Träningens olika ansikten.

2010-09-07 @ 20:15:44

Vissa dagar är man två. Man skrattar, pratar, fnissar och skvallrar under, mellan och efter seten. Andra dagar är man själv. Instängd mellan två gigantiska hörlurar som pumpar ut bas tills det knottrar sig på armarna. Ögonen får tunnelseende och trots att gymmet är fullt så är man själv där inne. Så var det idag.

Jag pw:ade ("powerwalkade") med vristvikterna bort till gymmet. Väl framme satte jag mig på cykeln i fem minuter för att pressa upp pulsen sista lilla och linda handlederna. Idag blev det inte handskarna utan lindorna. Idag skulle jag inte "försöka lyfta", idag skulle jag fightas. 

Efter cykeln stegade jag direkt in bland alla biffiga killar och drog till mig ett par hantlar. Om några ögonbryn höjdes skulle inte förvåna mig men jag såg ingen annan utom min egen spegelbild, så jag står utan svar på den frågan. De invanda 10 kgs hantlarna fick ligga kvar på sin plats, i det förflutna, och jag började med att sätta en 10:a på varje arm med 12,5 kgs hantlarna. Det var tungt men det gick. Andra försöket blev en helt okej 7:a. Sedan bet jag ihop ordentligt, drog till med 15 kgs hantlarna och körde negativa reps, en 5:a, följt av en 3:a respektive 4:a. Sedan var det dags att pumpa ur med 12,5:orna igen innan jag gick bort till pilatesbollarna för att göra situps. 

Passet fortsatte enligt följande:

Situps 3*20
Assistent Pullups (hjälp på 10:an) 5 st, 3 st, 4 st.
Sida mage i "rygglyft-ställningen" med 10 kg extra 2*10 på varje sida
Bicepscurl med stång 27 kg, 5 rep + 5 rep + 3 rep + 4 rep.

Ett helt okej pass får jag ju säga. Kändes skönt att få pumpa ur lite. Sandra stod helt klart för en hel del inspiration när jag curlade. (tack!) Nu jag har hällt i mig min gainer och ska hoppa in i duschen.

Natti!


Det var inte länge sedan mina små biceps såg ut såhär. Nu är de större! ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback