Jul är kommen och över

2009-12-24 @ 21:51:02

Hej på er,

hoppas allt är bra med er. Efter en riktigt lång bloggtorka var det kanske inte så väntat att första inlägget skulle komma igen på julafton men så fick det bli. Nu har jag hunnit landa lite, vara lite med familjen, leva lite, andas lite. Så nu kände jag att jag kunde prioritera den utan att få allt för mycket av det dåliga samvetet. Det hander så mycket nu. Vill spendera så mycket tid som möjligt med vänner och familj. Och bloggen, ja den har blivit lidande. Har kanske koncentrerat mig på att leva istället för att att skriva om livet.

Sen gillar jag inte heller riktigt den där känslan av press när jag inte skrivit på ett tag. Shit nu är det nästan kväll och jag har inte gjort ett enda inlägg. De stackars läsare jag har måste ju dö av tristess. Dock verkar det som att protesterna inte kom förrän jag slutade helt och hållet. Det var inte okej. :P Kul att höra ändå. Så ja, jag ska fortsätta ett tag till men inte förrän nästa år. I övermorgon så åker familjen till Idre över nyår och jag hoppas på storslagna äventyr.

Sedan kommer 2010 och då är det dags att visa vad vi går för. Både på träningsfronten, bloggfronten och kostfronten. :) Det ändå som jag vägrar lägga ner mer tid på är jobbet. Jag trivs med mitt jobb men har kommit fram till att jag behöver en fritid. Jag behöver mitt liv. Min Fru. Min familj. Min träning. Mina underbara älskade vänner. Förlåt för att ni alla blivit åsidosatta. Jag älskar er och ska bättra mig!!!

Nu är det dags att joina familjen. God jul på er alla!

Oj, oj, oj.

2009-12-05 @ 22:17:46

Hej på er,

här i "storstan" händer det grejer. Emma kom ju igår och så fort hon klev innanför dörren blev det party. Som vanligt snubblade vi in på Ankan någongång runt 23.30 och gick inte ut förrän efter de sista två tryckarna. :P Allt som allt en riktigt lyckad kväll! Massa dans. Dock massa alldeles för full och desperata killar ute. :S F-n, man har inte på dansgolvet att göra om man inte kan stå på benen?!

Idag har vi bara slappat. Och sprungit ner till affärn typ 3 ggr. :P Käkat äggmackor (skräll?) och hemmagjord pizza. Och kesellaglass såklart. Mumms! Tittat på massa film och bara slappt i sängen.

Imorgon skall vi ta tag i oss själva. Vi ska på promenad. Ta en sväng förbi stan och sedan käka lite tacos innan vi kl 17 ska till Sofie på förfest till kvällens personalfest. Den kommer vara hejdlös. :P Fast jag ska ta det lugnt. Ska ju med tåget på måndagförmiddag. Ska bli så himla mysigt att komma hem. Fast det gör riktigt ont i hjärtat. Hmm.

Nä, nu ska vi mysa vidare och Emma ska få kolla sin fb också. :P Natti, natti!

Världens bästa "fruga". :P

2009-12-04 @ 17:34:39

Hej på er,

Jag har faktiskt lyckats. Jag har dammsugit hela lägenheten, diskat all disk, tvättat all tvätt och plockat bort det mesta av bôset som låg här överallt i lägenheten. Dessutom har jag pluggat MDP-pärmen. Och tränat liksom! Sicken dag?! Oj, oj, oj!! Nu har jag tänt stearinljusen och kryper när i soffan i väntan på mina favoritdamer. :) Utgång ikväll, som grädden på moset. En hyfsat lugn sådan förhoppningsvis, men man vet ju aldrig med dessa flickor?! :D

Fredag - bästa dagen i veckan

2009-12-04 @ 14:09:41

Hej på er,

SATC går på tv:n i bakgrunden. Benen är nyvaxade och mjuka. Armarna trötta efter morgonens gympass och magen full av mat efter lunch med frugan. Snart kommer Em-pem hit och livet känns som en dans för tillfället. Äntligen! Det enda som ligger i bakhuvudet och grämer mig är stökigheten i lägenheten. Och energin jag behöver för att dra mig ner till tvättstugan kl 16 och min tvättid. Kanske att jag går barfota för att jag använde mitt sista par sockar på gymmet imorse? Eller att trosorna som är kvar i troslådan bara är sexy-sexy string eller lingonveckans?

Det finns säkert många bra anledningar till att jag borde både tvätta och diska. Jag ska bara tillbringa två timmar till i sängen med att fundera ut mer. :P



Sedan blir det mys och partaj all night long with my wife and my favorite girl! :) JIPPI! :)

Jogga, jogga..

2009-12-03 @ 21:22:46

Hej på er,

nyss hemkommen från 7-8 km joggande ute i minusgrader. Inga rusher idag utan bara lugnt framåtskridande i hyfsad fart. Gott! Löpning blir lite som meditation. :)

Funderar lite över hur mycket jag skall satsa på träningen nästa halvår. Kanske har jag möjligheten att hårdsatsa. Alltså riktigt hårdsatsa. Men då finns det mycket annat som försvinner ur livet. Man kan inte få allt. Typ festande. Det finns fördelar och nackdelar med allt. Ska klia mig i huvudet lite till innan jag tar ett beslut.

Ansiktsbehandlingen imorse var riktigt skön. Alltså det finns ju skönare och mindre sköna delar. Djup rengöringen (när hon klämmer) och plockningen av bryn är ju ingen höjdare. Men massagen, och masken. :) Mmmm!

Sedan har det gått helt okej på jobbet idag. Full fart framåt. :) Men dock tog jag ledigt imorgon. Räcker med 8 dagar arbete i rad. Nu har jag 5 dagar ledigt. SKÖNT! :)

Nä, dax att laga lite kvällsmat, duscha och vaxa benen. Natti, natti!



Understället, ett måste för vinterlöpning!

Torsdagmorgon

2009-12-03 @ 09:21:02

Snart ska jag på ansiktsbehandling. Jippi! Mys för mig! Känns skönt att bli fin i hyn inför födelsedag, jul och nyår. :) Då är det bara vaxning av benen, inplanerad till ikväll, som inte är avcheckad på vinterformslistan. :)



Superpump!

2009-12-02 @ 21:39:33

Oj vilket pass det blev. Lite förvånad över hur det gick faktiskt, såhär i efterhand, men det är alltid kul med variation. Triceps som brukar gå riktigt bra, gick inte alls. Det var så ***** tungt! Bröst däremot, fick jag ett tips om en ny övning i söndags som jag testade idag, och shit va den tog! Va bra det gick! Det var riktigt länge sedan jag kände så mycket i just bröstmuskeln, annars så brukar det ju vara mest i axlarna jag känner. Kul! Ben gick helt okej. Axlar gick väl bra. Rygg var riktigt tungt, men jag höjde också vikten ganska rejält.

Här kommer dagens vikter:

Uppv - 7 kg
Ben - 20 kg
Rygg - 15 kg
Bröst - 8 kg
Triceps - 7 kg
Biceps - 5 kg
Axlar - 7 kg

Imorgon är planen att köra löpning på kvällen och fredagmorgon bjuder på gymmet med Sofie. Kanske kan bli en hyfsad träningsveckan ändå? :)

Nu dax att fixa lite kvällsmat och hoppa in i duscha :) Natti, natti!

Onsdagskväll

2009-12-02 @ 18:45:55

Hej hej,

nu sitter jag här i sängen med äggmackorna i högsta hugg. Ska snart ge mig iväg på ett pump-pass. Hoppas att "frugan" hänger på men hon hade lite ont i ryggen efter dagen på jobbet så vi får väl se. :)

Annars har det varit en bra dag på jobbet. Ganska kort. jobbade 10-15 och satt sedan i NG-möte. Måste, måste, måste verkligen ta tag i min utbildning ordentligt snart. :S

Annars har det inte hänt så mycket sen sist. (De förbjudna orden i blogg världen, där alla ska hitta på jätte intressanta inlägg om ingenting.) Jag ser fram emot ansiktsbehandlingen imorgon förmiddag. Ligga still i 75 minuter och bli ompysslad. Sen åker jag ju hem och firar födelsedagen nästa vecka och som vanligt verkar det blir ganska späckat schema. Många som vill träffas faktiskt. Trodde bara det var familjen men nu har jag minst 3 fikor också som jag ska försöka slänga in någonstans in emellan. Usch, någon/några kommer bli griniga för att de tycker att de inte får tillräckligt med tid med mig, och det är väl egentligen en komplimang och hade jag kunnat vara på flera ställen samtidigt så hade jag varit det men nu finns det verkligen många jag vill träffa, utöka nätet så mycket som möjligt, och då gäller det att försöka planera så bra som möjligt. Hmm, får fundera mer på det senare.

Nu är det dags för mig att byta om och hoppa iväg till träningen. Vi hörs sen. :)

P.s. käkade en as god frukost imorse. Lättkeso blandat med lättkesella och lite activia blåbär. Blev som blåbärs-ris á la malta. Mumms!! Blir samma imorgon med. Massa proteiner dessutom! :) D.s.

God morgon onsdag!

2009-12-02 @ 09:41:46

God morgon kära läsare,

det är lång dagar nu och lite tid för bloggande. Igår jobbade jag 8-17. 110% i köket och det slutade med att jag nästan svimmade igen. Det är svårt att äta på jobbet (om man inte småäter) eftersom man ofta är så uppspelt att det är svårt att lugna ner sig och känna någon form av hunger på rasterna. Men jag överlevde igår också och det gick riktigt, riktigt bra under tiden som jag fortfarande mådde bra. Egentligen var det bara sista timmen då jag var så trött att jag bara ville sätta mig ner.

Efter jobbet så åkte jag och Anna (med pojkvän) till B-vik och kollade lite i affärer. Det finns så himla mycket kläder jag vill köpa men jag lyckades hålla i pengarna en stund till och spenderade 1000,- på att storhandla mat istället. Skönt att känna att det finns mat i kylen och slippa springa ner till affären runt hörnet hela tiden. Dessutom är det ju mycket lättare att fixa matlådor till jobbet om det faktiskt finns mat hemma. :P

Efter matinhandlingen igår sprang jag över till Sofie för att tjöta lite och laga mat. När jag var hemma igen, runt 22.30 var jag så trött att jag nästan stupade i säng och sov som ett barn hela natten. Så nu är jag pigg, fräsch, full av frukost och redo för ännu en dag på jobbet. :) Got to go:)