Tankar inför sommaren.

2010-05-05 @ 15:23:09

Läste nyss:

måndag 3 maj 2010

Jag ska gå ner 5 kilo till sommaren
Jag ska sluta äta godis
Jag ska börja träna
På måndag... Nästa vecka... Efter sommaren... Vid nyår... På måndag.... Imorgon....

Beslut är bra!
Det är ett första steg. Men handlingar väger tyngre än ord. Så enkelt är det. Jag har beslut runt omkring mig. Löften till sig själv. Beslut är bra. Fortsätt bestämma er. Ge löften. Men efter att orden är sagda ska handlingar utföras. Annars faller orden tomma och döda till marken och förmultnar likt höstlov *ursäkta mina dramatiska utsvävningar här* Utan en handling blir besluten ingenting värda. Alls. Det går att bestämma så mycket. Men det är en helt annan femma att genomföra dem!

Ur a talker or a walker?

Upplagd av Emliscious
kl. 14.46.00 9 kommentarer


Jag är definitivt en talker. Jag ska göra mycket. Börja träna ordentligt, börja äta ordentligt... och några tafatta försök blir det men ofta inte så mycket mer. Sen jag träffade Dennis så har han tappat 3 kilo, och jag har gått upp 3. Blivit samborund helt enkelt. Vi har varit sjuka ganska mycket, smittat varandra m.m. I vilket fall så funderar jag på hur jag ska hantera situationen nu. Jag försöker vända mig till folk runt omkring mig men det är svårt. Så länge har jag kämpat för att gå ner, för att få den där platta magen med magmusklerna. Inte nödvändigtvis sexpacket (eller öhh, jo) men ändå... Jag började för två veckor sedan med mina morgonpromenader och klarade 1 vecka. Sju promenader, sen dog det också ut. Jag klarar inte morgonpromenader. Jag har dåligt humör på morgonen, måste äta innan jag blir människa och ge mig ut på promenad innan frukost är som att snöra fast ett ton under varje fot och försöka göra milen på under 1 timma. Jag klarar det inte.

Jag har funderat. Kanske borde man byta taktik. Kanske borde man sikta på Beyoncé istället för typ... Ashley Tisdale?

Beyoncé



Ashley



Hellre Beyoncé än Alba tex?


Sen har vi ju alla våra mer eller mindre rippade dagar/månader...

Mindre rippad




Helst av allt hade jag kanske velat se ut såhär:



Ser ni den heta magen?!

Funderar allvarligt på att skita i vad allt vad konditionsträning heter! Hata promenader, jogga om jag känner för det och det är fint väder och bara köra på gymmet. Dra ett streck över allt var centimeter heter och istället försöka bli starkare. Mycket starkare! Eventuellt lite bodypump, box och annat kul, bara för att det är kul... Vet att jag gymmade mycket under hösten och koncentrerade mig på att bygga istället för att deffa och hela kosten och allting vart så mycket lättare. Mycket bättre att äta sig mätt på riktig mat för att kunna bygga, än att försöka deffa med massa regler, vara  konstant hungrig och småäta skitsaker som bakelser, godis och glass. Varför säga nej till svärmormors paj när man kan äta den med gott samvete? Hantlar och maskiner är mycket roligare än ton-tunga promenadskor.

Det är inte alltid som man faktiskt inser vart man är på väg eller vilken bild man har av sig själv. Att ändra sitt mål kan ibland ge en ganska läskig aha-upplevelse. Jag vet att sommaren är på väg med stormsteg och många får ångest över bikiniformen, så även jag. Ta dig en funderare på hur din dagsform är och vad du kan åstadkomma på den korta tiden som är kvar UTAN att skada din kropp eller ditt psyke. Skriv inte ner en massa relger och mål som inte är realistiska. Ta hand om dig!

Nu ska jag ut i solen igen. :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback