Ett pump-pass senare

2009-08-05 @ 20:56:39

... sitter jag i soffan helt slut, främst i axlarna som fick eig en rejäl omgång. Andra muskler såsom rygg, bröst och biceps fungerade inte alls idag. Speciellt inte bröst. Jag fick inte till tekniken och bara en grym mjölksyra i axlarna, så det var lite tråkigt. Men det är bara att komma igen nästa gång. Magen gick dock desto bättre, precis som ben och triceps. :) På vägen till träningen var jag inte alls taggad. Seg efter den lilla tuppluren jag tog, tjock i träningskläderna och inte maxat blodsocker direkt, men när jag gick hem.. Oj, oj, oj.. Aldrig känner man sig så sexig som efter ett rejält träningspass. :P Pratade med Erik i telefonen på vägen hem men samtalet blev inte så långt eftersom jag inte orkade hålla i telefonen. Väl hemma blev det ägg och bacon till kvällsmat. Inte så nyttigt men mycket protein och det fanns i kylskåpet. Jag måste försöka tömma kylen nu innan jag åker hem i 1,5 vecka. En proteinshake åkte såklart ner också.

Nu sitter jag i sängen efter duschen och känner mig allmänt fräsch. Nyduschad, nyrakad, ansiktsmasken har varit på och borttagen igen och dessutom insmord med en underbar bodylotion. Ja, även om det hänger lite överflödigt fett på kroppen här och där, så kan jag förtillfället känna mig riktigt fräsch och ganska nöjd med min kropp. :)

Diska har jag också hunnit under kvällen så morgondagens planer är promenad, kanske sola en sväng, packa och äka hem. Jag har lite svårt och förstå att det är redan imorgon som jag ska få åka hem, jag har längtat så länge. Än så länge ser planerna ut enligt följande. Fredag (dag) - träffa syster med familj. Fredag (kväll) - middag hos mamma. Lördag (kväll) - fest med Filip, Marcus och c/o. Måndag (eftermiddag) - Födelsedagskalas för pappa. Sista helgen (fredag till söndag) - kanotpaddling med mamma och familj. Däremellan ska jag bara göra vad som faller mig in. Förhoppningsvis ska jag hinna träffa Ma och Fny någon/några eftermiddag(ar). :)

Nä, nu börjar snart filmen och jag ska borsta tänderna och krypa ner under täcket. God natt gott folk!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback