Helt slut och mätt i magen!

2009-10-05 @ 22:11:15

Hej på er,

sitter i sängen och tittar på Anka. Haha, hon får mig verkligen att le. Det var varit en bra dag idag. Jag gick och tränade, hårt. Musklerna tittade fram i spegeln och triggade energi till ytterliggare ett par rep. Karin som hade pumpen hade super fina armmuskler som såklart triggade oss andra. Den enda missen var att hennes headset slutade fungera efter bara 2 låtar och det är så himla svårt i pump att få till ett bra pass utan headset, eftersom övningarna byts ofta och det är viktigt med olika tempon m.m.

Dagens gymoutfit



Hittade tillbaka till mina älskade tights ikväll. Så bekväma. De är egentligen de enda som gäller på pass. Sitter uppe och sitter bekvämt! I love!

Armformen Oktober -09



Syns lite axelmuskler, lite biceps och lite triceps. Sakta, sakta men säkert :)
Dessutom får ni se hur underbart snyggt mitt senaste brännmärke än. Klant?!


Väl hemma slurpade jag i mig en ordentlig drink och hoppade in i duschen. Så trött i armarna att jag knappt orkade schampoonera  håret. In i ugnen åkte falafell  och jag sprang ner till ICA och köpte sallad, ajvar relish, tomat och pitabröd. Mums! Verkligen något ni borde testa!



Klockan 07 imorgon är det tvätt som gäller och sedan blir det träning, jobb och hockey. Potentiellt en lika bra dag som idag! :) Dax för skönthetssömnen :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback