Socker!!!

2009-09-06 @ 22:28:51

Hej på er,

jag är tillbaka och mår mycket bättre. Efter både glass & godis. Jag gick (kröp) ner till ICA och köpte ICA:s frukt och bär plus GB:s light vaniljglass. Glassen var väl sådär, inte som gammaldags såklart men helt okej eftersom frukterna ändå tog "översmaken". Ett helt okej alternativ helt enkelt. :) Sen blev det en lite godispåse med allt som allt 11 godisar. Jag antar att det var tur att jag inte hittade mina favoriter idag, sura bläckfiskar. Dock fanns deras lakritsala motsvarighet och den var också super god. Förutom det blev det lite choklad och skumhallon. *mumma* Det var precis vad jag behövde, trots att man inte borde tillfredställa sockersuget när det dyker upp, men denna gången var jag bara tvungen att ge efter.

 +  = SANT

 men

I övrigt är förkylningen sakta men säkert på väg bortåt. Veckans utmaning har varit nya jobbet, klara av förkylningen, äta hyfsad mat (äter alltid onyttigare när jag inte tränar) och att inte träna. Det har varit svårt, men allt har gått bra utom mat-biten. Den har gått sådär. ICA-pizza åkte ner på fredagkvällen när jag var för slut för att laga mat och likaså Han. Lite godis och glass idag, vaniljkesella på rullande band och till och med en milkshake. Ingen höjdarvecka ur den synvinkeln alltså, men sjukveckor är speciella. Då är man slö, har mindre energi och vill bara helst ha maten klar. Faaaaast-foooooood.

Sitter just nu och tittar på Kärleken checkar in på 3:an. Mysfilm med en a mina favvo-skådisar. Jennifer Lopez. Filmen Enough kicks ass. ;P Han ringer, hörs senare!

Kommentarer

Postat av: Martina

tja



kolla in

http://martyshome.blogg.se/2009/september/rattar-tuttar-brost.html


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback