Snart pank igen :P

2009-09-25 @ 23:15:04

Hej på er,

pengarna rullade in idag och av mina stackars lappar så är 2000 nästan slut, redan idag. 400 kr tåg, 850 kr på ÖB och nu 620 kr på Gymgrossisten. Men vad får inte en stackars flicka unna sig när hon skall skaffa lite muskler? :P Jo, detta:Body Fitnesspaketet

Specialkomponerat för en uppbyggnadsfas för en kvinnlig fitnessfigur. Body Fitnesspaketet är ett komplett paket för alla tjejer som vill ha trimmad kropp och fina linjer, med lite fett och bibehållen muskulatur.


Whey-80

Star Nutrition Whey-80 ® är ett komplett proteinpulver som är anpassat för dig som idrottar, bygger muskler, eller vill bränna fett på ett effektivare sätt! 100% Whey, ultra filtrerat, snabbt upptag och instant mix.

Protein är uppbyggt av aminosyror, som svarar för den viktiga uppgiften att bygga upp musklerna och stödja muskelåterhämtningen. Du måste tillföra kroppen protein med två till tre timmars mellanrum varje dag för att den inte ska gå in i ett muskelnedbrytande, katabolt, tillstånd. När kroppen är i ett katabolt tillstånd sätter kroppens svältmekanismer igång. Man kan uttrycka det så att kroppen ”äter” av musklerna för att få energi, samtidigt som kroppen lättare lägger på sig fett. På morgonen och efter att du tränat är aminosyrenivåerna i kroppen låga, och då är det särskilt viktigt att få i sig ”snabba” proteiner.
Star Nutrition Whey-80 ® är ett mycket snabbt protein av hög kvalitet. Med hjälp av den senaste tillverkningstekniken har vi tagit fram ett rent, oskadat protein med högt biologiskt värde, rikt på de för muskeluppbyggnaden så viktiga aminosyrorna. Produkten av 100% vassleprotein är lätt att blanda ut och varken skummar eller klumpar sig. Star Nutrition Whey-80 ® tillverkas av Carbery som är världsledande inom protein för kosttilskott och specialnäring - många av världens kvalitetsmärken får sina proteiner från Carbery Industries.
0,75-1dl pulver blandas med vatten eller mjölk i en shaker.
För maximal resultat ta tre portiner av Whey 80 dagligen.

1 portion = 1,5 skopa, 0,75 dl (28 g pulver, 21,3 g protein)
Kalorier: 115 kcal
Protein: 21,3 g
Fett: 2,0 g
Kolhydrater: 1,4 g

Obs.
För att hålla högsta kvalitet har vi låtit analysera denna produkt för spårbara dopingämnen. Star Nutrition Whey-80 är dopingtestad. Se hela analysrapporten genom att klicka på ikonen "Star Nutrition information". Whey-80 är garanterat fri från nötter. Se certifikat under "Star Nutrition information".


Carbo flex pure

Carbo Flex Pure • Naturellt kolhydrattillskott av 100% maltodextrin
Ny Förbättrad Formula Och Design!

Carbo Flex Pure är en smaklös produkt för kolydratberikning av valfri dryck, tex proteindrinkar. Carbo flex Pure gör det lätt att individanpassa kolhydratmängden i din drink före, under eller efter träningen.
Maltodextrin är en polysackarid som snabbt absorberas och laddas in i musklerna. Kolhydrater är det viktigaste bränslet för musklerna och nervsystemet oavsett idrott. Brist på kolhydrater i kroppen sänker prestationsnivån både fysiskt och mentalt.

Välfyllda kolhydratdepåer ger bättre uthållighet, ökat muskeltryck och muskelkontakt då du tränar. En stabil blodsockernivå håller dessutom tankeverksamheten och koncentrationsförmågan på topp.
Carbo Flex Pure är smaklöst och blandas lätt i valfri dryck eller proteindrink.

Smak: Naturell

Dosering:
Kolhydratdryck under träning: 3-5 % Carbo Flex
Kolhydratdryck efter träning: (kan blandas i proteindrink)
Beräkna 1-2 g/kg kroppsvikt och drick under timmen efter träningen.

Kombinera gärna med ALA och Kreatin för synergisk effekt och effektivare inladdning.


 Amino-Pro liquid

En shot á 25 ml före morgonpromenaden eller före träningspasset minskar muskelnedbrytningen under träningen. Du kan även blanda en shot med vatten och dricka till dina måltider för att öka proteinkvaliteten i måltiden.

Vassleproteinhydrolysat framställs genom enzymatisk behandling av vassleprotein där proteinmolekylerna har delats till mindre mycket lättabsorberade peptider och fria aminosyror. Vassleproteinhydrolysat har ett högt biologiskt värde med perfekt balans av essentiella aminosyror i höga koncentrationer, därav >25% grenade aminosyror som har en direkt uppbyggande effekt i muskelcellerna.

Amino Pro Liquid är även berikad med L-Arginin som ökar mängden kväveoxid (NO) i kroppen och  har central roll vid regleringen av blodflödet och näringstransporten i kroppen. Formulan är dessutom berikad med L-Ornitin, en aminosyra som stimulerar anabola processer i kroppen och stärker immunförsvaret. Vi har även tillsatt tre viktiga B-vitaminer; Pantotensyra (B-5), Pyridoxin (B-6) och Tiamin (B-1) dessa vitaminer är essentiella för ämnesomsättningen och proteinsyntesen. Kolhydraterna (4,5 g/shot) i Amino-Pro Liquid kommer från apelsinjuice som ger ett naturligt tillskott av antioxidanter och skyddar cellerna mot fria radikaler.


Rapid creatine

Star Nutritions revolutionerande Rapid Creatine innehåller fyra typer av kreatin med mycket hög biotillgänglighet! Rapid Creatine ger omedelbart ökad styrka, muskeltryck, volym och uthållighet! Rapid Creatine behöver ingen uppladdning och binder inte onödigt vatten.


Rapid Creatine ger inga negativa biverkningar och bryts inte ner till overksamt kreatin.

Kreatinet i Rapid Creatine har modifierats genom esterifiering, man har härigenom fått stabila kreatinmolekyler som passerar magsäcken och effektivt absorberas i musklerna.

Kreatin är nödvändigt under de första sekunderna av en muskelkontraktion därefter upprätthåller Rapid Creatine ATP* nivåerna i musklerna genom att ladda om förbrukade ATP molekyler. Kan med fördel kombineras med Endurance

Rapid Creatine passar för alla idrotter och ger ingen vätskeansamling, varför den är särskilt lämpad för idrottaren som vill bibehålla en rippad muskulatur och för tjejer som vill behålla en slimmad siluett. Rapid Creatine ger inga kalorier och kan med fördel tas under diet för att upprätthålla muskelkraft och uthållighet.

*kemiskt bunden energi

Kan med fördel kombineras med Endurance som är muskelsparande och minskar mängden mjölksyra.

Rekommenderad dosering:
Träningsdag:
3 kapslar 30 minuter före träning och 3 kapslar efter träning.
Vilodag:
2-3 kapslar på morgonen och 2-3 kapslar 8 timmar senare.

Dagsintaget bör ej överskridas.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback