Onsdagskväll

2009-12-02 @ 18:45:55

Hej hej,

nu sitter jag här i sängen med äggmackorna i högsta hugg. Ska snart ge mig iväg på ett pump-pass. Hoppas att "frugan" hänger på men hon hade lite ont i ryggen efter dagen på jobbet så vi får väl se. :)

Annars har det varit en bra dag på jobbet. Ganska kort. jobbade 10-15 och satt sedan i NG-möte. Måste, måste, måste verkligen ta tag i min utbildning ordentligt snart. :S

Annars har det inte hänt så mycket sen sist. (De förbjudna orden i blogg världen, där alla ska hitta på jätte intressanta inlägg om ingenting.) Jag ser fram emot ansiktsbehandlingen imorgon förmiddag. Ligga still i 75 minuter och bli ompysslad. Sen åker jag ju hem och firar födelsedagen nästa vecka och som vanligt verkar det blir ganska späckat schema. Många som vill träffas faktiskt. Trodde bara det var familjen men nu har jag minst 3 fikor också som jag ska försöka slänga in någonstans in emellan. Usch, någon/några kommer bli griniga för att de tycker att de inte får tillräckligt med tid med mig, och det är väl egentligen en komplimang och hade jag kunnat vara på flera ställen samtidigt så hade jag varit det men nu finns det verkligen många jag vill träffa, utöka nätet så mycket som möjligt, och då gäller det att försöka planera så bra som möjligt. Hmm, får fundera mer på det senare.

Nu är det dags för mig att byta om och hoppa iväg till träningen. Vi hörs sen. :)

P.s. käkade en as god frukost imorse. Lättkeso blandat med lättkesella och lite activia blåbär. Blev som blåbärs-ris á la malta. Mumms!! Blir samma imorgon med. Massa proteiner dessutom! :) D.s.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback