Torsdag

2009-07-02 @ 09:41:47

Hej på er,

Det är nästan som att jag begåttbloggsjälvmord. Inte skrivit på två dagar?! Har jag tappat alla läsare nu? Hmm, det återstår att se. Jag har i alla fall haft två underbara dagar här hemma!

igår klippte jag mig (bilder kommer imorgon), sprang en sväng på stan och köpte svarta gladiator sandaler, lunchade med mamma på MAX, köpte en pocketbok, fikade på Espresso House och sist men inte minst hade "avskedsmiddag" hemma hos mamma, för morfar som åkte tillbaka till Island igår. Efter det hann jag faktiskt ännu en sak, fika på strandgatan med Filip, Marcus och Erik. Mys, mys, mys. En produktiv med mysig dag!!

Igår däremot blev det inte många knop gjorda. Jag hade lite krångel men lyckades tillslut få skjuts av systers fästman till stranden där min syster och älskade guddotter satt myste i skuggan. Sen spenderades resten av dagen med dem, i deras nya lägenhet och på loppis. Lillan är bara sötast i världen och snart kommer en till? Hur lyckas de? ;)

Igårkväll stängde jag och Erik av mobilen, det var dags att ägna sig åt varandra på våran dag. Först åkte vi och handlade vår favoritmat och sen kröp vi ner i först soffan, sedan säng för att bara ta det lugnt. Titta lite på film, prata en del och bara mysa. Det var väl behövligt. Det va skönt att äntligen få till den där tiden som man sällan har för varandra. Vi hade till en början höga planer för den dagen men hur den tillslut blev kändes helt rätt. När jag är hemma är jag sällan just hemma, utan överallt för att träffa ALLA, så gårdagen var för mig helt underbar!

Idag blir ännu en dag av lite förslappning och en hel del släkt. Ska träffa far med familj i eftermiddag och är faktiskt lite sugen på att träffa syster idag igen om hon ha rtid, vi får se. :) Men ikväll åker jag ialla fall hem, tåget går strax efter 20 men jag måste fixa biljett under dagen, jag kan tyvärr inte köpa via internet den här gången eftersom jag har glömt min dosa hemma. Skit också. Men det löser, jag får väl gå till station i värsta fall. ´:/

Men, men.. Vi hörs ikväll. Ha en underbar torsdag!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback