Nya tatueringen på vänster underarm. .. :)

2010-09-29 @ 13:12:06

img_2578 (MMS)

Nya tatueringen på vänster underarm. .. :)

Smack!

2010-09-22 @ 22:35:48

Där satt den! Nytt PB i knäböj! Underbara 80 kg på fristång. Jag är ju förjävla duktig.

Dagens vikter:
Knäböj 80 kg
Rodd med stång 45 kg
Assisted Chin-up (gick förjävla tungt) 5+5+3+2
Splitböj 32 kg
Rygglyft +9kg
Nu är det marsh i säng. Hoppas träningsvärken i triceps gett med sig tills imorgon. :) Ska till gymmet och mosa med Sandra! :) Fick till ett jävla bra och effektivtpass i måndagsmorse. :)
Och idag har jag bokat tid för en ny gadd, om en vecka. Insidan underarmen. Längtar. Tycker det är det snyggaste som finns i världen. Morsan kommer få dåndimpen, haha!
See ya!

Klara, färdiga...

2010-09-19 @ 19:32:29

Snart, snart, snart! Imorgon bitti blir första gympasset på bra länge. Längtar!

Igår vad jag ute med syrran så idag har jag bara varit hemma och slappat, sovit ikapp och faktiskt varit och röstat. :)

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund för att sedan käka kvällsmat framför tv:n. :)

Sweet! Berättar imorgon hur nya upplägget känns. :) kram!

Sjuk, sjuk, sjuk...

2010-09-16 @ 21:54:37

Såå, nu har jag varit hemma i stort sett hela veckan. Jag har sovit, titta på otaliga avsnitt BL och sett ett antal chic flics. Jag har snorat, varit hes, haft ont i magen och varit segare än segast. Jag har ätit både godis, glass och massa annat skräp men nu är jag på väg tillbaka. Jag känner det. Jag känner mig piggare ikväll än jag gjort på länge och idag var vi faktiskt ute på en liten promenad. Imorgon skall jag möta upp Sandra på gymmet för att knalla lite på bandet och passa vikterna åt henne så hon kan pusha sig själv. Jag är pepp så in i, men tänker se till att bli helt frisk först så det blir fortfarande vila veckan ut.

Snart, snart, snart....

Nya kost- och träningsprogram

2010-09-13 @ 08:52:25

Medan man är hemma och på bättringsvägen har man mycket tid över till att fundera på vilka nivåer som man vill ta träningen till när man är tillbaka och helt frisk. Igårkväll försökte jag sätta upp lite nya mål men det gick inte så bra, däremot lyckades jag knopa ihop ett nytt program över min kostfördelning och ett träningsprogram.

Kosten betyder mycket för träningen. Jag började höfta kalorier för cirka en månad sedan för att se till att jag får i mig tillräckligt mycket för att bygga muskler. Mitt dagliga kaloriförbrukning är uträknad till cirka 2375 kcal/dag och under min bygga period har jag valt att ligga på minimum 2600 kalorier per dag. Fördelningen som jag tänkte försöka följa är:

Frukost 30% = 780 kcal
Mellis 5% = 130 kcal
Lunch 25% = 650 kcal
Mellis 10% = 260 kcal
Middag 25% = 650 kcal
Kvällsmat 5% = 130 kcal


Jag har också funderat över lite tider på arbetsdagar respektive lediga dagar, för att få lite rutiner åt min stackars mage. Dessutom skrev jag ner flera förslag till mig själv på olika frukostar och mellanmål. :)

Sedan funderade jag över träningen. Jag började att sätta lite mål för bänk och knäböj men kom fram till att bara träna övningarna 1 gång per vecka inte kommer ge mig den möjligheten att öka så snabbt som jag skulle vilja så jag satte ihop ett träningsprogram där jag kör två olika pass med mycket basövningar, två gånger per vecka. Det ena rygg+ben och det andra mage+armar+axlar. Övningarna jag valde att börja med är:

Pass 1:
Knäböj
Splitböj/benpress
Chins
Cablerodd
Marklyft

Pass 2:
Bänkpress
Militärpress
Bicepscurl
Triceps pushdown
Crunches av diverse slag.

Varannan vecka tänkte jag satsa mer på ben och armar, andra veckan bröst och rygg. Jag har ingen aning om hur tufft det är att kombinera de här övningarna på samma pass eller om passen blir alldeles för långa men så fort jag blir frisk tänker jag testa!

Jag är motiverad igen!!! Fitness is a battle, welcome to the front line!

Gårdagens succé!

2010-09-12 @ 11:59:34

Proteinpannkaka i ugn, 2-3 portioner.

5 ägg
1 dl sötningsströ

Vispa till fluff!

2 dl kaseinprotein (top formula Päron/vanilj)
1 msk bakpulver
500 g minikeso
2 dl lättmjölk
Kanel efter smak

Blanda och häll sedan ner i en ungsform som är antingen smord eller har bakplåtspapper i.

Grädda i nedre delen av ugnen i ca 175 grader och ca 30 minuter. Kakan skall ha fin gyllene färg ovanpå och inte vara för kladdig. :)

Här är den serverad med hallonkvarg. :)

Magisk proteinpannkaka gjord i ugnen. Samm...

2010-09-11 @ 20:10:54

img_7603 (MMS)

Magisk proteinpannkaka gjord i ugnen. Samma konsistens som en vanlig ostkaka fast med smak av vanilj, päron och kanel. Mumma! Lägger snart upp receptet. :) ciao!

Sjukling...

2010-09-10 @ 20:06:24

Sitter hemma i soffan med halstabletter och huvudvärk. Känner mig helt off...

Spenderade natten på akuten efter grabbens angermanagment här hemma. :P Käkade på Donken efter vi var klara hos doktorn och idag har det varit sjuklings- & fredagsgodis. Legat i sängen mest hela dagens och kännt mig trött, hängninh och lätt frustrerad över känslan av att ha ett rivjärn i halsen varje gång jag sväljer, pratar eller fan ens andas. :S


Blir kurering i helgen, och förhoppningsvis födelsedagskalas för storasyster på söndag om jag känner mig bättre.



Dax för CSI Miami.

Ville bara uppdatera er om varför jag inte uppdaterar. :P Ingen träning att skriva om för tillfället. Bara vila, vila, vila. :)



Träningens olika ansikten.

2010-09-07 @ 20:15:44

Vissa dagar är man två. Man skrattar, pratar, fnissar och skvallrar under, mellan och efter seten. Andra dagar är man själv. Instängd mellan två gigantiska hörlurar som pumpar ut bas tills det knottrar sig på armarna. Ögonen får tunnelseende och trots att gymmet är fullt så är man själv där inne. Så var det idag.

Jag pw:ade ("powerwalkade") med vristvikterna bort till gymmet. Väl framme satte jag mig på cykeln i fem minuter för att pressa upp pulsen sista lilla och linda handlederna. Idag blev det inte handskarna utan lindorna. Idag skulle jag inte "försöka lyfta", idag skulle jag fightas. 

Efter cykeln stegade jag direkt in bland alla biffiga killar och drog till mig ett par hantlar. Om några ögonbryn höjdes skulle inte förvåna mig men jag såg ingen annan utom min egen spegelbild, så jag står utan svar på den frågan. De invanda 10 kgs hantlarna fick ligga kvar på sin plats, i det förflutna, och jag började med att sätta en 10:a på varje arm med 12,5 kgs hantlarna. Det var tungt men det gick. Andra försöket blev en helt okej 7:a. Sedan bet jag ihop ordentligt, drog till med 15 kgs hantlarna och körde negativa reps, en 5:a, följt av en 3:a respektive 4:a. Sedan var det dags att pumpa ur med 12,5:orna igen innan jag gick bort till pilatesbollarna för att göra situps. 

Passet fortsatte enligt följande:

Situps 3*20
Assistent Pullups (hjälp på 10:an) 5 st, 3 st, 4 st.
Sida mage i "rygglyft-ställningen" med 10 kg extra 2*10 på varje sida
Bicepscurl med stång 27 kg, 5 rep + 5 rep + 3 rep + 4 rep.

Ett helt okej pass får jag ju säga. Kändes skönt att få pumpa ur lite. Sandra stod helt klart för en hel del inspiration när jag curlade. (tack!) Nu jag har hällt i mig min gainer och ska hoppa in i duschen.

Natti!


Det var inte länge sedan mina små biceps såg ut såhär. Nu är de större! ;)

Måste få ut...

2010-09-07 @ 18:24:02

Sitter i köket med Pre-workouten bredvid mig. Blev inte många timmar på jobbet idag men det passade mig utmärkt.

Nu ska jag ta med mig min oro, frustration och skuldkänsla till hantelhörnan och pressa skiten ur mig själv.

Förhoppningsvis så kommer jag hem så trött att jag hinner slockna innan tankarna drar iväg för mycket igen.

...


Morfar, jag saknar dig!

Mål, deff och höga vikter.

2010-09-07 @ 08:44:41

Hej på er,

jag fick i sista stunde reda på att jag fick 2,5:s sovmorgon imorse. De bästa timmarna på länge. Mamma ringde igår och berättade att morfar skall opereras idag. Jag kunde inte skaka av mig oron så jag somnade sent och sov dåligt.... tills älsklingen kom hem vid halv 4-tiden. Så ett par extra timmar var precis vad jag behövde.

Smsade en hel del med Sandra igårkväll ang allt från sizen på BL-deltagarna till träningsplanering och mål. Vi bestämde oss för att sätta oss ner på fredag och kolla över våra mål. Mina gamla känns inte längre så aktuella:


[X] 1/9 squats 67 kg
[ ] 8/12 8 pullups själv
[ ] 8/12 träna med 14 kgs hantlarna
[ ] 8/12 80 cm i midjan

Benböjen är ju redan avklarade. Pull upsen kan få stå kvar men den känns som ett mindre del mål. 14 kgs  hantlar finns det inga på Sportlife och om jag känner Sandra rätt så låter hon mig smaka på 15 kgs hantlarna redan denna eller nästa vecka. :P

80 centimeter i midjan känns heller inte så aktuellt. Klart en midre deff skulle väl bara kul men byggandet går så pass bra just nu att deffa ner sig så mycket känns mest som att det skulle förstöra.

Så funderar jag, så har jag bara 1 av 4 mål kvar. Inga större grejer. Tur att jag har Sandra som kan sätta tankarna i rullning. Det är inte alls lika roligt att träna utan mål. Förresten så längtar jag till 100 kg benböj men det känns som att jag borde fundera på att skaffa ett bälte i så fall.. Får fundera på det där.

Nu ska jag gå till tåget. Hörs förhoppningsvis ikväll. Vet inte riktigt när jag slutar eftersom jag börjar såpass mycket senare. Ciao! :)



Kan man kalla hennes kropp för ett feting stort mål? Hon är ju så jäkla het... Fast lite större armar hade ju inte skadat :P

Hemma igen.

2010-09-06 @ 21:43:24

Hej på er,

sitter hemma framför tv:n och varvar ner. Ska snart krypa ner i sängen. Har fixat morgondagens matlådor (1, broccoliomelett; 2, kyckling och ris & 3, keso och blåbär. Plus frukt såklart!), tvättat bort sminket och tittat på svenska biggest loser. :)

Har dessutom kollat med Sandra hur veckans träning blir men det verkar som att det blir enligt följande:

Tisdag - Biceps & mage
Torsdag - Triceps, bröst och axlar
Fredag - Rygg
Lördag - Promenad eller pass. Syster fyller. :)
Söndag - Ben



Natti.. :)

Måndag - jobba, jobba, jobba.

2010-09-06 @ 09:33:04

Hej på er,

sitter hemma vid köksbordet fortfarande. Skulle suttit på tåget nu men det blev lite ändringar så jag kunde ta det som gick en timma senare. Lite skönt att kunna vara hemma en stund i alla fall. Kommer hem 22 ikväll och måste upp 05 igen så morgondagen kan bli spännande. :S
Sitter just nu och funderar över vad jag ska äta under dagen. Att vara borta hela dagen är svårt när man försöker bygga. Att ta med 2500 kcal i matlådor är faktiskt inte helt enkelt. :/ Köpa mat ute är både dyrt och fyllt med onödiga kcal som bara gör att jag blir hungrig snabbt igen. Idag har jag med mig:
1 Gainer
2 äpplen och 1 banan
1 burk med kvarg och fun light
1 matlåda med kasslergratäng och ris.
Som det ser ut just nu så saknas det en måltid och jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Käkade i  för sig omelett till frukost så jag kommer vara mätt ganska länge... men ändå.. Ska fundera ett tag till så får vi se vad jag kan trolla ihop. Lite kokta ägg kanske? :)
Ciao!

Septembermått, kvällsmått

2010-09-05 @ 19:13:15



Lår 55,5 cm (+1,5 cm)
Rumpa 98 cm (ingen förändring)
Mage (naveln) 88 cm (+2cm)
Ö-arm 31 cm (+1cm)

Jaa... Bygga, bygga, bygga. That's the way it goes... eller nått?


Hamnar alltid i samma tankemönster. Bygga är bra. När jag bygger är det många PB, det är ju kul. Det är när man bygger som man lägger grunden för det man vill deffa fram. MEN...

När man bygger ökar man. Man begraver musklerna. Man känner hur jeansen blir mer och mer obekväma. Man har helt plötsligt fler "dåliga hårdagar"... Dock drar jag nu lätt 10 armhävningar på tå, det har jag aldrig gjort förut.

Så deffa eller bygga? Hur länge ska man bygga? När ska jag deffa? Har jag byggt upp något att deffa fram eller kommer bara alla hårt framarbetade muskler att trilla av mig? Åhhh, huvudbry!!

Därför låg jag i badet i 40 minuter efter träningen, med tända ljus och mysig musik. För att lugna ner tankarna som flyger lite för fort i huvudet. :) När jag tagit ett beslut så hör jag av mig. :P

Ciao!

Ben, ben, ben - idag var det ben!

2010-09-05 @ 18:52:14

God kväll allesammans,

idag stod ben på schemat och Sandra hjälpte mig att verkligen mosa varenda centimeter av mina stackars lår- och rumpmuskler. :) Vilken tjej. Tillsammans känns det som att vi kan gå hur långt som helst!

Dagens pass:

Knäböj: Max 75, 9 rep (PB!)
Benpress: max 200, 6 rep (tangerat PB)
Benspark: max 58.5, 10 rep (PB!)
Vader i smith: max 77.5 kg, 12 rep (PB)
Utfall i smith på "låda": max 50 kg, 10 rep

Japp, en hel hög PB och bättre kommer det bli. I'm just lovin' it! :)


Bild: google.

Dagens misslyckade men ändå ganska goda pr...

2010-09-05 @ 18:30:46

img_3820 (MMS)

Dagens misslyckade men ändå ganska goda proteinpannkaka med blåbär och hallonkvarg. Sammanlagda kcal 369 med 50 underbara gram protein. :) smaskens!

Söndag i solsken.

2010-09-05 @ 11:27:52

Hej på er,

just nu sitter jag i dörröppningen till våran lilla balkong och svettas. Lägenheten börjar bli så fin och jag börjar verkligen stortrivas. Igår var pappsen med fru här på inflyttningsfika (bättre sent än aldrig?!) och hade sedermera med sig två gröna växter att ha i vårat vardagsrumsfönster. :)

Resten av dagen gick ut på shoping, både träningskläder och vanliga kläder. Behövde uppdatera "basic-garderoben" lite så en del enfärgade linnen och tishor från H&M fick det bli. Sedan åkte vi hem, lagade stora kasslergratängen (sammanlagt cirka 2500 kcal men det var också minst 8 portioner) och mitt uppe i allt hade tvättid 17-22.

Idag har jag träningsvärk, precis som undertecknad lovat. Inte så farligt som jag trodde att jag skulle ha dock. Bara lite öm i bröstmusklerna. Hoppas på värre grejer imorgon (fast inte för illa, måste kunna röra mig på jobbet) efter dagens benpass. Då ska vi minsann se vad brudarnas ben är gjorda av. Om inte knäna gör sig påminda så är det lätte knäböj med minst 70 kg på. Kanske också ett max set på 75? :)

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och njuta av sommaren sista sol. Hörs senare!


Someone has got some huge legmuscles. :D

Shoping! Jippi! Börjar bli en liten Samlin...

2010-09-04 @ 21:19:40

img_0022 (MMS)

Shoping! Jippi! Börjar bli en liten Samling nu. Förutom dessa träningslinnen så ligger två rosa och ett svart i tvätten Bara älskar att shoppa träningkläder! De två nya tillskotten är alltså de två som ligger i mitten. Insåg att jag har linnen av alla märken. Nike, addidas, etirel och reebok. :) Antar att jag inte är någon riktig Nike-girland längre.  Så, nu har jag testat att mobil blogga också. Vi får se hur det går. :) ciao!

Sicket jävla pass!

2010-09-04 @ 11:34:09

Oj, oj, oj! Musklerna suger fortfarande. Imorgon hoppas vi på träningsvärk!!

Dagens pass:

Bänkpress: Max 40, 3 rep (PB!)
Axelpress: max 27.5, 3 rep (PB!)
Sned Hantelpress (bröst): max 15 kg/hantel, 3 rep (PB!)
Flyes: max 7 kg/hantel, 10 rep

Vilken date! Det underbara med att vara två, man kan pressa sig till failure and beyond. :)

Hoppas få köra med Sandra snart igen, om jobb och allt annat tillåter. Glöm inte och berätta om morgondagens träningsvärk babe!

Nu måste jag duscha och handla. Pappsen med fru ska komma på besök. Ciao!


Vi är inte de enda som diggar att bänka. Bild: Google.

Rygg!

2010-09-03 @ 19:26:31

Dagens träning!

Hantelrodd; max 27,5 kg 10 rep
Stångrodd; max 45 kg 10 rep (Edit: Stod 35 förut, kan tydligen inte räkna)
Latsdrag; max 40 kg 3 rep, även 31 kg 10 rep


En smygande huvudvärk från en dag med målarfärgsdoft gjorde att passet inte blev optimalt men ändå helt okej.



Testade Swebar lakrits och choklad på vägen hem. Chokladen var bäst. Nu väntar kycklingfiléer med kvargsås och fullkornsris, mumms!



I väntans tider...

2010-09-03 @ 15:41:56

Ja, nu var det nog några som satte kaffet i vrångstrupen! Haha. Jag menar såklart i väntan på att grabben ska komma hem så vi kan dra till gymmet - inget annat, LOVAR! :P

Idag har jag ju varit ledig och oj, vad skönt det har varit. Jag har städat lite här hemma, diskat två gånger, gått till källsorteringen och handlat mat. Dessutom har jag målat första lagret på tidningsstället och lyckats somna på spikmattan. Allt detta trots sovmorgon. Sov till HELA 08.05 imorse. Helt otroligt (Vill då påpeka att jag somnade strax efter 22 igår, som vanligt på arbetsdagar). Så skönt att vakna upp utvilad.


Så nu ligger jag här hemma och taggar sakta men säkert igång. Ska snart göra iordning lite kvargmellis så det är klart när älsklingen kommer hem. Sen blir det ryggpass. Sweet!



Imorgon skall jag testa att rocka med Sandra för första gången. Ska bli j*vligt roligt! Misstänker att det kan bli lite bröst som pumpas, eventuellt lite axlar också om jag orkar. :)

Skriver senare och berättar om dagens vikter!

Trött.

2010-09-02 @ 22:03:56

God kväll.

Idag har jag varit super trött. Magen har känts "stram", vilket är en skön omväxling. Även triceps känns lite för kort när jag drar armarna över huvudet. Dock har jag haft svårt att hålla ögonen öppna hela dagen. Skönt att ha en vilodag. Längtar faktistkt lite till morgondagens ryggpass.

Nu är det dax för mig att dra en kaseinshake och snart nana. :)

Hörs imorgon. :)

3 veckor sedan...

2010-09-01 @ 21:25:17

Hej på er,

ett inlägg?! Shit, vad händer?! Ja, så kan det gå och hela inlägget är tillägnat Sandra som efterfrågade lite uppdatering. Okej då, tänkte jag. Jag får väl berätta vad som händer i huvudet...

Motivationen har legat nere på noll. Att bygga ger inte direkt självförtroende. Japp, armarna ligger på 31 centimeter i omkrets, dvs mina tandpetare är större än någonsin MEN... (Och det är ett jävligt stort men!) Mina magrutor är så djupt begravda jämfört med va de var, så jag blir deprimerad.

Dessutom slutar inte knäna att spöka, så löpningen ligger feting mycket på hyllan. Har joggat mina 1,5 km till (och hem igen såklart) gymmet mest för att slippa stå på bandet under uppvärmningen. Har ju inte kört med pre-workoutgrejer på länge och att träna på kvällstid har aldrig varit min grej. Dessutom har tiderna ändrats en hel del på jobbet så jag har lite svårt att få till matrutinerna. Allt resulterar i att jag bara vill dra täcket över huvudet när jag väl kommer hem från jobbet. Speciellt eftersom SJ och Västtrafik tvingar mig att gå upp senast 05.00 varje morgon för att kunna börja jobba 07.55 i Götet. *arggghh, banarbetes ***skap !!*

Så de senaste veckorna har träningen blivit lite provisorisk. 3 gånger per vecka iaf men bara när orken infunnit sig. Den här vecken däremot, med nya Pre-workout från Topformula verkar det som att det börjar släppa lite och med en ny "träningsbästis" kan ju allt hända? :D

I vilket fall så har jag haft min första bloggpaus för att jag var tvungen att hitta tillbaka till träningsglädjen. Annars fanns liksom inte så mycket att skriva och som det kändes för tre veckor sedan så ville jag bara spy på allt vad träning hette. Jag släpade mig dit för att det stod på schemat, inte för att det var kul... Men nu blir det andra.. hmm, bullar. I alla fall en månad till. Det är så länge jag lovat älsklingen att bygga, sedan blir det deff. Ska ju trots allt till gran canaria i december. :) Sedan blir det bygga igen och sedan deff innan sommarn. Hoppas att lite av motivationen skall hitta tillbaka medan sexpacket kryper fram! :)

Och hörrni, jag har knäböjt 6 rep på 70 kg fristång. :) Way to go! Nu är det bara resten av målen kvar!

Hörs imorgon! Då hoppas jag berätta om träningsvärk! Ciao


Tänka sig att bisse är ännu större nu. En hel centimeter ;)