God morgon tisdag!

2009-09-01 @ 10:44:13

Usch, vilken dålig uppdatering men jag var helt enkelt för trött igårkväll. Jag slutade vid 21 och cyklade sedan direkt från gamla restaurangen till nya restaurangen för att fylla i ett par papper som skulle ta cirka 5 minuter. 1,5 timma senare cyklar jag åter hem igen och klockan är över 23. Hemma igen kvart över, lägger mig i sängen och pratar med E i telefon. När vi tillslut säger god natt orkar jag bara lägga ner mobilen innan jag stensomnar och vaknar imorse med tilltäppt näsa, hes hals och röda ögon. Mums, riktig humörhöjare den här förkylningen... INTE!

Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det blir ju ingen träning i alla fall, till mitt eget stora förtret. Nu när jag faktiskt fått upp motivationen igen så ska jag bli superförkyld och det vet vi ju alla vad det gör mot motivationen... Det är så mycket svårare att komma igång efter ett uppehåll än att hålla på konstant men jag tycker inte att man ska träna när man har en ordentlig förkylning. Det finns olika versioner av det där. Att man kan träna om man inte har feber, eller hosta. Men jag tycker att känner du dig hängig och du har ett virus i kroppen, låt den lägga sin energi på att bekämpa istället för att trötta ut den. Lugna promenader och annat kan man såklart ta men att fortsätta träna på samma nivå kan ge allvarliga konsekvenser. Du vet inte hur allvarligt viruset i din kropp är, du kan till och med få hjärtmuskelinflammation. (Mer info här tex http://www.fitness-magazine.com/mars02/sjuk.html)

Planen idag blir idag alltså en lugn höstpromenad i bekväma, varma kläder med en inplanerad shoppingtur på Apoteket på vägen hem. Behöver en nässpray och gärna lite näsdukar som inte förstör huden runt näsan när jag snyter mig hela tiden. Sen är det bara vila och sova som gäller eftersom det faktiskt är jobb mellan 16.00-02.00 inatt. 10 timma, fast 1 timmas rast. Sista timman är restaurangen stängd och vi är ett par som är kallade att stanna extra och städa det sista inför HK:s (hög kontoret) besök imorgon. Kul, kul... :(

Haja, dags att dra på sig lite kläder och dra sig bortmot stan. :) Hörs förhoppningsvis sen. :) kram*

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback