Hemma och helt slut!

2010-07-26 @ 23:58:56

Hej på er,

idag har vi varit i Götet hela dagen och solen har stekt oss. Vi har strosat 6 timmar på liseberg tillsammans med alla andra människor i Sverige. 6 karuseller på 6 timmar, ja vi tillbringade dagen med att stå i kö. :SVäl inne vart älsklingen hungrig mest hela tiden. Några små korvar och lite mos mättar ingen "riktig man" så vi kryssade runt mellan "skitmaten" och försökte hitta bästa möjliga. Förutom det så unnade vi oss var sin magnum, ett par godisremmar och delade en spunnet socker. Hallå, hur ofta är man på liseberg?!

Efter Lisse så åkte vi förbi jobbet och sa hej, drack lite kaffe och tjöta bort nästan 2 timmar. Himmel va fort tiden går när man har roligt!

Sedan blev det buss hem och en liten sista cykeltur. Nu sitter vi i köket med kasein-natt och är helt färdiga. Sängen lockar oerhört! Imorgon blir det hårdsatsning dock. Ska jogga fram och tillbaka till gymmet. Har tänkt börja hårdsatsa på riktigt nu igen. Knät har känts bättre idag och imorgon tar vi som sagt en provtur. Ska fundera lite över upplägg med mera och återkommer imorgon. Skall också införskaffa en matvåg snarast, så ska vi nog få ordning på den här kroppen också! :D

Natti!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Det är så fint på Liseberg.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback