Snart på väg till jobbet.

2009-10-16 @ 18:20:50

Hej på er,

träningen är avklarad. Det var ju ett helt nytt combat-pass nu så jag var lite som bambi på hal is, men svetten rann ju så lite nytta måste det ha gjort. Det är ju roligare när man har gått ett par gånger, känner igen kombinationerna och kan ta ut sig ordentligt. Mer combat framöver helt enkelt! :)

Det är dock lite halv frustrerande när man kör pass på fredagar och allt instruktören pratar om är "gör så här så får du snart gå hem och lägga dig på soffan" eller "kom igen, det är ju fredag, vila hela helgen". Känns skönt att veta om då att man har 8 timmars arbetstid framför sig? Nää. Tänk om man någon gång kunde ha en mån-fre 7-16 jobb. Liksom komma in i samma rutiner som resten av världen. Fast å andra sidan, då hade jag inte fått ha gymmet för mig själv på vardagförmiddagarna. :) Som 20-åring är det helt okej att jobba oregelbundet, man är ju ganska flexibel! ;)

Nu är det dax att ge sig iväg. :) Kom och hälsa på inatt och du är nykter och inte vill ha något, annars är det bättre att gå direkt hem! :P

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback