrar vad du gör nu
Håller alla känslor inuti mig själv
Jag hoppas att allting blir bra 

En helt ny jul, ett helt nytt år
Får mig börja andas 
Börja om från början, läka mina sår
En helt ny jul, ett helt nytt år
Får mig börja andas 
Börja om från början, läka mina sår
En helt ny jul

Allt vi gjorde, allt vi trodde på har inget kvar
Du lämnade mig här utan dig
Men livet kan ändra sig
Och vid alla vägskäl som jag nånsin stått
Så vet jag att det kommer igen

En helt ny jul, ett helt nytt år
Får mig börja andas 
Börja om från början, läka mina sår
En helt ny jul, ett helt nytt år
Får mig börja andas 
Börja om från början, läka mina sår
En helt ny jul

En helt ny jul

En helt ny jul, ett helt nytt år
Får mig börja andas 
Börja om från början, läka mina sår
En helt ny jul, ett helt nytt år
Får mig börja andas 
Börja om från början, läka mina sår
En helt ny jul

God morgon torsdag!

2009-11-12 @ 12:39:56

Hej på er,

klockan börjar bli riktigt mycket men jag ligger fortfarande kvar i sängen. Mmm. Man får passa på medan man kan. :) Har just börjat hugga in på frukostgröten som hunnit bli både kall och tjock. Hmm, på tal om kall gröt - ris á la malta?! Jag börjar få riktiga jul-cravings redan och det är bara halvvägs in i november liksom?! :S Längtar efter julgardinerna, ljusslingorna, musiken, mörkret, snön. (OBS inte kylan, bara snön.) Har just i detta nu faktiskt satt på årets första julmusik. Åhh, rysningar. Ave Maria.

Nä, nu är det dags att gå upp och göra något vettigt av den här torsdagen. Mmm, älskar torsdagar!!

På tal om ingenting så hittade jag min gamla dagbok igår som jag inte skrivit i på 3 år. Jag var aldrig duktig på att skriva dagligen men den fanns alltid där när jag behövde skriva av mig. Lite som bloggen, fast mer privat. Där kan jag verkligen skriva vad som helst utan att behöva tänka på vem som läser och hur det kan tolkas. Jag läste alla sidor, varje ord. Om smärta, kärlek, funderingar och smärta igen. Att läsa läkte många sår, svarade på många frågor. Livet går vidare, sekunderna fortsätter ticka och även om allt känns hopplöst nu och jag är lägre än någonsin förr så har jag klarat mig upp ur träsket förut. Fast allt känns hopplöst nu så har hopplöst blivit meningsfullt förut. Jag ser ett ljus i mörkret även om tunneln är längre än förut. Jag trodde verkligen att jag hade hittat rätt. Jag gav det allt. Allt. Mitt i sorgen gav dagboken mig ett hopp om en meningsfull framtid.

Men herre gud?!

2009-11-11 @ 17:05:08

Vad tror ni hände typ 2 timmar in i min lilla "nap"? Jag sätter mig upp i sängen och skriker: FAAAN, jag är sen! Får världens panik tills jag tittar på klockan och inser att den är typ 14 på eftermiddagen. Att jag redan varit på jobbet och kommit hem igen. Jag är verkligen i världens obalans för tillfället! :S

Ha, jag fick iaf på mig skorna och följde med Sofie när hon skulle pierca sig. Världens mest nålrädda person, jag var inte tills speciellt mycket hjälp. Hyfsat lugn tills han tar fram stoooora nålen och sedan är det bara att kämpa mot reflexen att springa därifrån. Det var ju iallafall inte mig han skulle "använda den på". :D

Sen har vi käkat ICA-pizza och bara tjatat och tänkte nu dra oss mot gymmet dock har vi fått lite problem. Tjejen är ju mitt i en flytt och kan aldrig hitta sina grejer en i lägenhet FULL med kartonger så det tar alltid lite extra tid för oss att komma iväg. ;)

Sen ikväll går jag nog förbi Arena och kanske tar ett glas vin med Christine och c/o. Hon ville gärna att jag kom och jag orkar inte sitta hemma och uggla/tycka synd om mig själv.

Vi får se vad som händer. :) Hörs!

Hemma lite tidigare

2009-11-11 @ 11:39:01

Hej på er,

nu är jag hemma igen. Ganska mycket tidigare än förväntat. Jag orkade inte mer. Hade ont i huvudet och magen. Glömde toast i rosten och annat "kul". Ligger just nu i sängen och somnar vilken sekund som helst. Ska sova ett par timmar innan jag ens orkar tänka tanken att hitta på något produktivt.

Linda sa ända att hon tyckte det var en hyfsad öppning. Betydde jätte mycket för mig. Kanske har jag lite mindre ont i magen och sover lite bättre tills nästa gång. Tur att grabbarna i stort sett klarar sig själva. Hade en öppning på fredag också men den har jag bytt med Sofie idag. Orkar inte en till den här veckan. Inte själv. Och nästa vecka ska jag ju öppna med Dennis, då får han lära mig allt bättre.

Idag har jag förresten stått i frukostkök för 3:e gången och gjort mitt livs första bagel. :S

Go natt!

Åhnej!

2009-11-11 @ 06:06:56

Jag tror inte jag kommer ihåg sist gång jag sov såhär illa. Mardrömmar hela natten. Kallsvettas. Sätter mig upp med ett ryck, minst 4 gånger. Vaknar var 5:e minut, rädd att försova mig.

Usch, jag vill bara lägga mig ner och gråta. Eller ringa dig. Eller krypa in i din famn.

Jag måste få någon annan att komma in och göra mina sista timmar. Jag kommer aldrig överleva 06.30-17 på jobbet med ingen sömn.

Jag drömde att jag försov mig. Jag drömde att jag glömde gå till jobbet och gick till tandläkaren istället. Jag drömde att jag kraschade bilen på vägen till jobbet. Det blev ju inte direkt bättre när jag vaknade med ett ryck kl 03.30 och insåg att Dennis faktiskt har kvar mina nycklar och att jag inte kan öppna. Ringer Sofie i panik - mitt i natten.

Jag är nog ganska nervös över att öppna själv för första gången. Nä, nu måste jag gå. Måste ju cykla omvägen allan för att hämta ett par nycklar först. Helvetes ***** skit!

Tisdagen är snart över

2009-11-10 @ 22:52:08

Hej på er,

hoppas eran tisdag varit bra. Jag har tagit det riktigt lugnt och känner mig ganska laddad inför morgonens arbetspass faktiskt. :) Men det lär jag väl inte göra 05.30, när klockan ringer?! :P

Idag har jag sett "Flickan som lekte med elden". Vilken besvikelse??! Jag tyckte andra boken var mycket bättre än första men med filmerna var det tvärtom. Det saknades ju massor av bra "detaljer" (de som verkligen gör hela storyn bra!) från boken i filmen. De hoppade ju totalt över typ första 5 kapitlena?! Och vadå att Salander tappade nycklarna hos Miriam Wu på sjukhuset? Var är hela storyn om Bublandski och Sonja Modigh? Åhh, jag blir såå upprörd. Skit film! Läs boken istället - den är såååå mycket bättre!Nu ska jag göra mig iordning för natten. Måste förska sova om 10 minuter om jag ska få några timmar alls i kroppen. Imorgon blir en lååång dag! Chefen verkar dessutom förlängt min arbetstid med 2 timmar?! Thank you very mucho. Verkar som att det blir en kväll på gymmet tillsammans med resten av stan?! Åh, suck. Haja, ingen idé att stressa upp sig, måste kunna somna också. :/ Go natt på er. :)

Tisdag

2009-11-10 @ 11:05:29

Dagens outfit:Nu ska jag äta frukost. 2 ägg men kaviar. Det blir ingen träning idag. Har träningsvärk i ben, mage och är slö i armarna. Imorgon skall jag Sofie pressa ur ryggmusklerna så idag får det bli vila. :) Gott för mig. Nu ska jag fortsätta här hemma och kanske hinna dammsuga innan klockan 14. Sofie darling, vi kommer förbi innan filmen. Förlåt att jag inte sa något, klockan blev mycket innan beslutet togs. :P

Puss på er alla mina älsklingar. Vad skulle livet vara utan er? Ni är kärlek:

Emma
Fanny
Sofie
Christine
Anna
Filip
& Syster med familj såklart! :)

Måndagkväll

2009-11-10 @ 00:48:51

Hej på er,

vilken oproduktiv dag. Jag sov länge och begav mig sedan till gymmet. Körde triceps och mage. Magen gick väl bra men oj vad svag jag blivit i triceps sen sist. :S Det får vi jobba på. Efter det vart det lunch och Christine kom hem och lagade/käkade ihop med mig. :) Mys! Jag fick dessutom tvättat ett par maskiner.

Kl. 16 började jag jobba ute på B-vik. Fick hoppa in och hjälpa till lite. Hade inget bättre för mig och behöver verkligen pengar så varför inte? :) Det gick faktiskt helt okej där ute och efter jobbet så åkte jag förbi min restaurang och tjötade med Sofie ett par timmar. Skrev ut lite papper och fick lite annat vettigt gjort. :) Kom hem igen runt 00 och sedan har jag sett på NCIS, bäddat rent i sängen och ätit upp helgens godis. :) Mumma!

Imorgon blir nog en minst lika bra dag. Ska städa lite, träna, fika och gå på bio. Himla mysigt faktiskt. :) Vet inte riktigt vilken film än så länge men jag vill jätte gärna se antingen "En julsaga" eller "Flickan som lekte med elden".


Dax för mig att sova. Hörs imorgon. :)

Bakissöndag

2009-11-08 @ 22:23:45

Hej på er,

idag har jag mått som jag förtjänar men ändå helt okej. Har legat framför tv:n och kollat på gamla repriser av allt. Käkat pizza från ICA, mat från BK (pommes ok men burgaren va usch! Mcd FTW!) och godis. :S Ingen höjdardag men andra ord men det har varit ganska skönt att bara vara lat. Låren är helt söndermanglade från gårdagens pass och imorgon ska jag dit igen, med Christine. Det ska bli så himla mysigt! :) Kör antagligen lite armar. :) Känns skönt att ha kommit igång lite med träningen.

Här kommer två bilder som visar hur fina vi var igår:


(Oj, vilken fjortisbild det blev!! :S)


Fina Sofie!


Nu ska jag fortsätta se på tv och bara slappa. :) Go natt.

Still saturday :)

2009-11-07 @ 18:08:57

Hej på er,

Nyss hemkommen från ett gött gympass med Sofie. :) fan va hon kämpade, är lite stolt faktiskt. :) Hoppas du inte får allt för ont imorgon gumman! Snart kommer hon tillbaka hem till mig. Vi ska ha förfest och dansa hela natten. :) Blir först bara massa mys och sen antagligen Ankan. :) Vilken underbar dag! Här kommer lite bilder:

Dagens gymoutfit: (fast mjukisarna hade jag ju bara som överdrag, under har jag tightsen)Dagens middag Hemmagjord kycklingpytt :)Nu ska jag äta och sen är det duschen som gäller :)

Lördag

2009-11-07 @ 14:20:46

Hej på er,

har varit vaken en timma nu. Hände mycket på jobbet inatt. Farbror Blå var på besök - vi är alltid ytterst tacksamma för hjälpen! Nu ska jag dra i mig lite "Edge" och äta upp mina två ägg. Sofie har nämligt övertalat mig att dra iväg till gymmet för typ första gången på en månad. Förkylningen har ännu inte riktigt släppt, börjar bli riktigt jävla pisstrött på att snora så. Men idag skiter jag i det. På programmet står träning och utgång. Vet inte riktigt vilka vi blir ikväll. Folk är i allmänhet ganska duktiga på att banga i sista minuten men bara det är jag och S så ska vi nog klara oss i vilket fall. Lovar att inte dissa henne så fort vi kommer innan för dörren, som jag gjorde sist. Har verkligen ingen anning om vad som flög i mig den gången, inte var det vänlighet och sunt förnuft iaf. 

Men, men. Ikväll kan det bara bli bättre och ja, jag ska ta det lugnt. (tack för att ni bryr er)

Nu måste jag göra mig iordning. Vi hörs :) 

 

Fredag

2009-11-06 @ 12:34:27

Hej på er,

nu är det fredag igen. Snart dyker förhoppningsvis Christine upp. Hon ville vara med på fikan som jag och Niklas ska ha. :) Finns det hjärterum så finns det stjärterum! ;) Så dax att ge sig ut på stan. Men först ska det bli frukost. För första gången på riktigt länge så har jag gjort mig iordning innan jag äter frukost. Kanske inte spelar så stor roll för er, men jag känner mig själv. Det här är ett tecken på en ganska stor förändring som jag inte bestämt om jag tycker är bra eller dålig. Jag får fundera på det och återkomma... :)

Ikväll blir det stängning på jobbet. Känns helt okej. :) Blir nog ingen sömn under dagen så risken är att jag bli ganska trött. Men jag har ju ändå sovit typ 12 timmar nu i natt så det måste väl hjälpa lite. :) Jag och alla fyllon. Jag kom på igår varför jag är så himla sugen på att festa jämt. Det är enda gången jag inte konstant tänker på dig. Men undra varför alla andra super? Kanske ska fråga någon ikväll? ;)

Nä, nu är det dax att ta tag i potatisen på spisen. Jag förbereder lite matlådor. :) Hörs senare!

Bilder

2009-11-05 @ 21:14:31

Nya klänningen
Nya västenAndra nya klänningenNya tröjan och nya jeansen

 

Nya tishan och nya skärpet


The naked truth - mig utan konstigheter

Åhh?!

2009-11-05 @ 18:50:19

Vad ska jag göra? Slappa eller ut och springa? Jag har druckit alldeles för mycket kaffe och har massa överskottsenergi som jag gärna skulle vilja bli av med, dock rinner näsan ganska mycket. Hmm, jag ger mig ut. Alldeles för hyper för att stanna hemma. Behöver lite dunk-musik och frisk luft. Korta rundan - 4 km. Go, go, go. Bilder på kläderna från göteborg kommer efteråt. :)

Lugn kväll

2009-11-04 @ 21:22:59

Hej på er,

hur har dagen varit? För mig har den faktiskt gått riktigt fort. Alltid ett nöje att jobba med Sofie. Fick världens kram när jag kom och oj vad det värmde. Skönt att känna att ni saknat mig lika mycket som jag saknat er. :) Sen rullade dagen igång och gick som sagt ganska fort. Hade lite praoelever som jag sysselsatte mig med att sysselsätta. Fick mycket gjort på lagren. Det kändes bra. :) Sedan vart det lunch, blodpuddingen gick ner. Smakade inte så mycket. Vet inte om det är förkylningen som det beror på eller om jag bara kommer ihåg smaken som starkare för att jag tyckte så illa om det som barn. :S Men som sagt, det smaka helt okej och höll mig mätt ganska länge. :)

Sedan vart det 2 timmar möte och sist 2 timmar arbete till. :) På mötet blev det läxförhör och grejer. Länge sedan jag gjorde sådant sist. Insåg att jag har en hel del att plugga framöver. Lika bra att ta tag i det denna månaden, när jag ändå är ledig hyfsat mycket.

Sedan åkte jag hem och mötte upp granntjejen. Vi käkade tacos och pratade en stund. Trevligt att inte äta själv för en gångs skull. Sedan skulle jag gått på bio men tiden sprang iväg så det blev inget med det. Kanske lika bra med tanke på att jag börjar 06.30 imorgon bitti. Jag skulle även öppnat fredag men bytte med Sofie. Både eftersom jag är kass på att öppna än så länge och för att hon skulle på biopremiär. Vad gör man inte. Men det verkar som att jag kanske får med mig en del folk ut på lördag. :) hoppas, hoppas. Jag är super trött verkligen, så jag ska snart ta och krypa ner. Bildbomben på alla shoppingfynd får vänta tills imorgon.

Sov gott!

God morgon måndag!

2009-11-04 @ 09:29:47

Hej på er,

sitter i soffan och myser lite innan jag ska iväg till jobbet. Dagens matlådor är fixade och jag känner mig riktigt nöjd. Sen får vi se hur långt de räcker, om jag håller mig mätt och glad hela dagen. Jag hoppas det. :)

Känns så himla skönt att vara tillbaka här uppe. Jag har sovit som en stock hela natten. Så himla skönt! Trots mina 8,5 timmar så ville jag inte riktigt gå upp när klockan ringde, men jag släpade mig in i en varm dusch, så var det problemet löst. :) Stod där medan äggen kokade och bara myste i det varma varma vattnet. Det var riktigt länge sedan jag badade sist, saknar det riktigt mycket såhär på vintern. :/

Nu är det dags att åka till jobbet. Ser faktiskt fram emot dagen riktigt mycket. Träffa Sofie och göra bra jobb. Vara glad, träffa folk, prata, prestera. :) Få gå hela dagen mellan väggar som inte speglar minnen från oss. En fästning som bara är min.

Dags att borsta bissingarna och sedan sätta sig på cykeln för att dra iväg. Vi hörs ikväll! Ta hand om er. Hinner jag så kommer en bildbomd. :)

Tillbaka till livet

2009-11-03 @ 23:06:55

Hej på er,

sitter i min älskade lägenhet. Lugna toner á la JP spelas faktiskt, Melissa Horn - långa nätter. Han kanske har lite smak ändå, ibland. :P

Matlådan till imorgon är fixad. Skall faktiskt käka något jag inte ätit på jätte länge.. eller egentligen någonsin. Blodpudding. Jag kunde verkligen inte äta det när jag var liten. Fick kväljningar men jag har bestämt mig för att pröva igen. Blodpudding är fullt av protein och järn, billigt och nyttigt helt enkelt. Så den, ett ägg och sallad blir det imorgon - mumma. Längtar redan. Längtar också till frukost: Havregrynsgröt med fun light, ägg, activia och actimell. Morgondagen kan bara bli bra med en sådan start. Nu gäller det bara komma i säng så jag hinner få sömnen jag behöver. Känns inte som någon risk i u för sig, eftersom jag för första gången på ett bra tag får sova i min egen älskade säng. Dock själv. Eller inget dock, bara själv. Solum fortist est.

Tiden har kommit för att älska sig själv istället för att alltid älska någon annan.

Imorgon blir det jobb hela dagen och taco-kväll med grannen. Det blir nog en bra dag, det känns så. Ingen träning. Inte än. Näsan rinner än och jag ger den i alla fall morgondagen också. Om allt känns bra efter en dags jobb blir det kanske ett pass på torsdag? :) You never know! :) Motivationen är i alla fall tillbaka. Och längtan efter att få ha kul men mina flickor. Hoppas på utgång i helgen. Få skratta och dansa, slippa tänka på dig.

Nu är det dags för mig att krypa i säng. God natt gott folk!

Förtydligande

2009-11-03 @ 13:49:46

Jag är inte alltid så tydlig när jag skriver och texterna är sällan så deprimerande som de verkar. Hjärtat gör ont men kroppen är stark. Bloggen har blivit hjärtats forum. Så läs och begrunda. Men oroa er inte. :)

God morgon Tisdag

2009-11-03 @ 11:17:14

God morgon tisdag! Vad har du att bjuda på idag? Mer smärta eller kanske lite solsken efter regn? Än är det många timmar kvar innan jag vet vad du gav mig men jag ser fram emot att spendera timmarna med dig. Att jag får vara en del av dig tisdag. Det finns många som inte orkar igenom dig. Många som lämnar oss under tiden. Barn utan mat, äldre i sjukhussängar och oskyldiga med enorm otur. Men jag finns här alla dina timmar. Maten i kylen, kläder på kroppen och låset på dörren. Jag är lycklig. Fast jag har ont är jag lycklig. Jag är inte rädd. Jag vet att jag kommer möta dig många gånger framöver tisdag, jag är inte villig att ge upp än. Jag ger mig inte utan strid, men jag behöver inte tänka på det än. Nu är det fred. Mjuka toner hör jag och jag ska krypa ner i soffan med en kopp thé och njuta av dig. Njuta för alla som inte kan. Känna lyckan över att ha det så bra. Inte stressa. Inte glömma hur unik du är. Tack för att jag får vara en del av dig - tisdag!

Kapitel 2

2009-11-03 @ 10:56:47

Liv satt i sängen och tryckte telefonen mot bröstet. Hon skämdes lite, men log mest inombord. Det är konstiga val man gör i livet, innan man hittar balansen. De tände hoppet. De underbara människor som alltid svarade när hon helst ville ringa tillbaka till dåtid. De som fyllde hålrummet med lycka och kärlek. De som glömmer att du glömt dem, för att hjälpa dig att skratta mellan tårarna. De som verkligen finns där för dig, glöm dem aldrig igen. De som lyfter dig. De som tröstar dig. De som ger dig ny energi. De som förenklar istället för att krångla till. De som förlåter. De som älskar en okomplicerad variant av kärlek. De som förstår. De som finns kvar. De som tar hand om dig. De som skriker åt dig när du inte orkar. De som ber det onda att gå någon annanstans. De som står bakom dig mitt i fighten. De som fortsätter fightas när du trillar ihop mitt i smärtan. De som torkar dina tårar. De riktiga hjältarna, mitt i verklighetens krig.

Älska dem, för de kan ge dig livet tillbaka!

Shoppingen :)

2009-11-02 @ 14:37:42

Hej på er,

ett inlägg för att se livet från den ljusa sidan. Jag har shoppat upp alla pengar. Ganska mycket fint har det blivit, också en del onödiga utgifter som t ex fyllemat och tandläkarbesök. Men, men..

Jag lyckades shoppa ett par jätte fin svarta jeans från crocker á la 399,- :) och en tröja på Zara för 129,-. En klänning och en väst från Gina Tricot för 499 resp 349 kronor. Mamma gav mig också en klänning från BikBok för 199,-. Nu är jag lite mer redo för nya livet antar jag. Jag har också köpt 2 nya t-shirtar. En från Vero Moda och en från Gina. Black is the new black and together with grey we can go all the way. :)

Bilder kommer såfort jag kommer hem till min egen älskade dator. :)

På lördag ska jag till Blue Moon. Markus och bandet skall spela. Han sjuger så himla bra! Följ med!

Dax att börja rota bland alla grejer jag hämtat. Undra vad jag får med mig hem? Inte mkt. :P

Got to go. Ny vecka, ny chans.

Måndag

2009-11-02 @ 14:28:55

Hej på er,

händer allt och ingenting här hemma. Timmarna bara flyger förbi. Nyss hemkommen från en akuttid hos tandläkaren. 10 minuter för 350 kronor. VÄRDELÖST! Jävla "välfärdssystem".

Melissa Horn. Ögonen svider. Telefonen går varm. Jag ringer alla för att inte ringa dig.

"Vem lämnade vem?"

Det är vår 
Och varmt
Och fullt med folk på stan
Och jag har köpt nya solglasögon och gömt mig i dom hela dan

Är du kvar?
Där du var
Jag har slutat gå förbi
Det är nog bäst för båda om jag försöker låta bli

[Chorus]
Vem, lämnade vem?
Vem, lämnade vem?
Jag är inte över dig än

Jag grät
Och vi kysstes
Fast jag borde ha bett dig å gå
Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå

Det är ljust snart, jag vet
Men än så känns det kallt
Och gissa vad du glömde, den hänger runt min hals
Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

[Chorus]
Vem, lämnade vem?
Vem, lämnade vem?
Jag är inte över dig än

Som en bekant
Som hängt sig kvar
För att allting har gått bra
Nu vill du vara vän med mig men det vill inte jag.

Det är vår
Och varmt
När du har hört vad jag har sagt
Då är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft

[Chorus]
Vem, lämnade vem?
Vem, lämnade vem?
Vem, lämnade vem?
Jag är inte över dig än…

Kapitel 1

2009-11-02 @ 14:23:22

Liv lät tårarna falla. Regnet piskade mot rutan och bussen var på väg bort. Hon kröp ner i den stora tröjan som fortfarande luktade trygg famn. Mörkret sänkte sig och timmarna fortsatte ta slut. Hon lät landskapet komma och försvinna. Det kändes som att inget längre spelar någon roll. Fötterna var tunga som cement och trots att livet drog åt alla håll, var själen fastfrusen. Inuti kroppen hade svart hål uppstått. Allt som funnits där inne var borta och bröstkorgen ekade tom. Smärtan kom från skeletten som försöker stå emot suget. Armbandet du fyllt med berlocker var borta. Ett panikslaget ögonblick ville hon vända tillbaka och hämta det men hon lyckades inte samla tillräckligt med energi för att få fram ett helt ord. Som ett såll läckte alla känslor, tårar och all energi ut ur henne. Det blev svart.

Hon slog upp ögonen. Månen lyste in genom persiennerna. Runt handleden fanns bara ett rött märke där hon slitit av bandet som visade att hon var din. Som visade hur ont livet gjorde.