Måndag - bränd!

2009-06-29 @ 18:05:00

Hej på er,

vilken dag! Efter bara fyra timmars sömn drog jag mig ut i solen och där har jag legat med flickorna tills nästan 17.30. Smörjt mig massa tycker jag själv men 10:an kanske inte var stark nog för axlarna i början av sommarn, så lite lätte rödbränd är jag allt. Även underarmarna svider lite... Inge vidare smart. Har liksom inte tänkt så långt idag... Kanske beror det på för lite sömn? Men jag har haft mysigaste dagen på länge. Många flickor var vi, 7 som mest och alla så trevliga så. Pressa för lite bränna och sen ut i vattnet vart det, kan man göra något annat när det är såhär varmt?

Nu sitter jag i mitt varma kök och har just käkat lite middag. Skönt att få lite energi i magen. Har dessutom varit och fixat nya produkter till ansiktet. Känns skönt att ha det gjort. Vad vore mitt liv utan Dermalogica?! (Ett *******!) Nu ska jag försöka göra mig lite iordning och packa ner lite grejer, om en timma går tåget och jag ska få komma hem till familjen och pojken ett par dagar. Lämnar datorn här hemma men lite uppdateringar skall ni allt få, men via pojkens dator då. :)

Ta det lugnt i solen (inte som jag?!) och ha en fortsatt underbar dag!!


Såhär fint var det ute när jag cyklade hem från jobbet kl 05 imorse :) *trött*
'



Här ligger flickorna i solen och steker. :)


Christine posar för allt vad hon är värd - och shit va snyggt det blir! ;)

Söndag

2009-06-28 @ 13:00:28

Hej på er,

ännu en dag av stekande hetta när man inte orkar göra någonting. Jag gick ut och lade mig i solen i strax över 30 minuter, det var allt jag orkade. Efter det var jag helt klibbig, svett, varm och kunde inte ligga still. Jag tänkte att jag istället  skulle ta en promenad i solskenet, med kjol och bikiniöverdel, för att uppnå dagens bränna. Sen blir det kalldusch och sova, sova, sova. Blir så när man ska försöka vända på dynget. Jag skall helt enkelt köra järnet hela natten och då behöver jag all energi jag kan få. Bra att mammsen kom hit och lämnade massa läckerbitar i kylskåpet! Bland annat bakpotatis, rulltårta och chips. Perfekt för lång sommardagar. Nä, nu ska jag bege mig ut så jag kommer tillbaka någongång :)

Ta det lugnt i solen och drick vatten, vi hörs senare!!

Sommar-sol-lördag

2009-06-27 @ 21:20:38

Hej på er,

idag tillbringade jag och familjen dagen på skutberget med sol och bad. Det var skitkallt i vattnet men det svalkade ändå gott, efter att man svettats i solen ett tag. Lite röda axlar lyckades flera av oss "pricka in" så imorgon blir det 15 istället för 10 på dem. Lite glass och annat mums intogs också, men det hör ju verkligen stranden till. :) Imorgon är det förövrigt stan som gället istället för stranden. Sen är det även hemfärd för familjen och för mig är det sömn och nattjobb som står på schemat. Förhoppningvis är det inte så mycket att göra under kvällen, så stäningen går snabbt. Man kan ju alltid hoppas eftersom det är söndag. Då är det ju inte så mycket mitt-i-natten-fylle-mat som ska säljas.



Jag saknar Erik massa. Han har varit på Metal Town i två dagar nu, så vi har knappt hörts av alls. Känns lite halv-kämpigt faktiskt. Men jag åker ju hem på måndag och stannar tills torsdag. Ska klippa mig och fira min och Eriks 2-årsdag. <3



Nä, nu ska vi se på Göta Kanal 1! ha en trevlig kväll!

En mys dag

2009-06-26 @ 22:50:31

Hej på er,

idag har jag haft en riktigt mysig dag. Efter träning fixade jag lite pastasallad som jag mumsade på ute i solen, där jag förblev i 1,5 timma. Sedan gick jag in och plockade lite. Plockade ihop glas och återvann, pantade lite burkar, köpte en glass. :) Årets första twister, MUMS! Sedan tittade jag faktiskt lite på tv innen jag gjorde mig iordning och åkte till Bergv. för att möta mamma, morfar och småsyskon. Där blev det matinhandling och sedan åkte vi hem, lämnade grejerna och fixade picknick i kvällssolen. Det var så himla skönt. Bara slappa. Det enda som saknas mig är Erik. (Ta hand om dig älskling!)

Dagens outfit
Linne från TeamSportia (märket kommer jag inte ihåg, skall kolla upp :))
Jeansshorts från VILA
Bikini som jag fått från syster :)


Nu ska jag se klart på en minnesdokumtentär om MJ tillsammans med familjen. R.I.P!
Imorgon lovar jag mer bilder på dagens sol och bad. Kram!

Helt slut!

2009-06-26 @ 13:39:52

Hej på er,

sitter i köket och låter pastan koka till min kommande mumsiga pastasallad som jag tänkte ta med ut i solen. Har nyss kommit hem från ett Pump-pass på gymmet och oj, vad skönt det var!!! Länge sedan nu. Har blivit mycket jogging tydligen, märkte jag när jag läste i träningsdagboken.

Jojomensan, solen skiner och ut vill jag. Lite färg på kroppen kanske? Nu har jag ju faktiskt köpt solskydd till både hud och läppar. :)

Är för trött i armarna för att skriva mer nu, men jag återkommer i eftermiddag. Förhoppningsvis dyker familjen upp här i Ks ikväll. Nice, nice!! Vi hörs. Ha en underbar fredag!!

Två flugor i en smäll!

2009-06-25 @ 10:46:57

Hej på er,

har just kommit hem från en runda på cirka 8 km. Åhh, det gick så bra. Första kilometrarna bara flög jag fram. Solen, den blå himlen och musiken som dunkade i öronen bara gjorde mig så lycklig!! I slutet började det dock gå riktigt trögt. Värmen tog ut sin rätt. Linnet var alldeles blött på ryggen när jag kom hem. Men vilken underbar tur! Och dessutom fick jag lite solbränna på armar, axlar och ansikte. Två flugor i en smäll! Nu sitter jag hemma och äter lunch. Jag ni läste rätt, lunch klockan 10.40 på förmiddagen. Men jag åt bara lite havregrynsgröt vid 8-tiden imorse för att inte få håll och nu kände jag att jag vart riktigt hungrig. Tur att det fanns lite halvfabrikat i frysen för kylskåpet ekar tomt. Idag är det ju den 25:e så då at det dags att gå ner till ICA för att fylla kylen. :)

Dagens löparoutfit:



Kanske inte den mest praktiska, har jag kommit på nu i efterhand, men snygg var den!!

Dagens favvolåt i öronen:


Nu ska jag betala lite räkningar och lite annat kul :P Men ni får ha en super torsdag i solen! Jag ska ha en superdag på jobbet och ikväll tänkte jag dra med Filip ut på uteserveringarna om det finns plats?! :)  Vi hörs!!

Torsdag - still sunshine!!

2009-06-25 @ 08:53:24

Hej på er,

solen skiner och lovar ännu en dag av vackert väder. Lite gröt ligger i magen och jag gör mig förberebb på en morgon runda innan det blir för varmt ute. Hade gärna kört lite gym också, men man kan inte få allt. Börjar ju jobba kl 12. Imorgon dock, blir det ledighet. Pump kl 12 och sen ut i solen!! På ett sätt känns det knas att vara inne och träna på dagens bästa soltimma, men jag har faktiskt ingen lust att bränna mig och börja flaga det första jag gör den här sommaren. Ser så många på jobbet som har bränt sig i solen och det är ju bara smärtsamt och faktiskt farligt. Jag vet, bruden som solar solarium kanske inte ska komma och snacka?! MEN jag bränner mig faktiskt mycket sällan och att sola solarium har faktiskt gett mig en bättre relation till sommarens första sol än jag haft tidigare. Är jag redan lite brun, och "tål" lite sol behöver jag inte ligga ute och pressa, de första dagarna av sommaren. Jag, kan ligga ute någon timma, kanske 1,5 och läsa lite. Typ mellan 2-4 någongång. Och det känns riktigt lagom. Jag behöver inte ligga i solen från 10-16 och bara steka för att sedan se ut som en kräfta och bara gå runt och klaga på egenvållad smärta. Sist men inte minst, glöm inte solskyddsfaktor!!

Nä, nu är det dags att ta tag i dagen. Diska lite innan jag snörar på mig skorna! :) Ha en underbar torsdag!!  

(och välj rätt solskydd!!)

Tröööött!

2009-06-24 @ 18:22:10

Hej på er,

blev 2 timmar extra jobb, men vad göra väl det? Det var ju frivilligt. Jag är ju ändå här uppe för att jobba och möjligtvis träna. På tal om att träna är det inget jag orkar ta mig för idag. Jag är helt slut och så himla trött. Sov ju cirka 6 timmar i natt, jobbade 10 timmar och sitter nu gäspandes i soffan. Blir nog en kvällspromenad sen kanske, men det är allt jag orkar uppbåda. Känner att jag behöver röra på mig efter alla kalorier jag fått i mig på jobbet. 1/2 kanelbulle, 1 Egg McMuffin, 1 McBagel, 1 frukostmacka och jordgubbsshake. Inte det bästa man kan äta men jag var så grymt hungrig imorse.

Finns inte så mycket mer att berätta för tillfället faktiskt. Jag hoppas på att somna tidigt, vakna tidigt och ta en joggingtur innan jobbet imorgon. :) Komma ut innan solen steker sönder mig. :P Måste verkligen köpa solskyddsfaktor! Än så länge har jag ju mest jobbat i det fina vädret, eller grejat med andra grejer, så speciellt mycket "stekande" har det inte blivit och därav har jag faktiskt inte skaffat mig någon solskyddsfaktor trots att jag tycker det är mycket viktigt att ha en. Ska nog införskaffa mig en på fredag, innan Pumpen som är planerad till kl 12. Sen kommer mamma, morfar och småsyskonen förbi, skall bli riktigt mysigt. Måste städa en del först bara :S

Idag finns det faktiskt en hel del skräp på tv om man inte har något bättre för sig, till exempel:

Miss Marple - tv4 kl 20.
Cold Case - kanal 9 kl 20.
Leila bakar * 2 - tv4+ kl 20.
Brooke knows best - Mtv kl 20.
X-Men 2 - tv4+ kl 21.
SYTYCD - kanal 5 kl 21.55.
Generation Fett - tv3 kl 22.
Navy CIS - tv3 kl 23.

Det är synd bara att det bästa programmet ligger sist. Så länge orkar jag nog inte vara vaken.  Dessutom ligger ju alla samtidigt så jag får väl se vad jag zappar mellan ;) Nä, nu ska jag krypa ner i sängen istället. Hörs kanske senare eller om inte annat imorgon förmiddag! :)

Lång dag

2009-06-23 @ 23:20:47

Hej på er,

idag känns som en lång dag. Har hunnit med mycket. Var uppe relativt tidigt och går och lägger mig relativt sent. Sen jag kom upp till Ks har jag varit på promenad med Anna och sen gick vi hem till henne och såg på tv. Super mysigt!!

Här kommer lite bilder från dagen som jag hittade i mobilen:



Yummi, yummi. En extraordinär frukost till mig och pojken min!



Hittade en trevlig bok i Hans bokhylla som jag tillbringade förmiddagen med att bläddra lite i. Myspys på en filt i solen. Det enda som saknades var en frisk sötnos, men jag antar att man inte kan få allt?!

Nu är det dags för mig att göra iordning det sista med matlådan och krypa ner i sängen. Skall ju faktiskt upp 05.50 imorgon. Öppnings-shift som väntar... Pust. Haja. Tonfisksallad blir det i alla fall. Och kanske min sista frukost på McD, snart börjar maten kosta fullpris även för oss anställda. :( Kanske lika bra det, så man inte blir tjockis?! :P Haja, go natt!

Mmm - sol!

2009-06-23 @ 16:21:35

Hej på er,

jag har inte alldeles för mycket batteri så jag ska försöka fatta mig kort. Efter en dag av sol sitter jag nu på tåget upp mot Ks igen. Dagens började som sagt  tidigt med feber och grejer, men efter en liten blund sprang jag till apoteket och köpte diverse mediciner så som strepsils, ibumetin, termometer, jordgubbar och piggelin. (De sistnämnda köptes dock inte på apoteket utan Hemköp men var lika mycket "medicin" ändå, på sitt sätt.) Sedan verkade han må lite bättre. Febern gick ner, jordgubbarna och glassen likaså, fast ner i magen. Man får fresta med diverse goda saker när halsen inte är villig att samarbete men vädret kräver både energi och mycket vätska.

Vid 12-tiden dök Ma upp och vi köpte lite glass och pastasallader bland annat. Riktigt somrigt kändes alltihop. Speciellt iklädd minijeansshort, vitt linne med bikini under och flipflop. :) Sedan bar det ner till vattnet och på ett par klippor hittade vi den rätta platsen att steka på, till och med ett dopp i Vänern vågade vi oss på och så farligt var det faktiskt inte. :) Efter ett par timmar i solen var det dags att gå hemåt, äta lite mer jordgubbar och sedan åka till tåget.

Ikväll blir det förhoppningsvis promenad med Anna igen och imorgon blir det jobb, jobb, jobb. Slutar 15 och då satsar jag på att komma ut i solen lite igen. Man får passa på medan den svenska sommaren tillåter. :) Ha en alldeles underbar fortsättning på tisdagen! Hörs ikväll!

Tidig morgon

2009-06-23 @ 06:16:09

Hej på er,

såhär tidigt har ni aldrig fått ett inlägg förut?! :D Han ligger bokstavligt talat het som en kamin i sängen och bara snurrar, så jag gick upp och satte mig vid datorn för att kolla när apoteket öpnnar. Termometer (tänk att killar ska envisas med att känna om de har feber, är det inte bra att veta om man isf har 37,5 eller 40?? Vi vet ju alla att det kan överdrivas en hel del ibland, dock är jag rädd för att det denna gång inte är fallet...), ipren och halstabletter skall införskaffas. 9.30 öppnar det och jag lovar att jag ska banka på dörren, både för att jag inte gillar att se honom må såhär dåligt och för att det hade varit skönt att själv få lite sömn tillslut. Typiskt att han ska bli så sjuk precis samtidigt som det fina vädret kommer. Jag kan ju inte direkt be honom ligga i solen med mig, och jag känner inte heller för att lämna honom här inne ensam. Haja, solen får väl vänta då. :P Nä, nu ska jag äta lite frukost och se vad det har börjat sända för roligt på tv:n. :)

Hoppas eran tisdag börjat roligare :P :)

Måndagkväll

2009-06-22 @ 22:37:31

Hej på er,

nu är måndagen snart över och vilken måndag vi har haft. Jag är bara på så bra humör och tisdagen ser ännu bättre ut faktiskt. Solen sken så underbart idag och den timma jag fick ute i solen var bara sååå mumsig. Lite sol i nacken och världens bästa BODY-tidning med alla tips inför sommarens deffande. :) Super! Sen vart det iväg till gymmet och där hade jag väl ingen super motivation direkt. Jag körde massa olika övningar men vissa orkade jag bara 1-2 set på. De var för tråkiga helt enkelt. Idag ville jag få upp flåset ordentligt och inte sitta och vila mellan seten så det blev många byten istället. Lite av ett superset-upplägg. Axlar, rygg, mage, ben. Ja, lite av allt avhandlades och svetten rann faktiskt för första gången på länge på gymmet. Avslutade med lite jogg dessutom som också kändes riktigt skön. Hade mycket överskottsenergi ifrån en stillasittande dag.
 
En sommarform att ha som mål för nästa sommar kanske?

Allting är lagom. Armmusklerna är lagom, magen är lagom, benen är lagom. På den här bilden är hon bara så fin!

Efter gymmet blev det dusch och kvällsmats-picknick. Jag och Erik plockade ihop lite mackor och äppeljuice, fixade fram filt och begav oss ut i parken och kvällssolen för en mys-picknick. Det hade verkligen varit dagens höjdpunkt, att ligger där helt slut i solen och bara titta på den blå himlen mellan de gröna löven, om det inte varit så att vi både blev väldigt illamående, uppsvälda och fick ont i magen. Vi har mycket konstiga magar, båda jag och han. Han är laktosintolerant och jag har någon annan skit, även kallad irreterad tjocktarm och lite annat bös. Usch, att ha en "felfri" mage är riktigt underskattat! Slippa ha en uppsvälld, gasbildande, ömmande, värkande, rapbildande skitmage. Men, men.. Det är inte mycket mer att göra än att leva med det, eller hur? Man ska vara glad att man inte har cancer eller någon annan sjukdom.



Imorgon bär det av upp till Ks igen. Blir lite jobb onsdag-torsdag och sen kommer mor med familj upp till helgen. På måndag bär det av ner igen, och på tisdag är det klipptid och 2-årsdag. :) Vi får se om älskling fått tummen ur och kanske planerat något tills dess? 

Nu är det dags att sova. Jag ska upp samtidigt som E imorgon eftersom han ska köra mig till morsan innan jobbet. Där skall jag tillbringa dagen med att ligga i solen och förhoppningsvis prata lite med morfar och träffa Ma en sväng. :) You never know :) Lite färg kanske man får på kroppen också? :) Strax innan 16 går dock tåget och då ska jag ha promenerat ner till stationen. Eller tatt bussen, vi får väl se vad som händer. :) Jaja, hörs imorgon. Sleep tight!

 

Måndag idag

2009-06-22 @ 14:51:31

Hej på er,

ledig men har ändå fullt upp. Idag har det hänt lite grejer ändå får jag lov att säga. Jag har faktiskt varit på arbetsintrevju. hur det gick vet jag faktiskt inte? Jag har så svårt att uppskatta sådant men det kändes helt okej. Lite krångligt vart det dock eftersom han glömde lite grejer och sprang efter mig på parkeringen och sedan fick jag ringa tillbaka när jag kom hem och sen får jag ringa senare i veckan igen efter att ha fått tag på chefen. Suck. Jaja, det ska väl inte gå lätt?! Då är det ju ingen match! Jag var ute och sprang igår igen, gud va skönt det var! Shit vad jag har saknat elljusspåret hemma hos mamma. Så kuperat, så lummigt inne i skogen. Solen som gick ner. Lagom varmt, lagom kallt. Tankarna klarnade och jag brottades med alla möjliga idéer. Plötsligt slog det mig; YES, en backe till! Det var lääänge sedan det kändes så. Men oj vad skönt det var. Nya löpartröjan satt på och tillsammans med tightsen och de nya skorna kändes det som att jag flög fram. Fick dock håll när det var 4,5 km var avklarade och det var ca 1,5 kvar men jag tog det med ett leende. Kroppen kan inte alltid vara lika taggad som hjärnan. Men det kommer, tänkte jag för mig själv. Jag kommer till det stadiet då jag ska flyga förbi 6 km. Vänta bara!

Nu sitter jag hemma i soffan och pustar ut med lunch i magen. Har varit hemma hos syster och fikat med far min en sväng på eftermiddagen. Skönt att umgås lite med familjen, utan krav liksom. Dyka upp när man kan och bara vara den stressade, fullt upptagna personen som man egentligen är. Om två timmar skall den avancerade maten (köttbullar och makaroner) vara färdig till pojkarna, för vi ska dra till gymmet ihop. Ska bli riktigt skönt! Har ett fripass på Sportlife som jag tänkte använda mig av. Erik skall få träna lite rygg med mig. Det har ju varit lite krångel med det de senaste gångerna. Det är för tungt eller för lätt, eller för krångligt. Men skam den som ger sig :) Har man en pojk som också springer bland vikterna dag ut och dag in får man väl be om hjälp. Träningsvärk nalkas imorgon. Har dock glömt mina kära gymhandskar i Ks men jag får väl försöka klara mig utan dem. :(

Solen skiner och humöret är på topp. Nu ska jag ta filten och nya BODY-tidning och lägga mig i solen ett slag. Ha en underbar måndag!!

Midsommar är över...

2009-06-21 @ 22:16:22

Hej på er,

ni som väntat på den spännande fortsättningen från förra inlägget behöver inte vänta längre. I'm back och jag är inte singel. Det blev mycket snacka och lite tårar, men jag kom fram till att jag inte var riktigt redo att släppa tagen riktigt än.
Så de sista två dagarna har varit mycket mys och kärlek. Idag var vi och hälsade på både far och mor. Samtidigt hann vi med lite shopping. Två gym-linnen, en löpartröja och ett fint linne. :) I looove shopping.



Dessutom funderar jag på att klippa mig igen. Göra något drastiskt. Jag trivs inte med håret i den lilla hästsvans som det alltid är i just nu. Det är tråkigt. Jag är en jeans-och-tshirt-tjej och behöver mitt hår för att uttrycka lite "stil" om ni fattar vad jag menar. Det kusliga är att min syster faktiskt pratade om ungefär en sådan frisyr idag. Men vad säger man, great minds think alike. Fast hon pratade om en Mowhaak variant, jag är lite mer sugen på den som Carmen har i mitten. Kort, kort, på ena sidan, fast lång liksom. Rakat men inte så man ser huden. Hade inte det varit lite coolt? Kanske med något mönster om man ska vara extra vågad? Njaa, vi får se vad som händer. Ska i alla fall ringa frisören imorgon och kolla läget.



Igår tillbringades en hel del av dagen såhär:
Det var länge sedan sist och riktigt rofyllt!





Nu är det dags att krypa till kojs. Det är en dag imorgon också.  Fylld av härliga planer som tillexempel att traska till gymmet med grabbarna. Hörs imorgon. :)

Midsommar 2009

2009-06-20 @ 12:32:04

Här görs det midsommarstång, bilden är tagen från insidan av husvagnen jag sov i:



Såhär fin blev den tillslut:



Lillebror i sitt esse:



Lillsyster söt:



En bra midsommar hade vi. Jag lyckades riktigt bra i skyttekampen, vem visste att jag var en sådan hejjare på luftgevär? :) Pojkarna vann dock duellen, med vad gör väl det? Hela kvällen satt jag med min mor och drack ett par cider, åt lite chips. Hon försökte få lite ordning på mitt brustna hjärta med allt är i en enda röra just nu. Vi får se vad framtiden utvisar. Kanske blir man singel snart... Usch, bara tanken gör ont. Men jag vill inte sticka under stolen med att jag tänkt den både en, två och tre gånger. Måste prata med E igen. Det får bli ikväll. Känner mig lite som en tickande bomb. En tickande midsommarbomb. Tur att morfar är här, han är min absoluta favvoislänning. Jag älskar min morfar!!

Helt slut

2009-06-18 @ 22:40:49

Hej på er,

vilken dag vi har haft. Började riktigt segt faktiskt. Kom sedan till jobbet där det bokstavligen var full rush. Fick veta att dagen innan midsommar är den dag som vi säljer mest på hela året, och därmed har det varit helt galet hela dagen. Lite jobbigt när det är så mycket folk dock, man krockar ju och grejer hela tiden. Dessutom var det många nya stackare som fick slita extra mycket och vi andra försökte hjälpa så gott vi kunde. Idag åkte alla till sina sommarstugor där de skulle fira midsommar helt enkelt, och de tog lunch eller middag på McD, det märktes. Helt galet!

Nu ligger jag i sängen och mysar och Erik står faktiskt och diskar. Vilken stjärna han är! Snart är det dags att krypa ner i sängen för vid 8.30-tiden åker vi härifrån, ner till Vänersborg och sedan lämnar Erik mig i stugen med familjen medan han åker och partar. :)

Dax att packa inför morgondagen. Jag önskar er alla en riktigt mysig midsommar och lovar bilder och inlägg på lördag igen. :)

 

Torsdag

2009-06-18 @ 11:04:51

Hej på er,

"När regnet öser ner.." En låt med M.A. Numminen. Ni vet, han som gjorde "Som en gummiboll kommer jag tillbaks till dig". Haha, gör mig alltid på bra humör. Sitter just ni i sängen, nyduschad efter gymmet och med ansiktsmask i ansiktet som har stelnat men ändå kan jag inte annat än att le när jag lyssnar på "musiken": Haha :)

Om 30 minuter är det dags är gå till jobbet. Och där kommer hela dagen gå fort. Sen kommer Erik och hämtar mig förhoppningsvis. :) Hoppas, hoppas, hoppas! :) Gymmet vart segt imorse, men jag tog mig i alla fall dit och körde lite mage och rygg. Det var ett helt fotbollslag/hockeylag med småkillar på gymmet som sprang runt och snackade med varandra. Jag tappade helt koncentrationen och tillbringade mycket tid med att bara sitta och kolla på alla människor. Det är ju aldrig så att man sitter och dömmer andra, som man tror att andra gör med en själv. Utan på något sätt så går man ur sin egen bubbla och sitter bara och observerar. Det är rätt skönt faktiskt, för jag är sällan en sådan person som gör sånt. När jag är med någon så går munnen i stort sett i ett, pratar om allt, skrattar, hejjar, skriker. Haha. Kan aldrig vara tyst. Men ibland känner man för att bara sätta sig i skyltfönstret på ett fik och titta på människorna som går förbi på gaten samtidigt som regnet smattrar mot rutan. Alla är vi olika. :)

Nu är det dags att ta tag i sig själv och skölja av masken. Vi hörs ikväll! :)

Trötter

2009-06-17 @ 23:42:33

Hej, hej..

Nu är jag tillbaka från 1,5 h myspromenad med Anna Det var jätte mysigt att bara få prata om allt och ingenting. Jobbet, pojkar m.m. Jag behövde verkligen den promenaden. Just nu sitter jag i soffan och ser på "So You Think You Can Dance". Jäkla bra tv-program. Än så länge är det bara auditions, vilket jag tycker är lite pinsamt eftersom det är många som skämmer ut sig. Just nu är det någon utklädd till katt som skämmer ut sig. *Tittar bort och låtsas inte lyssna.* Jisses, folk är ju inte riktigt kloka. Nej, det är bara roligt att se på de duktiga dansarna. Så jag ska titta klart, äta upp min hälsofil och krypa ner i sängen och ladda inför morgondagens träning.

Lång dag

2009-06-17 @ 21:40:31

Hej på er,

jag försökte publicera ett inlägg tre gånger i förmidags vid 11-tiden men de bara försvann, konstigt. Jag vet att Blogg.se skulle ha något server-stopp men det i cirka 30 minuter och runt 9. Kan det ha varit krångel fortfarande kl 11? Jaja, hoppas det här inlägget kommer upp i alla fall. Har nyss kommit hem från jobbet. Sitter i sängen och funderar. Hade en hel del missade samtal när jag kom hem men inte från den personen som jag innerst inne ville skulle ringa. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Allt känns så "confused".

Idag har det gått bra på jobbet. En hel del att göra men jag fick stå i 1:an (McD-språk för den som tar beställningar och betalningar i Drive through:n.) större delen av tiden så det gick helt okej. Försökte hjälpa till så gått jag kunde men kändes mig mest ivägen när Jonas redan hjälpte Emelie, största delen av tiden i alla fall. Sista delen av jobbet upptäckte jag dock att jag blödde lite näsblod, för första gången någonsin. Det rann inte liksom utan märktes bara när näsan kom emot något eller jag snöt mig för då blev det blodfläckar. Konstigt tyckte jag, som aldrig haft det förut direkt. Men, men.. Så är det ibland. Det hände lite andra spännande saker på jobbet idag med. Jag fick min första "trevligt midsommar"-hälsning och sen fick jag en komplimang för mina fina glasögon av en surgubbe, som kanske inte alls var så sur. Det är ju alltid trevligt. Och sen fick jag ett "ja, men du är väl för söt" till svar när jag berättade vad beställningen gick på. Inte alls sarkastiskt som man kan tro, utan bara sådär rätt upp och ner. Det är sånt som gör att man blir glad. :)

Nu ska jag gå ut på promenad med Anna från Mcd Våxnäs. Hon var nere i Strömstad och jobbade samtidigt som mig. Ska bli skönt att komma ut och röra lite på sig, lämna telefonen hemma. Jag mår så dåligt när jag sitter och tittar på den hela tiden. Imorgon blir det dessutom gym på förmiddagen, på tal om att röra på sig. Rygg och mage är det som ska manglas är tanken. Hoppas det inte är så mycket folk där, men om jag är där vid 9-tiden så brukar det vara rätt folktomt och dessutom har jag gott om tid på mig innan jag börjar jobbet igen vid 12.

Imorse var jag alltså uppe klockan 06.50 för att tvätta. Duktiga jag. Det är riktigt skönt att ha de gjort faktiskt. Det är ju inte jobbigt direkt men eftersom tvättstugan ligger liksom i ett annat hus är det inte super kul att springa fram och tillbaka hundra gånger så tidigt på morgonen. Men som sagt, nu är det gjort.

Nu måste jag gå så inte Anna får vänta. Om ni har tur kommer det ett till inlägg innan jag går och lägger mig. Känner att jag måste bara måste få skriva lite om allt som händer, det känns som att det är så mycket just nu. Fast läser man inläggen så är de ju inte direkt inspirerande ;P Hahaha.  Jaja, vi hörs sen.


Tisdagkväll

2009-06-16 @ 19:29:09

Hej på er,

den första färskpotatisen ligger på tallriken nu, tillsammans med stekt lax och créme fraîshe franska örter, mums!

På jobbet vart det full fart hela dagen. Med så många nya som vi har just nu, har jag som jobbat ett tag skrivits upp som "servicesledare". Lite coolt tycker jag. :) Men det blir många frågor att svara på och ibland lite väl många nötter att knäcka när de kommer och frågar saker när jag har full DT-skärm. (McD-språk och betyder MYCKET att göra!) :)

Nu ska jag snart cykla iväg till Christine och antagligen träffa hennes föräldrar för första gången, med en stark doft av hamburgare. Tur att de antagligen är vana! :P Det var jätte länge sen jag var hemma hos någon som fortfarande bor hemma så det är faktiskt, till min egen stora förvåning, lite nervöst. Men, men.. Det ska nog gå mer än bra, tror jag.

Träningen i förmiddags gick jätte bra och jag ökade på flera muskelgrupper. Mest märks faktiskt på axlar, att de har blivit mycket starkare. Jätte roligt att både se och känna! :) Sen har jag tyvärr tappat lite i biceps och bröst men ökat igen på triceps och ben så det går väl lite jämt ut. Tänkte jag skulle försöka ta mig till gymmet någon förmiddag och gymma lite rygg och mage. Kanske blir det imorgon trots att jag har en tvätt tid som börjar kl 7. (?!) Jobbet börjar ju inte förrän 12, dock måste jag hinna äta innan.

Idag ringde de från ett av jobben som jag sökt och i början på nästa vecka ska jag på intervju. Hoppet sjönk dock en aning då det verkade som att det var en hel del folk som sök och bara en plats som ska tillsättas. Men man skall aldrig säga aldrig! Så om Mcd vill ha mig i höst är det faktiskt dax att sätta lite fart, kan jag känna.

Nä, nu ska jag äta upp och cykla iväg. Ha en myskväll i det fina vädret så hörs vi senare!

Tisdag

2009-06-16 @ 10:49:19

Hej på er,

den lediga dagen har alltså kommit. Försökte att vrida tillbaka dygnet imorse men det gick väl sådär med tanke på att jag fortfarande ligger kvar i sängen. Det gjorde nästan ont i kroppen att försöka gå upp när jag fortfarande var så trött. Somnade tillslut vid cirka 02.30 vilket kanske inte är så sent för vissa men med mitt sömnbehov på cirka 9-10 timmar per natt är det sent.

Nu ser dagens schema ut såhär. Packa iordning grejerna till jobbet. Göra mig iordning inför gymmet och träna Pump mellan 12-13. Hem och "svida om" för jobb 14-18. Sen blir det hem och träffa Christine en sväng förhoppningsvis. :) Låter väl som en skön dag. Behöver verkligen komma igång med träningen igen. Den har lagt av sig lite nu när jag jobbat så mycket. Idag blir 6:e dagen med jobb i rad. Skönt att det är en kortis för imorgon och torsdag så blir det 12-21.

Nu är det dags att ta tag i sig själv. Ha världens bästa tisdag!


Kvällen är kommen

2009-06-15 @ 22:52:38

Hej hej,

det var tydligen en tidig dag på jobbet. Skönt. Nu har jag fått komma hem, äta lite hemmalagad mat och suttit i soffan ett tag efter att ha gjort ett par viktiga samtal. Jag ska spendera midsommar tillsammans med min mor och hennes familj, något som jag faktiskt ser fram emot. Jag har saknat hela min familj otroligt mycket under våren.

Jordan Rättsläkaren är precis slut på tv:n och jag ska borsta tänderna innan jag zappar vidare. Ha en mysig kväll så hörs vi imorgon på min lediga dag! :) Dessutom kommer nog Christine imorgonkväll :)

Måndag

2009-06-15 @ 13:47:38

Oj, här gär dagarna fort och inget bloggande blir det. Förlåt! De här helstängningarna på jobbet tar verkligen kol på mig. Inatt somnade jag 04.15 typ.. SENT!! Jag var hemma 03.30 men jag låg och pratade med Erik i telefon ett tag eftersom han inte kunde somna, stackarn. Han skulle upp klockan 6 också, jämför med en annan som sovit fram till 12.30. Nu måste jag snart göra mig iordning för jobbet igen. Känns som att jag bara jobbar och sover just nu men det är bra, det blir mycket pengar och det kommer behövas under sommaren.

Man prioriterar liksom. Det gör ju alla. Vad man gör med sina pengar. Var man spenderar sina dagar. Vem man helst håller om ryggen. Tänk på det!

De senaste dagarna har dessutom varit riktigt jobbiga och många taggar i hjärtat har uppstått. Folk tror tydligen att de kan bete sig hur som helst. Men mig trampar man fan inte på, det ska ni ha jävligt klart för er. Nu kanske ni blir glada, när ni får ha eran midsommarfest för er själva men jag tänker inte spendera midsommar med ett gäng som gör mig så illa. Jag tänker spendera den kvällen med folk som jag tycker om och som tycker om mig.
Ett statement från mig till er och framförallt till dig älskling, nu är det din tur. Bollen ligger på din planhalva. Glöm inte att jag älskar dig.


Imorgon är jag alltså ledig för första gången sedan i onsdags, så det ska bli riktigt skönt! Tyvärr ser det inte ut att bli något höjdarväder, så det får väl bli lite träning och lite inomhusmys. :) Te och bullar igen liksom, nice!

Nä, det är dags för duschen! Ha en underbar måndag!



Såhär super fräsch är världens bästa Sara när klockan är över 3 och det känns som att vi aldrig blir klara. Ventilationen är avstängd och jag har diskat så att halva restaurangen immar igen. :D

Söndag!

2009-06-14 @ 12:07:08

Hej på er,

idag skiner solan för första gången på länge känns det som. Första gången på länge medan jag är ledig i alla fall. Säkert fullt upp på jobbet under dagen, tur att jag inte börjar förrän 17.

Just nu ligger jag i sägen, äter gröt och ser på tv. Snart tänkte jag gå ut och lägga mig i solen, kanske med en god bok, kanske bara ligga och vila mig. Bara njuta. 3 arbetsdagar gjorda, två kvar.

Tån känns lite bättre idag, än så länge har jag ju knappt gått på den så vi får se.

Nu ska jag göra mig iordning för solen!

Lång dag.

2009-06-14 @ 03:27:29

Sorry, det har inte blivit många inlägg idag. Har liksom inte riktigt funnits tid för det. Jag har nämligen precis kommit hem. Men vi tar det hela från början...

Jag klarade milen och är mycket stolt. Stannade inte en enda gång och på 57 minuter gick det. Inte riktigt 27 minuter som vinnaren sprang på men ändå. (Han var kille och kenyan!!) Duktiga jag!

Sen kom jag hem och slängde mig i soffan med lite godis. Då ringde jobbet och frågade om jag kunde hoppa in några timmar, visst vettu, sa jag!! :) och nu är jag hemma 10 timmar senare och hela slut. Dessutom har jag en känsla av att jag stukade en tå på jobbet eftersom jag knappt kan gå på foten just nu. Det var hyfsat medans den var fastklämd i ett stabilt läge men nu gör det bara ont!! Kanske får jag försöka ta mig till jourcentralen imorgon om jag har osis. Hoppas inte. Hoppas att smärtan går över under natten.

Imorgon blir det samma tid på jobbet, 17-stängning (cirka 02.30). Nu måste jag försöka sova, det börjar redan ljusna ute.

Sov gott!

Lördag

2009-06-13 @ 11:44:19

Jaha, då var den stora dagen kommen. Stadsloppet - 1 mil skall avklaras. Nerverna spelar lite spratt men mig just för tillfället. Var borta och hämtade min nummerlapp alldeles nyss och det var redan massor med folk. I u för sig var miniloppet för alla ungar i fullgång, men det lär ju inte bli mindre folk när vi "vuxna" ska springa.

Då får vi se hur det här går. Precis som inför en tenta gick jag ut hårt tidigt i förberedelserna, för att mot slutet tappa totalt. Det betyder att jag bara sprungit 1 gånger på över 1 månad och det var 4 km, sen fick jag håll och fick nästan krypa hem.

Just nu håller jag på och fixar en minilunch. Vill ha något i magen men inte få håll eller känna mig tung/degig så det blir lite, lite makaroner och ett par skivor falukorv. Ska förbi nere på ICA sen och köpa en energi dryck att hälla i mig på vägen dit. Jaahha, jag antar att det "inte blir bättre än såhär". Ser det lite som en kul grej bara, som en vanlig träningsrunda. Jag vet ju förutsättningarna och det är väl knappast någon annan som bryr sig om min tid. Bara det inte blir en massa jämföranden så ska jag nog klara mig utan att blir alltför generad.

Wish me luck!

Nattinatti

2009-06-13 @ 00:46:59

Hej på er,

nu är jag hemma från jobbet. Sitter i sängen och snackar en sväng med älsklingen. Hade en riktigt lugn kväll och det var så skönt. Hann dricka lite shake och snacka lite skit. Man behöver sådana kvällar också. Ska ringa Christine också den sötnosen. :)
 
Mycket telefonsamtal det senaste men det är väl mysigt.


Annars har jag itn så mycket trevligt att berätta. Ska springa imorgon. Får se hur jag överlever det. Kommer såklart rapport både innan och efter. :)

Go natt på er!

Lunch-fika

2009-06-12 @ 15:48:13

Det blev en mys eftermiddag. Kärleksmusik, tända ljus, massa saknad, lillasysters bullar, te och korsord. Sådana fredagar behöver man också. 1 timmar kvar tills jag ska cykla till jobbet i spöregnet, längtar redan. ;P



Dock blev det ingen Christine idag, hon fastnade hos pojken sin (det hade jag med gjort om det var sista dagen vi skulle ses på länge),  kanske dyker hon upp på jobbet sen. Vi får se. Jag kommer sakna henne.


På tal om att sakna... Erik, det här håller inte. Jag behöver träffa dig nu! Eller det är klart, det håller föralltid. Hellre veta att du är min på avstånd än att inte ha dig alls. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Ta de försiktigt på jobbet!



(Juldagen -09)

Produktiv förmiddag

2009-06-12 @ 13:35:29

Hej på er,

sovmorgon fick det bli idag. Men sen blev det ingen träning. Jag har fortfarande major träningsvärk i sätesmusklerna och ryggen så jag ägnade förmiddagen åt att städa och vänta in Christine, hon dyker väl förhoppningsvis upp snart. Lyssnar på Ane Brun via Spotify och inser bara vilken himla skön musik det är! Spotify är en bra "uppfinning".

Lite ljus har jag tänt, det var länge sen. Dammsugit, diskat och fixat/trixat. Det är konstigt att jag inte städar oftare för man trivs ju mycket bättre i en städad lägenhet. Men, men.. Jag ska väl också växa upp någongång. Ikväll blir det också jobb 17-00. Får se hur mycket folk det är idag, inte riktigt som igår hoppas jag. Men vi hade ju i alla fall inte långtråkigt om man säger så.

Nu är loppet imorgon och jag har mest ångest, men vad gör man inte? Ska sätta mig och läsa foldern nu så jag vet vart jag ska och när, kan ju vara bra att veta!

Just nu har jag faktiskt inte mer att berätta, men vi hörs antingen innan eller efter jobbet mina kära vänner! Ha världens mysigaste fredageftermiddag/kväll!

Suck för fulla studenter!

2009-06-12 @ 02:01:25

Hej på er,

har just kommit hem, fick jobba över en del. Fullt upp sista timmarna. Fulla studenter, full restaurang och kö i DT:n. Herre min skapare! Folk kunde inte ens hålla koll på vad de beställt så det blev massa onödiga diskussioner, men jag antar att man måste uppleva sådana här kvällar med. Grattis till alla studenter i Ks! Det var ett år sedan jag tog stundenten och det var en av de bästa dagarna i mitt liv!

Imorgon är det jobb igen. 17-00. Christine kommer förbi och förhoppningsvis hinner jag träna en sväng på förmiddagen också. Funderar på Pump kl 12 eller gymmet tidigare, beror lite på nära jag vaknar.

Nä nu ska jag sova!!



P.s. Har ni inte testat McSallad Shaker Grekisk så borde ni göra det! Den är super goda och jag äter den JÄMT! D.s.

Hemma igen

2009-06-11 @ 16:27:58

Hej på er,

sitter just nu i sängen och har fixat lite inför hösten. Sökt lite fler utbildningar (dock sena anmälningar men SYO:n sa att jag i alla fall kommer komma in på någon av dem) och skickat in första arbetsansökan om ett jobb jag hittade hemma. Värsta drömjobbet men chansen att jag får det är väl inte jätte stor, men man ska aldrig säga aldrig! Jag hoppas, hoppas, hoppas!!!

Verkar som att det kanske blir socialpsykologi eller sociologi till hösten om jag inte får heltidsjobb. Att komponera sin egen examen via fristående kurser är egentligen skit kul och super bra, synd bara att många och där inräknat jag, är för lata för det och går program istället.

Nu får vi se vad det blir av det hela. :) Känns lite skönt att ha en backup plan i alla fall.

Nu är det dags att fixa lite att käka, innan man gör dig iordning för kvällens jobb. :)

Sånhär mumsig pastasallad käkade jag till lunch!! Och med lite tidningar kröp jag ner i de röda skinsofforna i den nästintill tomma skolan och fick faktiskt tiden att gå rätt fort :)

I skolan...

2009-06-11 @ 11:28:31

Jag trodde jag skulle slippa behöva åka hit igen men så blev det inte. Och nu sitter jag dessutom på biblioteket och väntar på att timmarna ska gå. Suck!

Jag skulle prata med SYO:n för att verkligen få klart för mig vad jag gör när jag hoppar av programmet till hösten. Är verkligen Pol. Kand. något för mig? Det verkar vara många andra som tycker det och statsen var ju skitkul, men vad får man jobba som när man bli statsvetare? Inom kommunen om man har tur. Tur?! Dessutom känner jag inte att jag orkar försöka ta mig igenom en termin till av bara pisstråkiga grejer. Räcker med att nationalekonomin var ett rent helvette.

Jag kommer dock inte komma in på Hälsa och Wellness till hösten. Det var cirka 350 sökande till 40 platser så en sen anmälan var inte direkt ett alternativ. Dock har jag sökt några av kurserna som fristående så får vi se. Känns lite som att der beror på om jag får jobb eller inte..

Jo, den SYO:n som jag skulle träffa hade glömt mig så jag gick in till SYO:n i rummet bredvid som för övrigt hade hand om Hälsa och Wellness och frågade lite saker. Hon ringde den första SYO:n som jag egentligen skulle varit hos och den först bad mig komma tillbaka strax efter 13. Så nu får jag försöka spendera två timmar i skolan själv. Har inte direkt någon kvar här i Parken-Ks som jag känner att jag kan våldgästa sådär. Ska väl försöka få i mig lite mat och kanske skicka iväg några mail. Någon löptur verkar det inte hinnas med, men det kanske bara är bra att kroppen får vila en dag. :)

Framtiden känns oviss och det är klart att det är lite jobbigt men det känns inte helt knas längre i alla fall. Dock har jag skickat ett mail till min chef och frågat om jag kan få börja heltid. Får jag det så jobbar jag nog hellre än att tillbringa ett år med att läsa strökurser, då är det bättre att jag hoppar på programmet nästa år och får med mig allt jag behöver.

Men, men.. Den som lever får se! Nu ska jag skicka iväg lite mail. :) Hörs senare!

God morgon torsdag!

2009-06-11 @ 09:54:16

Gjort: Vaknat & ätit proteingröt med linfrön till frukost.
Planer: Träffa SYO på skolan, skriva klart CV och personligt brev, förhoppningsvis hinna jogga en runda & sist men inte minst jobba 18-00.
Ser på: Skärmen.
Lyssnar på: Reklam.
Läser: Det jag skriver.
Dricker: Nada.
Äter: Inget.
Bästa: Att jag har träningsvärk!
Sämsta: Vädret är pissigt!
Väder: Regn.
Dagens favoritsak: datorn.
Vill ha: Heltidsjobb!!

Nu ska jag göra mig iordning för att åka till skolan och träffa SYO:n. :) Hörs vid lunch! :)

Det är så man börjar gråta..

2009-06-10 @ 23:51:10

.. varje gång man läser eller kommer att tänka på det!!

Therese Johansson Rojo blev bara 15 år.

Men den blyga flickan som älskade mode kommer aldrig att glömmas bort.

I går höll vännerna tysta minuter för hennes skull och fortsatte vallfärda till minnesplatsen.



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5354829.ab

http://thresrojo.blogg.se/

På gång igen..

2009-06-10 @ 22:51:46

Hej på er,

jag ber om ursäkt för att bloggen varit så negativ och tråkig det senaste. Jag är inte bra på att slappa och vara helt ledig. Det leder bara till att jag ligger i sängen, rör inte på mig, känner ingen hunger, äter inget, dricker knappt. Jag går in i något pausläge. Jag har varit ute fyra gånger på två dagar och då har jag bara gått fram och tillbaka till gymmet. Värdelöst! Jag klarar det inte längre. Det är dags att ta tag i sig själv. Imorgon blir det lite sovmorgon och sedan drar det igång med morgonpromenad. Sen blir det mumsfrukost, skriva klart CV och skriva personligt brev. Sen ska jag ut och springa lite, innan jag duschar och gör mig iordning för jobbet. :)

Låter väl som en bra plan!

Vad har du för plan imorgon? :)

Nu ska jag krypa ner i sängen. Take care!


Det bästa med träning..

2009-06-10 @ 22:34:49

Det ger resultat! Eller lite i alla fall. Nu har ju inte träningen varit så jätte konsekvent men lite verkar den ju ha gett :)

Mars -09



Idag:



Eller vad säger ni? Lite skillnad är det allt? Gud vad jag älskar träning!!

Kvar i sängen

2009-06-10 @ 12:34:26

Hej på er,

hoppas ni har en bättre onsdag än jag. Jag ligger fortfarande kvar i sängen, vilket man kan tycka är riktigt skötn och mysigt men jag ligger mest här och oroar mig. Söka jobb är inte riktigt min grej men vi får väl se vilka alternativ jag har.
Än så länge ser det ut undefär såhär:

McDonalds eller mataffär? Drömyrket hade varit att få komma in på något gym, om än bara som receptionist. SATS öppnar ett nytt center här i stan i oktober så man kan ju alltid fråga men chansen är inte ens minimal, den är i stort sett obefintilig.

Nää, vem ska berätta för mig vilket jobb jag kan och inte kan få? Den här bloggen handlar om att man kan kommar vart man vill, bli hur framgångsrik men själv vill, bara man försöker tillräckligt hårt så nu *****!

Sätter mig ner och skriver ett CV med en gång!!

Onsdag

2009-06-10 @ 10:25:04

Gjort: Vaknat.
Planer: Söka jobb och träna Combat ikväll.
Ser på: Skärmen.
Lyssnar på: Rachel Ray.
Läser: Det jag skriver.
Dricker: Nada.
Äter: Inget.
Bästa: Att jag har en underbar pojkvän!
Sämsta: Att det ser ekonomiska oroligt ut framöver.
Väder: Moln... :(
Dagens favoritsak: Sängen & datorn
Vill ha: Heltidsjobb


Nä, nu ska jag äta frukost. Ett mer inspirerande inlägg kommer senare! :)

Förvirrad

2009-06-09 @ 23:15:14

Jag är lite förvirrad just nu. Och kanske lite nere. Jag har i stort sett bestämt mig för att inte fortsätta plugga på mitt program till hösten. 2 av de 3 huvudämnena tycker jag inte alls om och det tredje känns inte som att det kommer leda någonstans. Dessutom har jag NOLL motivation just nu. Så varför inte ta ett break, fundera över vad jag vill göra? Jobba lite, resa lite? För att det är global lågkonjunktur och det finns INGA jobb.

Jag tror att jag faktiskt har pluggat av ren lathet. Då behöver jag inte söka jobb, bli dissad av arbetsplatser och oroa mig över att jag inte har pengar till hyran. Suck. Jag som bara hatar att inte veta att jag har pengar så det räcker och blir över i minst 6 månader framåt.

Jag hade kunnat läsa bara en kurs som jag tyckte var intressant men eftersom jag inte sökt någon mer kurs än den som ingick i programmet känner jag mig rätt screwed. Dessutom har de stängt den sena anmälan på de kurser jag var intresserad av. Suck igen.

Men, men.. Man får väl försöka göra något vettigt av livet. Kanske får jag säga upp lägenheten och flytta hem igen. Mys att får vara med Erik.. Men alla vänner, mitt jobb på McD, min älskade lägenhet?! Jag vill verkligen inte lämna allt. Vi får se vad livet har att ge inom den närmsta framtiden.

Allmäna tankar om träning och ingenting...

2009-06-09 @ 18:54:21

Hej på er,

nu sitter jag i sängen igen och har precis slurpat i mig min proteindrink. Det är helt otroligt hur mycket pulver jag har kvar jämfört med älsklingen. Vi köpte våra 4 kg påsar samtidigt men jag har typ halva kvar medan han redan har beställt mer för ett par veckor sedan. Fast han tog ju ordentligt med drinkar, som det står att man ska göra. Jag kör feg-varianten och tar bara en drink efter träningen och kanske en innan om jag inte ätit ordentligt på dagen. Annars tror jag nog egentligen inte så mycket på kosttillskott, i alla fall inte om man vill ha ett någolunda "normalt" reslutat. Det finns ju de som verkligen bygger, för tävlingar och liknande. De kan säkert behöva både det ena och det andra, men för oss svensson som vill ha lite muskler tror jag det räcker med lite extraprotein om du är kolis-älskare som jag. Pasta, ris, potatis och bröd - MUMS!

Sen funderade jag på en annan sak, när jag i sakta mak masade mig hem från gymmet. Jag, till skillnad från många andra, känner mig riktigt snygg i träningskläder men så fort jag tar på mig vanliga kläder känner jag mig tjock, ful och allmänt knubbig (nästan lite fläskig). Tights till exempel. Mina löpartights är typ den enda träningsunderdelen jag tränar i nu för tiden. De är sååå bekväma och ger lår och rumpa fin form. Dock har jag testa några av alla dessa jeansleggings/thighs som finns i affärerna och "Över min döda kropp!" blir svaret på den frågan. Jag tror inte att jag har ett enda par jeans eller andra byxor just nu som jag trivs i, dock har jag ändå en hel del kläder. Det samma gäller egentligen överdelar. Det är nästan så att jag börjar använda rentvättade träningstoppar till vardags, för jag hittar inga andra överdelar som jag trivs i.. Det är konstigt!

Haja, kvällsmaten väntar. :)

Hörs innan jag går och lägger mig ikväll!

Intressanta siffror

2009-06-09 @ 14:59:02

Tisdag

2009-06-09 @ 12:38:13

Hej på er,

ledig dag idag och det känns så skönt. Christine följde med hem efter jobbet igår och vi hade mys/tjejkväll/natt. Syndade lite chips och dip gjorde vi också. :) Det var säkret 3-4 månader sist. Hon sov i alla fall över och jag fixade scones till frukost imorse. Ikväll åker hon till Strömstad och det känns riktigt tråkigt, speciellt nu när vi kommit varandra så nära. Men, men.. Det får blir telefonkontakt i ett par veckor innan jag åker ner dit, sen ska vi ha tre super veckor! :) Sol, bad och McD!! Haha!

Träning blir det vid 17-tiden. Då ska jag Pump:a. Vet inte riktigt hur detta skall gå eftersom jag redan har en hel del träningsvärk. Det värsta i triceps så den får väl ta det hyfsat lugnt idag och så blir det extra mycket mage och biceps är tanken :) Ska bli så himla skönt att komma dit!! Just nu ligger jag kvar i sängen och gottar mig. En ledig slappar-dag är precis vad jag behöver. Även om det har varit mycket ledig tid det senaste, har det varit rätt flängit med alla släkt och vänner som man velat träffa. Känns underbart att ha gjort det, jag ångrar inte mina prioriteringar, men sådana här dagar behöver man också. Jag behöver knappt ens städa, vilket verkar vara ett överhängade faktum i mitt liv. Lite disk hade dock varit skönt att få bort men med den nya borsten som Ma tipsade mig om går disken som en dans. (Även om den överdoserar rätt kraftigt med diskmedel vilket kommer bli dyrt i längden...)

 

Nu ska jag fortsätta zappa mellan dåliga tvprogram och om en stund blir det lunch. Vad det blir för hopkok, får ni se senare! :)

Segt!

2009-06-08 @ 14:30:57

Hej på er,

gymmandet gick segt. Jag fick minska rejält i vikterna, vilket kändes oerhört tråkigt såklart, men om man tränar så oregelbundet som jag gjort de senaste 3 veckorna, får man nästan räkna med det. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova en stund innan jobbet. Köttfärsås och pasta med extra sallad ligger i magen och gör mig riktigt trött.

Imorgon blir det Pump klockan 8. Ser fram emot!!!

Ha en super bra måndag!

God morgon måndag!

2009-06-08 @ 10:52:50

Hej på er,

ligger just nu och slappar i sängen medan jag kollar på min största last på tv, Smallville. Vid tolv-tiden tänkte jag att jag skulle gå till gymmet och pumpa lite överkropp. Det var länge sedan sist så vi får se hur det går. Imorgon blir det förhoppsningsvis Pump igen. Måste dock ut och springa. Jag har ju trots allt ett lopp på lördag och har bara sprungit 1 gång på typ 1 månad. Det känns faktiskt mest pressande, det här med loppet. Jag är inte alls sugen. Kan man skita i att springa? Eller ska jag bara göra det som en träningsrunda? Jag får väl ligga i rygg på Therese så får vi se hur det går. Men det känns mer som spänningen inför ett prov än inför något roligt och det är ju synd, eftersom det är frivilligt. Men, men...

Nu ska jag fixa lite mer frukost. Inte för att jag fortfarande är hungrig utan för att min kropp behöver mer energi om jag ska kunna köra ett ordentligt pass på gymmet. Kokt ägg och rågsmörgås med skinka och paprika kanske? Låter väl mumsigt! :)

Tillbaka till 110%

2009-06-08 @ 00:45:11

Hej på er,

nu sitter jag i sängen med datorn i knät. Fick jobba lite längre än väntat men det vara bara bra för kassan antar jag. Hanna ville hem och se på valet och vem är jag att sätta stopp för det liksom. :P Det vart inte så himla mycket att göra på jobbet idag egentligen. Det var bara alltid någon i kassan eller DT:n vilket gjorde att jag aldrig fick gjort det jag hade tänkt att göra men, men.. Jag slipper i alla fall stänga till 02.30 :) Tur det för jag råkade typ punktera en blodåder på insidan handleden, eller i allafall lite, så jag har fått ett fint, ömt blåmärke där nu. Bara jag kan lyckas med sånt!!

Nu är det måndag igen och jag är taggad. Jag är tillbaka till 110%. På träningsfronten, på den "nyttiga-maten-fronten" och sist men inte minst på bloggfronten. Det känns bra. Jag grundade idag genom att äta upp det sista ur godispåsen och åka och handla mat. Det blev en del inte så nyttiga saker som äggnudlar och falukorv men att vara nyttig är faktiskt inte hela mitt liv, jag är en fattig student också, som inte orkar laga hur mycket mat som helst från scratch. Men det vart en hel del annat nyttigt, typ kikärtor i mängder (mums!), grönsaker i allmänhet och rågbröd. Allt som allt gick mina 3 påsar på 600,- och ja, det känns inte bara fysiskt utan även psykiskt tungt att tänka på att det låg cirka 200,- i varje kasse men bra mat är sällan billig mat. Jag hade kunnat köra Euroshopper rakt igenom men kollar man på deras köttprocent i både köttbullar och falukorv så blir man ju rädd. Nästan 10% mindre (har jag för mig). Då kan man ju ställa sig frågan vad de egentligen har i korven, fast när det gäller just falukorv finns det nog ingen korv som du vill veta exakt vad den innehåller tyvärr.

Nä, morgondagen består av lugn och ro, träning, mumsig mat och tillslut lite jobb. 16-23. Jag har bara kortistider hela veckan men som vi såg idag vet man aldrig hur många timmar man hamnar på i slutändan så för inkomstens skull så hoppas jag att det blir lite fler timmar, men rent generellt hade det varit skönt med lite vila! :)

Haja, nu lockar sängen oerhört mycket men vi hörs imorgonbitti.

Från syrrans sminkloge :)

2009-06-07 @ 15:52:38





Söndagen

2009-06-07 @ 15:44:40

Hej på er,

här kommer lite bilder från helgen. :)

Jag och Erik väntar på att lillasyster ska komma och visa sin fina balklänning:



Tillslut kom hon med kavaljeren:



Sen kom studentdagen och här sitter lillan hemma i soffan med pojkvännen:



Här är lillasyster och lillebror i bilen på väg till ett annat studentfirande:



Nu sitter vi i soffan och ska titta på Shrek.. Snart blir det jobb och jag är inte alls sugen men det är ju bara 4 timmar så det ska väl förhoppningsvis gå ganska fort :)

Fredagen - stundentdagen

2009-06-05 @ 21:19:35

Hej på er,

jag är tillbaka. Såhär mellan festerna. Karlarna är och köper slödryck så får vi se vad det blir av kvällen!! ;)
Lillan tog ju studenten idag och jag blev lite sugen på att parta precis som hon, även om hon såg lite slö ut mot slutet av släktkalaset.

Storasyster fick sminka/leka av sig lite idag, klart man ställer upp. För att se bilder se här:
http://vackravega.blogg.se/2009/june/att-farglagga.html#comment

Fler bilder kommer givetvis inom en snarframtid :)

Ikväll blir det alltså lite party, det har jag förtjänat! ;) Saknar mina flickor bara, festerna är inte sig lika utan dem :(
Men a girl got to do, what i girl got to do :D

Imorgon skall jag åka och sno min lillebror för de kommande 24 timmarna, vi ska fira hans födelsedag i efterskott genom att ha en riktigt kul dag. Schemat är dock inte riktigt spikat, beror lite på vädret.

Men på söndag bär det av tillbaka till Ks med tåget. Jobb, jobb :) Erik har ju fått tillbaka sitt jobb, i alla fall över sommaren så han börjar redan på måndag. Skönt för honom! :) 8 veckor heltid ger money, money. Jag jobbar ju typ bara 50% men det känns lite skönt att få vila lite under sommaren, det är ju det den årstiden är till för! ;)

Nä, nu ska jag se över sminket en sista gång innan vi där ut på bonneland för partaj :) Det är bara bönderna som kan spela riktigt hög musik! :D

Torsdag - hemma

2009-06-04 @ 15:31:14

Hej på er,

regnet faller åter men jag är hemma hos min älskling. Han står i köket och fixar lite pastasallad till sig själv. Jag har precis kommit hem från syster, vi har varit Överby. Syrran handlade en fin jacka till lillan och jag fick köpt lite nytt schampoo och balsam. Matrix, ta 3 betala för 2. Me like! Det blev alltså en gratis värmeskyddande spray för hårplattning! :)  Nu ska jag och Erik snart hoppa in i duschen och göra oss iordning för stundent-firande. Det är långväga släkt men de kom på min student förra året så det är klart man åker dit och grattar lite. :)

Ikväll blir det alltså tårta och sen följer vi nog med mammsen hem. Blir kanske en sen kväll.. Vi får se på detta..

Imorgon blir det kanske sminkning hos Sis på förmiddagen, i så fall kommer kanske lite fina bilder och grejer? :)  Sen blir det mer stundent firande. :) Styvlillasyster tar på den vita mössan! Grattis, grattis, grattis till alla studenter!

Ni får stå ut med att inläggen inte är de allra mest kreativa nu när jag inte har min egen dator. Bilder från dagarna hemma kommer upp på söndagkväll! :)

Ha en underbar fredagkväll!

YES!

2009-06-03 @ 10:39:21

God morgon onsdag! :) Dagen är fullspäckad av roliga saker och just nu sitter jag och chippar efter andan i soffan. Hoppas hela dagen går ihop. Om ansiktsbehnadlingen drar ut på tiden blir det nog svårt att hinna med tåget, därför tänkte jag låsa in väskan på stationen i fall att, hoppas bara att de har sådana där skåp och att de inte är så dyra.

Det ska bli så himla skönt att åka hem idag. Jag har verkligen fjärilar i magen. Inte nog med det, solen skiner också! Åh, vilken underbar dag!!! Och jag är ledig!! Nä nu ska jag traska iväg till stationen och se om jag kan lämna väskan där. Sen tar jag cykeln bort till "Relax"! :)


Ha en underbar solig onsdag!!

Helt död!

2009-06-02 @ 21:55:29

Jag har varit helt slut sedan träningen. Psykiskt har jag varit helt slut hela dagen. Att bli totalt mosad i musklerna var kanske inte den bästa idéen men det känns rätt skönt. Dock fick jag bokstavligt talat dra mig själv ur soffan för att diska. Det gjorde nästan ont i kroppen att försöka gå de få stegen och att stå upprätt men vad klarar man inte, bara man vill..

Förut idag träffade jag alltså Christine. Vi hade super mysigt. Gick runt på stan, käkade och pratade pojkvänner och jobb. Hon är bara för underbar! Kommer saknar henne massa när hon åker ner till Strömstad men jag ska ju ner till henne i tre veckor i alla fall och det kommer bli underbart!!




Imorgon blir det lite flängit och kanske lite stressigt men om allt går som planerat kommer jag hinna med allt jag vill hinna med. "Plastsyrrans" bal, ansiktsbehandlingen och tåget hem. Hoppas, hoppas, hoppas bara inget händer! Jag har sett fram emot morgondagen så mycket! Förhoppningsvis börjar den med en mysig morgonpromenad lite beroende på vädret :) Men nåra sista ord från denna datorn skall ni få imorgon, sen lämnar jag denna datorn kvar här till söndag. Dock kommer jag såklart finnas hos er via Eriks dator, så tro inte att ni slipper mig :P Sov gott!

Lugnt och skönt..

2009-06-02 @ 13:21:39

Hej på er,

jag har tagit förmiddagen på mig att bli människa igen. Kom hem typ kvart i ett inatt. Skulle slutat 20 men fick jobba över 1,5 timma för det var HELT GALET på restaurangen. Så det blev lite senare än beräknat. Jag typ satt och skrek hela vägen i bilen, helt hög på trötthet och lycka över att få åka hem.

Så morgon har spenderats i sängen och springandes fram och tillbaka till tvättstugan. Men nu är det gjort i alla fall. Känns så skönt att bara kunna slappna av. Inget jobb, ingen skola.. *lycka!*

Antagligen skall jag gå och träffa Christin en sväng på stan också. Jag åker ju hem i veckan och när jag kommer tillbaka så åker hon till strömstad så då ses vi inte på typ en månad :( Men, men.. A girl got to do, what a girl got to do.

Imorgon blir det ansiktsbehandling och hemfärd. Skall bli så underbart att träffa Erik igen!!!

Planerna för dagen som är kvar är bara diska och Pump kl 17. Innan dess är det en sväng på stan som ska klaras av bara. Lite skönt att regnet faller idag faktiskt, efter att ha svettats i värmen en hel helg.

Nu måste jag försöka göra mig lite iordning så jag kan visa mig ute :P Hörs senare!