Måndag!

2010-05-17 @ 21:43:07

Hej på er,

sitter i soffan med värkande muskler och maggen full av tacos. Känner mig ganska helt förstörd fysiskt men ganska bra psykiskt för ovanlighetens skull. Nu menar jag inte att jag varit psykiskt sjuk senaste tiden men att jag oroat mig, tänkt mycket, varit grinig och på dåligt humör. Mycket som hänt, sista dagarna på Donken, nya arbetsintervjuer m.m. Men nu verkar det som att allt ordnar upp sig.

Igår ringde de från Göteborg och erbjöd mig jobbet som personlig assistent. Det har varit mycket tjat om det här jobbet fram och tillbaka. Alla vill veta allt, helst svar på frågor som jag inte ens hunnit ställa mig själv, än mindre min nya arbetsgivare. Hur många timmar, vilka tider, vart ska du bo, vad kostar det att pendla, hur är brukaren, hur kommer du att trivas, är det det här du vill göra? Ska jag vara ärlig så vet jag inte. Jag vet varken ut eller in men jag vet att jag tackat ja och kommer att testa. För vet ni vad, idag har jag kommit till insikt med att ett jobb faktiskt bara är ett jobb och att bara för att jag testar något nu så behöver jag inte göra det resten av livet. Jag är inte mitt jobb. Hade jag velat det så hade jag stannat på McD. Jag är jag, med min pojkvän, min familj, mina underbara vänner och min stora hobby träningen. Vad jag gör för att tjäna pengar är faktiskt upp till mig och spelar ingen större roll egentligen, så länge det är uthärdligt. Jag tjänar pengar som jag kan lägga på mig själv, de jag älskar och ett fett träningskort. Det är väl huvudsaken? Det är klart att man ska trivas med det men gör på dagarna och det är klart att man ska sträva efter sitt drömjobb men om jag känner att jag inte är redo att kasta mig ut i de äventyren än, så blir väl personlig assistent ett bra jobb? Det är ett lugnt tempo. Man arbetar med människor. Man får känna sig behövd och uppskattad. Man tjänar pengar. Sounds good to me.

Jag vet vad mitt drömjobb är. Egentligen vet jag det. Jag vill bli PT. Det är det jag drömmer om. Instuktör och personlig tränare på heltid. Tyvärr inte en dröm som passar alla. Folk har tydligen planer för mig. Synd att de faktiskt inte har någonting med saken att göra då. Synd för mig att jag lyssnar för mycket på dem. Ja, det kanske tar sin lilla tid och jag går sällan i en rak linje mot det jag vill göra, men förr eller senare, så brukar jag alltid få som jag vill ändå. Så ha förtröstan mina vänner, en vacker dag ska jag skrika "3 rep till annars får du göra om hela setet"! :)

På tal om träning så gick löprundan igår helt enligt planerna. Okej, inte helt enligt plan. Jag sprang vilse. Eller nä, det gjorde jag inte heller. Jag visste vart jag var, jag var bara inte där jag hade tänkt att jag skulle vara. Hade planerat en runda som jag tänkt springa men jag tog av efter fel bro och helt plötsligt blev det en helt ny vända, men ack så vacker! En stig längs med vattnet. Tempot höjdes medan jag skuttade över stenar och rötter. Svetten rann. En helt underbar runda. Jag "fuskade" faktiskt lite och drog en NO-explode innan jag gick ut. Jag vet att det är mycket snack om det där. Folk som inte har en anning om någonting kallar det för lagliga steroider bla, bla, bla. Jag gillar det. Jag kallar det motivation på burk. Jag mår bra av det och har inte märkt några negativa biverkningar. Jag känner mig inte alltid jätte mycket starkare men jag älskar det faktumet att jag kan pusha mycket längre utan att få mjölksyra. I vanliga fall när jag är ute och springer (speciellt när det var så länge sedan som det är nu) så känns varje steg så tungt och jag blir snabbt trött. Igår kunde jag mala på och öka tempot. Fartlek i skogen får mungiporna att nå öronen. Jag kunde ligga i ett ganska högt tempo och tycka att det var behagligt. Efter att ha tänkt på annat i minst 5 minuter insåg jag att benen gick av sig själva och höll samma tempo. Underbart! Det är lycka.



Det här är No-explode enligt Gymgrossisten:

NO-XPLODE är världens första och enda pre-workout produkt som ger direkta resultat vad beträffar

  • Energi
  • Storlek
  • Styrka
  • Pump
  • Prestanda
  • Mental fokus
  • Tränings intensitet 

Du kommer bokstavligen att känna och se effekten redan några minuter efter att du tagit det!

NO-XPLODE har den unika effekten att ställa in dig på ditt bästa träningshumör dag efter dag, samtidigt som den innehåller den mest avancerade nitric oxide, kreatin och body-mind stimulerande sammansättningen som någonsin tillverkats! INGEN annan har gjort detta tidigare!

På vilket sätt inverkar då NO-Explode på dig?

(1) Energi
Ditt sinne, din kropp och dina muskler måste vara redo att köra för fullt från början till slut. Om de inte är det, kommer du inte att kunna genomföra det träningspass som krävs för maximal tillväxt.

(2) Mental fokus
Att vara på G räcker dock inte! Din energi måste bli fördelad specifikt till lyftningen av vikterna. Ofokuserad energi är som ett höns utan huvud. Kopplingen mellan sinnet och musklerna måste vara obrytbar!

(3) Intensitet
För att musklerna ska kunna växa måste du belasta dem på ett intensivt sätt. Med andra ord: lyft mer och tyngre vikter på en kortare tid. För att göra detta måste dina muskler vara laddade med mycket bränsle, samtidigt som du måste slåss mot utmattningen – och vinna över den!

(4) Muskelpump
Detta är grunden och det enda säkra kännetecknet på ökning i muskelvolym. De flesta människor erhåller en pump då de tränar men klarar inte att behålla den. Resultat? Man är inte nöjd med träningen. Hur pass nöjd är du?

_____________________________________________________________________________________________

Gårdagens träning var alltså underbar, precis som dagens. Körde BodyPump med Anna. Idag hade hon full koll på mig och jag kunde inte fuska någonting, dvs det blev ett riktigt bra pass! Triceps gick mycket lättare idag (med samma vikt som vanligt så klart, kanske blivit starkare?)! Kändes riktigt bra pump och kontakt. Biceps var jobbigt, tungt men idag vägrade jag plocka av. Anna ställde sig bredvid och sporrade med sina stora armmuskler och vad gör man då? Ja, inte fan släpper man ner stången iallafall?!! Så jag kämpade vidare och hoppas att det ska ge något. Resultaten får gärna börja hoppa fram snart för att inte motivationen ska börja ta stryk. Ben gick också bra idag, men axlarna var trötta. Efteråt hjälpte jag älsklingen att bänkpressa lite och passade på att köra tre set med 30 kg. Tänkte att jag skulle kunna bänka min egen vikt innan året är över. Låter kanske inte jobbigt, eller så låter det jätte jobbigt men med tanke på att jag har några månader på mig så skulle jag säga att det är fullt möjligt. Lucky me, jag har ett mål.  



Här har ni en annan brud som kan bänkpressa, Maria Andersson.
http://mariaandersson.wordpress.com/

Nu har jag verkligen fått skriva av mig. Nu ska jag se klart på CSI och sedan ska jag och älsklingen sova. Han börjar 6 och jag ska tvätta 7-10 imorgon bitti. Hörs imorgon, see you! Ciao!

Kommentarer

Postat av: Sandra Olausson

Hallå tjejen, vill bara önska stor lycka till om du prövar jobbet som personlig assistent. Stå på dig och gå den väg du känner för :) En dag kommer du stå där och skrika "3 rep till annars får du göra om hela setet", jag är övertygad om det :) Hehe. Go for it baby :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback