Mondag?!

2008-12-15 @ 15:30:35

Humör: Piggelin
Gjort: Pluggat, pluggat, pluggat och ätit lite 
Planer:  Träna och kanske plugga lite mer
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: MixM
Läser: Det jag skriver
Dricker: Inget
Äter: inget
Bästa: Att jag fick tummer ur och pluggat lite idag, det gör massor för samvetet
Sämsta:
 Att det finns masor kvar att plugga och att jag inte orkar mer :S
Väder: Vitt och ljusgrått
Dagens favoritsak: Skolböckerna
Vill ha: Ork
Motto: Ta tag i dig själv människa + Det kommer inte hända om du inte gör det själv!
Dagens outfit: Svarta jeans och grå långärmad.

Huvudet fullt av alla möjliga ord från alla möjliga böcker och deklarationer och grejer. Herre gud hur ska det här gå. Snart 2 uppgifter gjorda, 2 to go och en ***** tenta :S SUCK! Haja, det är väl bara att bita i det sura äpplet, jag har ju haft en super slapp höst i övrigt. (eller vinter eller vad man nu vill kalla det :S)
Ska nog förbi duka imorgon och köpa mig lite små skålar för mitt presentkort som jag fick av min syster för ett halvår sedan. Dessa är starka kandidater:
 Riktigt fina skulle jag vilja säga!!!!! Svart är verkligen helt min stil. Har ett par röd-svarta, lite större sen tidigare som jag vara ÄLSKAR! Men jag behöver liksom lite tacos-skålar. De andra är liksom som godis-skål size.
Sen måste jag faktiskt byta ut en födelsedagspresent/julklapp och vad jag ska köpa, det vet jag verkligen inte. Får se vad affärerna har att bjuda imorgon förmiddag. Schemat blir nog. Sova, vakna, plugga lite, stan, plugga lite till och kanske träna. Måste städa lite med. Snart åker jag hem för julen och då måste det vara fint här uppe. Inte kul att komma tillbaka till ett bombnedslag i januari. Så jag tömmer kylskåp och frysfack, finns verkligen INGENTING kvar i stort sett. Några ägg, smör, ost. Pasta, knäckebröd. Tomatpuré och sen lite bakgrejer. Har faktiskt lite misslyckad hemmagjord kola i frysen. Den blev rätt god men jag kokade den inte tillräckligt länge eller så hade jag för lite socker eller nått för den stelnar liksom inte. Den blir inte hård utan fortsätter vara mjuk och kladdig, men den är god :D

Nä, nu ska jag snart göra mig iordning för SATS, lite gym och sen step. Nice!!! :D Ciao!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback