Rullar för fort.

2010-02-24 @ 17:54:45

Hej på er,

här har livet rullat på alldeles för fort. Snöbollen som kom i rullning på toppen har inte ens nått halvvägs ner för backen men shit va fort det går. Dagarna bara försvinner och jag hinner knappt andas. Idag tog jag mig en paus i tillvaron, jag somnade 18 minuter i solariet. Japp, det var värt varenda krona och minut. Efteråt brydde jag mig inte speciellt mycket om färgen på huden utan snarare hur mycket gladare och piggare jag kände mig. UV-bad vilket resulterade i en D-vitaminboost. Sådant behöver man när man varit inne på jobbet hela dagen och solen strålat utanför.

Just nu snurrar tvättmaskinerna i källarn och snart är det dags att börja vika. Alltid ska det vara något. Disken tittar lömskt på mig från diskhon men den får faktiskt vänta ett tag till. :/

Imorgon blir det gym igen. Har kommit igång med ett riktigt bra schema nu och både kost och träning går riktigt bra. Duktiga jag. :) Imorgon blir det axlar, biceps och mage för andra gången den här veckan. :) Sweet!

Dax att springa ner till tvätten. Hörs :)

Det viktiga här i livet!

2010-02-16 @ 12:45:16Lillebror kom och hälsade på i helgen. Tack för att du kom brorsan, storasyster älskar dig! :) <3

2 veckor...

2010-02-13 @ 00:35:40

går fort.

Nu ligger jag i sängen. Klockan är mitt i natten men jag är inte alls trött efter min stängningsvecka på jobbet. I soffan här bredvid ligger lillebror och sussar, medan en annan ligger med datorn i knät och lyssnar på lite skön musik, typ Jack Johnson - better together. :) Underbara låt!

Nä, tänkte inte göra inlägget alldeles för långt eller för intressant. Tänkte bara berätta att jag lever och mår bra. Träningen börjar komma igång även om det inte blivit alltför mycket i veckan, pga av en förkylning som inte riktigt vill bryta ut. :S Har satt rekord i benböj dock, 74 kg. Duktiga jag. :) 54 kg utfall i smith också. :)

Sommarformen kan inte ligga alltför långt borta. Måste försöka kontrollera hungern dock. När jag tränar hårt hade jag kunnat käka dygne runt. :P :)

Nä, dags att sova snart. :) Natti, natt.