Picknick

2010-05-31 @ 21:52:13

Picknick med Filip. Mys!Första brännan

2010-05-31 @ 21:50:28

Hej på er,

tillbringade dagen med att inte göra många knop. Sola, lösa sudoku, vika lite tvätt, läsa och lyssna på musik. Därav sommarens första bränna:

Boktips

2010-05-31 @ 15:59:51

En mysig bok. Kan vara stundom lite långdragen men i det stora hela mycket läsvärd!

"Jag har alltid bestämt mig väldigt snabbt i fråga om män. Alltid blivit kär i en blink och utan att mäta riskerna. Jag har en tendens att inte bara se det bästa i varje människa utan förutsätta att varje människa verkligen har förmågan att nå sin högsta potential. Flera gånger än jag har lust att räkna, har jag förälskat mig i vad en viss person skulle kunna bli snarare än själva karln, och sedan hållit fast vid förhållandet länge (ibland alldeles för länge) i väntan på att han skall höja sig till denna sin sanna storhet. I kärlekslivet har jag ofta fallit offer för min egen optimism."

Underhållning

2010-05-31 @ 15:51:01

Shit va det är kul när man har lärt sig!

Löpartankar

2010-05-31 @ 10:52:23

Hej på er,

Just nu sitter jag hemma vid köksbordet nyduschad. Dagens träning är redan avklarad och jag har massa energi kvar! :) 7,5 backiga kilometer á 42 minuter! Gud så duktig jag är! Med lite mera push så borde jag klara 11,6 på cirka timmen.

På rundan kom jag att tänka på ett inlägg som Emliscious skrivit om att "coacha eller bli coachad". Jag vet att på gymmet gillar jag bäst att coacha. Jag gapar på min stackars grabb men om han säger något tillbaka blir jag arg som ett bi. Om han säger "ta i nu då" till exempel, blir jag ofta så grinig att jag tappar fokus (dvs kraften) och fräser något i stil med "va fan tror du att jag gör?!". Dock har jag kommit fram till att samma sak inte gäller vid löpning. När jag är ute och springer har jag en förmåga att lägga mig i ett ganska lugnt och behagligt tempo där jag kan ligga typ hur länge som helst och helt plötsligt har nästan hela rundan gått och jag är knappt trött. Jag har svårt att utmana mig själv i spåret, rädd för att ta i för mycket i början och inte orka runt. Jag har sedan länge haft målet att inte stanna på hela vägen men det kanske kan vara värt att tillåta sig själv att gå ett par meter om det nu tvunget skulle behövas, för att våga pusha lite tidigare på rundan?

http://emliscious.blogspot.com/2010/05/coacha-eller-coachas.htmlPå marathonstafetten mötte faktiskt pappa upp mig halvvägs och sprang hare sista biten. Han coachade. "Rulla på nu", "gå om på innern", tryck till i steget", "bara sista lilla biten kvar, spring". Jag tycker det är skönt. Att ligga strax bakom. Att jaga. Att slippa tänka på omgivningen och se hur långt det är kvar. Att istället bara se en ryggtavla, att inte släppa den en meter längre bort. Att pappa mötte upp mig och sprang runt med mig betyder massor för mig. Det är kärlek. Han visste hur mycket tiden skulle betyda för mig och att jag har mer än vad jag ger när jag är själv ute. Tack pappa, jag älskar dig!

Nu tänkte jag återgå till solen på balkongen. Hörs senare!


Oslo i bilder

2010-05-30 @ 23:39:24

Fanny på cafét/baren. Myspys!Fanny och jag ute på stan


Fanny och ESC på stan


Fanny och jag i V&Ms omklädningsrum. Jag testar den nya sparkdräkten för skojs skull. Den kostar f*n 500 kr?! Man borde få betalt för att ha den på sig!!!


Ska upp tidigt imorgon och träna. Dax att sova!

Oslo!

2010-05-29 @ 11:19:54

Hej på er,

Denna gråmulna morgon bloggar jag från Oslo. Jag passade på att hälsa på Fanny när jag ändå hade en extra dag ledigt och det faktiskt är eurovision i stan. Super mysigt! Igår, när jag kommit av bussen, gick vi till ett jätte mysigt café/bar och tog varsitt glad rosévin. Smaskens! Sedan fixade vi lite tunnelbanekort och sedan åkte vi hem och käkade kvällsmat medan vi såg på Save the last dance 2. Inte lika bra som ettan men den dög. :)

Löpturen igår gick hyfsat. Första 2,5 km gick snabbt och lätt som attans. Sen blev det tungt!! Tills jag hade 1 km kvar, då blev det helt plötsligt lätt igen. Gör skumt! Men, men. Total tid på 36 minuter. Det finns lite att jobba på helt enkelt. Tänkte att jag någon dag skulle låna föräldrarnas bil och åka till ett eljusspår på andra sidan stan som inte är lika backigt och se vad all denna backträningen gett mig på plan mark? :)

Idag står inte så mycket på schemat. Vi har sovit ut, tagit det lugnt och legat i sängen och pratat ett tag. Sedan har vi käkat lite frukost och nu ska jag lägga mig och se på Kalle och chokladfabriken medan Fanny städar. Jag har faktiskt inte sett den. Känns lite som ett brott mot Johnny Depp-koden så det är lika bra att "göra rätt för sig". Lite senare, efter lunch, så tänkte vi åka ut till ett jätte stort shoppingcenter i närheten och titta lite i affärer och kanske fika lite. Känner att det blir mycket syndade nu, en bit kladdkaka i torsdags och dagen idag känns som att det kommer bli en del.. Lyckades dock hålla mig från chokladen igår, trots att det var svårt, men vindruvor är faktiskt riktigt gott. Undra varför jag slutade äta det som godis? :)

Det som faktiskt var så sensationellt med fika i torsdags var att jag faktiskt lämnade en bit kvar. Den var inte stor, men dock fortfarande kvar. Jag kände mig mätt och belåten så jag lämnade den. Det har jag aldrig klarat förut! Jag har aldrig känt efter. Står det någonting gott inom räckhåll så ska man äta upp de innan någon annan får chansen, som att man aldrig visste när man kunde få någonting gott igen. De senaste dagarna har jag faktiskt kommit fram till att jag inte behöver äta någonting om jag är mätt, trots att det är så himla gott, för jag kan köpa det igen någon annan gång när jag faktiskt vill ha det och har plats för det i magsäcken. Det kommer inte vara sista gången i mitt liv som jag äter godsaker. Jag har faktiskt tillgång till pengar och en mataffär om det skulle krisa. :P Jag har verkligen, sen jag bytte jobb, börjat känna efter. Är jag hungrig eller bara sugen? Är jag mätt? Det är inte så svårt som man kan tro. Man måste bara ge sig själv tid att känna efter genom att hålla nere tempot i livet lite. :)

På tal om kost och att synda så känner jag egentligen kanske inte att jag behöver äta så himla nyttigt men sockersuget har precis börjat släppa och min hy är verkligen ingen höjdare just nu. Allt som möjligvis kan göra det värre går FETbort. Choklad, ost, chips, pommes... Bara lite lätt mineralpuder i ansiktet och lite maskara. Det är väl i alla fall en bra sak med Blondinb, hon har uppmärksammat hur dåligt man kan må av att ha dålig hy, även om hennes inte var så katastrofal. Det är inte min heller men när man ser sig själv i spegeln så är det det enda man ser. De stora, röda, ömma "bergen" i ansiktet, så passande en eller två på varje kind, en på hakan och såklart minst en i pannan. USCH!

Det här är bra mat: Havregrynsgröt med linfrön och banan.


 
Nä, dax att krypa ner under täcket igen. Ha en underbar lördag hörrni! Glöm inte morsdag imorgon! Ciao!

Löpning

2010-05-28 @ 10:53:28

Sex kuperade kilometer ligger framför mig och jag får erkänna att jag känner mig måttligt peppad men, men.. Det är väl bara att bita ihop och se glad ut. Lite arnge krush innan kanske? :P

Hade behövt ha en shaker här nere. :/

Ensam

2010-05-28 @ 00:41:25

Inte stark längre. Inte just nu.
Tänker på dig. Konstant.
Ingen låt är vacker nog att lyssna på när jag tittar på bilder av dig.


Nya burkar

2010-05-28 @ 00:19:00

Jag har införskaffat lite nya burkar, bland annat:

BCAA Pro 5000

Nya BCAA-Pro 5000 från SAN Nutrition innehåller en väldokumenterat hög halt av grenade aminosyror, samt tillsatt Beta Alanine.

BCAA-Pro 5000 ökar proteinsyntesen, stimulerar kvarhållningen av nitrogen och inte minst, skyddar muskelvävnaden från från att hamna i ett katabolt läge efter ett hårt och intensivt träningspass.

Doseringsrekommendation:
2 doseringar/dag. Träningsdagar före och efter träningen. Vilodagar förmiddag och eftermiddag.

Förpackningen räcker i 50 dagar.

100% Pure Platinum Whey

100% Pure Platinum Whey har utvecklats för aktiva personer vars höga tempo kräver mer muskeluppbyggande näringsämnen.

Om du vill bygga så mycket massa och styrka som möjligt, då är 100% Pure Platinum Whey ett måste i din kost. 100% Pure Platinum Whey är framtagen för att strategiskt bekämpa musklernas nedbrytningsprocesser efter träning och skapar en kvarhållande effekt i upp till 4 timmar.

Faktum är 100% Pure Platinum Whey är vetenskapligt bevisat att öka styrka och storlek på idrottsmän. En oberoende klinisk studie visade:

Den exakta protein blandning som finns i 100% Pure Platinum Vassle testades mot flera andra proteintillskott. I undersökningen deltog 25 fitness och bodybuildingtävlande vars muskelökningar, styrka och fetthaltnivåer studerades med hjälp av proteinblandningen som finns i 100% Pure Platinum Whey, placebo, och 5 andra konventionella proteintillskott.

Vid slutet av studien, hade den grupp som använde proteinblandningen i 100% Pure Platinum Whey i genomsnitt både större muskelmassa och minskad fetthalt än deltagarna som fick placebo eller andra konventionella proteintillskott.

Dosering: Blanda 2 skopor med 2-2,5 dl mjölk eller vatten. Tag en till fyra portioner per dag.100% Pure Platinum Whey

100% Pure Platinum Whey har utvecklats för aktiva personer vars höga tempo kräver mer muskeluppbyggande näringsämnen.

Om du vill bygga så mycket massa och styrka som möjligt, då är 100% Pure Platinum Whey ett måste i din kost. 100% Pure Platinum Whey är framtagen för att strategiskt bekämpa musklernas nedbrytningsprocesser efter träning och skapar en kvarhållande effekt i upp till 4 timmar.

Faktum är 100% Pure Platinum Whey är vetenskapligt bevisat att öka styrka och storlek på idrottsmän. En oberoende klinisk studie visade:

Den exakta protein blandning som finns i 100% Pure Platinum Vassle testades mot flera andra proteintillskott. I undersökningen deltog 25 fitness och bodybuildingtävlande vars muskelökningar, styrka och fetthaltnivåer studerades med hjälp av proteinblandningen som finns i 100% Pure Platinum Whey, placebo, och 5 andra konventionella proteintillskott.

Vid slutet av studien, hade den grupp som använde proteinblandningen i 100% Pure Platinum Whey i genomsnitt både större muskelmassa och minskad fetthalt än deltagarna som fick placebo eller andra konventionella proteintillskott.

Dosering: Blanda 2 skopor med 2-2,5 dl mjölk eller vatten. Tag en till fyra portioner per dag.

Morgontankar

2010-05-27 @ 09:08:18

Hej på er,

idag fick jag sovmorgon så jag ligger faktiskt just nu kvar i sängen med en kopp grönt thé. Mumma!

Igårkväll vart det bara stafetten. Jag sprang som sagt 9:e men eftersom far sprang sist så fick vi vänta, och vänta, och vänta. :P Han blev tillslut snabbaste kille och jag snabbaste tjej i laget på 9:30 respektive 11:20.

Vi kom ganska långt ner bland lagen dock, kanske typ 30:e av 38 eller nått. Men ändå. Det va kul. :)

Jag kom på att Kraftprovet som jag lovat att jag ska springa faktiskt är om 1,5 månad och på hela 1,2 mil så det är dax att lägga upp ett seriöst löpschema nu. Tänkte jag skulle ta tag i något sådant på tåget, på väg till jobbet idag. Typ 3 dagar i veckan 1 månad framöver. Sakta öka längden. Sedan blir det tempoträning efter det, sista två veckorna.

Jaja, dax att göra sig iordning. Hörs i eftermiddag. Då blir det bara vila, eventuellt en prommis. :)

Wednesday

2010-05-26 @ 18:08:59

Hej på er,

ligger i sängen och "laddar" inför stafettmarathon.

Det har varit en tung dag. Lite tyngre på jobbet (beror väl på vad man jämför med men inte som solskensdagen igår), magen har bråkat. Missade precis tåget när jag skulle hem så jag fick vänta en timma. :S

Saknar älsklingen extra mycket dagar som dessa. Han är verkligen en solstråle och kan alltid se glaset halvfullt. Jag tror han lever lite efter citatet "En positiv attityd kanske inte löser alla dina problem, men den kommer irritera tillräckligt många människor för att göra det mödan värt." (Herm Albright) :P

Magen har som sagt krånglat. Har någon light variant av IBS som kommer och går och när den gör sig påmind är ett rent helvette. Förutom det så ger spiralen mig fortfarande mensvärk från och till. Bara i korta omgångar men en mindre bra dag, kan det vara nog för att ta knäcken på någon. Idag hade den dessutom tryckt på chokladknappen i huvudet (som herrn hemma så fint kallade den) och jag kunde knappt tänka på något annat än marabou eller möjligvis magnum mandel. Suck!

Men sushi fick det bli och sedan lite korv och makaroner och nu som sakt så ligger jag och försöker kompromissa nog med magen för att kunna ge 110% på mina 2,3 km i loppet. De började för några minuter sedan men eftersom jag springer 9:e sträckan och pappa sista så är det inte direkt bråttom än så länge.

Hoppas kunna ge er en kort notis ikväll om hur det gick. Sit tight!

Tisdag!

2010-05-25 @ 20:32:19

Hej på er,

Vilken underbar dag jag har haft! Jag har jätte trött imorse, missade bussen och fick gå i iskallt spöregn i 20 minuter till tågstationen. So far NOT so good, men det kunde bara bli bättre. Kom först av tåget och sprang genom hela station och nordstan för att komma till bussen och hann. :) Hade faktiskt hela 2 minuter till godo. :P

Sedan åkte vi iväg till skolan och allt gick som smort. Lite stelt och nervöst i början, var ju trots allt bara andra dagen i skolan, men stämningen mjukades sakta men säkert upp och var på topp när sista lektionen, musik, stod på schemat. Jag fick sjunga lite tyst och de andra fick spela bongotrummor.

Sedan åkte vi hem, läste lite och somnade. Ja, inte jag då, jag drack kaffe och satt och tjötade med Ullis. :D

Sedan vart det tåg hem igen, läste först fitness och sen sov. Mamma hämtade mig på station och sedan åkte vi sista biten hem. Väl hemma vart det mys, mat och sedan en liten shoppingtur. Lite nya underkläder och en rosa dataväska införskaffades. :) Sweet! Ändå står det lite kvar på shoppinglistan inför sommaren:

- Nya brillor
- Nya linser
- Hotpants
- Vax till benen
- Ny bikini

Typ en sånhär:


Förutom det har jag hunnit betala räkningarna och köpa biljetter till Oslo till helgen. Underbara Fanny har bjudit över mig lagom till eurovision finalen. Kan bli hur spännande som helst, men jag har på känn att det blir en sådan där lugn och mysig Danielle-och-Fanny-helg. :) Längtar!!

Dessutom ringde älsklingen och sa att han antagligen var ledig nästa helg. Gött! Slipper jag iaf vänta tre veckor tills jag får träffa honom nästa gång. <3

27 minuter

2010-05-24 @ 22:44:55

Japp. 27 miuter tog det att springa runt Trollhättans backigaste 5 kilometers elljusspår.

Sedan vart jag helt färdig. Trodde ju att det skulle bli vila idag. Benhinnorna kändes inte helt okej imorse, men efter en pigg eftermiddag så hade jag för mycket energi (för dåligt samvete) för att sitta still. :)Nu är det dax att sova!

11:29

2010-05-24 @ 16:12:00

11 minuter och 29 sekuner. Det var tiden det tog för mig att ta mig runt 2,3 km. De 2,3 km som jag ska springa på onsdag, på marathonstafetten.

Japp, min farsa har lurat in mig i något så ovanligt som en marathonstafett. 18 varv på 2,3 km. Jag ska nog bara springa ett. 11 och en halv minut rush. Vi får se hur det där går. Tempo har ju inte varit min starka sidan direkt. :S

Men jag satsar på under 11 minuter! What doesn't kill you, makes you stronger!P.s.  fast jag känner lite i behinnorna sedan gårdagens "intervall" så idag blir det nog vila. Kanske en kortare tur senare ikväll. D.s.

Längtar!

2010-05-24 @ 15:54:44Lördag

2010-05-22 @ 18:39:06

Hej på er,

ligger nu hemma i sängen med en huvudvärk på gång och bara latar mig efter en lååång dag ute i solen och friska luften. Lillasyster skulle spela klassbollen, så det vart upp tidigt och iväg hela dagen. Solen kom fram starx innan lunch och det blev sååå varmt. En annan hade ju 3/4-ärmat och långbyxor. Höll ju på att avlida! :D

Sedan kom vi hem och jag, Dennis och syskonen drog ut och åkte bräda i solen.

Nu är det dax att smörja mitt solbrända ansikte och snart är det fin middag på gång med kycklingfiléer *mumma*!

Balans

2010-05-21 @ 22:43:44

Det är konstigt att det ska vara så svårt att hitta en balans. En balans i allmänhet i livet. Att inte vara för extrem åt något håll. Att bara må bra, i mitten. Att inte ha för mycket att göra, eller för lite för den delen.

Det är svårt att veta vart man ska vända sig. Länge har jag försökt vända ut och in på mig själv, lyssnat mer på andra än mig själv men det känns som att jag, snart 21 år gammal, ska börja lyssna till mitt eget hjärta. Ärlighet mot dig själv och andra vara faktiskt längst, även om det kan vara en tung väg att gå.

Nu börjar det bli dax att krypa ner mellan stora, starka armar för att sova. Natti!

Fredag - helg, helg, helg!

2010-05-21 @ 08:20:40

Hej på er,

Idag är det fredag och snart helg, helg, helg. Jag fick helg lite tidigare än förväntat fakiskt eftersom killen som jag är assistent åt kände sig krasslig idag.

Igår var alltså första dagen på nya jobbet och även om jag kände mig lite lätt förvirrad och malplacerad bland alla andra elevassistenter och personliga assistenter så kom man snabbt in i det och fann charmen i att arbeta med människor. Igår var ju bara en kort dag men det var perfekt, allt som behövdes för att se nya miljöer och hälsa på alla samtidigt som man fick komma hem i tid och smälta alla intryck. Det fanns flera situationer under dagen som gick rakt in i hjärtat på mig och det kändes som att när jag bara vant mig och lärt känna alla så kommer det här bli toppen. Känns skönt att kunna använda sina människo-skills istället för att stressa och typ "producera så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt". Ett lugnt tempo, känna av stämmningen, mycket kommunikation. Läsa av folk, se hur olika utgångspunkter och tillvägagångssätt gav olika respons. Det kändes helt enkelt riktigt bra. Jag har dessutom fått riktigt bra kontakt med hans familj och känner verkligen att de stöttar mig till 100% och hjälper mig med allt jag kan tänkas behöva hjälp med.

Så det blev alltså inget jobb idag men eftersom jag fick reda på de imorse så får man tydligen betalt ändå. Sicken grej eller hur? Får man reda på att "brukaren" är sjuk samma morgon så får man lönen ändå. Rätt bra ändå? :) Det känns verkligen som att de tycker att man är viktig liksom. Att det är viktigt att man trivs.

Fin bok som handlar om att jobba som assistent.


I övrigt så har det varit lite dåligt med träning igår och kommer antagligen vara samma sak idag. Kände av halsen lite när jag vaknade imorse, var ju på en grundskola typ hela dagen igår för första gången på länge (smittohärd) så det kanske inte är så konstigt. Så idag blir det vila. Jag ska tillbringa dagen med att se fram emot klockan 18, då älsklingen kommer. Då är det ju nästan 48 timmar sedan vi sågs sist. Var ett tag sedan vi var ifrån varandra sist. Kommer bli mer sådant framöver antagligen... :( Men det blir bättre sedan..

På tal om det så var jag och kollade på det som antagligen blir vår nya lägenhet igår. Inte så stor men med badkar och balkong. Badrummet var så gammalt att det var mysigt. Inte gammalt som i slitet eller fult utan badkaret var stort och grönt. Väggarna var vita och grönt kakel som matchade badkaret satt över handfatet. Riktigt charmigt. Luckorna i köket var väl ingen höjdare men det är ju sådant som man kanske kan göra någonting åt. Hallen skulle vi i så fall få omtapetserad och parketten i hallen och vardagsrummet slipad. Den blå, blå, blåa tapeten i sovrummet får jag väl leva med men det finns i alla fall ett sovrum, med en dörr, som går att stänga, så jag är ganska nöjd ändå. Och läget var super. Nära till friskisgymmet, nära till tågstationen, nära till mataffären. Tror det kan bli super det där. Först ska jag bara överleva ett par månader hemma hos mamma. :P

Nu är det dax att hitta på något annat vettigt, ha en bra fredag!

Onsdagens shopping!

2010-05-21 @ 07:56:27

Hej på er,

åh, det är mycket som hänt sedan sist och allt har gått i ett. Visst åkte jag ut och shoppade och även om jag blev lite besviken på Vero Moda så hittade jag två par bagyjeans inne på JC som åkte med hem.

Ett par lite dyrare, Levi's:

Och ett par lite ljusare och lite billigare crocker:Man ser inte hur fina de faktiskt är när de ligger sådär på sängen bara, men jag ska försöka få till en bild snart där jag har dem på mig, så ni får se. :)Åh, det händer mycket kul idag!

2010-05-19 @ 09:29:22

Hej på er!

Klockan är inte mycket och jag och killen har redan rivit av ett grymt axel/bicepspass på gymmet! Proteindrinken ligger i magen. Uppsägningen på gymkortet (buhu!!) och lägenheten är fixad. Bara lite telefonsamtal och annat som behöver fixas idag.

Jag gjorde faktiskt något på gymmet idag som jag aldrig gör annars, jag vägde mig i omklädningsrummet och vet ni vad???! Utan att ha ökat centimetrarna i midjan så väger jag för första gången typ någonsin över 70 kg, fattar ni hur mycket muskler det är??! Jag är tuuuung! INTE tjock, TUUNG! JIPPI! Glädje!

Det är klart att man sett att armarna blivit lite större det senaste men att få något så svart på vitt, som vågen ändå ger, det är skönt! Så, det tänkte jag fira med att gå ut och shoppa!!! :) Alla inköp kommer upp senare! Sweet!

Jag är på gång!

Morgonpromenadstankar

2010-05-18 @ 11:08:17

Hej på er,

Imorse var jag faktiskt ute på morgonpromenad. Ingen fettbrännande powerwalk direkt, utan mer en lugn lunkande stund i solskenet. Första maskinerna var redan i tvättmaskinen, himlen var klarblå och inte ett moln, så jag drog på mig joggingskorna och tog en tur. Det dröjde inte länge innan molnbanken drog inte över staden men då var jag ialla fall nöjd med att jag gått upp i tid och tillbringat så många minuter som möjligt i solskenet!

Väl ute promenerandes så blev det en hel del funderingar. Som ofta när man är ute och går får man tid över till att reflektera över saker och ting, och idag var ämnet så ytligt som pojkar. Pojkar, pojkar, pojkar. Vad annars rör sig i huvudet på en 20-årig tjej. :P

De mesta rörde sig egentligen kring vad jag egentligen är ute efter hos en kille. För snart ett år sedan gick jag ut ett längre förhållande och nu har jag och Dennis varit tillsammans i 5 månader. Det gick helt enkelt ganska snabbt. Så jag funderade över om jag helt enkelt är kass på att vara singel eller hittade jag rätt så fort? Var jag mer säker på vad jag letade efter och fann det så snabbt? Eller vågar jag inte stå på egna ben? Jag blir inspirerad över självständiga tjejer. De som inte känner att de behöver någon kille för att må bra. De som är hela i sig själva och inte söker stöd utan sällskap. Så egentligen borde jag ju inte ha några som helst problem med att vara själv...?

Så jag började fundera och vad söker jag efter hos en kille och kom väl ungefär fram till följande:

- Han ska vara vältränad och älska träning. Det är viktigt! Helst styrketräning och helst också kostintresserad.
- Han ska vara (enligt mig) attraktiv, såklart!
- Han ska vara "lite rotlös"/flexibel. Jag är ganska snabb i svängarna och han det är bra om han åtminstone kan släppa iväg mig själv då, om han inte vill hänga på. Inte en "jag är född här och här ska jag bo hela mitt liv tills jag dör".
- Han ska gilla att resa, både utomlands och fram och tillbaka mellan vänner och familj i landet (och Island såklart!).
- Han ska vara ambitös. Drömma, satsa, planera & genomföra. Gäller lika mycket städningen i hemmet som livsdrömmar.
- Han ska vara villig att dela med sig (av mig) och tro på sig själv och oss. Jag sitter sällan still och håller någon i handen på festerna utan står hellre i centrum. Där måste han få låta mig stå, i alla fall en stund. :) Han måste förstå att jag är tillsammans med honom för att det är honom jag vill ha, och står jag och pratar med någon annan kille så är det för att jag pratar med alla, alltid. Försökt få mig hålla tyst om ni kan!!!!!!!! :D
- Han ska ha massa tålamod och vara riktigt, riktigt omtänksam. Jag kan vara ganska krävande ibland, alla har vi våra stunder.
- Han ska ha lite åsikter, men inte får många! :P Jag har åsikter om det mesta och tycker om att diskutera. Det är klart att vi inte ska tjasfa om allt men jag klarar heller inte en som konstant "vi gör som du vill". Då flippar jag ut!!

Jag kom tillslut fram till att jag har en hel massa krav och att älsklingen uppfyller i stort sett allt till punkt och pricka. Sicken tur jag haft!!! Du måste funnits rakt under näsan på mig!!! Du är inte vem som helst, du är drömmen!


Hur ser era drömkillar ut? Fundera! Du har faktiskt rätt att sätta krav! Du är bara värd det bästa!

Spikmattan

2010-05-18 @ 10:41:32

De som tvivlar på spikmattans effektivitet är bara de som inte testat den! Igår fick jag ligga i 20 minuter medan grabben lagade kvällsmat och jisses vad skönt! Jag somnar nästan alltid och ibland snarkar jag så högt att jag väcker mig själv?! :D Jag har haft lättare problem med bröstryggen förut och trots att den är bättre, är det fortfarande inte helt bra. Jag känner dock hur spänningarna släpper sakta men säkert på mattan!

Mattan är mumma - testa du också! (Igår tryckte jag nästan ner ryggen i spikarna, börjar bli för van. Dax att köpa en vassare!!)

Min rygg. Ni ser skillnaden i färg uppe på axeln. Jag låg med armarna över kroppen och "kramade mig själv" för att nå ryggfiléerna där bak riktigt ordentligt. Man kan verkligen se vart varje pigg suttit! :DOch jag verkar inte vara ensam. Detta är Sahra:Even though! Testa! Jag vet att bilderna ser lite läskiga ut, men faktiskt... Testa!

Måndag!

2010-05-17 @ 21:43:07

Hej på er,

sitter i soffan med värkande muskler och maggen full av tacos. Känner mig ganska helt förstörd fysiskt men ganska bra psykiskt för ovanlighetens skull. Nu menar jag inte att jag varit psykiskt sjuk senaste tiden men att jag oroat mig, tänkt mycket, varit grinig och på dåligt humör. Mycket som hänt, sista dagarna på Donken, nya arbetsintervjuer m.m. Men nu verkar det som att allt ordnar upp sig.

Igår ringde de från Göteborg och erbjöd mig jobbet som personlig assistent. Det har varit mycket tjat om det här jobbet fram och tillbaka. Alla vill veta allt, helst svar på frågor som jag inte ens hunnit ställa mig själv, än mindre min nya arbetsgivare. Hur många timmar, vilka tider, vart ska du bo, vad kostar det att pendla, hur är brukaren, hur kommer du att trivas, är det det här du vill göra? Ska jag vara ärlig så vet jag inte. Jag vet varken ut eller in men jag vet att jag tackat ja och kommer att testa. För vet ni vad, idag har jag kommit till insikt med att ett jobb faktiskt bara är ett jobb och att bara för att jag testar något nu så behöver jag inte göra det resten av livet. Jag är inte mitt jobb. Hade jag velat det så hade jag stannat på McD. Jag är jag, med min pojkvän, min familj, mina underbara vänner och min stora hobby träningen. Vad jag gör för att tjäna pengar är faktiskt upp till mig och spelar ingen större roll egentligen, så länge det är uthärdligt. Jag tjänar pengar som jag kan lägga på mig själv, de jag älskar och ett fett träningskort. Det är väl huvudsaken? Det är klart att man ska trivas med det men gör på dagarna och det är klart att man ska sträva efter sitt drömjobb men om jag känner att jag inte är redo att kasta mig ut i de äventyren än, så blir väl personlig assistent ett bra jobb? Det är ett lugnt tempo. Man arbetar med människor. Man får känna sig behövd och uppskattad. Man tjänar pengar. Sounds good to me.

Jag vet vad mitt drömjobb är. Egentligen vet jag det. Jag vill bli PT. Det är det jag drömmer om. Instuktör och personlig tränare på heltid. Tyvärr inte en dröm som passar alla. Folk har tydligen planer för mig. Synd att de faktiskt inte har någonting med saken att göra då. Synd för mig att jag lyssnar för mycket på dem. Ja, det kanske tar sin lilla tid och jag går sällan i en rak linje mot det jag vill göra, men förr eller senare, så brukar jag alltid få som jag vill ändå. Så ha förtröstan mina vänner, en vacker dag ska jag skrika "3 rep till annars får du göra om hela setet"! :)

På tal om träning så gick löprundan igår helt enligt planerna. Okej, inte helt enligt plan. Jag sprang vilse. Eller nä, det gjorde jag inte heller. Jag visste vart jag var, jag var bara inte där jag hade tänkt att jag skulle vara. Hade planerat en runda som jag tänkt springa men jag tog av efter fel bro och helt plötsligt blev det en helt ny vända, men ack så vacker! En stig längs med vattnet. Tempot höjdes medan jag skuttade över stenar och rötter. Svetten rann. En helt underbar runda. Jag "fuskade" faktiskt lite och drog en NO-explode innan jag gick ut. Jag vet att det är mycket snack om det där. Folk som inte har en anning om någonting kallar det för lagliga steroider bla, bla, bla. Jag gillar det. Jag kallar det motivation på burk. Jag mår bra av det och har inte märkt några negativa biverkningar. Jag känner mig inte alltid jätte mycket starkare men jag älskar det faktumet att jag kan pusha mycket längre utan att få mjölksyra. I vanliga fall när jag är ute och springer (speciellt när det var så länge sedan som det är nu) så känns varje steg så tungt och jag blir snabbt trött. Igår kunde jag mala på och öka tempot. Fartlek i skogen får mungiporna att nå öronen. Jag kunde ligga i ett ganska högt tempo och tycka att det var behagligt. Efter att ha tänkt på annat i minst 5 minuter insåg jag att benen gick av sig själva och höll samma tempo. Underbart! Det är lycka.Det här är No-explode enligt Gymgrossisten:

NO-XPLODE är världens första och enda pre-workout produkt som ger direkta resultat vad beträffar

  • Energi
  • Storlek
  • Styrka
  • Pump
  • Prestanda
  • Mental fokus
  • Tränings intensitet 

Du kommer bokstavligen att känna och se effekten redan några minuter efter att du tagit det!

NO-XPLODE har den unika effekten att ställa in dig på ditt bästa träningshumör dag efter dag, samtidigt som den innehåller den mest avancerade nitric oxide, kreatin och body-mind stimulerande sammansättningen som någonsin tillverkats! INGEN annan har gjort detta tidigare!

På vilket sätt inverkar då NO-Explode på dig?

(1) Energi
Ditt sinne, din kropp och dina muskler måste vara redo att köra för fullt från början till slut. Om de inte är det, kommer du inte att kunna genomföra det träningspass som krävs för maximal tillväxt.

(2) Mental fokus
Att vara på G räcker dock inte! Din energi måste bli fördelad specifikt till lyftningen av vikterna. Ofokuserad energi är som ett höns utan huvud. Kopplingen mellan sinnet och musklerna måste vara obrytbar!

(3) Intensitet
För att musklerna ska kunna växa måste du belasta dem på ett intensivt sätt. Med andra ord: lyft mer och tyngre vikter på en kortare tid. För att göra detta måste dina muskler vara laddade med mycket bränsle, samtidigt som du måste slåss mot utmattningen – och vinna över den!

(4) Muskelpump
Detta är grunden och det enda säkra kännetecknet på ökning i muskelvolym. De flesta människor erhåller en pump då de tränar men klarar inte att behålla den. Resultat? Man är inte nöjd med träningen. Hur pass nöjd är du?

_____________________________________________________________________________________________

Gårdagens träning var alltså underbar, precis som dagens. Körde BodyPump med Anna. Idag hade hon full koll på mig och jag kunde inte fuska någonting, dvs det blev ett riktigt bra pass! Triceps gick mycket lättare idag (med samma vikt som vanligt så klart, kanske blivit starkare?)! Kändes riktigt bra pump och kontakt. Biceps var jobbigt, tungt men idag vägrade jag plocka av. Anna ställde sig bredvid och sporrade med sina stora armmuskler och vad gör man då? Ja, inte fan släpper man ner stången iallafall?!! Så jag kämpade vidare och hoppas att det ska ge något. Resultaten får gärna börja hoppa fram snart för att inte motivationen ska börja ta stryk. Ben gick också bra idag, men axlarna var trötta. Efteråt hjälpte jag älsklingen att bänkpressa lite och passade på att köra tre set med 30 kg. Tänkte att jag skulle kunna bänka min egen vikt innan året är över. Låter kanske inte jobbigt, eller så låter det jätte jobbigt men med tanke på att jag har några månader på mig så skulle jag säga att det är fullt möjligt. Lucky me, jag har ett mål.  Här har ni en annan brud som kan bänkpressa, Maria Andersson.
http://mariaandersson.wordpress.com/

Nu har jag verkligen fått skriva av mig. Nu ska jag se klart på CSI och sedan ska jag och älsklingen sova. Han börjar 6 och jag ska tvätta 7-10 imorgon bitti. Hörs imorgon, see you! Ciao!

Söndag - sista dagen för mycket.

2010-05-16 @ 16:54:02

Hej hej på er,

Idag är det söndag och solen "lyser med sin frånvaro". (Kan man säga så? Det går ju inte alls ihop.) Jag ligger hemma på sängen och andas ut. Fötterna värker lite lätt och lagom, och en ny brännblåsa har jag fått. På vänster lillefinger-knoge. Hur lyckas man kan du tänker? Ja du, det förstår inte jag heller men jag vet å andra sidan att nu är det slut. Nu ska det bli andra bullar. Det vill säga INGA BULLAR. Japp, helgens frossande har givit mycket, mycket dåligt samvete och det blir inte bättre av att karriären avslutades med mina älskade heta wingar. :S Nä, nu är det slut på såndant. Nu är det den där "hard core bodyn" (som herrn så fint uttryckte det) som gäller.

Näst på schemat ligger en löptur, så fort jag uppbådat nog med energi för att komma ur sängen. :PPump it baby!

2010-05-14 @ 15:22:07

Japp, bodypump idag! Älskar verkligen att köra fredagslunchen! En sådan bra start på helgen!

Morgonen startade med proteinmannagröt. Ända sättet att få ner night-pro, det eller proteinfluff. Går verkligen inte att dricka som det är. Måste skaffa nytt kaseinprotein som faktiskt går att dricka! :) Så skönt att ha kommit igång igen med träningen. Att vara förkyld så länge tär på både psyke och kropp, men inge mer! C-vitamin varje dag (just in case) och tvätta, tvätta händerna!

Passet gick bra. Fick riktigt bra kontakt med triceps och pumpade ut ordentligt. Fegade lite på bröst, men jag hade 4 kgs hantlar istället för 3 så även om jag vilade ibland vill jag lova att det kändes! Biceps och axlar å andra sidan, hade inte återhämtat sig sedan gympasset igår och fick en "free ride" idag. Fick ta riktigt låga vikter och försöka koncentrera mig på teknik istället. Fanns ingen pump att hämta där inte, men det måste ju betyda att gårdagen gav något! :) Fläskade på lite extra på ryggen idag och det gick faktiskt över förväntan! :) Var jobbigare i händer och underarmar än i rygg faktiskt. Jag längtar tills nästa ryggpass i gymmet, vilket antagligen bli på måndag.

Dagens pass:
Effekt: Maximal performance improving.
Intensitet: 18:20 i zon 1, 15:04 i zon 2 och 22:30 i zon 3.
Kalorier: 583 kcal varav 25 % fett.
Puls: 158 i medel och topp på 188 (90%).
Tid: 55 minuter och 54 sek.

Imorgon blir det vilodag. En dagstur ner till Götet och ett spännande möte inbokat. Vad som helst kan hända! :) Söndag är sista dagen på McD. Det känns såklart tråkigt att lämna alla arbetskamrater bakom sig men det är dags att se sig om efter nya utmaningar. Kommer kännas skönt att inte ha alla den där maten runt omkring sig. Det är ju så man blir galen. Mycket kan jag stå emot men hot wings, ack dessa underbara hot wings! :S

Inte från jobbet men ändå, blir man inte sugen?! :D


Haja, det hjälper inte direkt min sommarform så att slippa dregla ska bli ganska skönt! :)

Mål-Målet:


Vet inte riktigt själv just nu hur seriös jag är, men när jag ser henne så är jag nog beredd att "go" lebb. :P Dammit girl, en kropp att dö för. (Mamma oroa dig inte, Dennis är nästan lika fin! :D)

Nä, nu är det  dags att diska lite shakers och ta sig iväg till Hans mormor, dags att fylla på proteinförrådet.

See you! /D

Gött att vara på väg tillbaka!

2010-05-14 @ 14:24:59

Dagsformen:

Olika dagar, olika ljus men lika fina muskler! :) <3

Onsdag - myspys!

2010-05-12 @ 19:49:53

Hej på er,

dagen började med en underbar sovmorgon. Klockan halv tio kom älsklingen hem från gymmet coh fixade frukost till mig. :) Mumma - havregrynsgröt. Sedan bar det iväg ner till stan för ett par ärenden. Hemma lagom till ett lunchpass på gymmet med frugan och hennes syster. Körde Coreboll idag. Tjejerna verkade tycka att det var grejen så jag är glad för deras skull. Annars har jag väl lite svårt att förstå visten med att ligga guppandes på en boll i 50 minuter när övningarna antingen är för svåra eller inte ger något (känns det som).

Sedan hem, käka lite mer gröt. Mysa lite framför tv:n och se på Oprah faktiskt. Kristie Allan var där och jag diggar henne. Hon har en go attityd och skön humor. :)

Sedan gav sig älsklingen och jag ut på en runda.

Effekt: Maximal performance improving.
Intensitet: 2:13 i zon 1, 3:33 i zon 2 och 34:58 i zon 3.
Kalorier: 548 kcal varav 13 % fett.
Puls: 183 i medel och topp på 203 (97%).
Tid: 40 minuter och 44 sek.

Det blev nog ett par kilometer och de var riktigt tunga sådana!! Måste komma igång med lite mer löpning. Hoppas det går lättare nästa gång.Sedan har vi bara myst hemma och nu snart ska jag, baby, frugan och hennes man ner på stan och se på bio. :) Robin Hood. Hoppas den inte är för läskig. Jag är ju så löjlig när det gäller sådant. Berättar mer imorgon. Ciao!

Måndag - ny vecka

2010-05-10 @ 22:26:03

Hej på er,

Måndag, igen. Ny vecka. Nya alternativ. Nya val. Nya möjligheter.

Idag har jag jobbat öppning och kommit upp i tid. Eller ah, tid och tid. För en gångs skull så snoozade jag faktiskt. Men annars gick det bra på jobbet. Tur för cheferna att jag inte är kvar så mycket längre då, jag föredrar att skriva om ALLT som händer.

Slutade tidigare eftersom det inte hände så mycket och gick iväg och tränade istället. Pump med Anna. Det var skitkul! Biceps fick pumpa som aldrig förr, och axlarna med. Triceps vara bara fulla av mjölksyra. Det var 3 minuter av smärta. Annars är nog Anna min stora idol, jag tar alltid i extra när det är hennes pass. Hon har STORA muskler! Hon är FIIIN! Jo, jag tycker det. Jag vet att många andra tjejer och killar inte tycker det men jag diggar det massa. Och jag råkar faktiskt veta att jag inte är själv. Alla tjejer som är intresserade av Fitness eller Bbuilding diggar det också! :)Imorgon tänkte jag hoppa iväg en sväng till gymmet innan jobbet, börjar inte förrän 18. Får se vilka muskler som är mest taggade. Just nu känns det som att träningsvärken kommer smyga sig på i nästan hela kroppen! :PDax att sova. Behöver återhämtningen. Sov helt kasst i natt. Fick för mig att jag skulle försova mig och vaknade flera, flera gånger mellan 4 och halv 5. :S Tänkte testa att sova natten igenom inatt. :P

Natti, natti.

Music makes me loose control

2010-05-09 @ 16:13:16

Hemma och haft en super dag!

2010-05-07 @ 20:59:48

Hej på er,

började dagen med en lång promenad i solskenet med älsklingen. Vi gick bort till Mariebergsskogen och tittade på djuren, höll handen och vart attackerade av "chokladdoppingar". :D Sedan gick vi hem och jag, inspirerad av Molly, gjorde en mumsig gröt med linfrön och banan. För första gången på länge en gröt utan fun light faktiskt. :)Sedan skyfflade jag i mig NO-explode och hoppade bort till gymmet.

Effekt: Fitness and maximal perf. improving
Intensitet: 3:37 i zon 1, 22:58 i zon 2 och 27:11 i zon 3.
Kalorier: 610 kcal varav 22% fett
Puls: 167 i medel och topp på 193.
 
Övningar (alla tre set):

Hantelrodd 11,1 kg -10 rep
Benböj 20 kg - 20 rep/ 30 kg - 20 rep/ 35 kg - 20 rep.
Marklyft med rodd 27,5 kg - 10 rep
Skivstångsrodd 27,5 kg - 10 rep
Ben press 70 kg - 20 rep/ 90 kg - 10 rep -20 rep.

Plus 2 * 10 minuter på bandet. :)

Hoppas på lite träningsvärk i ryggen imorgon. :) Då bär det iväg till gymmet igen. Axlar och mage! Favvosarna!

No-exlode


Sedan hem, laga mat, duscha och träffa Filip. En sväng ner på stan för att testa lite brillor. Ska köpa nya efter nästa lön tror jag. :) Sedan ner i sängen, se på några avsnitt Burn Notice och nu ska jag och grabben iväg till Sofie och Chrille för lite "efterfest" före förfesten imorgon så att säga. :D Got to go.

Ciao!


Ingen bra dag - än så länge.

2010-05-06 @ 15:06:36

Hej på er,

än så länge så har dage verkligen inte gått min väg. Missade tåget, fick betala massa extra för att springa till en buss och bara bli 15 minuter sen till jobbet. :S Dessutom så har jag & Han haft en lååång diskussion om min praktikplats. Låt oss bara säga att han inte är lika positiv som jag. Det är inte det att han inte vill att jag ska åka eller är taskig eller så, han bara ser många fler nackdelar än jag. Det är klart att jag bara ser det positiva, det är ju jag som ska åka.

Men, men.. Ska försöka koncentrera mig på lite "positive thinking" och eventuellt försöka vända dagen till det bättre.

Tack mamma för alla fina och förstående ord! Det betyder massor för mig! I love you! <3

Ciao..

Dagens citat:

2010-05-05 @ 16:03:50

Beyonce Brings the Quote of the Day  beyonce“I always say, ‘I don’t want to lose my curves,’ I like firm curves. You can never do enough squats, you can never do enough sit-ups. But as far as losing too much weight or building too much muscle…I like for women to look feminine.”… säger Beyonce i Allure Magazine.

Träningens dag!

2010-05-05 @ 15:40:21

Om kanelbullen har en, om alla hjärtan har en och om mor och far har en, tycker vi även att träning ska ha en. Nu behöver vi din hjälp att få in Träningens dag i kalendern!


Tankar inför sommaren.

2010-05-05 @ 15:23:09

Läste nyss:

måndag 3 maj 2010

Jag ska gå ner 5 kilo till sommaren
Jag ska sluta äta godis
Jag ska börja träna
På måndag... Nästa vecka... Efter sommaren... Vid nyår... På måndag.... Imorgon....

Beslut är bra!
Det är ett första steg. Men handlingar väger tyngre än ord. Så enkelt är det. Jag har beslut runt omkring mig. Löften till sig själv. Beslut är bra. Fortsätt bestämma er. Ge löften. Men efter att orden är sagda ska handlingar utföras. Annars faller orden tomma och döda till marken och förmultnar likt höstlov *ursäkta mina dramatiska utsvävningar här* Utan en handling blir besluten ingenting värda. Alls. Det går att bestämma så mycket. Men det är en helt annan femma att genomföra dem!

Ur a talker or a walker?

Upplagd av Emliscious
kl. 14.46.00 9 kommentarer


Jag är definitivt en talker. Jag ska göra mycket. Börja träna ordentligt, börja äta ordentligt... och några tafatta försök blir det men ofta inte så mycket mer. Sen jag träffade Dennis så har han tappat 3 kilo, och jag har gått upp 3. Blivit samborund helt enkelt. Vi har varit sjuka ganska mycket, smittat varandra m.m. I vilket fall så funderar jag på hur jag ska hantera situationen nu. Jag försöker vända mig till folk runt omkring mig men det är svårt. Så länge har jag kämpat för att gå ner, för att få den där platta magen med magmusklerna. Inte nödvändigtvis sexpacket (eller öhh, jo) men ändå... Jag började för två veckor sedan med mina morgonpromenader och klarade 1 vecka. Sju promenader, sen dog det också ut. Jag klarar inte morgonpromenader. Jag har dåligt humör på morgonen, måste äta innan jag blir människa och ge mig ut på promenad innan frukost är som att snöra fast ett ton under varje fot och försöka göra milen på under 1 timma. Jag klarar det inte.

Jag har funderat. Kanske borde man byta taktik. Kanske borde man sikta på Beyoncé istället för typ... Ashley Tisdale?

BeyoncéAshleyHellre Beyoncé än Alba tex?


Sen har vi ju alla våra mer eller mindre rippade dagar/månader...

Mindre rippad
Helst av allt hade jag kanske velat se ut såhär:Ser ni den heta magen?!

Funderar allvarligt på att skita i vad allt vad konditionsträning heter! Hata promenader, jogga om jag känner för det och det är fint väder och bara köra på gymmet. Dra ett streck över allt var centimeter heter och istället försöka bli starkare. Mycket starkare! Eventuellt lite bodypump, box och annat kul, bara för att det är kul... Vet att jag gymmade mycket under hösten och koncentrerade mig på att bygga istället för att deffa och hela kosten och allting vart så mycket lättare. Mycket bättre att äta sig mätt på riktig mat för att kunna bygga, än att försöka deffa med massa regler, vara  konstant hungrig och småäta skitsaker som bakelser, godis och glass. Varför säga nej till svärmormors paj när man kan äta den med gott samvete? Hantlar och maskiner är mycket roligare än ton-tunga promenadskor.

Det är inte alltid som man faktiskt inser vart man är på väg eller vilken bild man har av sig själv. Att ändra sitt mål kan ibland ge en ganska läskig aha-upplevelse. Jag vet att sommaren är på väg med stormsteg och många får ångest över bikiniformen, så även jag. Ta dig en funderare på hur din dagsform är och vad du kan åstadkomma på den korta tiden som är kvar UTAN att skada din kropp eller ditt psyke. Skriv inte ner en massa relger och mål som inte är realistiska. Ta hand om dig!

Nu ska jag ut i solen igen. :)

Smärta!

2010-05-03 @ 22:54:37

Hej på er,

idag har det inte varit mycket med lilla mig. Var på ungdomsmott kl 10 och sedan har jag kontant beklagat mig över den smärta jag känt. För att inte vara allt för hemlighetsfull men heller inte out:a mina allt f´ör kung och fosterland så kan jag väl säga att mitt minne är dåligt och idag tog jag mig i kragen för att inte ge allt för mycket pengar till akut-pillerbolagen. Jag är inte riktigt redo att bli mamma än.

Det är konstigt det där. Jag vet folk runt omkring mig, i min egen ålder som har barn. Jag vet personer i min egen ålder som försöker skaffa barn. Jag har ett par underbara syskonbarn som är min storasysters, som inte hon heller är speciellt mycket äldre än mig. Ändå så känns barn så långt borta. Känns som att jag precis blivit myndig och flyttat hemifrån. Inte kan väl jag snart vara 21 och faktiskt ha både rätt och möjligthet till både huslån och ungar? Det är klart man funderar på det och när man ser de söta små liven blir man mer än sugen, men jag vet inte. Känns som att jag måste stryka lite mer saker från min "livslista" innan det blir av... Alla tjejer längtar väl efter att få klappa sig på magen, men om man inte har massa otur så kommer den dagen förr eller senare.Aja, nog med svammel. Det gjorde i alla fall så himla ont. Hade jag förstått att det skulle göra så ont så hade jag nog inte vågat men, men.. Jag antar att det är lite som att föda barn, det är så värt det i längden. Grejen är väl att det inte bara gjorde ont då, utan gav värsta mensvärken NÅGONSIN hela dagen. Har knarkat ipren, knappt ätit på grund av smärtan och haft svårt att röra mig. Tågresan var de värsta timmarna på länge. Varmt i kupén, kroppen svarade med lite feber. Hoppas att jag inte känner något imorgon för kommer dagen spenderas i Götet. :)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan se ännu ett avsnitt på Burned Notice. :) Underbar serie!

EDIT: För att reda ut vissa frågetecken så kan jag väl säga att jag är "safe" i fem år framöver och har satt in något, inte plockat ut något.

Hemma från jobbet.

2010-05-03 @ 01:44:59

Hej på er,
äntligen måndag! Slutet på uppsägningstiden närmar sig med stormsteg. 3 öppningar, 1 stängning och 1 mellan-pass kvar. Bara ett pass nu i veckan, men det är väl bra det för det händer mycket annat.

Imorgon bär det av hem till Trollhättan, efter ett besök på ungmott. Får se hur mycket som blir gjort. Blir nog en lugn dag. Vet inte hur dagen kommer att utvecklas, så jag låter alla planer vara lite öppna.

På tisdag bär det av från Thn till Gbg. Tänkte ev ta med mig killen och spendera dagen nere i stora staden. Titta i affärer och äta ute. Hoppas på fint väder! :)

Onsdag blir lugn, kanske hälsa på stora syster-yster, hennes "gamla" man och de underbara barnen. <3

På torsdag bär det av hem igen och jag ska jobba, stängning. Sista någonsin! Sweet! :) Ska bli skönt.

Nä, nu måste jag försöka sova. Inte många timmar kvar tills jag ska upp igen. Morgonpromenad väntar. :) Tänkte ta med mig löparkläderna hem till mamsen också. Har verkligen saknat det gamla elljusspåret. Blir ett kärt återseende. Dessutom har jag ett par nya extra centimeter att göra något åt. :P

Go natt!

Helt färdig!

2010-05-01 @ 12:27:57

Hej på er,

det var länge sedan nu. Det går snabbt i svängarna. Jobbar stängningsvecka så dagarna går fort. I onsdags var jag och skrev in mig på arbetsförmedlingen. Har skaffat en jobbcoach och skickat in en ansökan om praktik utomlands. Ska på en intervju på ett jobb i göteborg på tisdag. Händer massor.

Helst känner jag att jag hade velat åka utomlands. Om jag inte får praktiken så funderar jag på att åka till Island på obestämd tid. Vi får se vad som händer...

Jobbar som sagt stängning hela veckan. Valborgsmässoafton var som beräknat helt galet. Man blev kallad för både det ena och det andra. Slängde ut mängder med person som satt och drack alkohol i restaurangen. Fick vatten kastat på mig och det var till och med en kille som började ta på i lobbyn för att hans kompisar skulle få komma in på toaletten. Tur att det min sista natthelg. Jag pallar inte mer svin. Pallar inte ta mer skit. Tre små tjejer i kassan, totalt överhörda. Två stackars förtvivlade killar i köket, HELT ÖVERKÖRDA. Usch! Det var klart att det mitt uppe i allt höll på att bli slagsmål också... När jag slängde ut de sista, klockan 3.30 (en halvtimma efter vi stängt) så fanns det inte ett bord, eller för den delen en stol, i hela matsalen som inte var full med skräp. Man fick leta efter golvet på golvet. Och det var stopp på toaletten igen.

Nu ligger jag i sängen, helt mörbultad, mosig och med världens huvudvärk. Hoppas att alla ligger hemmabakfulla ikväll och inte går ut på första maj. Dags för frukost..

Såhär känner jag mig idag: