KÄRLEK

2010-04-23 @ 19:20:13





Han är kärlek.

Promenad avklarad

2010-04-23 @ 10:53:33

Effekt: Fat burn and fitness improvning
Intensitet: 21 minuter i zon 1, 11 minuter i zon 2 och 6 minuter i zon 3.
Kalorier: 358 kcal varav 32% från fett.
Puls: 148 i medel och topp på 188 (90% av max).
Tid: 38 minuter och 32 sekunder. :)

Duktiga jag. Kunde typ bara tänka på mat hela vägen, var så hungrig! Men jag tror att jag hittade en lagom sprintbacke till backträningen. Dock började jag känna i sätesmuskeln igen, där jag fick jättebristningen för ett år sedan. Hade planerat ett combat-pass i eftermiddag men vi får se hur det blir med det. :S

Väl hemma från promenaden blev det 2 tallrikar fiberhavregrynsgröt och 2 ägg. Mumms! :)


Nu är räkningarna betalda också, och efter duschen skall jag och baby så klart på filmen Julie&Julia. Har du ite sett den borde du verkligen se den! :) Tjejfilm, men en riktigt bra sådan.

Ciao!

Skakis!

2010-04-22 @ 20:52:20

Hej på er,

sitter i soffan helt slut. Blev inte mycket jobb idag. Hände ingenting så jag gick hem. Klart jag vill ha pengar så sett, nu mer än någonsin men att bara gå runt och pilla sig i naveln gör att tiden går sååå långsamt och då är det bättre att gå hem. Hjälpte grabben att flytta de sista sakerna ner från gamla vinden. Han hade tänkt att bära med en hand... Och sin pappa. :P

Sedan åkte jag och frugan på ett Box-pass. Shit jag är helt slut. Länge sedan jag hade så roligt och blev så trött. Över 600 kcal förbrände vi på 55 minuter. Sweet! :D I u för sig bara 12% fett men ändå. Lite muskler i ryggen som fick jobba kanske? :)



Jag ber om ursäkt alla för att jag inte svarat på någonting på mobilen. Vet inte riktigt vad det varit med mig senaste dagarna. Bara läst sms:et och tänkt jag ska svara sen, och sen blir det aldrig av. Sry! Hoppas ni fått svar nu.

Nu blir det fruktsallad och sedan ska jag krypa ner i sängen. Imorgon är vi lediga och ska ro om oss själva. Promenix, kanske en lite vända till gymmet? Beror mycket på hur kroppen känns. Ska en sväng till mataffären också sen på kvällen. Fingers crossed för fint väder! :) Hörs imorgon!



Underbar morgon

2010-04-22 @ 08:48:11

Hej på er,

Grabben är nere i tvättstugan och jag sitter i soffan och ser på film. Har fortfarande träningskläderna på mig och försöker samla kraft för att ta mig in i duschen.

Natten kändes alldeles för kort. Tror att han sover oroligt med gipset för han snurrar och grejar hela nätterna. Inte alls lika roligt att sova bredvid honom. Inatt vaknade jag och höll på att få nackspärr för att han hade sin armbåge rakt i sidan på mitt huvud. Inte alls skönt?! Klockan ringde i alla fall kvart i sju och trots att jag var trött kändes det skönt att få gå upp. Vi gick ner till tvättstugan, sorterade tvätten och slängde i de första maskinerna. Sedan bar det av på 48 minuters promenad. (Älska pulsklockan!)

Effekt: Fitness and maximal perf. improving
Intensitet: 3:21 i zon 1, 32:57 i zon 2 och 11:27 i zon 3.
Kalorier: 407 kcal varav 23% fett
Puls: 141 i medel och topp på 182.

Solen sken och det var riktigt vackert ute. Synd att det blåste så mycket och så fruktansvärt kallt. Gick ganska mycket i lä i mitten av rundan och blev lite svettig. På vägen tillbaka gick jag vid vattnet och blev riktigt kall så jag sprang sista biten för att hålla värmen och komma hem så snabbt som möjligt. Vägrar att bli sjuk. Så nu har jag ätit keso och dricker thé. Lite chokladprotein-gröt på gång, från senaste numret av BODY. :) Sen blir det jobb med frugan. :) See ya!

Trött

2010-04-21 @ 21:59:18

Hej på er,

sitter hemma i sängen. Jag är riktigt seg och ska snart sova. Dagen har gått riktigt fort. Upp tidigt och iväg till jobbet, som för en gångs skull gick ganska bra. No major katastrofer. Sedan hem, byta om och träffa min underbara fru och köra 55 minuter spinning. Shit, första gången jag tränade på flera, flera veckor (månader) så, ja, det var riktigt segt. Musiken var ganska kass och intruktören ingen höjdare, men vi kämpade på ändå. Någonstans mot slutet tog energin dock slut och hur mycket jag än försökte öka takten få fortsatte den att dala. 55 minuter blev det iaf och vi tog oss hemmåt. Väl hemma väntade disk och matlagning, jippi.



Blev grymt illamående innan maten. Magen sa stop(!!!) och jag blev sängliggande och i stort sett utan middag. Hoppas på bättring tills imorgon. Nu har jag iaf repat mig hyfsat. Blev värmekudde på magen och somna en stund på spikmatten. Sedan ett par avsnitt Family Guy (detta värdelösa program han tycker så mycket om) för att sedan krypa ner i sängen. Vi har nämligen tvättid imorgon, kl 07 och den ambitösa planen är att jag ska ge mig ut på en promenad mellan maskinerna. Jag är riktigt sugen på att köra igång stenhårt med träningen, nu när jag väl börjat men jag vet inte alls hur kroppen reagerar på dagens "maraton" så det känns som att en promenad blir alldeles lagom imorgon. Ska ju fakiskt jobba 12-19 också.

Nä, han ligger och sussar så sött intill mig i sängen. Känns som att det är dags att släcka ner och krypa intill innan han somnar alltför hårt. Fast först måste jag upp och släcka lampan han lämnade på i köket. Karlar?! :P Hörs imorgon. Ciao!

På väg hemmåt

2010-04-20 @ 21:22:38

Hej på er,

sitter på tåget på väg hemmåt. Musiken dunkar i öronen och trots att ögonen börjar bli trötta och gäsparna dyker upp med jämna mellanrum så pumpar bloden på i takt till musiken och jag blir sugen på att träna. För första gången på så länge känner jag mig riktigt taggad. Jag är i stort sett helt frisk igen. Lite snorig, men det är jag å andra sidan alltid. Har ju problem med luftvägarna, de är lite trånga. Halsen kändes helt okej imorse, för första gången på flera, flera veckor. Gött! Sugen på att dra igång med ett par lätta löprundor, lite spinning, lite danspass och eventuellt ett och annat gympass. Känns som att variation kommer blir sommarens motto.

Jag och grabben köpte BODY och Cola Light på stationen och är nog ganska taggade båda två på att dra igång ordentligt. Synd bara att hans gips ska sitta på ett par veckor till. Aldrig får vi träna ihop. Först vart jag sjuk, sen han, sen jag igen och nu är han gipsad. :S Men vi fortsätter att kämpa vidare. En vacker dag älskling... :)



Imorgon blir det öppning på jobbet. Sedan ska det ju inte vara något höjdarväder direkt men jag hoppas på uppehåll, så kan det eventuellt bli ett löppass. Har ju fått tillbaka min pulsklocka nu också som varit inne på reparation. Efter bara en månad var det flera pixlar i displayen som gett med sig. Det går jag inte med på när klockan kostat flera tusen. Om det blir alltför dåligt väder så har jag ju faktiskt ett SATS-kort som inte blivit använt på riktigt länge. Kanske ett aerobicpass kl 18? :)

Älsklingen sitter bredvid mig och bläddrar med viss svårighet i tidningen. Det är inte alla solstrålar som klarar att bära en sådan bad-boy-attityd. :) Tur att gipset är nedklottrat med hjärtan och annat gulligt från mig och lillasyster. Hmm, jag ska försöka förklara för er vad jag ser. Ma, det är tur att jag vet att du förstår. :)
Hmm.. Vita sneakers, som i u för sig inte är vita längre. Uppknutna såklart. Blåa jeans. Precis sådär lagom hängiga. En smal midja. (En platt mage.) En vanlig svart tischa. Fiiiiina armmuskler. Ett vackert silverhalsband med våra namn på. Röd nike-keps.  Sen kommer alla de där små sakerna som gör honom till honom. Det stora hålet i örat som han töjde en gång i tiden, som nu sakta men säkert växer igen. Jordens sötaste, ostyrigaste hår under kepsen och de blåaste ärligaste ögonen. De långa ögonfransarna och de mjuka skägget. Det är tur att alla inte ser vad jag ser älskling, då skulle jag aldrig få ha dig för mig själv. :P



<3

Dax att "vara social". Batteriet snart slut. Ciao!

Bra dag!

2010-04-19 @ 22:04:05

Hej på er,

sitter framför tv:n nu. Filmen är snart slut. Ser på 2 Fast, 2 Furious. Sett den massa gånger men fina bilar och ännu finare killar, kan man få nog?!

Ska snart sova. Börjar få in en bra rutin nu. Sova alla mina timmar, somna i tid på kvällen och vakna i tid på morgonen (inte förmiddagen/lunch), inte drömma så mycket. Pressar fortfarande lite tänder och så men det ger sig snart hoppas jag.

Var sååå skönt att ligga i solen idag. Satt på balkongen i BH och mjukisbyxorn och stekte lite. Fick till och med in och hämta lite solskydd (15). Vill ju inte börja våren med att flaga liksom. :S Men jag börjar få lite färg... Alltid trevligt! :)

Jag och grabben vart borta på SIBA en sväng sen. Titta på lite skor och kläder. Myste runt lite i affärerna. Va förbi donken så han fick sig några cheese. En annan hade precis konstaterat att senaste månadernas sjukdomar satt sig runt magen, dax att bli frisk och göra något åt det. Har en dag till på mig att snora, sen får det fan vara bra. :P
Hittade väl ett par vårskor som jag vart lite sugen på men de fick vänta lite. Är ju inte långt kvar till löning igen. :) Han köpte hörlurar till mig också, och inte vilka som helst... <3



Fina va?! I'm inlove. :)

Nä, nu ska jag pussa på honom tills han finner orken att gå in till sängen. Det här med att vara gipsad tar hårt på stackarn. Det är varmt och det kliar osv. Jag tror honom och lider med honom, men vad ska man göra liksom? Det kommer ju ändå sitta där 1 månad. Högläge är allt som gäller...

Haja. Natti, natti.

Mmm SOL!

2010-04-19 @ 09:57:19

Hej på er,

sitter hemma på mammas och pappas balkong i lä, i solen och har inga planer på att flytta på mig inom de närmasta timmarna. Möjligtvis när solan når jättealtanen på baksidan med "ligg-solstolarna". :) Kanske leta efter lite glass i frysen och bara gotta mig.

Jag är så trött på att alltid ha hundra saker att göra. Den långa listan i mitt huvud blir ALDRIG klar. Jag ska skicka in fler cv, storstäda lägenheten, köpa nya gardiner, tvätta, sortera alla mina viktiga papper, träffa min underbara vänner så de förstår hur mycket jag tycker om dem, samtidigt som man ska träna och äta bra, för att inte glömma att göra ett riktigt bra arbete på jobbet (iaf en månad till) osv. Vissa kallar det att bli vuxen men jag vet inte. Jag tror alla är olika. Jag vet att min mamma kämpar med samma långa lista som jag. Jag vet att min far och hans fru håller sin lista relativt kort. Jag vet att min mammas man, min andra pappa, har en egen lista som inte alls involverar samma saker som mammas och är betydligt kortare, vilket kan göra mamma helt galen.

Jag vet att hans (Dennis :P) lista är mycket kortare än min och i de allra flest fall inte involverar samma saker men vi jobbar på det. Jag får släppa saker, han får ta tag i saker. Det är en balansgång det där med att leva ihop.

Nu ska jag hjälpa honom fixa is-thé. Han säger att han inte kan. Gudars, hur svårt kan det vara? Thé gör han ju varje dag. Vad sägs om att göra thé och sedan ställa det i kylen? :P Haja, han är min älskling ändå.

I am a Nike-girl!

2010-04-18 @ 10:39:44



Det är inte långt kvar på förkylningen nu. Satsar på att vila tills jag kommer hem, tillbaka till Ks och sen ska det blir grejer hoppas jag. Tycker mest synd om min överenergiska pojke som varken får jobba eller träna på en hel månad. :P

Got to go. Ska hjälpa papps att byta däck på bilen och sedan blir det till att ta en sväng till släkten här runt omkring. Ciao!

Till alla er som undrar och frågar:

2010-04-16 @ 19:44:31


"Do the thing you love more than anything. You might  become a little bit unpredictable but you´ll be happier than ever. That´s for sure! You only have one life to do whatever you want with."

Det är precis så det känns. Jag kan vara galen och det kan bli hur dumt som helst eller så kan allt gå hur bra som helst och jag blir lyckligast i världen. Och vet ni vad? Jag är faktiskt redo att ta den chansningen. Jag känner att min själ behöver den satsningen. Jag har haft skitkul, träffa underbara människor och lärt mig massor men nu är det dax att gå vidare i livet. Lära mig mer. Någonstans där det inte konstant piper, där allting inte handlar om att pressa sekunder och där jag kan känna mig nöjd med min insats, även om jag inte pressat mig själv och alla runt omkring mig till bristningsgränsen.

Men jag kommer att sakna er. Jag kommer att sakna skratten och småpratet. Jag såklart även i viss mån sakna tempot och effektiviteten. Jag har underbara arbetskamrater som ställt upp för mig minst lika mycket som jag ställt upp för dem. Ta hand om er och vi hörs! (Och ses, det är ju 1 månad kvar!)

Kram





Mer paris

2010-04-14 @ 10:14:11











Underbara dagar med frugan! <3

2010-04-14 @ 10:08:43

Fikat i solen - check!
Delat en rödvinsflaska och x antal cider - check!
Suttit på Tempelsuteservering - check!
Dissat BK (igen) - check!
Grillat på solig balkong - check!
Shotat med min älsklingar - check!

All in the namne of love! :D

Min älskade fru:



Min underbara man:

Nu och då.

2010-04-11 @ 22:31:35

Jag hittade en hårddisk full med gamla dokument. Som en dörr till en försvunnen tid. En tid av smärta - åh, så mycket smärta. En tid av tunga tankar. En tid av kärlek och sorg. Jag misslyckades också med saker. En tid jag lyckades genomleva. Det fanns människor som lyfte upp mig, andra som drog ner mig likt älvens virvelvindar.

Det jag har nu är så långt borta från allt det där. Jag har kommit så långt. Somliga saker saknar jag faktiskt, andra mår jag mycket bättre utan.



Elise - om du läser det här. Du finns i mitt hjärta föralltid. Jag glömmer aldrig vad vi hade och allt du gjort för mig.


Till alla andra tonåringar där ute, ta hand om er och det blir bättre - jag lovar! Jag vet att det känns som att regnet aldrig skall sluta falla men forsätt att kämpa, solen kommer fram fortare än du anar.

Söndag

2010-04-11 @ 11:40:00

Hej på er,

Solen skiner. Trodde jag skulle få sova länge idag men en hostattack satte stopp för det. Och konstiga drömmar. Så himla jobbigt och tröttsamt att drömma om jobbet, fast det är klart att rushen inatt satte sina spår. 5600,- fick vi producerat på två personer i köket. Svettigt!

Nu ska han göra sig iordning efter träningen, sedan ska vi svänga förbi stan och köpa present till lille prinsen innan vi åker bort tills hans mormor och lägger oss i solen i väntan på att grillen skall dras igång. Mmm! Solsken och grillning, nu är våren på gång på riktigt! (Måste vaxa benen igen!) :P Hoppas på att somna en stund i solen.

Imorgon blir det jobb igen. Fast det blir en ganska lugn vecka. Skulle haft öppningshelg nästa helg men älskade lillan hemma fyller 9 och jag har lovat att komma hem på födelsedagskalas. <3 Längtar efter familjen som har spenderat veckan i Italien och åkt skidor. Lille lillebror hade tydligen gjort en "anja" och åkte inte mer än de första två dagarna. Tur för honom att det inte blev värre, han kunde brutit något?! Lille älskade bror - ta hand om dig!

Nu är det dax att sätta lite press på herrn här hemma så vi kommer iväg någongång! :)


Födelsedagsbarn


Anja-åkaren och jag

DU

2010-04-10 @ 17:48:25

Allt för ingenting,
du vänder hela min värld ut och in.
Kompassen snurrar runt utan att stanna,
fast jag vet att du kommer finnas där, vart jag än landar.

Sjuk

2010-04-09 @ 19:48:32

Inte igen tänker du. Du, jag håller med dig! INTE IGEN! Jojomensan. Halsen fungerar inte. Den kittlar och kliar, hostar hela tiden (torrhosta) och varken thé eller halstabletter hjälper. Tur att det är min lediga helg iaf, så att jag kan spendera den i sängen med gott samvete.

Sett No reservations idag. Mysig film. Om du inte sett den så borde du se den. Speciellt som du ligger hemma och är sjuk. Precis lagom nivå på en film, en dag som denna.

På tal om dagen så har vädret varit underbart. Vi fick upp imorse och flytta hans sista lådor. Skönt att ha det gjort. Nu är det bara lite skräp på vinden som ska fixas men det tar vi i nästa vecka.

På söndag blir det antagligen mys iaf. Ska hem till hans mormor och grilla lite. Håller tummarna för en bättre hals och fint väder. :) Kanske kommer lille prinsen också? :)

På tal om ingenting så har våra halsband kommit. Värda varenda krona. :) Bilden är en länk:


Nu ska jag återgå till att bara vara sjuk och bli ompysslad. Hörs! :)

Äntligen!

2010-04-07 @ 17:21:14

Hej på er,

äntligen har nya strömsladden till datorn kommit och jag kan börja använda min egen bebis. :) Min lilla LG. Har dessutom lyckats få in bilderna från Paris så här kommer några smakprov på våran resa:





















3 underbara dagar som jag inte skulle byta ut mot något i hela världen! <3

Testpanel

2010-04-06 @ 19:28:06

Hej på er,

idag har jag äntligen fått testa den - spikmattan. Han hade en i sin gamla lägenhet som vi rensade ur idag. På tal om det så gick visningen mycket bra och vi är antagligen sambos redan till helgen, får vi se hur det här går. :P I u för sig sparar vi in mycket på hyrorna så resan till Barcelona som hägrar och den nya brädan till så vi kan longboarda ihop är nog inte alls långt borta. :)



Jo, spikmattan var det. Vilken grej! Jag kan ju inte påstå att det var skönt till en början men sedan spred sig värmen och man blev alldeles trött och avslappnad. Jag somnade nästan och efteråt kändes det som jag hade tagit värsta powernap:en, fast jag slapp den där dåsigtheten som man alltid får när man sover på dagen. Han ligger faktiskt bredvid mig i sängen och snarkar på mattan just nu. Vi är nog både ganska slitna efter många dagars jobb nu så han fick ta en vilostund innan vi ska bort till Sofie och Chrille ikväll på middag. Tänkte vi skulle laga lite taco ihop och bara sitta och tjöta. Blir nog inte alltför sent dock eftersom jag öppnar imorgon och inte är direkt morgonpigg. (dagens underdrift!)

Sitter och funderar lite på hur jag ska göra med all träning som var planerad innan sommarn. Han har åkt på en rejäl förkylning nu och jag har väl också blivit lite småkrasslig igen. Alltid ska det vara något. Funderar på om det är all stress som förstör våra stackars imunförsvar? Det kommer väl alltså inte bli några slående resultat den här sommarn heller. Klart jag fortsätter och försöka käka ganska nyttigt och hålla mig borta från godsakerna. Inte äta sent på kvällarna när jag jobbar stäningar med mera men det känns som att that's it. Det är ungefär var jag och kroppen orkar med. Det är tråkigt. Jag vill kunna pusha, utmana, kämpa men just nu fungerar det bara inte. Virus avlöser nya virus och jobbet är som jobbet alltid är.

Nu ska jag se om jag kan pussa honom vaken utan att han får jätte ont av mattan och se om vi inte kan komma iväg till S&C. Hörs! Ciao!

Dagen har varit "livet på en pinne"

2010-04-03 @ 19:07:51

Hej på er,

påskafton idag. Inga påskkärringar här inte - förutom jag själv då. Blev lite fräknar på röda kinder i utbyte mot påskgodis från honom. Vi har haft en underbar dag. Vaknade runt 13, efter en stängningsnatt. Somnade alltså runt 04.30 inatt. :S Käkade lite grötfrukost och tittade på ännu ett avsnitt av Burn Notice på datorn. Låg i hans knä och fnissade åt dåliga skämt, invirade i typ 2,5 * 2,5 meter täcke. :) Hans täcke. Sedan gick vi ner och handlade påskmiddag på vårat vis. Köttbullar, prinskorvar och massa ägg med kaviar. Och påskmust light, icke att förglömma. :D Mumms!!

Sedan tog vi oss en promenad bort till hans (gamla) lägenhet. Slängde en massa skräp. var förbi återvinningen och pantade två kassar flaskor. Kändes bra att få lite iordninggjort där borta, eftersom det antagligen blir visning på tisdag. Hoppas, hoppas, hoppas.

Idag var en dag utan jackor. Sedan Paris har vi kämpat mot vädret, tunnare och tunnare jackor för att idag lämna dem hemma. Isen på vattnet fanns inte i våran värld, där skiner alltid solen. Där är det alltid varmt. På vägen hem fick han äntligen åka på sin longboard. Jag vet inte vem som sken mest, han eller solen. Så jag cyklade, och han sparkade... och vi höll hand. Det är svårt att beskriva. Allt känns så bra. Ju längre tiden går och jag är kvar bland molnen desto säkrare blir jag på att detta är verkligt. Han har visat mig vägen till himlen.

Jag ska snart ge er bilder från Paris men jag har lyckats ha sönder sladden till min bärbara dator och han har ju såklart inte de rätta programmen eller ens operativsystemet på sin, men ny sladd är beställd.

Han är på jobbet nu, men ringde just. Ska nog åka dit lite tidigare och hjälpa till. Inte för att han inte skulle klara sig själv men för hans skull kan jag väl finns där i stand by. :) Love is in the air, gott folk. Got to go. :) Ciao!