Söndag

2009-04-12 @ 21:34:42

Hej på er,

usch vad jag är dålig på att uppdatera er just nu. På dagarna har jag fullt upp med att åka utför och på kvällarna med att duscha, basta, behandla alla ömma kroppsdelar och krypa tidigt i säng. Idag var vi på Hundfjället istället för Högis. Det var riktigt trevligt förutom att det blev super blött på eftermiddagen. Vi hade tänkt att vi skulle ta oss bort mot Tandådalen också men vi hade fullt upp med att utforska alla gröna, blåa och röda backar på Hundfjället så vi kom aldrig så långt.
Såhär ser pistkarta ut:


Sen kan jag ju säga att de här cementklumparna på fötterna blir riktiga plågor efter ett tag! Skavsår på "knölarna", öm på smalbenen och värkande korsband i knän. Usch!



Efter en riktigt skön stund i bastun, mat och sen en timma Wipeout är man verkligen helt slut så nu ska jag krypa i sängen tidigt. Hörs med fler fina bilder imorgon. Det skall i u för sig regna men jag ska lägga upp bilderna från pappas kamera på datorn så ni får se lite roligare bilder. På tisdag blir det dessutom längd åkning i SUPER fint väder! (Onsdag - torsdag blir det till att åka hem och go i skolan. Ska blir skönt att få komma hem så jag kan plugga och träna lite.) :)

Slepp tight!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback