Ledig dag.

2010-03-17 @ 20:28:00

Hej på er,

Nu ligger jag hemma i sängen igen. Vi har tillbringat eftermiddagen hemma hos hans mormor med massa mat, efterrätt och tillsist sovandes på en madrass bredvid brasan, framför tv:n. Inte helt fel? Precis vad man behöver när man är en sådan liten sjukling som jag. :P På vårdcentralen sa de att kroppen var överansträngd. För mycket stress. Jag vet att mitt imunförsvar är ganska dåligt redan från början, så att fortsätta jobba trots en svår förkylning var väl inte smidigt direkt. (Dagens underdrift...) Så det har varit skönt att bara ta det lugnt under kvällen. Magen samarbetar inte heller, och ovanpå det är det "fel tid på månaden", så just nu känns det som att i stort sett hela kroppen utom armar och ben är i upplösningstillstånd. :S Suck.

På förmiddagen var en el-kille här hemma och fixade com-hemuttaget. Eller ah, han var här redan strax efter 8 så idag kom vi upp i tid. :) Vi hann till och med se "cloudy with a chance of meatballs" och sedan komma iväg till B-vik innan kl 12. Storhandlade mat på Coop. Mycket kött, mycket pasta och lite grönt. :) Vi kände att det var dumt att införskaffa för mycket färskvaror med tanke på att det bara är FYRA DAGAR KVAR TILL PARIS. <3
Det kommer bli underbart.
- Louvren
- Eifeltornet
- Versailles
- Katedralen Notre Dame
- Triumfbågen
- Grande Arche (1900-talets Triumfbåge i Paris affärsdistrikt La Défense)
- Kyrkan Sacré Coeur



Kvällen kommer bli lika lugn som dagen. Börjar jobba tidigt imorgon. Fast jag har några timmar kvar av chai-thé och mys att se fram emot. Eventuellt även "New moon". Han har inte sett den. Han är en "New moon-virgin". :D Måste jag ju ändra på! Ni andra friska och krya får kämpa på med träning och annat, så ska jag se till att bli friskus. :) Kram!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback