Fredagkväll..

2009-01-30 @ 21:12:39

Nu har jag krupit upp i soffan efter en lång och stressig dag. Först var morgonen stressig, för lite tid innan träningen, och jag var lite bakis så det var ingen höjdare. Efter träningen var det också hur stressigt som helst. Jag är verkligen en tidsoptimist. Jag var på jobbet typ 3 minuter innan jag skulle stämpla in, efter att bokstavligt talat typ sprungit dit. Det var inte heller någon höjdare. Sen var det full rulle på jobbet. Som vanligt var det anting inget att göra eller hur mycket som helst. Idag stod jag mest i DT ettan och kassan. DT:n är faktiskt jätte rolig, men det är nog mest för att jag inte stått där så mycket. Sen är ettan rätt så rörig när man ska ta betalt och ta en beställning samtidigt. Det är kul när det funkar men idag gick det lite som det gick. Ett yngre par fick det här bemötandet:
- Hej och välkommen till McD, det går bra att betala. Öhhh, hahhaha. Förlåt jag försöker göra två saker samtidigt. Haha. Vad vill ni beställa? (pinsamt) Dessutom lyckades jag kalla en kille i kassan med lockigt ljust hår för tjej. Det var inte så uppskattat.. Men va f*n, klipp dig då?!

Imorgon blir det jobb, jobb, jobb igen. Mellan 12 och 16. Sen ska jag hem till Matte och laga lite mat. Det ska bli skit kul faktiskt. Det är bara jag och han som är kvar i stan över helgen och jag skulle egentligen varit med på pokerkvällen ikväll men vi tar en middag imorgon istället. :) Så något gymmande vet jag inte om det blir. Då måste jag ju gå upp jätte tidigt men med tanke på att dagens inkomst var först pizza och sen hamburgare så kanske en tur till gymmet är välbehövt. Okej då, jag är övertygad! :P Upp kl 8. Sen ska jag försöka hämta mitt paket på ICA, för fjärde gång. Ska ta bilder på alla nya fina kläder och lägga ut åt er.

Magnus är BÄST på LD, på tal om ingenting.

Nä, nu ska jag se om jag kan få tag på Fille. Vi hörs imorgon. Ciao!

 

Lunch update

2009-01-30 @ 14:07:16

Hej på er,

nu har jag kommit hem från träningen. Skall käka lite snabbpizza och göra mig iordning för jobbet som jag ska vara på om en timma. Azra var som sagt här en sväng förut om pratade om gårdagen som spårade ut lite. Jag höll mig väl hyfsat i skinnet men alla var inte lika "duktiga" som jag. Så det blev en del skratt för oss och en del ångest för vissa andra tror jag. Dock har jag kommit fram till att alkohol verkligen inte är kul. Det finns inga fördelar egentligen. Man (jag) blir högljud, känslig, snurrig och allmänt dum i huvudet. Dessutom mår man piss dan efter också. Njae.. Därför blir det nog inte heller någon kryssning för mig, ser fram emot att ha familjen här istället. :)

Testade en annan smak på shake idag, banan. Den föll mig inte riktigt i smaken om man säger så. Jag blev illamående efteråt, så det var ingen höjdare. Men det var skönt att få träna lite Pump iaf. Imorgon blir det nog en sväng på gymmet och på söndag ser jag fram emot lite spinning tror jag.

Efter jobbet ska jag hämta resten av Ellos kläderna. Bikinin hade kommit igår. Dock med fel trosa till så den måste jag skicka tillbaka men jag tänkte vänta tills jag kollat igenom resten av kläder så fixar jag allt samtidigt i helgen. Hoppas det inte blir allt för krångligt. Är super skönt faktiskt med lite nya kläder. Ska bara fixa lite nytt vår/sommar smink så är jag redo för resten av 2009. Jag har tagit fram och fyllt i lapparna till CSN också, så de ska bara skickas in med.

Nu ska jag gå och kolla hur det går för pizzan. Hör av mig ikväll efter jobbet. Sis, om du ringer så jobbar jag mellan 15-20 och kommer inte kunna svara under den tiden.. Just so you know :)

Ciao!

TGIF

2009-01-30 @ 11:36:18

Thank God It's Friday. Nu kom Azra. Ska gå och träna.. Skriver mer sen..

Sent..

2009-01-30 @ 02:42:35

Hej på er,

borde inte sitta vida datorn såhär sent men det känns som om jag har massor med ord som måste komma ut någonstans. Kvällen blev inte riktigt som det var tänkt. Jag äkte hem till F och börja kvällen där, blev bjuden på drinkar. Vi kom inte därifrån förrän runt 23.50 och var hemma hos mig runt 00. Sen gick vi hemifrån mig till Arena men sällskapet drog rätt så fort hem efter vissa missöden, däribland mina skor inblandade. Sen dansade jag vidare med Jane och Azra. Vi hade kul en stund och killarna var jobbiga. Jane skrämde iväg dem, hon är guld värd. Sen kände hon vakterna som hämtade jackorna åt oss, så vi slapp stå i kö, och sen gick jag hem och tänkte på E hela vägen. Han är verkligen bäst i världen. Jag älskar honom av hela mitt hjärta verkligen. Han är värd all kärlek som finns!!! Imorgon blir det att  gå till gymmet och försöka se fräsch ut. Lova lite folk ikväll att jag skulle vara där mellan 12-13 imorgon så det får jag väl se till. Ska ställa klockan nu och sova. Dessutom kanske jag ska på kryssning nästa helg. Det var ngt jag fick för mig ikväll iaf. Jag måste prata med killarna igen. Just nu känns det nte bra. Ses imorrn hörrni. Ciao!

Några dagar senare...

2009-01-29 @ 18:35:24

Hej min vänner,

i mitt liv svänger det snabbt. E kom hem med ett otroligt tråkigt meddelande i tidags men med tanke på hur dagens arbetsmarknad ser ut borde vi varit mer beredda. Principen sist in, först ut blir ju en stor nackdel för alla ungdomar, hur duktiga de än är på sina jobb. Så tisdagen blev lite av en chock. Gårdagen gick lite som i en dimma. De som känner mig vet att jag är världens kontrollfreak, och nu när vi inte vet vad som händer mår jag jätte dåligt, trots att jag vet att det kommer lösa sig på ett eller annat sätt. Igår gjorde jag typ ingenting. Hämtade lillasyster från fritids och myste lite med henne. Passade småsyskonen. E körde lillebror fram och tillbaka till träning och andra kvällsaktiviteter. Sent på kvällen kom mamma tillbaka från fjällen.

Idag har jag inte heller gjort mycket. Sov till 11 och sen gjorde jag mig iordning och gick till stan för att luncha med mamma. Blev vanlig hedlig husmans, ärtsoppa och pannkakor. Sen gick jag hem, packade iordning våra grejer (brukar alltid glömma massa saker hemma hos mamma) och sen la jag mig i soffan och kollade på Mamma Mia. Jag älskar den filmen.

Nu sitter jag på tåget på väg upp till Ks igen. Kvällen vet jag inte riktigt hur jag ska spendera. Har precis snackat en hel del i telefon. Ett par nära vänner har gått isär efter lång tid och allt står lite på ända just nu. Man får försöka vara en så bra kompis som möjligt. Antagligen åker jag dit en stund trots att de skulle gå och lägga sig tidigt och jag inte kommer dit förrän 21 typ. Sen frågade Azra om jag skulle med ut så jag kanske möter upp dem på Arena sen ikväll så jag får shak:a lite med dem och visa den nya klänningen.

Imorgon blir det träning kl 12 och jobb mellan 15-20. Tyvärr är det egentligen skola mellan 13-16 men eftersom jag lovade bort mig på jobbet utan att kolla schemat ordentligt är det ingen idé att jag åker dit och springer ut och in. Måste ju hinna till jobbet i tid också. Det är dock skit att jag missar första föreläsningen som vi (pol.kand:are) har "ensamma" med föreläsaren. Hon kanske säger massa viktigt. Jag får väl de Eric att ta seriösa anteckningar till mig eller nått så får vi se.. Jag måste ringa  CSN, polisen och trygghetscenter imorgon med.. Suck. Jaja, det löser sig..

Dagens outfit kommer nog upp imorgon istället. Den är riktigt fin men det känns inte riktigt som att det finns tid för det ikväll.. :) Naglarna är dock super fina. Typ korallröd färg från Make Up Store. På tal om M U S så måste jag köpa nytt smink snart. Jag måste handla mat också. Blir nog imorgonbitti. Sen kanske mn bikini har kommit, lovar att lägga upp bilder på alla kläder när de kommer. :)

Nä, nu hade jag inte så mycket mer att berätta för er. Jag ska maila mina älsklingar som varit så söta och skickat fina mail till mig och sen ska jag läsa i nya F&S-tidningen. :) Hörs imorgon eller ikväll. CIao!

Tisdag lunch

2009-01-27 @ 14:49:44

Jag sov länge imorse. När E åktetill jobbet klockan 6.00 imorse var jag jätte pigg men trots det somnade jag snabbt och vaknade inte förrän 9.30. Utvilad. Det var så skönt. Jag åt en stor frukost. 2 tallrikar Special K och 2 smörgåsar. Sen grejade jag lite på nätet och klickade hem 7 plagg från Ellos rean för sammanlagt 500 kr (inklusive frakt). Mest bas-tröjor i olika färger. En jätte fin rosa klänning. Jag vet inte vad E tycker om att jag shoppar upp alla mina pengar med en gång, jag tycker väl själv inte att det är så bra men det har kommit massa nya fina vårkläder och jag har inte köpt kläder på tyo 1 år. De flesta som hänger i garderoben sitter inte bra längre och är gamla och urtvättade. Usch. Jaja, lovar att lägga upp bilder på kläderna från Ellos när de kommit. Har ju handlat där för över 800 kr den här månaden. Plus 1250 på VM igår. :S Jaja. Det löser sig, som jag brukar säga! :P

Sen gjorde jag mig iordning och gick på en 30 minuters promenad, diskade och lagade mat :) Mumsich!


Dagens outfit:



Dagens super mumsiga lunch: Paprika i ugn med ost och tacoköttfärs.



Det var det. Nu slutar E jobbet om lite över en timma, sen kmr han hem och duschar och sen ska vi köpa skor! :) Jippi, mer shopping! :) Sen åker vi hem till familjen Z :) Lägger in bilder på skorna ikväll. Ciao

Tisdagmorgon

2009-01-27 @ 10:20:12

Humör: Myys!
Gjort: Vaknat, ätit frukost
Planer: Ta en promenad, köpa skor med E och åka till mamma och pappa, jag ska passa barnen imorgon
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: eronica Maggio - 17 år
Läser: Det jag skriver
Dricker: Inget
Äter: Inget
Bästa: Att jag är såååå kär i E och att han är bara min!
Sämsta: ?? Inte mycket just nu. Hade kanske önskat att E var här hemma hos mig men han måste vara duktig och jobba.
Väder: Vitt/grått
Dagens favoritsak: E
Vill ha: Mer pengar, shoppade typ slut på alla igår.
Motto: Med lite loove löser sig allt
Dagens outfit: Mina nya fina kläder! Jeans och kofta från VM :)

En helt otroligt rolig men full dag.

2009-01-26 @ 20:29:03

Hej på er,

har varit lite seg på att uppdatera er idag men jag har haft MASSOR att göra. Imorse gick jag upp vid 7.30 och gjorde mig iordning för att klippa mig i Thn klockan 9.00. Håret blev super bra. Hon tog inte mycket utan filade till topparna och klippt luggen och eftersom jag sparar ut var det precis vad som behövdes. Förut när jag försökt spara ut har jag inte klippt mig så ofta under tiden men då blir jag så trött på att håret bara ser vildvuxet ut så jag klipper oftast av det iaf. Detta tänkte jag undvika denna gången. Nästan gång jag klipper mig blir det strax innan jag åker till London. :)

Efter klippningen hjälpte jag syster-yster att flytta lite grejer till ett förråd. Det var trevligt att få lite tid på tu man hand med dem, även om det var mest bära och springa runt vi höll på med. Vegis är verkligen sötast i världen.

12.30 var jag tillbaka på min gamla skola och höll en lite föreläsning om hur det är att vara fattig stundent och gå på universitet. Det var mycket uppskattat och jag tyckte det var super kul. Sen pratade jag med alla lärare och uppdaterade dem om vad klassen håller på med nu (eller de jag vet vad de håller på med iaf). Jag kom inte därifrån förrän 14.30. Sen gick jag till stan och shoppade lite. Väntade på att E skulle sluta jobbet. Jag var inne på Gina och tittade på Chinos men jag kan verkligen inte ha dem, inte med den här vikten iaf. Expiditen hade ett par och hon var jätte fin i dem, men hon hade heller inga "muffinskanter" som hänge utanför och hon kunde ha dem sådär lite baggy utan att hon såg helt kon-formad ut. Jag som hade sett fram emot ljusachinos. Haja, jag kanske hittar en lite annorlunda modell någon annanstans. Sen gick jag till VM, där jag typ ALLTID hittar fina kläder. Där köpte jag en klänning/tunika, ett par baggyjeans och en lite kofta. De var rätt dyra, iaf för min budget men så fina att de var absolut värda priset. Klänningen skall jag ha på festen på torsdag som jag förhoppningsvis är bjuden på. På tal om det så ska jag ta och ringa Fille snart.

Efter shoppningen köpte jag och E sallad, varav resterna jag ska äta nu. Sen åkte vi hem och tränade, duktiga som vi är. Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på honom. Det tar lite längre tid att gymma än att ta ett pass..

Nu lite bilder från dagen:

Jag, osminkad, innan klippning:



Jag i Ginas omklädningsrum med chinos och grejer:



Jag efter klippning:



Jag i mina nya jeans och min nya kofta:





Min underbara sallad:



Shaken efter träningen. Ny smak, jordgubb. Faktiskt helt okej :)



Nya klänningen/tunikan som förhoppningsvis åker på på fredag tillsammans med svart leggings



Jag efter träningen, heeelt slut!



Så, mina kära vänner, det var allt för idag. Ska vara duktigare på att uppdatera under morgondagen då jag har NADA planerat utan att åka till SIBA med E när han slutat jobba och köpa skor :) I looove shoes!

Ciao!

Borta bra men hemma bäst

2009-01-25 @ 19:37:18

Nu sitter jag i sängen och spanar inför morgondagens lilla framförande. Jag som skulle ta det lugnt i Thn, käka sallad med mera, får flänga fram och tillbaka till Trollhättan för att hjälpa min syster med lite flytt men det gör jag så gärna. Hoppas bara inte att det är för mycket tunga saker?! Jag är inte så stark än.

E är inne i köket  och steker pannkakor. Våran absoluta favorit mat. Ska bli nam, nam bokstavligt talat. Har varit hemma hos far min nästan hela dagen. Vi myste med Vega, spelade yatzy och åt suuuuper smarrig tårta! Yummi! Dock glömde vi våra bitar smörgåstårta som vi skulle haft med oss. Synd, det hade nästan varit en bättre kvällsmat nu när jag tänker på det. Då hade ju E kunnat vara här med mig istället för i köket. ;)

Efter vi kom hem från pappa, la vi oss i sängen en stund. Tanken var att jag skulle läsa lite i "änglar och demoner" som jag lånade av pappa men så blev det inte. Vi stensomnade båda två och nu är vi sådär halvgriniga som man blir när man sover två timmar på eftermiddagen/kvällen istället för att sova på natten som kommer. Jaja, det löser väl sig.

Nu är maten klar! Han är så duktig! Imorgon blir det klippning med mera. Hör av mig då! Ciao

Lilla listan:

2009-01-25 @ 09:35:35

Humör: Trött men glad
Gjort: Vaknat, gjort mig iordning, sprungit till tåget
Planer: Åka hem, träffa E och pappa med familj + syster med familj
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Inget
Läser: Det jag skriver
Dricker: Inget
Äter: Inget
Bästa: Att få träffa alla
Sämsta: Att jag är super trött
Väder: Vitt/grått
Dagens favoritsak: Tågbiljetten
Vill ha: ? Jag har det mesta jag vill ha just nu. Utom mina nycklar.
Motto: Med lite loove löser sig allt
Dagens outfit: G&B Jeans, gul kofta och grått linne.

Söndagmorgon

2009-01-25 @ 09:30:10

Sitter på tåget, på väg hem, än så länge bara i Kil. Ska bli underbart att komma hem. Pratade med mamma igår. Hon ringde eftersom vi inte hörts av på några dagar.

Mamma: Jag tänkte bara ringa och kolla hur det är med dig, eftersom vi inte hörts av på ett par dagar.
Jag: Mamma, jag åkte i onsdags. Gick nästan direkt från tåget till skolan och sen för att träna. Jobbade hela torsdagen. Sov länge (längre) på fredagen, gick till skolan och sen direkt till träningen. Idag (lördag) har jag jobbat heeela dagen.
Mamma: Du har haft fullt upp!
Jag: Verkligen...

Jag gillar egentligen att ha fullt upp, bara det inte blir för länge i sträck. Ett par dagar går bra, sen behöver jag en paus, en slappar dag. Sen är jag fit for fight igen. :) Så nu ska jag åka hem på en välförtjänt paus. Träffa E och familj. Klippa mig. Ta det lugnt. Mmm.. Visst låter det underbart?

E ringde inatt när han kom hem från krogen igen, vid 3 tiden. Sen låg vi och pratade en halvtimma eller nått. Det var inte så lyckat kände jag imorse när klockan ringde och jag bara ville stänga av den för att somna om. Men icke, in i duschen bar det. Jag hade över en timma på mig att göra min morgonbestyr innan jag skulle gå till tåget. Ändå lyckades jag försena allting, fick hoppa över frukosten (kasta maten som blev över vilket var MYCKET!) och ändå nästan missa tåget. Borsta tänderna blev också bort prioriterat så nu sitter jag med stängd mun och spanar efter en toalett där jag kan smyga in och borsta lite. Tandborsten och tandkrämen slank i alla fall ner i handväskan. Jag ska pussa massa på E när han kommer och hämtar mig på stationen och då är det viktigt att vara fräsch i munnen!

Såhär trött var jag imorse:



Jag och E <3



Så, nu ska jag nog sova lite. Är super trött. Nytt inlägg kommer i eftermiddag/kväll. Ha en bra dag! Ciao

Lördagkväll

2009-01-24 @ 21:39:39

Hej på er,

nu sitter jag framför Tv:n och ser på brottskod: försvunnen på SVT1. Mölar i mig lakrits gör jag också. Har änna tappat choklad-suget och gått in på lakrits istället. Malaco Truly:s lakritspåsar är super goda!!

Morgonen började bra. Jag hann med det jag skulle innan jag gick till jobbet. Jag köpte biljetter till mig och E så vi kan gå på BYB den 20:e feb. Sen gick jag förbi The Body Shop och skulle bara köpa en exfoliator men eftersom allt annat jag har hemma håller på att ta slut så passade jag på att köpa ett kit som var flera 100 kronor billigare än att köpa allt var får sig. Super praktiskt!

Sen var det iväg till jobbet och var full fart från 11 till 20 så nu är jag super trött. Funderar fortfarande på om jag ska gå ut med Azra och Louise eller om jag ska stanna hemma. Hade ju tänkt vaxa benen ikväll och jag är gött trött! Det blir nog hemmakväll. Ska bli så skönt att åka hem imorgon, men det blir till att gå upp med tuppen. Ska duscha och så imorgon bitti och sen måste jag ju packa ikväll.. Det blir nog hemmakväll. Imorgon ska jag alltså hem och träffa E, ska blir sååå underbart! Vi ska åka hem till pappa och K för att träffa dem och min syster med familj. Det ser jag fram emot jätte mycket. Sen ska jag klippa mig och så på måndag, det ser jag också fram emot massor. Lägenheten ser ut som kriget men jag tänker bara lämna den som den är. Jag orkar inte mer. Kommer tillbaka på torsdagkvällen eftersom jag har skola och jobb på fredag.

Här kommer lite bilder:



Morgonens kap!




Min super goda köttfärssås och makaroner!




Kvällens underhållning.

Det var väl allt för tillfället. Kanske återkommer med ett go-natt-inlägg annars kommer det ett imorgon på tåget. Ciao!

I'm back..

2009-01-23 @ 21:53:14

Lite godis och skräpmat gjorde susen. Jag mår mycket bättre. Det är konstigt hur påverkade kroppen kan bli när den inte får tillräckligt med energi. För bara två timmar sen trodde jag att domedagen var nära men nu mår jag bra igen. Okej, jag är fortfarande trött men har inte ont i huvudet & mår inte illa längre. Sköönt.

Och vad blev det för mat? Äkta skräpmat. Pizza från Euroshoper, och en satans god pizza! Jag hade inte så höga förväntningar (efter Euroshopers konservravioli föll alla)  men den var riktigt god. Kan jag verkligen rekommendera för fattiga och lata studenter. Det är inte nyttigt, det är klart men ibland behöver det gå snabbt och ibland har man inte energin som ändå krävs för att laga mat. Ibland säger magen: NU annars faller du ihop! och då är det bäst att ha en räddare i nöden i frysen, t ex Euroshopers pizza.

Annars händer inte så mycket. Jag tittar på Lets Dance och slappar. Imorgon ska jag förhoppningsvis låna en klänning av Azra och gå ut med henne Louise och lite annat folk. Efter jobbet då såklart. Men först ska jag förbi stan. Upp med tuppen helt enkelt. Blir till att försöka sova efter L D för klockan måste ringa senast klockan 8.30 imorgonbitti om jag ska hinna göra mig iordning för jobbet och till stan innan kl 11. Jag måste helt enkelt "hänga på låset": Men det löser sig :)



Malaco Truly Black, världens bästa godis!



Den mumsiga pizzan!



Nu ska jag försöka sova lite tror jag. Ciao!

Fredagkväll

2009-01-23 @ 20:03:22

Jag är helt slut. Kroppen vill helt enkelt inte vara med mer. Jag skulle kunna somna när som helst. Jag tog verkligen ut mig helt och hållet på spinningen. De sista 5 minuterna ståendes var bara vilja, ren och skär vilja.

Nu halvligger jag i sängen och pratar med E. Jag har inte ätit så bra idag. Det var dumt. Det blev lite konstigt i mat tiderna. Liten frukost och en liten lunch bara en timma efter. Sen bara ett äppla och se träning. Nu är jag så trött att jag inte orkar laga mat så jag har ätit yoghurt och müsli bara. Ingen bra dag helt enkelt. Ska snart sova i vilket fall. Jobb imorgon mellan 11-20. Ser jag inte fram emot. Inte just nu iaf. :( Men det blir nog bättre imorgon.

Förlåt för detta tråkiga inlägg men jag mår verkligen inte bra just nu. Ska försöka vara duktigare imorgon, lovar. Nu är det sängen som gäller. Ciao!

Såååå...

2009-01-23 @ 12:29:26

Nu har jag hunnit handla frukost, äta frukost, ringa jobbet och sola. Sitter med lite wok i handen och fixar det sista inför skolan. Åker direkt därifrån till SATS för att gå på Pumpen 16:30. Full fart idag helt enkelt! Tänkte jag skulle fixa biljetterna till BYB idag också. Eller det kanske blir imorgonbitti. Innan jobbet, verkar som det just nu. Såg att de stängde 18.00 och det blir lite svårt att hinna om jag ska träna men de öppnar 10 imorgon med och jag börjar inte jobba förrän 11. :) Då går jag förbi body shop med! Vilken bra dag jag tror att det blir!

Nu har jag klickat hem bikinin också :)

Har lite bråttom till skolan nu men jag lovar att lägga in lite bilder och roliga grejer senare :) Ciao!

Fredag

2009-01-23 @ 10:40:26

Humör: Glömsk och rätt trött
Gjort: Vaknat
Planer: Handla mat, sola, skola, shoppa.
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Inget
Läser: Det jag skriver
Dricker: Inget
Äter: Inget
Bästa: Bara två dagar kvar tills jag får åka hem till E
Sämsta: ? Att mina Keys fortfarande är borta
Väder: Vitt
Dagens favoritsak: Plånboken
Vill ha: Meeeer pengar!
Motto: Allting tar sin tid.
Dagens outfit: hmm, får fundera på den!

Sova, nä inte jag?

2009-01-23 @ 02:49:20

Hej på er,

nu är jag hemma och iordning gjorde för natten. Fick jobba stängning idag så vi slutade 01.30. Är i u för sig inga problem att hålla sig vaken där borta eftersom alla nerverna är på helspänn hela tiden, det är desto svårare att lugna ner sig för att kunna sova lite när man kommer hem. Helt otippat dök det upp en massa folk 00.50, tio minuter innan vi stänger och skulle ha en massa mat som såklart inte var färdig så allt blev krångligt.. Sen var ju inte alla jätte nyktra heller?! Lätt att konversera med sådana människor?! NEJ! Men jag var i alla fall helt underbar tydligen sen, när jag tillslut fick ihop all mat. När vi var klara med lite diska och rengöring och annat som måste göras så fick jag skjuts hem av Sandra, dagens skiftledare tillsammans med Madde. Det var brudarna som stängde idag liksom, därför står just nu ALLA bröd inne på herrarnas omklädningsrum.

Imorgon ska jag gå en sväng till stan innan skolan och köpa de där skorna som finns på bild i förra inlägget och sen ska jag klicka hem bikinin. Det är jag värd, det tyckte både jag och E. Sen är det skola igen. Inget jag ser fram emot direkt.. Nationalekonomi blir ingen dans på rosor och jag måste fixa böckerna snarast om det här ska funka. Måste få E att ringa sin syster imorgon, annars måste jag köpa böckerna. Skillnaden mellan Nek:en och Stats är att Stats kunde man läsa sig till, Nek:en måste man förstå och jag förstår en hel del. Dock långt ifrån allt, vilket betyder att jag måste repetera allt hon sagt och läsa i boken. (Fixa böcker är alltså prio ETT imorgon..!) Sen ska jag gå förbi BodyShop och köpa en till del till mitt ansikts-tvätts-kit. En exfolierande tvätt, eller vad det nu heter. Sen hoppas jag kunna sola också. Det blir alltså till att inte sova förlänge, vilket betyder att jag måste sova typ NU! (alldeles, alldeles strax) Dessutom MÅSTE jag handla mat imorgon. Usch.. Hela lönen kommer ju försvinna. Men, men.. Vad gör man inte för att kapitalismen ska gå runt?! :D

Fick en kommentar tidigare idag från anonym om att jag var söt! Vem du än är, hemliga beundrare, keep up the good work. Jag blev super glad. :) Du behöver inte berätta vem du är om du inte vill, blir mer spännande såhär! ;P

Såhär gott tänker jag sova nu. Vi hörs imorgonbitti. :)

Hemma igen...

2009-01-22 @ 15:20:18

efter en sväng på stan. Har kommit i riktig vår-shopping-feeling. Lite jobbigt när det är empty i kassan, men, men.. Funderar på om jag ska köpa ett par skor imorgon.. Har inte riktigt bestämt mig än. Får nog konferera med morsan.
Här är lite fina saker som jag är sugen på just nu iaf:


 


Den bikinin fast i rött - MUMS!



Ja, det var väl det - för tillfället. Nu ska jag göra iordning lite mat och fixat till mig inför jobbet. Ciao!

Lunch

2009-01-22 @ 11:50:01

Nu har snart hela förmiddagen gått och inte mycket har hänt. Håret som stod totalt på ända imorse och verkade bli dagens flopp (finns inget värre än dåliga hår-dagar?!) la sig ändå rätt så fint tillslut, titta! Vad säger vi om det? Så skönt nu när håret håller på att växa ut igen. Förut så har jag aldrig orkat greja med det så jag har haft det kort nu sen jag gick i 8:an i stort sett (snart 6 år). Luggen har varit på massa olika sätt, och längderna har varierat men det har sällan gått nerdanför hakan. Det gör det i u för sig inte nu heller, men det är på gång :) Och det är så skönt att ha sin egen hårfärg igen. Jag har haft de flesta. Blond/orange, knallröd, kolsvart, lilasvart, mörkblond, rödbrun.. Ja, en hel del olika nyanser men det är svårt att komma i från att man alltid tillsist passar bäst i sin egen färg. Skulle dock vilja testa vit/blond. :D Just nu ser jag ut lite som snövit, fast utan läppar röda som blod. Fast det går väl snabbt att ordna om det skulle vara så! :P "Hy vit som snö, hår svart som ebenholt, läppar röda som blod..."





Här kommer dagens outfit. Svart T-shirt från Lindex, Jeanskjol från HM och strumpbyxor från Kappahl. Helt enkelt en budget-outfit. I u för sig är det inte så konstigt eftersom jag inte kommer i mina dyrare varianter än. Typ Lee-jeansen, Beckham-jeansen och Dieseljeansen. Mina ack så älskade jeans som jag vägrar att använda för tillfället. Det finns inget fulare än en "muffins-kant" hängande ut över kanten på ett par låga jeans. Nej, till sommarn säger jag bara! :D 



Sen har jag varit duktig och diskat imorse! Måste nästan lägga ut bildbevis, så dålig är jag på att diska och det vet E. Här älskling, kommer beviset!



Och lunchen är redan klar. Det blir resterna av gårdagens rotfruktssoppa och skinkmacka till. För att få in lite variation i maten hat jag lagt in två sopp-dagar (tisdag och torsdag) och en fiskdag (söndag). Så nu får vi se hur det här går. :)



Oj, vad lite det ser ut att vara. Burken är stooor, jag lovar mamma. :)

Nu ska jag äta lite och sen bär det iväg till stan en stund. Måste fixa lite grejer innan jobbet.

Det blev ingen...

2009-01-22 @ 09:16:31

utgång idag.. Jobbet ringde och jag ska jobba 17-00.. Underbar tid?!! Men jag är i desperat behov av pengar..
Sånt är livet.. Återkommer vis lunch!

Torsdag - ledig dag

2009-01-22 @ 08:30:11

Humör: Lugn
Gjort: Vaknat
Planer: Promenad, handla mat, förbi apoteket, diska och träna kanske? Kanske utgång?
Ser på: Nyhetsmorgon
Lyssnar på: Inget
Läser: Det jag skriver
Dricker: Inget
Äter: Havregrynsgröt
Bästa: Inget plugg och om 3 dagar får jag åka hem till E
Sämsta: ? Att mina Keys fortfarande är borta
Väder: Grått
Dagens favoritsak: Gång-skorna
Vill ha: Skolböckerna
Motto: Allting tar sin tid.
Dagens outfit: Än så länge, nattlinne. Sen, vet jag inte..

Onsdagkväll

2009-01-21 @ 20:46:13

Sitter i soffan med myskläder efter en god dusch och tittar på Top Model. Boxningen var super kul. Fick verkligen ta ut mig den här gången. Vi missade dock lite på sista övningen vilket var lite tråkigt men, men... Det blir ju inte sista gång jag boxas direkt så det finns massa gånger framöver att ta igen det på. När jag kom hem blev det en lite chokladshake, lite pasta och nu mumsar jag på lite nötter. (En sånt matvrak?!)

Imorgon är det torsdag och vårterminens första arena. Känns som att jag varit rätt tråkig det senaste så jag erbjöd mig att ha förferren, så får vi väl se hur det blir. Kan ju vara kul att gå ut och dansa lite. Jag och Azra ska nog vara nyckterister, lite som vanligt. Hon kör och jag är pank.. :P Men det gör mig inget. Jag är hellre skuldfri än super bort mina pengar. Men de andra kommer väl dricka lite granna och kameran ska vara framme hela kvällen, I promise. :)

Andra planer för morgondagen är promenad till polishuset, diska & träna. Kanske betala lite räkningar och köpa biljetter till BYB här på Nöjes. Lite allt möjligt smått och gott alltså. Imorgon är tanken att jag ska träna 30 min spinning och 30 min core, så får vi se hur det går..

Saknar E massor, redan första kvällen i Ks. Ska bli så skönt att åka hem till honom igen på söndag. Så är tanken att jag ska försöka träffa syster också, innan hon åker hem. Sen blir det klippning och "föreläsning" på THIG.


Börjar bli riktigt trött. Tror att jag ska försöka göra mig iordning för natten och få tag på E. Han tvättar i u för sig fram till klockan 22 men jag tror inte jag orkar hålla mig vaken så länge. Gick trots allt upp strax efter 6 imorse. Ska greja lite med designen på bloggen och sen tror jag att jag kryper till kojs. Go natt & Ciao!


Design

2009-01-21 @ 17:19:02

Jag har bestämt mig, ikväll blir det uppdateringar i bloggdesignen här hos mig. Inga stora förändringar för det orkar jag inte. Tillslut blir man trött och nått blir fel och sen, eftersom jag inte är proffs, vet jag inte hur jag ska få tillbaka det som det var innan. Men vi ska se vad vi kan trolla fram under kvällen  :)

Nek:en

2009-01-21 @ 16:58:38

Neken (nationalekonomin) kommer bli svååår. Jag tackar min lyckliga stjärna för att jag valde MaC sista året på gymnasiet. Även om Göran bara krånglade till det mesta för mig verkar det som att lite grunder fastnade. Dock var Dinky (ja, hon heter så) inte heller så tydlig. Utbud och efterfrågan började vi med på samhällskunskapen i 6:an eller 7:an eller nått, så det var rätt så lungt MEN elasticitet var inte riktigt min grej idag? Sista halvtimman ville jag bara gå hem.. Usch! Nä, skolan var ingen höjdare idag, även om det kändes lite skönt att vara tillbaka. Kändes som att man inte behövde ha dåligt samvete för att man inte gjort någonting idag. Jag har faktiskt vara i skolan i 3 timmar och lyssnat i 2! :P

Om en halvtimma ska jag göra mig iordning för att gå till SATS och boxas lite. Har jag tur är Martina där igen, eller någon annan jag känner igen och kan boxas med. Det är så himla jobbigt om man får boxas med Per (instruktören) för då måste man slå så hårt hela tiden och det orkar inte jag.. :( Men, men.. Det löser sig. E beställde ju pulver till grabbarna och sig själv och till och med jag fick lite, så nu ska vi se om inte lilla jag kan få lite armmuskler? Haha! Nu var ju inte tanken att jag ska se ut såhär direkt:



Utan lite mer såhär: ( och JA, jag tycker att det är snyggt med armmuskler på tjejer)



För er som inte vet så föreställer bilden Jillian, en av tränarna i Biggest Loser, som förövrigt var mitt favoritprogram att äta godis eller chips till (kanske därav den växande "muffinskanten"?). Men det senaste har det varit andra bullar (höhö). Idag har jag ätit Special K och 2 Leverpastejmackor, en banan, grönsakssoppa, ett äpple och en äggmacka änsålänge. I u för sig åt jag godis igår och chips i lördags men jag jobbar på det! :P

Så nu till träningen och sen kommer lite mer reflektioner. Kanske lite om morgondagens planer på utgång? :)
Ciao!

Vad i allsin dar...

2009-01-21 @ 12:06:56



har människan på sig? Eller inte på sig? Hon har ju glömt kjolen OCH SKORNA?! Och SVARTA STRING under genomskinliga strumpbyxor? Måste vara årets modemiss väl? Vad tycker ni?

Ett gott skratt....

2009-01-21 @ 12:01:39



haha, detta var något av det roligaste jag sett på lääänge! Jag måste se de där filmerna!

Update

2009-01-21 @ 08:55:13

Hej på er,

jag vet. Jag har varit jätte dålig på att uppdatera de senaste dagarna. Det blir lätt så när man åker hem. Finns så mycket annat man vill göra än att sitta vid datorn. Mysa med E, träna med mamma, göra iordning håret på lillasyster. Igår var iaf en lugn dag. Jag och mamma var på F&S Medel Puls vid fem-tiden. Jag gillar att träna med mamma. Jag älskar ju att träna och mamma säger att hon får titta på mig när det blir svårt med ko-ordinationen. Det får mig att känna mig duktig och jag älskar att göra saker jag älskar med människor jag älskar. Såhär fin var jag när vi skulle åka och träna, hade mammas träningskläder på mig eftersom mina var kvar i Ks. :)



Så igår tränade vi. Sen åkte jag och mor och handlade mat, sen lagade vi mat och sen åt hela familjen ihop. Mys! :)
Sen kom E och sov över igen, superMYS! Såhär oerhört sexig var han när han var på väg till jobbet imorse!!!:





Finns det något hetare än en man i blåkläder????!! Notera också att bilderna är tagna klockan 6 på morgonen. Ni ska bara se hur herrn ser ut när han kommer hem från jobbet!! ;) MUMS!

Så nu är det alltså bloggning på tåget som gäller. På G upp till Ks igen. Ska cykla bort en sväng till As och lämna nycklar när jag kommer fram. Måste ta tag i mitt lilla framförande som jag ska ha för 3:orna på min gamla skola på måndag också. Annars blir det lite skola idag, mellan 13.15 -16 närmare bestämt. Efter det blir det träning, box, ikväll och sen blir det lite lugn och ro tror jag. Sen ska jag försöka få tag i böckerna till den nya kursen. Får se hur jag löser det.. :/
Imorgon är det lugn och ro. Ingen skola, ingenting. Träning blir det iaf. Lite core och kanske lite spinning? Sen blir det Pump på fredag tror jag :)

Nu ska jag ägna mig åt lite andra saker. Böcker och framföranden. Jag kanske skriver lite till innan skolan, annars kommer mer i eftermiddag/kväll. Ciao!

Borta bra men hemma bäst

2009-01-20 @ 11:46:37

Åh, det är så skönt att vara hemma igen, trots att nycklarna fortfarande är på vift. Ska ringa polisen igen ikväll. Jag menar, eftersom jag bytt lås och så, så kommer man ju ingenstans med nycklarna. Varför behålla ett par nycklar som inte leder någonstans? Jag tror nog att någon lämnar in dem tillslut. Eller ah, jag hoppas det iaf.

Igår vart det kalas för K hemma hos pappa och det var mys. Super goda smörgåstårta och tårta. Rullade ut därifrån. :P Sen bar det hem till mamsen, och där sov vi båda två. Både jag och E. Jag vet, jag skulle ju inte träffa honom eftersom han var förkyld men han har blivit bättre och jag saknade honom så, så jag var bara tvungen. Han ville följa med till Kerstin, nu när han kände sig bättre, and who am I to stop him? Så efter att vi väl setts igen ville vi inte skiljas åt, så det blev en varm natt i 90-säng, men mysig var den! :)

Idag har jag och lillabror haft sovmorgon. Han har vad de kallar för coachingdag men ska inte vara där förrän klockan 15 så vi har ätit frukost, sett på TV och grejat lite med datorn. Snart ska vi gå och möta mamma på stan för att luncha med henne. Som sagt, det är sååå skönt att vara hemma.

Update kommer ikväll igen. :) Ciao!

Usch...

2009-01-19 @ 14:29:29

vilken dålig dag det blev. Det som skulle vara så bra idag när jag var klar med uppsatsen och allt MEN när jag skulle gå till skolan imorse insåg jag att nycklarna var borta - OCH DE ÄR FORTFARANDE BORTA. Så nu har jag varit tvungen att fixa en massa grejer med det hela förmiddagen och har knappt varit i skolan. Dessutom blev det dyrt. Skit också! Nu hoppas jag att det är någon vänlig själ som lämnar in dem till polisen och att min pappa inte får reda på något eftersom han redan tycker att jag är ett hopplöst fall. Jag har blivit mycket bättre på att hålla koll på mina saker sen jag var mindre, men vid stressade situationer, när något varit pinsamt eller något blivit fel, då har jag en förmåga att bara släppa allt jag håller i på stället. Igår blev allt fel i mataffären och någonstans, nästan hemma försvann nycklarna tyvärr. Tror jag. De kanske ligger i lgh:en, det vet jag ju inte. Men med tanke på att jag letat igenom den typ hundra gånger (alla skåp, alla lådor, alla hyllor, alla ytor, överallt på golvet och mellan alla sängkläder och kuddar och allt annat som finns i lgh:n). Just nu vill jag bara att den ska komma fram igen. Finns inget jobbigare än när nycklar, mobil eler plånbok är borta. Sist gång jag gjorde något sånt här var när jag glömde min plånbok på en bar (smidigt men nej, jag var inte nykter) och det var typ ett år sen. Men det är väl något som kan hända alla antar jag. Det är ju inte svårare än att det går att fixa, det är bara krångligt att det skulle hända. Sen var det en massa otur också. Att jag lämnat lgh-dörren öppen andra gången jag sprang hemifrån och på det sättet inte märkte att nycklarna var borta förrän imorse. Men, men.. Det finns inte så mycket mer jag kan göra just nu... Nu sitter jag på tåget på väg hem. Ska bli skönt att komma hem lite och vila lite. Uppdaterar er mer ikväll.. Måste försöka tänka lite positiva tankar nu.. Ciao!

God morgon nya dag!

2009-01-19 @ 07:35:43



Rise and shine baby!

På väg till skolan idag, första dagen med nationalekonomi! Wish me luck :)
Idag blir det till att åka hem också. Ska bli skönt, men lite stressigt. Måste få ihop inledningen och
maila in inlämningen. Men det löser sig. Nu måste jag gå till bussen.
Ha en underbar förmiddag så hörs vi vid lunchen. :) Ciao!

Oh yes!

2009-01-18 @ 19:51:45

Ibland känner jag bara att jag är såå duktig. Det enda som saknas på uppsatsen just nu är lite kladd på framsidan och en liten fortsättning på inledningen. Det fixar jag på tåget imorgon. Fasen va duktig jag känner mig nu. Det är så skönt när man kan släppa stressen över ett arbete och bara koppla av. Jag sov oroligt inatt. Drömde massa knasiga saker, vred mig hela tiden och vaknade ofta, men inatt blir det andra bullar. Jag ska varva ner i tid. Släcka ner och slappna av. Inte behövde lyssna på grannens dunk, och inte behövde bry mig om skolarbetet. Inatt ska jag sova såå gott, så jag är taggad för skola imorgon. Ska bli lite kul med ny kurs och föreläsningar igen. Ska vara där mellan 8-11 imorgon så det blir upp tidigt. Lite breakfast, fIxa håret, lite "make", najsa kläder och redo att gå. :) Låter väl bra. Lovar att lägga upp dagens outfit. Sen blir det till att komma hem, packa iordning. Diska och käka lite. Sen går tåget typ kvart i ett.
Då blir det till att åka hem och fixa födelsedagspresent till K.

Jag har gjort lite av ett val, nu när det gäller att åka hem, och det känns jätte ledsamt. E är super förkyld så jag har sagt att jag ska bo hemma hos mamma. Det känns super tråkigt eftersom jag sett fram emot att mysa med honom jätte mycket men jag har varit förkyld hela senare delen av hösten och hela vintern. Jag har precis blivit frisk och börjat träna igen. Jag äter vitaminer varje dag och näsan rinner fortfarande lite. Mitt imunförsvar pallar inte en till förkylning! Åhh, va tråkigt. Haja, jag kommer ju senaste träffa honom på söndag när jag åker hem igen. Längtar som bare den till klippningen på måndag!

Spinningpasset var underbart! Så kul! Det var super länge sen jag körde spinning. Det var jätte länge sen jag körde konditionsträning överhuvudtaget. Det ska bli lite mer av sånt framöver, och mycket mer core. Mer av allt helt enkelt. Men det är det som ger mest reslutat, du skall hela tiden utsätta kroppen för nya saker, annars händer inget!

Det var lite om allt, kanske kommer ett till inlägg ikväll. Kanske inte. Om inte annat hörs vi imorgon. Ciao!

Paus i arbetet.

2009-01-18 @ 14:28:50

Nu står det still.. Efter att ha försökt få till det där arbetet i nästan 4 timmar så står hjärnan still nu. Dags för en paus med lite nötter, Tv och sen träning. Har bara resten av analysen kvar, källförteckningen och inledningen. Det lööööser sig. :P
Jag har ju lite tid efter träningen ikväll. Vet inte riktigt hur det blir med ost&kex-kvällen så det kanske finns mer tid ikväll. Annars finns det ju alltid 1,5 timma på tåget imorgon. Det blir nog bra tillslut. Nu måste jag som sagt få lite paus. Klockan 15 ska jag vara på gymmet för klockan 15.30 blir det spinning! :) Jippi!

Två timmar senare..

2009-01-18 @ 12:01:20

har jag kommit en bit på vägen. Skulle kunna säga att 1/3 är klart typ och det känns bra! Efter cirka två timmar brukar motivationen tryta lite och då är det dags för mitt energi-trick som består av:

 

Först min älskade Dolly och låten 9 to 5. Finns det något mer underbart än att vrål och hoppa runt till den?



Sen kommer Cindy och Girls Just Wanna Have Fun - också helt underbar!

Så rocka loss i ett par minuter. Sen brukar jag käka lite mat och vara redo att köra igen. Idag blev det falukorv och makaroner (rester sen igår) och en morot. Underbart. Jag är taggad. Hörs senare! Ciao!

Ready, steady - GOOOO!

2009-01-18 @ 09:52:49

Humör: Uppåt men lite stressad
Gjort: Ätit frukost
Planer: Plugga & träna
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Inget
Läser: Det jag skriver
Dricker: Inget
Äter: Inget
Bästa: Att jag tror jag vet hur jag ska skriva inlämningen nu, vilket ger mig möjligheten att faktiskt blir färdig idag. Problemet med att skriva en inlämning dagen innan den ska in är att den blir enligt lärarens föreskrifter, men enligt dig aldrig klar. Det bästa man kan göra är att vara klar några dagar i förväg så man kan lägga undan den och sedan läsa igenom den dagen innan den ska in, för sista justeringarna liksom. Men jag lyckas aldrig med sånt så nu blir det som det blir.
Sämsta: Att jag inte börjat med inlämningen.. (läsovanstående)
Väder: Supergrått men det virvlar lite snö och det tycker jag är mysigt.
Dagens favoritsak: Datorn idag med tror jag :)
Vill ha: gjort klart uppsatsen och massa mys tid med E. Ska bli skönt att komma hem imorgon.
Motto: Ready, Steady - GOOOO!
Dagens outfit: Brun t-shirt, vit/brun-randiga byxor :)

Nu är det fullfart framåt vad det gäller min uppsats. Den måste bli klar idag. Jag ska vara i skolan 8.00 imorgon för att börja med nästa kurs!

Uppdaterar mer senare. Ciao!

Det blev inte riktigt som det var tänkt...

2009-01-17 @ 21:16:23

men det så är det ibland och det är bra. Man kan inte alltid bara följa schemat. Filip kom hit och en chokladmuffins, en halv liter fanta, en halv chips påse och en halv dip senare sitter jag här med ont i magen och pratar lite E, hjärtat mitt.
Ibland behöver man helt enkelt vara en bra kompis istället för en ambitiös student, sådant är viktigt tycker jag. Jag har inte många kompisar, men jag har få mycket fina och Filip är en av dem så resten av dagen gick till honom. :)

Imorgon blir det helt enkelt plugg för fulla muggar. På måndag kl 17 skall inlämningen vara inne men innan dess har jag min första föreläsning i nationalekonomi och ska dessutom åka tåget hem. Får helt enkelt maila in den på tåget eller nått. Kommer hem till stationen kl 15.30 och sen ska jag och E åka till pappa och K och fira hennes 50-årsdag. Blir en stooor blombukett tror jag. Har liksom varken tid eller pengar till något annat just nu.

Var just ute på en kortis promenad. Vill inte gå ute i mörkret helt ensam för länge. Det hjälpte lite mot magontet men inte helt tyvärr. Samvetet är inte heller helt med men det blir lite spinning imorgon så löser det sig, hoppas jag.



Såhär fint hade jag gjort när Filip kom...




Såhär fin var kyrkan ikväll :)

Nä.. Nu har jag inte mer att säga idag. Uppdaterar er om hur det går med skolarbetet och träningen imorgon.. Ciao!

Jaha...

2009-01-17 @ 14:10:03

Nu har jag väl gjort typ allt.. utom börjat med arbetet. Men hey, kolla in frågan:

"Development can be conceived only within an ideological framework" (Roberts

1984:7). Diskutera detta påstående utifrån ett teoretiskt IR-perspektiv. För

diskussionen utifrån ett valt "EU"ropeiskt biståndsprojekt.

Förstår ni att jag drar mig för att börja, och ångesten för att inte ha börjat blir bara värre och värre. Suck. Alla biljetter är iaf beställda nu, sängen renbäddad och julpyntet nerplockat, dock får gardinerna vara kvar ett tag till. Har ju inte så många att byta mellan och sommargardiner känns inte så aktuellt. Nä men det blir väl till att börja skriva. Sen promenad, diska igen och måla naglarna. :)

Läste lite på internet som bantningskriget mellan BB, Gynning och de tredje puckot. Att man orkar säger jag bara? Men som sagt, det är ju publicitet. Jag läste ju om det och skriver om det, så på ett sätt har de ju lyckats (till mitt stora förtret). Nä, nu tänker jag inte lägga mer tid på dem utan göra något vettigt.

Imorgon blir det plugg, träning och mer plugg. :) Ska köra lite spinning imorgon är tanken! JIPPI!

Hörs senare ikväll. Återkommer med bilder från promenaden och kanske den nystädade lägenheten? :) Ciao!

Lunchtid :)

2009-01-17 @ 12:58:49

Nu har jag städat hela lägenheten. Nu ska jag bara plocka ihop resten av julgrejerna så att de får plats i lådorna, åka ner med dem och byta sängkläder. Sen är jag klar. Vore bra om jag kunde boka en tvättid också så jag kunde få undan lite tvätt.

Har varit inne och två av fyra tågbiljetter nu, tack gode gud för SJ:s ungdomsrabatt i januari. 25 kr kostar en enkel resa. Eftersom jag inte kan närvara på K:s födelsedagsfest, eftersom jag jobbar då (typiskt) och inte riktigt ligger på chefens plussida samtidigt som det är typ den enda tiden jag har i januari och jag besperat behöver pengarna så blir det en resa hem mellan måndag och onsdag. En såndär snabb en, men det får gå.

Dock är "allting" överbelastat och de två sista biljetterna vill säg inte riktigt och det stör mig som...

Ska äta lite lunch nu snart, försöka med biljetterna igen och sätta igång med EU-arbetet. Wish me luck :)

Lördag

2009-01-17 @ 09:36:32

Humör: Okej
Gjort: Ätit frukost
Planer: Städa och plugga
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Inget
Läser: Det jag skriver
Dricker: Inget
Äter: Inget
Bästa: Att tentan är över
Sämsta: Att jag inte börjat med inlämningen
Väder: Moln!
Dagens favoritsak: Datorn
Vill ha: E
Motto: Sakta men säkert
Dagens outfit: Hmm.. får fundera lite på den. Har inte kommmit så långt än.

Fredagnattstankar om allt...

2009-01-16 @ 22:56:15

Sitter under täcket i min soffa. Illamåendet försvann efter tacosen, tackar! Känner mig lite lätt stressad inför sista inlämningsuppgiften men det löser väl sig, det gör det alltid! :) Jag ska skriva om Kenya och EU:s biståndsarbete där nere och se om man kan hitta några teoretiska grunder för arbetet. Förhoppningsvis ska den väl inte vara jätte lång så det ska kanske gå skriva klart under morgondagen och söndagen för att bara läsa igenom på måndag innan den ska in. Sen orkar jag inte tänka mer på internationell politik. Om tre veckor får vi reda på hur tentan gick och om jag får U på den går jag i taket. Är det såhär man behandlar ambitiösa studenter? Jag tyckte inte om Thomas i början, jag har lite svårt för hans tillvägagångssätt men han kan mycket så jag har fått stor respekt för honom - tills jag fick tentan. Nä, nu vill jag inte snacka mer skit.

Jag var nyss inne på Tasteline och hittade lite fler nyttiga recept. Finns också artiklar om nyttig och billig mat, till och med inköpslistor - super bra! Om du också är sugen på att släppa muffinskanten och köra lite Beach 2009 så ta dig en titt på deras hälsoartiklar vet jag! Imorgon blir det förhoppningsvis sol och en liten joggingrunda, om jag inte har alltför mycket träningsvärk. Ökade vikterna en del idag på Pumpen och såhär ser det ut just nu:

Ben: 15 kg (sammanlagt på stången)
Bröst: 10 kg
Rygg: 12 kg
Biceps: 7 kg
Triceps 2 kg/hantel
Axlar: 2 kg/hantel

Förhoppningsvis kommer jag kunna öka på axlar och armar inom en snar framtid. För alla intresserade och ointersserade så kommer jag uppdatera er om det också! :)

Imorgon blir det alltså plugg, promenad eller joggingtur, förhoppningsvis solning och lite städning. :) Ser fram emot morgondagen! Hörs igen då! Ciao!

Fredagkväll

2009-01-16 @ 19:16:07

Det har inte hänt så mycket sen sista inlägget. Jag blev jätte illamående direkt efter (jag har inte mått illa på JÄTTE länge, förutom när jag är bakis då) så jag gick och la mig för att se om det gav med sig men det har det fortfarande inte gjort. Jag har ätit lite yoghurt och det gick bra. Nu ska jag ta lite vatten och hoppas att tacos:en som jag planerar att äta vid åtta-tiden inte skall vara några problem. 

Så morgondagens lista blir:

- EU-arbetet
- Dammsuga
- Plocka ner julpyntet
- Sola 
- Promenad 

Nä, nu ska jag se om jag kan fixa lite mat :) (Känner mig inte alls sugen med denna magen men på något sätt känns det som att det kanske är mat som saknas, och det är därför som den gör såhär?)

Ni få se. Kommer fler inlägg och bilder imorgon. Ciao!

Fredagens uppdrag!

2009-01-16 @ 15:11:22

Idag har jag en lista med grejer jag ska göra och såhär ser det ut än så länge:

Boka flyg - klart
diska - klart
handla mat - klart
träna - klart
maila monica - klart
dammsuga -
ringa Anci -
se på Lets Dance -
sola? -
blogga - Typ klart :P
börja med EU-arbetet
plocka in julpyntet -

Som ni ser har jag kommit en bit på vägen men är inte riktigt klar. Klockan är ju trots allt bara 15 så det finns ett par timmar kvar idag! För alla som inte vet (som är typ alla eftersom det typ bara är jag och Fny som vet) så är resan jag pratar om till London för att hälsa på min älsklingsFny som är AuPair i en liten stad kallad Henley. Jag kommer vara där mellan 2:e och 10:e april. Jag har ännu inte fått schemat för skolan då så jag hoppas att jag inte missar massa viktiga saker. Det ska bli så kul att få komma dit och träffa henne.

Nu kommer lite bilder från dagen:



Alla som känner mig vet att jag är förkyld typ jämt men dessa goingar har varit super!




Idag fungerar hissen igen och då är tanken att snögubbarna ska tillbaka ner i lådan och ner i förrådet.




Såhär gorgeous i hel svart var jag på träningen idag :)




Första tidningen kom idag. Tack A-M för en super bra julklapp!




Sista bilden på dagens lunch. Omelett med skinka, salladslök, oliver (*älska*) och groddar.

Fredagsmorgon - lugnet lägger sig

2009-01-16 @ 09:54:31

Nu har jag bokat biljetten fram och tillbaka till London. Det ska bli såå kul. Vissa kompliaktioner uppstod dock men de får vi lösa senare. Flyget hem (den enda jag har råd med typ) går tidigt på långfredagen och varken jag eller Fny vet hur lätt det är att ta sig till Heathrow då? Om inte annat får jag åka sista tåget dagen innan och så får jag försöka hålla mig vaken hela natten på flygplatsen eller nått? Det löser sig... hoppas jag?! Förhoppningsvis åker Fny hem med mig och då kan vi ju sitta där och spela kort eller nått! Eller dela på taxin kostnaden (att lägga över 500 spänn själv är inget jag känner sådär jätte mycket för men jag kan tänka mig att dela för att få lite sömn sista natten)? Om inte annat blir det väl sova på flyget och i bilen på vägen hem.. Hey, jag är typ 20 år, nog ska jag klara att hålla mig vaken en natt eller? :P

Första chic-tidningen har kommit nu så den skall jag tillbringa lite tid med att titta i. Jag ska köra ett Pump pass klockan 12 också :) Har fullt upp idag, fast mest roliga saker framför mig. Här kommer listan (sist för stunden):

Humör: Lite lugnare
Gjort: Inte mycket, bokat flygbiljetter
Planer: Träna, plugga, handla mat, städa lite.
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Inget
Läser: Det jag skriver
Dricker: Inget
Äter: Inget
Bästa: Att tentan är över
Sämsta: Att tentan inte gick så bra och att jag har en dum inlämning som ska in på måndag
Väder: Sol och moln.
Dagens favoritsak: CHIC-tidningen
Vill ha: E
Motto: Sakta men säkert
Dagens outfit: Hmm.. får fundera lite på den. Har inte kommmit så långt än.


Ciao så länge!

Åhh.. frustration!

2009-01-15 @ 22:18:52

Jag blir så sur och ledsen och besviken på allt. Tentan gick åt helvette, hårddisken gick sönder, resan blev mycket dyrare än jag trodde och jag fick inte ens bokat den ikväll. Allt är verkligen bara skit just nu. Jag behöver verkligen E! Det fattas bara att biljetten blivit ännu dyrare när jag ska boka den...

Fast nu har jag pratat med min paranteser och med Fny igen och jag ska boka biljetten imorgon bitti, har de höjt priset tills dess så får jag spader.

Nää, nu måste jag sova! Jag får skriva mer imorgon. Hoppas solen skiner, jag blir alltid lite gladare då.

Puuhh.

2009-01-15 @ 16:35:47

Har precis kommit hem från tentan. Den tog inte mer än typ 1,5 timma. Det var sex frågor. Två om EU, vilka jag satte nästan perfekt. Sen kom Thomas frågor. Han som har plågat oss med den fruktansvärda engelska boken, och sen kommer inget av det som står i den på tentan?! Vilken *****!! Det var en fråga om FN, den gick sådär. En fråga om små ord, den gick väl också sådär, en fråga om Trumandoktrinen som gick mindre bra (blev typ en halv sida text) och en fråga om Ryssland som jag inte skrev ett skit på. 8 sidor är det minsta jag någonsin lämnat in på en tenta. Detta bådar inte gott??! Jag MÅSTE ha ett G. Jag vägrar att plugga på denna skiten en gång till. Det måste bara gå. Annars vet jag inte vad jag gör?! Vem f*n tjatar om en bok på varenda föreläsning och inlämning om det inte kommer en enda ffråga om den på tentan? Varför har jag suttit och läst om realism och liberalism tills tårarna rann (bokstavligen) om skiten inte ens kommer på tentan?! Jag är upprörd. Får jag Underkänt på tentan vet jag inte vad jag gör. Jag ska hälsa på Fny om några veckor och försöka ta mig igenom nationalekonomi, jag behöver inte hela j*vla världens politik hängande efter mig?! Åhhh?! Sitter och funderar på om jag ska ta mig ett spinning pass. Jag skulle behöva få ut lite aggressioner men hjärnan är trött efter alla spänningar och jag funderar på om jag ska använda kvällen till att se klart på The Hills säsong 3 och ta ett Pump pass imorgon istället. Finns ett redan klockan 12. Sen blir det till att göra färdigt hela sista inlämningen under helgen. Är tydligen en super-tentafest imorgonkväll som jag inte är jätte sugen på. Har inget att drick, ingen lust att vara social och skolarbete hängande över mig. Dessutom ska jag, mamma och pappa fixa biljetterna till London ikväll. Ska bli skönt att få det gjort eftersom priserna börjar stiga igen. Billigast ser det ut att vara att ta SAS dit och RyanAir hem, men vi får se. Måste hitta lite info inför helgens arbete med. Återkommer ikväll med vad som hänt under eftermiddagen :) Ciao!

Tentadag

2009-01-15 @ 10:54:00

Humör: NERVIG!
Gjort: Ätit frukost, gjort mig iordning
Planer: Repetera, gå till skolan, tenta av sista delen av Stats, äta mat. Dö i soffan ikväll.. Kanske spinning?
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Inget
Läser: Det jag skriver
Dricker: Inget
Äter: Inget
Bästa: Att tentan snart är över
Sämsta: Att tentan inte är över än och att lgh:n ser ut som kriget.
Väder: Sol och moln.
Dagens favoritsak: E:s T-shirt
Vill ha: Alla svar på tentan
Motto: Det finns ingenting jag kan göra åt det..
Dagens outfit: G&B jeans & E:s t-shirt (det funkade ju bra på redovisningen så ju hoppas att magin sitter kvar!)


Usch vad nervös jag är. Känns inte alls bra just nu. Vill bara sticka ner huvudet i sanden. Varför var vi tvunga att få eftermiddags-tenta? Det är mycket bättre att ha den på morgonen så den är gjord! Slipper man gå och oroa sig hela dagen! Nä, usch. Jag har inte så mycket mer att skriva. Jag måste handla mat. Jag ska gå till skolan om två timmar. Nääee.. Jag skriver mer ikväll. Långt inlägg på G. Ciao!

Liten lista, lånad av sis

2009-01-15 @ 10:47:05

Vad heter ni? Danielle och Erik
Hur träffades ni? Genom en vän, på en midsommarfest
Hur länge har ni varit tillsammans? Sen juni -07
Är ni förlovade? Ja
Bor ni ihop? Nej, inte längre eftersom jag pluggar på annan ort men så ofta jag kan åker jag hem till honom och han hit
Har ni barn? Nej, inte än och förhoppningsvis inte på ett par år till. Älskar barn, men jag är inte ens 20. Får låna mina (snart) 2 systerbarn :)
Har båda körkort?Ja
Kommer du ihåg er första kyss? Ohja!
Vem sa "Jag älskar dig" först? Det var han!
Vem är äldst? Det är han. Ett år nästan exakt
Vem fyller först på året? Jag :) Fast decemberbarn är vi båda två
Vem är längst? Jag, med nästan 180 centimeter
Vem sjunger bäst? Han sjunger inte alls och jag sjunger hellre än bra
Håller ni i handen på stan? Alltid
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nja, inte direkt
Vad har ni gemensamt? Kompisar, attracktion
Blev du kär vid första ögonkastet? Kär och kär? Jag fick lite fjärilar i magen ;)                  
Har ni någon speciell låt? Ja.. För kärlekens skull med Ted
Har ni stora framtidsplaner? Jag antar det :)
Har ni gråtit i varandras armar? Det är klart!
Har ni varit utomlands tillsammans? Inte än men det är nog på gång
Vilket är ert bästa minne? Ingen aning, en picknick vid en sjö kanske?
Vem lagar bäst mat? Jag tror jag, han brukar diska :P
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Ser på tv och myser
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? EN??! MASSA!
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nää, inte direkt
Blir du lätt svartsjuk? Tyvärr..
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer.
Brukar nån av er prata i sömnen? Vi båda ibland men det är svårt att höra vad som sägs! :D

Love you babe och saknar dig massa, men nu är det inte många dagar kvar tills jag kommer hem till dig!

Om 24 timmar...

2009-01-14 @ 19:57:30

är tentan avklarade och det finns inget jag kan göra åt det. Det enda jag kan göra just nu och imorgon förmiddag är att repetera och försöka slappna av. Jag vet att det finns mycket information där inne i huvudet som jag kan plocka fram när jag får frågorna trots att jag inte kan rabbla allt just nu. Nä, repetitioner, sömn, en promenad imorgon, ordentligt med mat och lite fika att ha med in i salen så ska nog allt ordna sig. Det är ju inte jätte många poäng som jag behöver få ihop för att klara av kursen och G räcker ju eftersom jag redan fått två VG. :) Skönt med lite positiva tankar inför tentan, det är ju inte jätte ofta man känner så inför tentor.

Har precis kommit hem från gymmet och armarna skakar skönt efter Box-passet. Det var jätte kul men jag tog itne ut mig lika mycket som jag brukade, vilket blev lite av en besvikelse när jag gick ut från passet, fast jag har ju bara mig själv att skylla. Man behöver dock inte köra 120% på varje pass. Känns det inte bra, så borde man ta det lite lugnt och idag kändes huvudet fullt och på helt andra tankar. Kroppen kändes inte heller helt sugen på att ta ut sig så det blev som det blev. Magen var rätt full av mat också, inget bra drag... Nästa gång ska jag äta tidigare.

Nu är det Top Model på tv och sen massa go sömn. Ska prata lite med E också :)

Hörs imorgon! Ciao!

Badrumsskåpets favoriter och dagens Outfit :)

2009-01-14 @ 10:57:52

Dagens Outfit :)



Mina Badrums-favoriter:



Från vänster till höger:

- HTH Body-Creme: "Hjälper Torr Hud" gör mig babylen
- Lush Sympathy for the skin: Underbar doft och gör huden fantastiskt mjuk
- Joico Reconstruct Shampoo, Balsam & Leave-in protectant: Testa dessa och du vill aldrig ha något annat till ditt hår.
- The BodyShop Hydrating Body Spray Pomegranate: Luktar underbart och går snabbt in i huden
- The BodyShop Vitamin E Creme Clenser, Toner, Serum och Moisterising creme: Hjälper mitt ansikte med all den fukt det behöver
- Calvin Klein for Her: UNDERBAR PARFYM! Eau de Toilette som doftar gott hela dagen
- Scandinavian Formula Glansdropper: Ger glans och nytt liv. Hjälper dig med torra och kluvna hårtroppar
- BedHead After Party och Small Talk: Helt underbara produkter som jag aldrig kan klara mig utan. Används innan föning eller plattning av håret. Gör det mjuk, glansigt, fylligt och tar bort flygigheten. Dessa två rekommenderar jag starkt till alla som vill ta hand om sitt hår. Eftersom jag vill ha långt hår igen och försöker låta det växa ut, är det viktigt att jag tar hand om håret och det gör jag genom att använda dessa dagligen!

Onsdag. En dag kvar.

2009-01-14 @ 10:03:24

Humör: Lätt stressad
Gjort: Ätit frukost
Planer: Plugga, kanske åka till biblioteket, laga mat, träna Box
Ser på: Partiledardebatten på Svt2 
Lyssnar på: Mona Salin för tillfället
Läser: Det jag skriver
Dricker: C-vitamin-vatten
Äter: Inget
Bästa: Att jag ska få träna box för första gången på läääänge 
Sämsta: Att jag inte känner mig speciellt bra förberedd inför tentan
Väder: SOL!
Dagens favoritsak: SATS-kortet
Vill ha: Motivation och mer kunskap inför tentan. Varför börjar jag aldrig plugga i tid?
Motto: Det går som det går.
Dagens outfit: ?? Har pjamas än så länge och vet inte riktigt vad jag ska ha på mig idag.

Måste sätta igång med en gång. Finns massor att göra. Göra mig iordning och dra till biblioteket. Ta med mig sallad och sitta där så länge jag känner att det behövs. :/ Suck. Kommer mer info i eftermiddag. Ciao!

Bilder från gårdagen och förmiddagen

2009-01-13 @ 12:20:56

Såhär snygg var jag när jag skulle träna igår! :P






Redo att gå ut i kylan:


Nyvaken:


Såhär fint var det på promenaden:





Sen öppnaden de grå molnen sig och den blå himlen och solen kom fram.



Tisdag morgon, 2 dagar kvar till tentan

2009-01-13 @ 09:35:55

Humör: Glåmig
Gjort: Ätit frukost
Planer: Plugga och ta en promenad, kanske åka till biblioteket
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: MTv
Läser: Det jag skriver
Dricker: Inget
Äter: Inget
Bästa: Att jag har lätt träningsvärk
Sämsta: Att jag inte alls känner för att plugga. Jag vill shoppa, sola och träna.
Väder: Grått!
Dagens favoritsak: Mp3:n
Vill ha: Motivation
Motto: Man kan dansa sig ur vad som helst!
Dagens outfit: Randiga baggy-byxor från gina och brun Victoria-Beckham-dragkedjetröja

Nu ska jag göra mig iordning och ta en promenad. Hörs i eftermiddag! :)

Måndagkväll :)

2009-01-12 @ 22:28:01

Nu vart det natten igen. Dagarna går så fort. Jag tror att det kan bero på att det fortfarande blir mörk så fort och att man håller sig sysselsatt med annat under hela tiden som "solen" är uppe. Idag har det varit super grått och rått, inte alls kul!
Förut var jag på Pumpen med Karin, hon är helt klart bäst. Men jag gillar den andra Karin och Yvonne med. Imorgon blir det lång promenad och på ondag Box tror jag, beror lite om jag får träningsvärk imorgon men just nu känns det lugnt. Det var ordentligt jobbigt för bröst, bicpes och ben, mindre för rygg, triceps, axlar och mage. Jag vet ju vilka muskler jag vill och behöver jobba på. Lite snabba träningsmål kanske?:
+ Rygg - viktig att bygga upp muskler eftersom båda mina föräldrar har problem med ryggen
+ Biceps/Triceps - för att jag är allmänt svag i dem och behöver mer styrka
+ Mage - för att det är snyggt
+ Ben/Rump - för att det är allmänt snyggt, men de muskelgrupperna tränar man ju typ alltid

Detta tänkte jag åstadkomma med Pump, som är bra styrketräning eftersom jag blir mer peppad av gruppträning. Extra gymträning med maskiner och rodd för rygg och armar. Tanken är att jag ska börja springa också ju men vädret uppmuntrade liksom inte direkt idag. Sen blir det väl lite random spinning och aerobics/step/funk/box pass sådär. OCH MASSOR MED GRÖNSAKER - BEACH 2009 HÄR KOMMER JAG! :P (haha)

Imorgon kommer jag lägga upp mina absoluta favoriter från mitt överfulla badrumsskåp. Bland annat schampoo och balsam från JOICO som gett mitt hår liv och glans igen, tillsammans med Bed Head produkter, ser precis ut som i reklamerna på Tv. Andra favoriter kommer också upp tillsammans med Fem-i-topp bland mina parfymer. Vad sägs om det? :)

Nä, nu ska jag sova. Uppdaterar mer imorgon bitti! Ciao! 

Ny vecka?! Vart tog helgen vägen?

2009-01-12 @ 13:16:26

Helgen gick hur fort som helst. Jobbade i och för sig 9-18 på lördagen och 11-20 på söndagen så det tog ju upp den hel del tid. Sen var jag hemma hos LIbbe, Emelie och Matte i lördagskväll. (kommer lite bilder längre ner) Det var super kul. Vi åt god mat som killarna lagade, drack lie vin och sen åkte jag och "guysen" ner till Nöjes och träffade Azra, Louise och Soting m.m. Jag lämnade dock kameran hemma eftersom jag inte ville att den skulle komma bort eller gå sönder och några allmäna vimmelbilder hittar jag inte. (någon som vet var de finns, såg ju att folk sprang runt och tog kort) :) Det var första gången jag var inne på Nöjes sen nollningen eftersom de har 20-årsgräns. Jag som fyller så sent har dock tur eftersom det kör på det året man fyller tjugo - vilket jag gör... om typ 11 månader! Sen var det jobb, jobb och mera jobb och när det bara var 15 minuter kvar tills jag slutade, gissa vem som kom förbi och beställde en liten kaffe??! Jo - min älskade E! Åh, han är bäst i världen! Han sa att han saknade mig så mycket så han åkte upp bara över kvällen. Så vi åt tacos ihop och myste fram till klockan 23 då han var tvungen och åka hem igen. Han skulle ju ändå upp och jobba 06.30 idag! :S

Sist men inte minst, imorse var det redovisning och den gick bra faktiskt! Mycket bra! Jag hade ju inte förberett mig direkt men jag kunde ju typ hela arbetet i huvudet så det löste sig. Den här kursen kanske visst kan gå vägen, om bara tentan löser sig. På tal om den måste jag snart lägga ner det här och sätta igång och plugga ordentligt, har ju inte pluggat nått sen i torsdags :S Tre dagar kvar till tentan, känns inte alls bra! :S
 
Här kommer lite bilder från middagen iaf!

 Här har vi mäster-kocken!

 Och den goda lax-thai-grytan han gjorde!

 Vi andra gjorde inte så mycket! :) Dukade...

 Men sen blev det dans och killarna visade upp sina kunskaper! :D

 Här har vi nästan alla sötnosarna!

 Såhär kul hade vi iallafall på vägen ner..

 Och sen kom min fina älskling hit igår och såhär mysig var han i sin nya tröja!!! MUMS!


Jag var nyss inne på Nöjes hemsida och BYB kommer hit den 20 februari!!! Jag och Em måste bara gå! Synd att Fny inte kom hem vecka 8 iaf då antagligen. Får tjata lite så får vi se! Det var helt underbart kul när vi tre gick på HCP när de va på Liseberg i Götet. Bästa kvällen någonsin verkligen!! En gång till, en gång till, en gång til!!!!!

 Jocke från HCS!!

Nä, nu måste jag verkligen sluta och börja plugga! Dessutom kommer snart fastighetsskötare och ska titta på min badrumslampa som jag tillslut felanmälde för typ en timma sedan. :) Hörs ikväll! Ciao!

Uppdatering

2009-01-12 @ 08:23:09

Hej på er, jag har verkligen varit kass på att uppdatera det senaste men jag har tyvärr inte hunnit andas sen i fredagskväll. Lördagen började med jobb. De ringde kl 7 och jag jobbade mellan 9-18. Sen spranga jag iväg på middag och avslutningsvis utgång på Nöjes. Igår sov jag. Jobbade mellan 11-20 och sen kom min älskade E och hämtade mig på jobbet. Bara uppe över kvällen sådär, men det var UNDERBART att träffa honom!!

Nä, nu måste jag till skolan. Har redovisning. Kommer mer info och bilder sen när jag kommer hem!!

Ciao!

True love on Valentine's day

2009-01-09 @ 21:53:56



These words are my own

Threw some chords together
The combination D-E-F
Is who I am, is what I do
And I was gonna lay it down for you
Try to focus my attention
But I feel so A-D-D
I need some help, some inspiration
(But it's not coming easily)
Whoah oh...

Trying to find the magic
Trying to write a classic
Don't you know, don't you know, don't you know?
Waste-bin full of paper
Clever rhymes, see you later

These words are my own
From my heart flow
I love you, I love you, I love you, I love you
There's no other way
To better say
I love you, I love you...

Read some Byron, Shelly and Keats
Recited it over a Hip-Hop beat
I'm having trouble saying what I mean
With dead poets and drum machines
I know I had some studio time booked
But I couldn't find a killer hook
Now you've gone & raised the bar right up
Nothing I write is ever good enough

These words are my own
From my heart flow
I love you, I love you, I love you, I love you
There's no other way
To better say
I love you, I love you...

I'm getting off my stage
The curtains pull away
No hyperbole to hide behind
My naked soul exposes
Whoah.. oh.. oh.. oh.. Whoah.. oh..

Trying to find the magic
Trying to write a classic
Waste-bin full of paper
Clever rhymes, see you later

These words are my own
From my heart flow
I love you, I love you, I love you, I love you

That's all I got to say,
Can't think of a better way,
And that's all I've got to say,
I love you, is that okay?



Jag insåg just att Valentine's day är på väg och jag vill göra den dagen till något extra. E har pratat om att komma hit upp helgen vecka 7 och det måste han bara göra! Han har gett mig presenter på våran dag varje månad men jag har varit lite sämre på det, så jag tänker stor satsa and nothing can stop me!













True love - Fan vad jag saknar dig älskling! E, du betyder allt för mig!

Min favoritsång - http://www.youtube.com/watch?v=Lq4zmlEU5nE

Mhm - so true! Go Robyn! :)

2009-01-09 @ 21:14:32

"Do You Really Want Me (Show Respect)"

Boy listen to me careful now
Cause this is something every man should know
Oh this is a lesson about how
You treat your girl right just let it show
That you love her that you need her say
That you want her in every way
You gotta show your girl a little respect
Or you won't get nothing back but hate
It's those little things that mean so much
You gotta treat her right
Or get out of her sight

Do you really want me am I really special
Taking is so easy boys giving is unusual
If you really want me don't make we wait too long
Respect and love is the key just listen to my song

Safe is how she wants to feel
Protect her with all you've got
Oh she wants to know your love's for real
And be a good lover make her hot
Then she'll do everything love you day and night
She'll do anything just do her right
It's those little things that mean so much
You gotta treat her right
Or get out of her sight

[Chorus]

Girls don't give up, give your best
No part time job, no time to rest
Let him know what's up before
so he can give you more and more

Fredagkväll

2009-01-09 @ 20:28:06

Hej på er,

ligger i sängen och tittar på Lets Dance. Pratat med Em och mailat Fny. Saknar alla massor. Ligger och funderar över morgondagen. Har inte orkat plugga idag så det blir till att sätta fart imorgon. Funderar på om jag ska gå och sola imorgon med. Det var så himla skönt sist men det är så jävla dyrt. Det kanske är billigar att köra på SATS? De har ju också solarium. Aja, om jag är duktig och pluggar hela dagen imorgon ska jag belöna mig själv med solning på eftermiddag och en promenad vid lunch förhoppningsvis i super fint väder. Klockan kommer ringa 9.00 och jag hoppas att jag kan gå upp då och inte vara lika trött som idag. Idag var jag tvungen att gå och lägga mig mitt på dagen för jag orkade inte göra någonting, så trött var och efter det har jag inte alls kommit igång med något annat än att bara titta på The Hills och Lets Dance. (Magnus är ju jätte duktig!! Jag vill också bli lyft såå!)

Imorgon skall bli en produktiv dag och massa kort till er, det lovar jag.

Ciao!

Fredagsmys heeela dagen!

2009-01-09 @ 14:08:04

Humör: Mys
Gjort: Ätit lunch, skrivit klart grupparbetet med Eric och Manda, tagit en 60 minuters promenad med M och handlat mer mat.
Planer: Plugga och mysa
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Inget
Läser: Det jag skriver
Dricker: Inget
Äter: (åt nyss) wokade nudlar och grönsaker
Bästa: Att det är fredag, grupparbetet är klart och att E är världens bästa pojkvän
Sämsta: Att jag är super trött fortfarande, det var sååå svårt att gå upp imorde
Väder: SOOL!
Dagens favoritsak: Sängen
Vill ha: Mer arbetstider
Motto: Min kärlek är besvarade och då kan inget i världen vara dåligt!
Dagens outfit: Randiga baggy-byxor från gina och brun Victoria-Beckham-dragkedjetröja

Det var såå jobbigt att gå upp imorse, helt otroligt. Jag snoozade tre gånger och fick sen äta lite medan jag tittade på nyheter och väder, och sen kasta mig in i duschen. Stod fortfarande i handduk när Eric och Manda kom. Typiskt mig. Men Eric käka lite frukost och de satt och pratade medan jag gjorde mig iordning, så det gick helt okej. Sen skrev vi faktiskt klart grupparbetet! Så skönt. Nu är det "bara" tentan och en hemsk uppgift kvar. Prio ligger dock på tentan. Ska dock prata med Malin på måndag vid redovisningen, om hennes inlämning för jag fattar verkligen inte vad vi ska göra. Hon sa i u för sig att det var en sån uppgift man inte bara kunde sitta med sista helgen, men nu blir det så. Får jag rest så är ju inte det hela världen. Verkar ju som att första delen av nationalekonomin är ganska lugn så då hinner jag nog fixa lite rest, huvudsaken är att jag inte får omtenta för det kan bli riktigt jobbigt!

Efter arbetet gick jag och M ut på promenad, det var super fint. Vi förbannade båda oss själva för att inte ha tagit med kamrorna men, men.. Det var en fröjd för ögat, och för ett tag kände jag mig riktigt pigg i solljuset. Det var en riktigt fin runda vi gick, mestadelen vid vattnet, tänkte jag kanske skulle börja springa den sen i nästa vecka. Eric hade ju en del bra förslag på olika sträckor som han sprungit med skolan och så, så han kanske har någon mer bra.

Nu ringde Marcus och imorgon blir det tydligen utgång. En nyckter sådan för mig efter som det är plugg-helg men man får passa på medan M är i Ks, det är han ju inte så ofta. Sen var det tydligen middag innan också - mys! Killarna skulle laga mat hemma hos Libbe, skönt att bryta av hemmakvällarna med lite sällskap. Ikväll ser jag dock fram emot att kura upp mig i soffan och kolla på premiären av "Let's Dance". Kanske göra lite god fruktsallad att smaska på under täcket i soffan? Mm, låter underbart. Dock är det ett par timmar kvar och de skall tillbringas med att plugga förhoppningsvis, trots att huvudet säget emot allt vad det kan (det vill inte fungera idag) så måste jag försöka göra något, tentan närmar sig snabbt!!

Jag ekonomi-handlade idag när jag var i affären. Nä men jag fick två kassar för 250 kronor, det är rätt bra. Det första jag gjorde när jag kom hit upp til Ks efter julen var ju att köpa 1,5 kasse för nästan 400 kr, hur kul är det? (Fast då var det faktiskt 100 kr köttfärs också..) Jag har köpt massa grönsaker nu det senaste, försöker ju lägga om kosten lite för magens (undra vad det är den inte tål egentligen, jag måste verkligen gå till doktorn och koll) och hyns skull(utbrotten efter chips, choklad och pommes har bara blivit värre. Ser hemsk ut efter julen). Sen om "the lovehandels" skulle bli lite mindre så klagar jag ju inte. Jag tror ju dock att träningen kommer vara mer effektiv på den punkten, när jag väl kommer igång. Nä men, BEACH 2009 - här kommer jag!! (Hur många år har man inte sagt så och hur många år har man inte sett likadan ut? Det gäller att inte tappa hoppet!) :D Så jag handlade iaf typ det här: (om någon skulle vara intresserad?)

- Lök
- potatis
- salladslök
- banan
- kiwi
- champinjoner
- advokado
- tonfisk
- curry pasta
- woksås
- nudlar
- ägg
- yoghurt
- kyckling-innerfiléer
- oliver
- grönsaksbuljong
- kokosmjölk

Så det blev ändå en del mat. Sen hade jag ju wokgrönsaker hemma, och jag har lite mjölk och bröd och så. Köttfärs! Så jag ska nog klara mig ett par dagar nu, och tur är väl det för pengarna börjar helt seriöst att ta slut (ännu en anledning att inte gå ut, jag har inte råd, vi får se hur jag gör... ). Nä, nu ska jag plugga lite. Hörs nog ikväll. Ciao!

Trött!

2009-01-08 @ 20:35:14

Idag har det inte hänt så mycket. Eller det känns inte som det iallafall. Några bilder blev det inte. Det blev grupparbete, ett kapitel i den engelska boken och tre timmar på jobbet. De ringde vid halv fyra och ville ha hjälp mellan 16-19 eftersom det var hockey-rush så jag fick en drömuppfylld; jag fick jobba i en Färjestad-tröja! Jag älskar Färjestad men det går väl inte så super bra just nu, men det är inget jag bryr mig om. För att ha en hel hög frölunda-supporters till kompisar är det skönt att komma hit upp :)

 

Nu ska jag se på mer The Hills tror jag. Och prata lite med E.  Hörs imorgon :) Då blir det mer grupparbete, Manda och Eric kommer redan klockan 9 imorgon (usch!!) och sen blir det mer plugga baylis och förhoppnings en promenad.
Ciao!

Dagens...

2009-01-08 @ 12:22:35

Humör: Stressad
Gjort: Ätit frukost och skrivit på grupparbetet med Eric och Manda
Planer: Plugga, skriva mer grupparbete och ta en promenad.
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Rix
Läser: Det jag skriver
Dricker: Vanilj-te
Äter: Inget
Bästa: Hmm? Inte mkt idag
Sämsta: Att grupparbetet inte går så bra just nu
Väder: Grått
Dagens favoritsak: Temuggen
Vill ha: Mer tid att plugga och slappa på
Motto: Whatever!
Dagens outfit: Myskläder!

Kommer mer i eftermiddag/kväll. Just nu måste jag äta lite och sen plugga mer Baylis innan de kommer tillbaka och vi ska köra en bit till på grupparbetet som ska in imorgon :S

Det där med päls?

2009-01-07 @ 22:28:02

Jag gick och funderade över det när jag var ute och gick idag och ska försöka mig på att reda ut mina tankar i frågan lite, men jag kan inte så mycket om det så rätta mig gärna om jag har fel. Päls har ju blivit en sådan stor grej det senaste p g a typ BlondinBella och hennes argument för päls. Hon säger ju bland annat att päls är bra för att den "håller" så länge och det är ju en bra grej. I dagens samhälle så köper vi ju nya kläder hela tiden och vår snabb-konsumtion är allt annat än bra för miljön. Dessutom kommer består många av våra kläder av bomull som besprutas så mycket att bönderna som odlar och plockar den blir svårt sjuka och kan till och med dö. Dessutom får det säker super dåligt betalt och massa annat som jag inte kan.

Ett annat argument jag hört att BB använder är att vi ändå äter kött liksom, och det kan jag ju kanske tycka är okej. Men hur ofta äter man räv eller mink, eller något annat av de djur som oftast blir päls? Jag har då aldrig ätit något av det och då är jag ändå islänning (ja, islänningar äter konstiga saker).

Nä, det blev inget vettigt av den konversationen. Go natt. Ciao!

Beautiful day...

2009-01-07 @ 19:29:34

Dagen har gått fort, som vanligt. Sen sist så har jag pluggat lite till, klar med realism-kapitlet, det är skönt. Dock har jag bara läst 4 nu och det tar typ en dag för mig att läsa ett kapitel och jag har egentligen 20 kap till tentan som är om en vecka :S Men jag har plockat ut de som jag tror är viktigast och sen får tentan gå som den går. Jag är mer orolig över inlämningsuppgifterna som vi ska lämna in. Vi skulle ju ha träffats idag för att BÖRJA skriva ihop det som ska in på fredag, men det passade tydligen inte vissa, trots att det var idag vi kommit överens om. Jag vet inte, jag blir så grinig när folk inte gör som man kommer överens om, ändrar om i mina planer. Men hey, det som ska in på fredag ska de andra två få göra i stort sett själva. Jag gjorde typ hela förra arbetet så jag orkar inte ta på mig mer, någon gång är det de andra som får lite ambitiösa. *ring, ring* Så, nu har jag iaf ringt de andra två och bett dem komma hit imorgonbitti så vi kan sätta igång. Då blir det ju min dator vi använder men jag får väl ge över den till någon för jag pallar inte sitta och skriva hela arbetet igen. Åhh.. Suck.

Men annars har det varit en bra dag. Jag har varit och solat för första gången på super länge och det var lika underbart som jag minns det! Jag verkligen älskar solen! Alla som känner mig vet att jag typ fryser jämt. Det brukar vara lagom varmt hemma hos mor min för hon har stora fönster så när solen ligger på närmar det sig 26-27 grader, det är lagom för jeans och långärmad! :P Nä, men att sola är underbart. Man kan riktigt känna hur endorfinerna sprider sig i kroppen!



Sen var jag ute på promenad i 40 min och Ks visade sig från sin goda sida:





Och såhär såg plugg-outfit:en ut idag :P Snygg va?



Nu är Azra på väg hit och vi ska ha lite catch-up snack, ska bli mys! Sen blir nog bara massa mer The Hills avsnitt. Har redan sett typ 6 idag! :) Produktiv dag! Hörs kanske senare ikväll eller imorgon! Ciao!

First day in Ks

2009-01-07 @ 12:53:00

Hej på er,

första dagen i Ks på väldigt länge känns det som. Här kommer lite statusuppdateringar:

Humör: Allt och ingenting
Gjort: Ätit frukost och pluggat lite, sett ett avsnitt av the Hills och målat naglarna
Planer: Ta en promenad, gå och sola och plugga massa mer, äta mammas mumsig lasagne! (min mamma är bäst!)
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Inget
Läser: Det jag skriver
Dricker: "Brus-C-vitamins-vatten". Försöker ta kol på min förkylning. Jag vet inte om C-vitamin hjälper men det kan ju inte bli sämre.
Äter: Inget
Bästa: Att jag kom på hur mycket jag ÄLSKAR min lgh
Sämsta: Att jag tappat lite av min plugg-motivation och att jag saknar E massa
Väder: SOOL!
Dagens favoritsak: Solariet
Vill ha: E hos mig
Motto: För E:s skull...! (egentligen för min egen men allt går lättare om man låtsas att det är för honom, då kan jag liksom tvinga mig själv att plugga en timma till)
Dagens outfit: Myskläder!

Så, så ser dagen ut än så länge. Ska ta lite bilder och visa er i eftermiddag. Nu måste jag ta och koncentrera mig på att plugga lite till. Hörs i eftermiddag! Ciao!

Bilder från dagen

2009-01-07 @ 00:30:10

Datorn har krånglat hela kvällen så här kommer bara lite bilder från dagen.. Mer imorgon! :)


 
Mamma fyllde år idag och fick lagade super god mat till oss alla.


Såhär mycket packning hade jag med mig på tåget. Det var grymt jobbigt. Jag höll på att inte komma på tåget alls för jag orkade inte lyfta den stora svarta väskan upp för trappstegen.


Detta kylskåpet mötte mig i Ks, ingen trevlig syn.


400 kr senare såg det inte mycket bättre ut men..



..frysen fick lite mer iallafall.



Ser erat badrumsskåp också ut såhär? Jag funderar på hur jag någonsin kunnat dela skåp med E, det är helt otroligt. Jag har världens problem med att få plats med allt som det är nu!

Nä, nu ska jag sova. Ses imorgon. Ciao!

Hjärtesorg!

2009-01-06 @ 20:27:53

Nu sitter jag på tåget på väg "hem", eller bort, eller vad man nu vill kalla det. Jag saknar redan E. Det gör ont i hjärtat verkligen.Han är mitt allt. Jag vet inte riktigt hur det ska gå nu, när vi ska ses eller hur ofta det blir den här terminen men det löser sig. :)



Imorgon börjar det "nya" livet. Du vet, hurtighetslivet! :) Nja, vi får se hur det går. Jag ska försöka äta lite bättre, minska mitt sötsug och kanske komma i mina gamla jeans (låter som att jag är 40 år gammal) vilket innebär mindre godis (blir jobbigt) och mer träning. Pappa rekommenderar två konditionspass i veckan för allmänt välmående, så fyra pass sammanlagt per vecka låter väl bra? Måste se till att få lite rutin bara. Det är lite svårt när man flänger fram och tillbaka som jag gör men allt går om man vill. Nu dör snart datorn så jag skriver mer när jag kommit upp.

Ciao!

Första måndagen 2009

2009-01-05 @ 22:59:44

En måndagssummering i den lilla och stora världen.

Lilla: Jag bävar inför morgondagen och vill inte åka hem, samtidigt ska det faktiskt bli lite skönt att komma tillbaka till vardagen. Jobba, träna, plugga. Men jag kommer sakna E otroligt mycket och de första nätterna kommer vara jobbiga... Annars har det inte hänt så mycket i min lilla värld. Jag har pluggat, och då ser det tydligen ut såhär:





Jag tackar verkligen (på mina bara knän) min älskling för min Ouicktionary, utan den hade det aldrig gått såhär bra. Det är synd att jag ligger så långt efter men nu har jag kommit igång ordentligt iallafall. Blir nog (förhoppningsvis) bättre när jag kommer upp till Ks och får mer tid över. Nu vill jag ju spendera tid med E också. Sen träffade jag Em också, en sista gång innan vi åker åt var sitt håll. Vi åkte en sväng til Siba och tittade på "The Day The Earth Stood Still". Den var väl ingen höjdare till film, men helt okej. Jag håller dock inte med BB(BlondinBella) om att det var en dålig fortsättning till den dåliga filmen "An Incovinient truth" (vilker förövrigt är en BRA FILM!). Hon bloggade förövrigt idag om att hon kanske är shopoholic, samtidigt som bomberna regnar över Gaza. Jag skriver iuförsig om mitt pluggande och att jag inte vill åka ifrån E, det är väl inte så mycket bättre. Känns som att jag redan bytt så jag antar att nästa blir...

Stora: Så vad har hänt i den stora världen? Israeler och palestinier kan fortfarande inte komma överens och blodet flyter. Snacka om att känna sig maktlös.
SAAB och VOLVO ligger fortfarande rätt risigt till tyvärr. Lilla jag har inga lösningar på det heller. I Sverige tar vi pengar från varandra med hjälp av vapen och i Tjeckien river vi sönder symboler för ordförandeskapet i EU.
E ligger och skrattar åt en patetisk parodi... Vad f*n ska man göra då? Jag älskar the Hills och bry mig om mina I-lands problem, de finns inom min påverkanssfär, allt annat får mig bara att må illa. Någon annan får rädda världen idag med...
En person kan inte göra allting men alla kan göra något, därför slutar jag dagen med att anta syrrans utmaning:

BRA:
+ Jag köper en del ekologisk mat
+ Jag shoppar inte i onödan (Snålt eller ekonomiskt? Inte vet jag men det är lika bra för plånboken som för miljön.)
+ Jag slår av i stort sett allt elektriskt så de inte står på Hold
+ Jag duschar aldrig speciellt länge
+ Jag åker sällan bil och försöker då planera och samåka i största möjliga mån
+ Jag cyklar mycket

MINDRE BRA:
- Jag tycker inte om mörker så många lampor står på och det är inga lågenergilampor
- Jag köper mycket halvfabrikat
- Jag är dålig på att sortera soporna

JAG KAN BLI BÄTTRE PÅ:
- Sortera avfallet!
- Köpa mer eko-mat
- Matlådor
- Laga ordentlig mat från "scracth"

God natt och Ciao! :)

Måndag igen?

2009-01-05 @ 11:15:54

Helgen försvann fort och snart är det tillbaka till verkligheten. Har börjat plugga lite mer nu, är ju inte så många dagar kvar till tentan(10 dar) så det vore väl på tiden. Ouicktionary-pennan har hjälpt jätte mycket men det tar grymt mycket tid att gå igenom alla fyra spalter och använda pennan på alla ord som jag inte förstår, vilket är ett par stycken. Man får räkna med mellan 30-60 minuter på ett uppslag, kul va? Men vad gör man inte? Så lördagen och söndagen har bestått av en hel del plugg, har gått igenom två kapitel i boken, (Ett kap=10-15 sidor) och sen har jag lyckas dra på mig en förkylning till. Jag som var så taggad på att börja träna ordentligt igen, blir med det än på ett tag. :(

Igår blev det en lång fika med "ex-kex:et" som Jenny skulle ha sagt. Eftersom alla undrar hur det var kan jag skriva det med en gång att det var väl trevligt. Vi har ju knappt pratat på två år men efter många om och men, och lite förvirring så sprang jag hela vägen hem och kastade mig i E:s armar. Det finns ingen bättre!

Lgh:n ser ut som kriget för tillfället så när jag inte ska plugga så blir det städning under dagen. Em och jag ska antagligen till Overbye en sväng och se vad som vankas inför våren. Förr älskade jag att handla på rea, men nu har jag blivit ekonomisk på riktigt, varför sänker de priserna på saker? För att ingen vill ha dem, för att de är "ute". Varför ska man då handla dem? Njee, vinterstil är inte riktigt min grej heller, jag väntar in vårkläderna!

Klippning är det på gång också. Även om mitt Joico schampoo och balsam, och mina Bed Head "After party" och "Small talk" tar väl hand om håret börjar det nu bli så pass långt att det faktiskt syns att  håret är längre på högersida än på vänster, och att luggen på vänstersidan är mycket tunnare eftersom det ligger ett halvlångt lager under. Helskumt men det är så det är när man ska låta långt hår växa ut igen. Såå Kicki, prepare for trouble! :) Tycker i och för sig inte jätte mycket om att klippa mig när jag ska spara långt men man måste ju ha en frisyr medan man låter det växa, annars klipper man bara av det igen, fråga en som vet!

Nä, nu ska jag göra lite vettigare saker än att sitta här, t ex äta frukost, städa eller börja plugga. :) Hörs senare. Ciao!

NEEJ, jag lill inte!

2009-01-03 @ 22:52:50

Usch jag känner mig som ett litet barn. Jag vill inte att en av de absolut bästa kompisarna som finns ska åka iväg igen, i sex månader till.. Hallå, du kom just hem?! Jag har hunnit träffa dig två gånger! ÅK INTE!!!! Vi hade en underbar kväll igår alla tre, med sushi, ABBA ( här har ni tjejer, älskar er; http://www.youtube.com/watch?v=Bz4KyiSwkxY&feature=related ) och världens bästa understrykningspennor. :P Men jag ska komma och hälsa på dig baby, jag lovar, men du måste hjälpa mig med datum och så där! Jag kommer sakna dig hur mycket som helst Fny!

Em, du måste komma och hälsa på mig! Jag har träffat dig typ 2 ggr under hösten och då bor vi ändå i samma land. Det är deprimerande! Du har lovat att komma och hälsa på mig i Ks, det måste vi göra! Double trouble! :D

Älskar er, ni är bäst i världen!

Lördag?

2009-01-03 @ 14:45:38

Humör: Glad
Gjort: Ätit frukost och pluggat lite
Planer: Se på film, plugga mer och mysa med E
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Inget
Läser: Det jag skriver
Dricker: Inget
Äter: Inget
Bästa: Att jag kommit igång och pluggat och att E ska köpa en "quicktionary-penna" till mig
Sämsta: ? Att jag borde börjat plugga tidigare?
Väder: Fint!
Dagens favoritsak: Mina nya pennor
Vill ha: Mer tid med Fny innan hon åker :(
Motto: Det blir vad du gör det till..
Dagens outfit: Myskläder!

Usch vad dagarna går fort. Jag skriver det i nästan varje inlägg nu men det är då som jag sitter och reflekterar över vad jag egentligen hinner med på dagarna och det är inte så mycket ska ni veta. Igår passade vi lillasyster och var ute på promenad. Hon är finast i världen, kolla!

Sen gick vi och hälsade på E:s föräldrar och köpte efterrätt, glass och varma bär! Mums. Efter vi alla tre ätit och spelat lite yatzy, körde vi hem lillan och stannade hos mamma på kaffe. Jag fick klagat av mig lite men mamma tyckte att jag var duktig iaf (tror jag :P). Sen åkte jag och E en sväng till SIBA, där han köpte Tv-spel och jag nya pennor, allt för att öka studiemotivationen. Sen åkte vi hem och Em-Pem kom. E åkte med killarna på "kill-fest" och Fny kom också hit och vi hade "tjej-fest". Såhär kul hade vi!  (Jag vet, jag ser helt nörd ut! Jag blir inte bra på kort!!)

Nä, nu måste jag plugga lite mer. Kommer fler bilder ikväll. Ciao!

Barnvakt

2009-01-02 @ 12:12:17

Humör: Nyvaken
Gjort: Ätit frukost och myst lite
Planer: Passa barn och ha tjejkväll
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Inget
Läser: Det jag skriver
Dricker: Inget
Äter: Inget
Bästa: Att E är min
Sämsta:
 Att pluggandet går dåligt!!!!
Väder: Fint!
Dagens favoritsak: Lillasyster
Vill ha: Pluggmotivation
Motto: "Some say love..."
Dagens outfit: Än så länge; gult linne, rosa trosor :P

Uppdaterar senare och imorgon kommer bilder från tjejkvällen.. Mina älsklingar kommer hit!

Invigningsinlägget år 2009.

2009-01-01 @ 22:52:57

Första dagen år 2009 har gått fort, mycket fort. Ett tempo som jag tror kommer hålla året ut men jag hoppas samtidigt på ett betydelsefullt år, ett värdefullt år.

Gårdagskvällen var underbar. Maten var god och sällskapet mycket trevlig. Det blev en helnyckter variant i år eftersom jag var chaufför och körde inte bara mig och E, utan även far och K, mellan Vbg och Thn. Att inte dricka på en fest var lite av en "aha-upplevelse" för mig. Nu låter jag som värsta alkoholisten och det var inte meningen, för det är jag inte. Men E brukar vara den av oss som kör oftast, han är helt enkelt inte lika mycket partyråtta som jag (trodde jag iallafal) men igår höll han hov vill jag lova. Han och killarna hade en riktig show och det var jätte kul! Allt jag behövde var en RedBull vid ett-tiden så jag var på topp. Det bästa med att vara nyckter var i alla fall att jag mådde prima idag. Jag blir alltid så illamående dagen efter (partyråtta som sagt). 2008 har inneburit många dåliga fyllor men jag ville avsluta på topp och med flaggan högt "firande jag in" det nya året. Här kommer en resumé av kvällen (tyvärr dog batteriet efter havla men vissa saker skall bara inte dokumenteras):

 Jag och "hosten"

 Varmrätten (Det var också en gigantisk underbar sallad till som jag inte fotade tyävrr)

 Köket efter alla matlagning :S

 Jag och E, snart på väg hem

Idag har tiden bara flugit bort. Vi åkte till mamsen och där hamnade vi framför Tv:n större delen av dagen. Sen hämtade vi lillasyster som är här hos oss ikväll. Vi har ätit tacos tillsammans och sett på Den Magiska Leksaksaffären. Det var en riktigt mysig film! Se den! Nä hörrni, nu ropar sängen på mig. Uppdaterar mer imorgon! Ciao!