No nails and stuck by a bee

2008-09-15 @ 10:04:14

Tåget går om en och en halv timma. Då var det dags att åka hem igen. Vill inte lämna E. Kommer sakna honom. Fny är duktig och skriver i sin blogg, det är hur kul som helst att höra vad hon har för sig, även om hon nu är lite förkyld (som alltid). Så... Helgen har varit bra. I stort sett varannan nagel är avbruten. Dom som var så fina innan jag åkte. Men vad kan man vänta sig när man ska vara ute på hajk. Att paddla kajak var jätte kul, fast jag fick lite träningsvärk i axlarna. Men att sova i tält var ingen höjdare. Kallt, hårt och allmänt otrevligt men det var mysigt att grilla marsmellows osv. Fick dock ett getingstick på halsen på lördagseftermiddagen som gjorde att humöret sjönk rätt drastiskt.

Ska på anställningsintervju i eftermiddag. Vågar inte hoppas på för mycket men behöver verkligen det här jobbet och det ligger ju så nära och så, så det är ju perfekt. Orkar inte söka mer. Det är väl inte drömjobbet direkt men jag vill gärna ha det - skriver mer sen när jag vet.

Måste skriva färdigt mitt PM också. Ska vara inne imorron och jag har typ gjort 1/3. Och jag vet inte ens om jag gjort rätt.
Suck. Snart tenta också. Första helgen som jag ska vara kvar i Ks utan att E eller någon annan kommer upp. Kommer väl bo på SATS och plugga typ 24-7.

Har funderat över massa planer inför framtiden och vad jag vill göra och så. Pratade med E och det blev några ledsna minuter. Men det är ingen idé att oroa sig över sånt nu. Det är ju iaf 3 år kvar i skolan först. Later is later. Än så länge ligger drömmar om Afrika, Sydamerika, Tyskland, England, Island och Spanien bara och väntar.. Men det blir nog bra :)

Nothing more to tell you at the moment förutam att det var bra att Brandy åkte ut (Har fått top-model-sjuka).

Kommentarer

Postat av: Fanny

Hej gumman! Ååhhh vad jag skanar dig här bortanför havet! Kul att omnämnas i bloggen som en bra bloggare =) Roligt att du också updaterar dig!! Det är så kul att läsa! Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback