Fredag

2009-10-30 @ 09:16:53

Smärta, smärta och åter smärta.

Men idag skall jag försöka tänka på annat. Klockan 13 åker jag och mor min ner till Göteborg för att shoppa och ta ett glas vin eller två. Planerad hemfärd vid 22 ikväll.

Är riktigt sugen på att köpa massa nya fräscha kläder. Länge sedan jag unnade mig det. Har ju inte allt för mycket pengar men.. Det är det minsta problemet just nu känns det som.


Annars har det inte hänt så mycket spännande. Träffade Em-pem igår. Det var riktigt mysigt och precis vad jag behövde.

Ta hand om er!

Om du läser har jag bara en sak att säga: Dra åt helvette!

Hon har allt

2009-10-29 @ 20:50:21



Hon är vacker, hon är lycklig, hon är sig själv, hon är nöjd. Hon har allt. Älska!

Världens bästa låt:

2009-10-29 @ 20:45:57



A tiger trapped inside her cage


Jag vill hem till mina fjäll. Där den isande vinden gallrar de starka från de svaga!

I'm Outta Love

2009-10-29 @ 20:43:03

"I'm Outta Love"


Now baby come one
Don't claim that love you never let me feel
I should have known
'Cause you brought nothing real
Come on be a man about it
You won't die
I ain't got no more tears to cry
And I can't take this no more
You know I gotta let it go
And you know

I'm outta love
Set me free
And let me out this misery
Just show me the way to get my life again
'Cause you can't handle me
(I said) I'm outta love
Can't you see
Baby that you gotta set me free
I'm outta love

Yeah

Said how many times

Have I tried to turn this love arond?
But every time
You just let me down
Come on be a man about it
You'll survive
True that you can work it out all right
Tell me, yesterday
Did you know?
I'd be the one to let you go?
And you know

I'm outta love
Set me free
(Set me free, yeah)
And let me out this misery
(Oh let me out this misery)
Just show me the way to get my life again
'Cause you can't handle me
(I said) I'm outta love
(I'm outta love)
Can't you see
Baby that you gotta set me free
I'm outta

Let me get over you
The way you've gotten over me too, yeah
Seems like my time has come
And now I'm moving on
I'll be stronger

I'm outta love
Set me free
(Set me free)
And let me out this misery
(Yeah yeah)
Show me the way to get my life again
(Show me the way, my life again)
You can't handle me
(No, no, no, no)
(I said) I'm outta love
(I'm outta love)
Set me free
(Set me free)
And let me out this misery
(Yeah yeah yeah yeah)
Show me the way to get my life again
You can't handle me
(I said) I'm outta love
Can't you see
(Can't you see)
Baby that you gotta set me free
I'm outta love
Yeah yeah yeah yeah

I'm outta love
Set me free
(No no no no no no)
And let me out this misery
Just show me the way to get my life again
You can't handle me
(No no nobody)
(I said) I'm outta love
(Oh yeah oh yeah)
Set me free
And let me out this misery

Life is just beeing a bitch!

2009-10-28 @ 21:39:31

Hej på er,

som rubriken instiftar så är livet lite hårt just nu. Eller fortfarande kanske men ska säga. Men inget ont som inte för något gott med sig, eller hur? Ja, det skulle väl vara förkylningen jag har då..

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har spenderat större delen tillsammans med min syster och mina syskonbarn. Förutom lite små incidenter (om man stavar det så?) så har dagen varit riktigt lugn. Helt plötsligt började det lukta riktigt mycket rök i lägenheten men efter ett par panikslagna minuter fick vi reda på att det var butiken under som bränt en popcornpåse. De kan i u för sig inte bara ha bränt den, utan den måste rent av tagit eld så mycket som det luktade. :S usch. Så vi fick i all hast ge oss ut på promenad för att inte bli helt vimmelkantiga av lukten. Lite spännande sådär! :P

Sedan har jag sett I am Legend idag. Den var bra. Snabbt slut bara men helt okej. Dock tycker jag att Seven Pounds var bättre. Om man nu gillar Will Smith. :)

Imorgon står mycket på schemat. Köra familjen fram och tillbaka till stugan. Luncha med Emma. Tömma gamla lägenheten. Viktiga grejer. Hoppas inte dagen blir alltför tung, har inte mycket framåtanda kvar. Någon fortsätter försöka blåsa ut mitt ljus. Nu mer än någonsin, mihmet credo. Ska ringa ett samtal och sedan väntar tv och sängen. Vi hörs imorgon :)

Tisdag!

2009-10-27 @ 17:30:12

hej på er,

usch, dålig uppdatering och värre ska det bli. :P Om knappt två timmar går tåget och jag åker hem igen, i en hel vecka. Har riktig fredagskänsla idag, eftersom jag ska vara ledig så länge. Lite sugen på att ta ett par drinkar men skall väl kanske kunna hålla mig i kragen EN TISDAG! :P Haha. Har faktiskt kvar en samma flaska pasoa som jag köpte i juli när jag var nere i strömstad. Då förstår ni hur ofta jag festar. :P Haha. Kanske ska ändra på det? Det går ju inte så bra ihop med träning, men man behöver ju inte supa sig full varenda gång? :P

Lyssnar på Veronica Maggio på Spotify, så himla bra musik. Havanna Mamma. :)

I övrigt har väl helvettet lite brakat lös i mitt huvud idag. Jag har ju iallfall fått vila från hjärnspökena i två dagar. :/

Ska bli såå skönt att få komma hem. Fast jag saknar er redan. Christine, Anna, Sofie, "Issa" (haha) och ja, även Henky-penk. Skönt att ha en liten plattform att stå på här uppe. Ni betyder mycket för mig!

Influensan som var på gång blev bara en riktigt snorig näsa, lyckans mej! Jag visste att jag har ett super imunförsvar! :) Nu ska jag bara vila upp näsan ett par dagar, löp-outfiten är med i väskan!

(Hörrudu, ja just du. Du vet att det är dig jag skriver till. Det är dags att visa framfötterna lite. Visa vart du står, kämpa lite. Man kan inte få allt serverat. Du vet vart jag finns. Gör något! Du lägger bollen hos mig, men vet du vad, du får tillbaka den. Kämpa lite, annars skiter vi i det.)

Älskade syster, jag kommer snart och hälsar på. Jag vill ha din hjälp, massor, men va snäll. Min hjärna kokar snart över igen och du vet hur jag blir då. :/ Jag älskar dig!

Dags att äta lite mat. Jag har typ inte ätit på hela dagen, har inte haft tid. Men hörrni, vi hörs imorgon. Ta hand om er!

Måndag

2009-10-26 @ 19:10:33

Hej på er,

upp i hyfad tid imorse, efter en ganska sen kväll. På med mjukiskläderna och iväg till jobbet. Käka frukost där, och bytte om till arbetskläder. Sedan dess har det gått i ett.

Imorse lät halsen som en sågverk, men det har blivit bättre. Dock har jag haft problem med axlarna idag och dessutom huvudvärk. Näsan börjat rinna lite smått och jag är ganska säker på att jag fått förkylningen/influensan alla andra redan haft. Jag vill inte. Blir en lugn kväll, hoppas fortfarande kunna köra Pump-passet imorgon.

Dessutom har jag lite räkningar att betala och tågbiljetter att köpa. :) Hoppas ni haft en bra måndag!

Såhär såg det ut:

2009-10-25 @ 20:07:31

Fick en bild från Christin som var med:

Måndag - trött

2009-10-25 @ 19:49:28

Hej på er,

det märks att vi har vridit tillbaka klockan för jag är mycket tröttare än vanligt, och den är bara 19.30. Dessutom har jag ju jobbat öppning för första gången på riktigt länge. Över huvudtaget så har jag varit ganska sliten idag. Var riktigt seg i benen imorse, från gårdagens lönpning. Sedan kändes det som att jag alltid låg ett steg bakom på jobbet, och hade massa saker som jag borde gjort. En mycket irreterande känsla!

Nu ligger jag i sängen och är helt slut. Har inte blivit många knop gjorda. Lite mumsig kyckling har tillagats men annars mest mys bara.

Dagens WIC

07.00 Gröt + proteinshot
10.30 Gröt + knäckebröd
13.00 Morötter + vaniljsesamkaka
18.30 Kyckling med ris och sötsursås :)

Kanske blir det också en kvällsmat innan jag går och lägger mig men med tanke på att det är typ tomt i kylen och att jag verkligen inte orkar gå till affären trots att den bara ligger runt hörnet, så ligger tankarna på mer mat ganska långt bort just nu. :P

Håller just nu på och kollar in lite matförslag från tasteline.com. Kolla ni också vet jag. :) Just nu har de många nyttiga höstgrytor på gång. :) Till exempel den här "smala vardagsgrytan med korv och bönor".



*ring, ring* Stackars Linda ringde från jobbet, ganska panikslagen. Nötet som tog den lediga tiden som jag eventuellt (men inte behövde) hoppa in och ta ikväll "kom på" att han bara kunde stanna till 23 och däremed lämnade Linda själv sista timman. (**** stolpskott!) Tur för Linda att jag bor såpass nära jobbet och är äckligt snäll då?! Då var det inte så mycket att hurra för. Dags att hoppa ur pyjamasen, i myskläderna, ge mig ner till affären, handla en underbar kvällsmat (det förtjänar jag?!!), mumsa i mig den och sedan ge mig iväg tillbaka till jobbet. Sometimes I just love my jobb?! Nä, jobbet är helt okej men vissa människor som jobbar där, de måste vara totalt IQ-befriade!

Hoppas ni har en mysig söndag iallafall. :)

God morgon söndag!

2009-10-25 @ 07:14:22

Hej på er,

jag är redan vaken. Idag blir det till att jobba öppning. Hela kroppen säger att det är alldeles för tidigt men sådant för man inte lyssna till, då blir livet svårt. :P Sitter här med min gröt och funderar över vad jag ska ha med mig till jobbet. Åker antagligen direkt till gymmet efter. Slutar redan 15. :) Hade tänkte mig en liten löptur också men vi får se hur mycket jag orkar när jag kommer hem, beror på hur det går på gymmet. Annars skjuter jag upp löpturen tills imorgon bara. Förhoppningsvis hinner jag inskaffa en plusklocka innan första straffrundan. Det skulle underlätt såå mycket!

Får kolla vad de kostar och budgeten tillåter. :P

Nu är det dax att kasta sig iväg till jobbet. Längtar redan tills eftermidagens träning. Kram :)

Tillbaka i Ks

2009-10-24 @ 22:01:24

Hej på er,

vilken underbar lördag! Vi börjar från början.

Jag åkte alltså hem i torsdags. Gick av i Öxnered och åkte hem till min underbara syster, som böjd på mumma-mat. Tacos med alla tillbehör och som efterrätt kladdis med kokos. Mmmm! Fullt medveten om att ännu en straffrunda hägrade kändes det fortfarande helt rätt. Torsdagen var ingen bra dag. När jag gick och lade mig var alla ögonfransarna vita av salt. Per körde sedan hem mig till min mor där jag tillbringade kvällen med småsyskonen och pappa Jonas. Myste och zappade runt lite.

På fredag var det piss-väder så jag sov länge och käkade sedan en brakfrukost framför tv:n. 2 ägg med kaviar, 2 mackor med ost & skink och 1 tallrik yoghurt med müsli. :) Mumms! Sedan hämtade jag lillasyster efter skolan och myste runt hemma. Vi tittade på "nu är det jul igen". Underbara, underbara film! Undra hur många gånger jag sett den! :P Sedan kom en överaskning förbi och mycket hände snabbt. Mamma km hem från Göteborg och vi satt i soffan och pratade länge om vad som hända skall framöver. Sedan på kvällen åkte hela familjen ner till stan och gick på kinarestaurang. Jag åt stekta ägg-nudlar med grönsaker och räkor. Shit va gott det var!!! Perfekt kryddat. Inte för såsigt och inte för torrt. Jag fick ett helt berg och åt faktiskt upp alltihopa. 95 kr gick de på, så värt det!

Imorse gick jag upp vid 8-tiden, inte alltför pigg. Hade gärna sovit ett par timmar till. Åt lite frukost, fick i mig lite kaffe och blev sedan skjutsad till tåget. Tillbringade tiden ombord med att sova och läsa i "Luftslottet som sprängdes". Riktigt bra böcker, hela serien. Välframme gick jag direkt till jobbet, via Subway och köpte en tonfisk bagette. Sedan har det varit jobb hela dagen, iförd FBK:s hockeytröja. :) Har haft massa överskottsenergi så det var en bra dag att jobba på. Dock kan jag tänka mig att jag var lite påfrestande från och till, men, men.. Får vara snällare nästa gång! :P

När jag kom hem så satte jag i laddaren till mobilen och helt plötsligt på plingade nästan 10 sms till, så går det när man har mobilen avstängd ett dygn. :P Nu är jag åter kontaktbar kära folk! :) Och jag lovar att inte glömma laddaren igen. :P

Väl hemma tog jag faktiskt tag i mig själv och gav mig ut på en joggingtur. 6-7 km någonting och det gick såå bra. Ett riktigt bra tempo. Körde lite fartlek och spurt i slutet. Endorfinerna pumpades runt till Basshunters dunk och jag kände mig riktigt stark. Det var en underbar runda. Över 1 månad sedan jag var ute och sprang sist gång. Kände lite i knän och hälsena, eftersom benen inte är riktigt vana att knata runt så lång på asfalt men ingen smärta jag inte kunde springa igenom. No pain, no gain. Jag var så lycklig när jag kom hem. Jag vill bara ut igen, förhoppningsvis blir det imorgon. :) Kanske lika underbart som det var idag. Bara jag, regnet och lyktstolparna. Såhär svettig, blöt och glad var jag när jag kommit hem igen. :)



Imorgon blir det jobb, träning och inhandling av mat. Jag har faktiskt inte lagat mat själv sedan i måndags tror jag. Annars har det varit mycket hämtmat. Inte bra!!! Får bli ändring på det nu!

Löpning var min lördagkväll men på vägen genom stan såga jag många festprissar. Ta det lugnt ikväll, ta hand om er. Nu ska jag titta klart på CSI Miami och sedan hoppa in i duschen. :)

Favoritlåten nu och för alltid

2009-10-22 @ 13:14:40

Jag tycker det är helt otroligt att denna lilla flicka har gjort en låt som berör mig så, men jag älskar den. Idag mer än andra dagar, men ja, jag älskar den varenda dag. Varje dag i mitt lilla obetydliga liv.

Dagens bild och låt

2009-10-22 @ 12:46:01

De talar för sig själva



Lämnar allt

2009-10-22 @ 12:17:02

Just nu lämnar jag allt här uppe och åker hem. Jag behöver min familj. Det är bara knappt två dygn, men det kanske hjälper. Jag fick ledigt från jobbet idag. Jag sa att jag skulle komma på mötet sen men då sitter jag på tåget. Biljetterna är bokade. Nu vill jag bara hem.


Träningen får vila lite. Tar tag i det nästa vecka igen. WIC kommer dock fortsätta. Jag mår bättre av att äta bra. Och må bättre är allt jag vill just nu. Jag önskar er alla en underbar torsdag, och fredag såklart.

Återhämtning för hjärtat

2009-10-22 @ 10:25:01

Om du gillar att läsa om träningsdelen av bloggen behöver du inte fortsätta läsa. Jag behöver bara få skriva av mig om alla känslor som snurrar. Just nu är det mycket sådant. Jag kommer inte vidare. Det har gått över 3 veckor och jag kommer inte vidare. Det är klart, nästan 3 år är en lång tid. De säger att det kommer göra ont. Det gör ont.

Jag önskar att jag aldrig sagt orden. Men jag önskar också att du kunde vara den du var från början. På något sätt måste jag inse att du förändrades längs vägen. Du är inte längre den du var, på gott och ont. Mitt hjärta skriker. Jag vill ha tillbaka den du var från början. Fast reaktionen från din sida på det som hänt det senaste, visar mig bara hur mycket du förändrats.

Jag sa det till dig. Nog att det var jag som uttalade orden men dina val visar att du gjorde slut med mig för länge sedan. Jag tyckte verkligen att jag gav dig allt. Förstår inte vad jag gjorde för fel. Älskade dig, förlät dig, berättade för dig när du gjorde mig ledsen så att du kanke inte skulle göra samma sak igen. Antingen så lyssnade du inte, eller så hörde du inte. Skillnaden gör egentligen desamma. Jag gav dig allt. Du gav mig orden, men inte handlingarna. Vad gjorde jag för fel?

Jag vill inte jobba idag. Jag orkar inte. Jag vill bara ligga hemma och prata i telefon med min mamma och min storasyster. Ja, jag gråter fortfarande, efter 3 veckor. Så snälla, låt mig gråta i fred. Vet ni vad som gör ondast? Att du återhämtat dig och verkar tillfreds med situationen. Klart att du inte gillar att vara ensam, men du är ändå nöjd med omständigheterna. Jag är inte nöjd. Jag är halv, jag är tom, jag trött, jag är sårad, jag är ledsen, jag är ensam. Just nu känns det som att jag aldrig kommer komma ur det här. Men jag vet, jag kan. Solum fortist est. Mihmet credo. Jag ska bara hitta mig själv. Den person jag var innan jag smälte ihop med dig. Det gör ont, men jag vet, jag kan. Mihmet credo.

WIC

2009-10-21 @ 23:30:51

Frukost Gröt + proteinshot
Lunch Korvstrauganoff och ris, 1/2 granatäpple
Middag Stekta räkor med grönsaker, sås pch ris
Kvällsmat 1 äggmacka, 2 makrillsmackor

Tankar

2009-10-21 @ 23:09:33

Hej på er,

nu är jag hemma och har haft en riktig bra dag. Jag pratade med min syster imorse. Det var inte så kul till en början, jag borde sagt något om gårdagens överaskning men det gjorde jag inte. Varför? Jag vet inte. Jag kände väl själv att jag inte hade tillräckligt bra argument mer än att jag var sugen. Jag var nog redo på att bli motarbetad, jag vet inte varför. Av henne av alla personer? Hon gillar ju tatueringar? 
 
Jag vet inte, helt allvarligt, jag vet inte. Men nu vet hon, och hon gillar den, och det känns såklart jätte bra. Jag vill ju att alla ska tycka lika bra om den som jag gör. Men gör dom inte det, jag då skiter jag i det?! :P I love it!

Sen på jobbet gick det väl bra. Det blev hur mycket som helst att göra helt plötsligt, eftersom det blev strömavbrott i halva stan och det var bara vi som var upplysta. Helt galen lunch med andra ord, men det är kul när det händer grejer. Sen var det väl i allmänhet inte en bra dag på jobbet, jag kände att jag var trött, ville hem, kollade på klockan för mycket. Det var riktigt skönt när Dennis lät mig gå 50 minuter tidigare. :)

Efter jobbet så blev det alltså kinamat. Det va gott. Lite väl såsigt men gott. :) Satt och pratade om allt och ingenting i flera timmar. Sen kom jag hem och gjorde ett par mackor faktiskt. Inte helt okej egentligen men jag var lite sugen och då fick det bli så.

Sitter just nu och kollar på Fråga Olle dokumentären i bakgrunden. Shit va kul det hade varit att åka till medelhavet och jobba som bartender någonstans. Kanske inte Aiya Napa eller Sunny Beach men något liknande? Vilken dröm. Men inte än. Just nu gäller McD och träning. Och jag, bara jag. Jag, jag, jag.

Vi pratade om det där. Om det med skevsjälvbild. Många kan nog tycka att jag har det. Jag som tränar så, jag som inte vill äta onyttig. Jag är inte tjock - nej, det är jag inte. Men jag vill ha en sådanhär mage:



Inte för att jag måste ha en sådan. Det finns inga tvångstankar bakom. Bara att jag tycker den är så jävla sexig och så sexig tänker jag bli. Jag vill vara en sådan tjej som kan fånga en intresset genom en blick. Jag vill vara någon som ex:en ångrar att de dumpat. Jag vill vara lika fin på utsidan som jag känner mig på insidan. Jag vill att killarna ska dregla. Jag vill göra alla tjejer avundsjuka. Jag vill innerst inne vara sådär som jag, av alla kroppar, anser vara finast. Jag inte bara vill, jag ska lyckas. Motivationen stiger. Jag vill vara stark, självsäker, klara skruva upp locken från burkarna själv. Jag vill kunna springa långt, snabbt. Utmana, vinna, utmana igen.

No pain, no gain.

Nu börjar favoritprogrammet på tv, Navy CIS. Vi hörs imorgon :) Sov gott.

Hemma lite tidigare

2009-10-21 @ 17:17:25

Hej på er,

fick sluta jobbet lite tidigare. Om en timma skall jag vara på kinarestaurangen på andra sidan gatan och äta lite mumms, mumms (alldeles för mycket av den varan nu för tiden?!). Jag ska träffa Henke och Madelene för att planera lite inför resan till Kina som stundar i april. :) Blir nyttigast alternativet ikväll, kanske en god wok? När jag var liten åt jag bara friterade jätta räkor med sötsursås och ris, mumms. Men nu har man blivit lite äldre och även om det fortfarande är gott, så vill man ha lite annat. Lite grönsaker, lite tugg motstånd, inte bara fett. :P

I övrigt har allt gått bra idag. Det har svidit lite på höften, när jag sprang runt på jobbet men annars har allt funkat fint. Ingen träning idag och jag tror att jag hoppar den imorgon också. Satsar på Pump på fredag kl 12.

Nä, nu är det dags att hoppa i lite andra kläder. :) Hörs ikväll!

Dagens bild

2009-10-21 @ 16:58:41

Var stolt

God morgon onsdag!

2009-10-21 @ 08:44:15

Hej på er,

sitter i sängen och ska snart äta upp min gröt. Dags för ännu en lång dag av arbete. Slocknade ganska snabbt igår, va riktigt trött. Sov ändå ganska dåligt av flera anledningar. :/

Morgonen har varit sådär hittills. Det var riktigt kallt i lägenheten när jag vaknade, så jag sprang nästan in i duschen. Dessutom hade mjölken i kylen gått ut så det blir gröt utan mjölk idag. :(

Dax att äta och byta om. Vi hörs ikväll, ha en bra onsdag! :)

WIC dag 9

2009-10-20 @ 22:05:40

12.30 frukost gröt + proteinshot

17.30 1 grovbagette med ost & skinka, plus en stor drickyoghurt

20.00 1 kycklingrulle

21.30 Yoghurt med müsli


Intaget av mat har varken varit konsekvent eller av bra kvalitet idag. Drickyoghurten är inge bra, massa socker, och kycklingrullen är i stort sett som en ihoprullad pizza. Jag tänker dock inte ge mig någon straffrunda för dagens mat, jag gjorde det bästa av situationen och åt inte onyttigt "i onödan". Dock måste jag tillbaka på rätt spår redan imorgon, även om träningen kan bli svår att genomföra. Den får antaglien vänta tills fredag tyvärr. :/ Men, men.. Får koncentrera mig på annat som är viktigt i livet så länge. :)

Nu är det dax att borsta tänderna och krypa ner under täcket. :)

Tisdagkväll

2009-10-20 @ 21:57:28

Hej på er,


sitter i sängen och slappar lite. Funderar på vart dagens tog vägen. Nu är den i alla fall snart slut och eftersom det blir hyfsat tidigt jobb imorgon (börjar 10) så är det dax att sova snart. Jag har varken diskat eller tränat idag, tyvärr. Lite annat som hänt men bilder från dagen har jag i alla fall till er: :)

Söta Christine



Älskade kvällsmat: Lätt yoghurt med müsli innehållande bl a nötter, torkade bananflingor, gojibär och russin.


Överaskningen som förstörde dagens planer:


Jag vet, jag borde sagt något tidigare, men jag vågade inte.

Tisdag!

2009-10-20 @ 13:21:12

Hej på er,

har nyss ätit upp gröten (jag vet klockan är 13.15). Sov länge idag. Drömde massa skit, och hade svårt att somna. Eller svårt och svårt.. Hade för mycket känslor i omloppet men tillsut blev klockan så mycket att utmattningen tog över.

Ska bli skönt att åka hem om en vecka. Tänker på det typ hela tiden. Jag saknar verkligen min syster och mina syskonbarn. Min syster har verkligen hjälpt mig igenom allt det senaste. Det är en bra bit kvar att gå tills jag står stadigt men jag vet att hon kommer stötta mig hela vägen.

Nu är det dags att göra sig totally gorgeous och ge sig iväg för att träffa Christine. Lovar att ta med kameran så ni kan få dagens bilder.

ta han om er!!

Ännu en stängning avklarad.

2009-10-20 @ 02:15:59

Hej på er,

nu sitter jag hemma i sängen och varvar ner efter jobbet. Har faktiskt en ansiktsmask i ansiktet. :) Jag och Linda jobbade lite gratis inatt och stannade kvar och pressade pappen, det behövdes verkligen. Efter en riktigt kass stängning igår så gick det betydligen bättre idag. Skönt det. Imorgon är jag alltså ledig och planerna ser ut såhär:

1) sova!
2) diska
3) möta Christine kl 15
4) träna Pump kl 17

Dax att boka tvättid också. :) Ska bli så underbart med en ledig dag!  Nu ska jag tvätta av ansiktet och kolla ett avsnitt SATC innan det är dags att sova. Nattinatti! :)

P.s. ingen mat på jobbet idag heller, gud va bra det går!! D.s.

WIC dag 8

2009-10-20 @ 02:11:57

11.30 Frukost Havregrynsgröt + proteinshot, även The Edge + kreatin.

12.00 Gymmet Ryggpass

13.30 Proteindrink + vindruvor

14.30 Lunch Tacos

18.00 Matlåda Tacos

21.00 2 tortilla och en proteindrink

Dagens foton :)

2009-10-19 @ 14:10:36

Gårdagens gym-outfit. Estetisk ja - praktisk nej! Linnet åkte upp, byxorna åkte ner. En ständig kamp för att inte visa mage och trosor för hela gymmet. Måste skaffa nya träningskläder.




Dagens gymoufit: Estetisk nej - praktisk ja!



Utsikten från mitt fönster, älskade höst!


Dagens inköp, gissa lunchen?


Ni som läser uppmärksamt kanske inser att jag faktiskt skrev vad jag skulle äta i förra inlägget.. Och ni kanske också undrar vart dagens axel- & bicepspass tog vägen som jag skrev igår skulle genomföras idag. Det gör faktiskt jag också!! Jag vaknade imorse med hör och häpna, träningsvärk i axlarna! Från vad?! Det måste har varit brödframtagningen kombienerat med grillrengöringen igår på jobbet. Det var ju flera dagar sedan jag körde axlar på gymmet.. Hmm, skumt! Nä, dags att få ner lite mer mat i maggen. :) Hörs inatt, efter jobbet! :)

Äntligen måndag!

2009-10-19 @ 13:15:42

Hej på er,

nyss hemkommen från ett helt okej ryggpass som avslutades med 17 minuter i crosstrainern. Är fortfarande lite rädd för de stora vikterna men det tar sig. :P Nya upplägget med 4 set och högre vikter har i alla fall fungerat bra än så länge. I latsdragsmaskinen fick jag för första gången spänna åt "säkerhetsbältet" eftersom jag var på väg att följa med upp. 45 kg är ju mer än 2/3 av min egen vikt så det var kanske inte så konstigt. :P Chinsen efteråt var riktigt jobbiga och jag kände att bröstmusklerna fick jobba mer än det var meningen. Måste kolla över tekniken där. Ingen idé att göra övningar som inte tränar muskeln som det var tänkt att den skulle träna. 



Åhh, jag längtar hem till min syster, mina syskonbarn, min mamma, mina småsyskon, mina "pappor" (får man skriva så? Jag älskar er båda av hela mitt hjärta och ni har två separata men mycket stora platser i mitt hjärta!). Ta hand om er, jag kommer snart hem!



Dax för mig att hoppa in i duschen så jag hinner laga tacosen innan jag ska iväg till jobbet. :) Längtar redan tills imorgon. Jag är ledig, jag och Christine skall förbi studion och sedan ska jag träna Pump i gott sällskap. :) Jippi! 

Söndag till måndag, dag 7.

2009-10-19 @ 01:51:08

10.30 Frukost 1 tallrik med yoghurt och müsli + en proteinshot

11-12 Gym triceps + mage

12.30 P-drink och 2 äggmackor

16.00 Chili con carne med fullkornsris

20.00 Matlåda - chili con carne med fullkornsris

22.00 1 äpple

01.00 En clementin

Jag vet inte riktigt. Muffinskanten vill inte riktigt släppa och jag vet inte vad jag ska göra. Det är ju inte direkt som att jag äter jätte mycket onyttig mat, eller överhuvudtaget ligger i överskott i kalorier. :/ (Inte för att jag räknar dem men så mycket äter jag inte..) Kanske behövs mer cardio? Tyngre styrketräning? Mer mat? Kroppen är en enda stort frågetecken ibland. :P Kanske dax att dra igång morgonpromenaderna igen? Ska bli skönt när joggingskorna kommer upp och jag kan ge mig ut på lite löpturer. :) Kanske ska försöka hoppa på något spinningpass i veckan? Kanske blir för mycket lågintensiv träning när jag bara går på gymmet. Dock räcker inte dagarna till, till alla styrkepass och konditionspass som jag egentligen skulle vilja köra. Dax att börja kombinera? Eller köra 2 pass om dagen? Värt att fundera på det här.. Upplägget är halva vinsten. :) Dax att sova.

Söndag :)

2009-10-18 @ 13:53:49

Hej på er,

sitter och slappar i sängen. Idol går på tv i bakgrunden. Har nyss dragit i mig en proteindrink och käkat 2 äggmackor efter träningen. Idag blev det som sagt bara triceps och mage, resten av kroppen kändes lite för mosig än så länge. På triceps blev det nytt PB, 15 kg i cable * 10 rep. :) Duktiga jag! Jag har inte så mycket till triceps så jag vart ganska stolt. :) Idag såg träningen ut enligt följande:

10 minuter snabb gång på bandet som uppvärmning
3 set triceps push down (två händer) á la 11, 12,5 & 15 kg.
3 set triceps extension med hantel (en hand) á la 5 kg.
3 set triceps push down (rep och en hand) á la 5 kg.
3 set triceps armhävningar, 8 rep.
3 set sida-bål (i ryggextension) med 5 kgs hantel, 15 rep.
3 set situps med fötter på ribbstol, 15 rep.
3 set planka, andra setet var på boll.
2 set situps på boll, 15 rep.
Stretch: Triceps, bröst och höftböjaren.

(Alltid 10 rep om inget annat anges)

Jag har dock tankar om att förändra lite i träningsupplägget för att få lite mer fart på muskeltillväxten. Tanken är att testa fyra set, istället för tre, högre vikter och endast 8 rep, istället för 10. Även färre övningar vilket skall ge mer koncentration och endast 2 muskelgrupper per träningstillfälle. Alltså:
1) Triceps+mage
2) Biceps+axlar
3) Rygg
4) (Ben)

Jag kör stenhårt på detta från och med imorgon. Ben får stå inom parantes eftersom jag sällan kör det på gymmet. Jag kör minst ett BodyPump pass per vecka och där brukar det automatiskt bli ben som får ta mest stryk, så det räknas lite som benpasset. :) Dessutom kör jag ju en del spinning och det är ju också ben. :) Ben på gymmet tar jag om jag har tid och lust.

Bröst kör jag dock aldrig på gymmet. Jag får en del bröstträning genom att det ingår i passen men jag kör det aldrig själv eftersom jag har haft problem med bröstryggen. Naprapaten sa att de bröstmuskler jag behöver i vardagen kommer byggas upp av sig själva och om jag inte finner stora bröstmuskler estetiska så finns det ingen anledning att pumpa dem på gymmet. Fördel för kvinnor kanske? Vi har ju redan "någonting" där. ;)

Nu ska jag faktiskt sova en lite stund. Jobbar kväll/natt idag med. Börjar 17, slutar 01. Skönt att maten fungerar såpass bra nu iaf. :) Matlåda skall med till jobbet, såklart! I övrigt önskar jag er en riktigt myssöndag och påminner er om att det faktiskt bara är 66 dagar kvar tills julafton! :)

WIC dag 6

2009-10-18 @ 01:32:18

Då har vi redan kommit till dag 6:

13.30 Frukost Gröt

1 timma långpromenad

15.30 Lunch Makaroner, makrill & tzatziki.
Efterrätt: Fruktsallad med lättmjölk

19.30 Middag Biffar med pasta och sås

20.00 6 godisbitar

God natt

2009-10-18 @ 01:27:12

Hej på er,

hemma igen, mitt i natten, efter en riktigt skön kväll. Såg på två filmer hemma hos Filip, "Big Stan" & "G.I. Joe". Två riktigt bra filmer också! :) Sedan blir det biffar med sås och pasta á la Filip (och Libbe). Massa mumsigt. Jag unnade mig också lite godis. 6 bitar á la 7 kronor på konsum. 2 sura, 2 salta och 2 fudge. :) *mmm* Lagom att ha ett par bitar att mumsa på efter maten. :)

Sockersuget i övrigt är nästan borta. WIC-utmaningen fungerar! Det jag fortfarande måste jobba på är regelbundna mattider, vilket kanske aldrig kommer hända med tanke på mitt oregelbundna jobb men att i alla fall inte låta det gå för långt mellan måltiderna och att få i mig tillräckligt med mat på dagarna för att kroppen skall orka träna och bygga.
Jag trodde att musklerna skulle kännas piggare nu, efter en dag med vila men icke! Har känningar i vänster baksida lår samt vänster biceps, kanske lättare sträckningar? Ryggen är mör sedan gårdagens pass och axlarna känns trötta. Så om inte under sker under natten så är det tyvärr bara triceps och mage som är i skick nog att manglas imorgon. Desto mer tid att lägga på varje liten muskel. :)

Dax att sova så man är pigg imorgon när gymmet öppnar vid 10. :) Morgondagens planer ser ut enligt följande:

1) Sova
2) Träna
3) Sova mer
4) Jobba kl 17-01

Och äta + blogga där emellan :)

Go natt!

Lördagmorgon

2009-10-17 @ 14:00:24

Hej på er,

sitter i sängen och äter upp frukostgröten. Någon kass matiné på 5:an som jag snart stänger av men visst är det ganska skönt att av ha den på i bakgrunden när man bor själv. Då känner man sig inte lika ensam. Jag har i stort sett alltid på tv:n eller radio. Lägenheten är inte stor men för stor för att vara tyst i. :P

Funderar allvarligt på att skippa träningen idag. Vila kroppen lite. Det måste man ju också göra om man ska få några muskler. En promenad räcker gott åt mig. :) Imorgon blir det biceps, axlar och mage. Kanske ben också om jag orkar. Ett långpass helt enkelt. :)

Bicepscurl med hantlar
Bicepscurl med skivstång
Axelpress
Flyes
Axlar + bisse i cable
Situps & sist men inte minst
Planka på boll :)
Sidan mage i "ryggextension"
Benböj i smith
Utfall i smith


Nu är det dags att äta upp gröten, den är nog ganska kall. :P Sedan ska jag diska och ge mig ut på promenad. :) Ha en underbar lördag!

Dag 5

2009-10-17 @ 04:26:54

Femte dagen i WIC:

Frukost 08.30 - En tallrik yoghurt med müsli

Mellanmål 11.30 - 2 äggmackor + vindruvor

Lunch 15.30 - Makaroner, makrill och tzatziki

16.00 The Edge + kreatin

16.30-17.30 Combat

18.00 Proteindrink + clementin

Middag 21.30 - Lunchlåda med laxgryta & fullkornsris

Nattsnack 02.00 - Äpple

Jag tycker fortfarande att det går lite för lång tid mellan de större målen. Det blir lite för mycket småätande, även om det "bara" är frukt. Tåls att funderas på..

Hemma igen och jag klarade det!

2009-10-17 @ 04:21:27

Hej på er,

klockan är strax efter 4 och äntligen har jag kommit hem igen. Linserna är urplockade och bissingarna borstade. Dax att krypa ner med först en liten uppdatering och kanske ett avsnitt SATC? :)

Kvällen har iaf gått bra. Hyfsat mycket folk men de flesta var snälla. :) Chefen kom in och höll ställningarna, vilket var skönt eftersom jag var på ett mindre bra skiftledarhumör idag.. :S :P Jag klarade i alla fall kvällen utan varken burgare, nuggets eller strips. Riktigt länge sedan de hände sist och shit vad jag fick kämpa framåt småtimmarna när hungern smög sig på. Men med lite äpple i magen istället för en straffrunda till så gick det fin-fint.

Nu ska jag sova och morgondagens planer ser väl ut enligt följande:

1) SOVA!
2) Diska (detta eviga ***** diskande?!)
3) Träna - det blir gymmet iaf, funderar över om jag ska köra ben eller axlar, bisse och mage. Får se vilka muskler som känns piggast imorgon.
4) Hem till Filip på myskväll med vin. :) Antagligen en övernattning på soffan. :P

Men det är imorgon det, först var det sömn!

Snart på väg till jobbet.

2009-10-16 @ 18:20:50

Hej på er,

träningen är avklarad. Det var ju ett helt nytt combat-pass nu så jag var lite som bambi på hal is, men svetten rann ju så lite nytta måste det ha gjort. Det är ju roligare när man har gått ett par gånger, känner igen kombinationerna och kan ta ut sig ordentligt. Mer combat framöver helt enkelt! :)

Det är dock lite halv frustrerande när man kör pass på fredagar och allt instruktören pratar om är "gör så här så får du snart gå hem och lägga dig på soffan" eller "kom igen, det är ju fredag, vila hela helgen". Känns skönt att veta om då att man har 8 timmars arbetstid framför sig? Nää. Tänk om man någon gång kunde ha en mån-fre 7-16 jobb. Liksom komma in i samma rutiner som resten av världen. Fast å andra sidan, då hade jag inte fått ha gymmet för mig själv på vardagförmiddagarna. :) Som 20-åring är det helt okej att jobba oregelbundet, man är ju ganska flexibel! ;)

Nu är det dax att ge sig iväg. :) Kom och hälsa på inatt och du är nykter och inte vill ha något, annars är det bättre att gå direkt hem! :P

Träning!

2009-10-16 @ 15:55:27

Hej på er,

har inte hänt så mycket sen sist. Dammsugit, sovit och ätit lite mat. :) Letade febrilt i skåpen, orkade inte ut i regnet så det slutade med makaroner, makrill i tomatsås & tzatziki. Jag måste helt enkelt borsta tänderna ordentligt innan jag springer iväg till gymmet!!! Japp, för om 40 minuter startar Combaten. Dax att dra på överdragskläder, hälla i mig The Edga + kreatin och hoppa iväg. :) Hörs efteråt..

En liten fågel viskade i mitt öra att jag kanske får blommor ikväll. :) Sådant är alltid trevligt!

Nu har jag bestämt mig

2009-10-16 @ 12:23:10



Solum fortist est

Mihmet credo

Nya mått för oktober

2009-10-16 @ 11:37:17

16:e oktober

Överarm 27m (-)
Byst 91 (-)
Mage 80 (-2)
Höft 88 (-4)
Stuss 98 (-3)
Lår 50 (-)




Det verkar som att det sagta men säkert försvinner lite på mitten och det känns bra. Sedan hade det ju alltid varit roligt om överarmen hade ökat lite men det kanske ska bli målet tills nästa mätning. :) Nu är måtten i alla fall tagna och det verkar fortfarande gå åt rätt håll. Jag tror att WIC-utmaningen kan hjälpa extra mycket och hoppas på förhoppningsvis ännu bättre resultat tills nästa mätning i mitten av november. :)

Nu är första två punkterna på dagens lista avklarade och klockan är inte ens 12?! :) Dags att städa och dra igång dammsugningen! :)

Dagens planer

2009-10-16 @ 09:47:09

Hej på er,

regnet det bara öser ner.. Allvarligt, totala motsatsen mot senaste dagarna. Det är grått, kallt och blött ute. Usch! Tänkte ändå att jag skulls försöka ta mig ur sängen och bocka av första saken på dagens to-do-lista:

1: ta mig till stan, köpa måttband & sola :)
2: diska
3: dammsuga
4: laga mat och matlådor
5: sova (jobbar natt)
6: träna Body combat 16.30

Låter väl som en ganska bra dag, tycker ni inte? :) Dags att gå upp då med andra ord!

Efter regn kommer...

Imorgon kommer..

2009-10-15 @ 22:34:34

nya mått i Beach 2010 :)

NEEEEEEEJJJJ!

2009-10-15 @ 22:25:28

Jag har dragit på mig första straffrundan under dagen?! Shit också!! Jag var lite småhungrig på jobbet och tänkte att jag skulle passa på att göra en produktkontroll. Innan jag ens tänkt efter så satt jag med en cheese i munnen, då kom kallduschen. 40 minuter löpning?! Det va den fan inte värd! Åhh, suck. Linnéa fick göra resten av produktkontrollerna under dagen. Riktigt hemskt känns det att vara den första som drar på mig det hemska straffet, men jag tänkte dock be om 2 veckor dispans, tills jag kommit hem till föräldrarna och kan åka till E och hämta löparskorna. :/ Vi får se hur det blir..

Annars har dagen sett ut såhär:

08.30 Frukost Havregrynsgröt

08.45 The Edge-drink och kreatin

09 - 10 Gym rygg och biceps

10.30 Proteindrink med extra carbo flex pure & en ostmacka

13.30 Cheeseburgare

14.15 Matlåda Laxgryta med fullkornsris

18.00 6:a nuggets med morötter (2 synder? två straffrundor?)

22.15 Clementin

Vad lär man sig av det här? Ät ordentligt efter träningen, annars kommer du snart bli jätte hungrig och ät upp hela matlåda och grönsakerna till, annars blir du snart hungig igen. :/

God morgon torsdag!

2009-10-15 @ 10:50:34

Hej på er,

nyss utkommen från duschen sitter jag nu vid köksbordet och sörplar p-drink med extra kolisar. :) Min egen gainer. Skall snart stressa iväg till jobbet och det dröjer nog tyvärr ett tag till maten så man tager vad man haver efter träningen. :) Det var ganska mycket folk på gymmet idag, för att vara torsdagmorgon men jag lyckades väl ändå dra igenom de flesta övningarna i ett hyfsat tempo. Rygg gick ganska bra. Måste köra mer hantelrodd och i latsdrag har jag ökat till 40! :) Duktiga jag! :) Triceps gick också bra, fick bara två övningar men de mjölkade ur rätt ordentligt! :) Pushdown och extension över huvudet.

Träningsvärk i biceps och slö i axlarna från igår. Skönt att det känns att man har jobbat lite extra! :)

Jag skulle ju inte börjat jobbet förrän 16 idag men Erica ringde och frågade om jag kunde komma in vid 12 istället, hon va inge frisk. Så visst vettu, 12-22 gör vi idag! Underbar dag?! :P Lätt att falla för frestelsen dagar som denna men icke, jag ska kämpa vidare!

Dax att ge sig av. :) Hörs ikväll! :)

Nere men ändå uppe

2009-10-14 @ 22:48:30

Hej på er,

jag ligger i sängen och tankarna snurrar som vanligt fort i huvudet. Tittat lite för mycket på SATC och är mer än villig att hålla med Miranda om att killar är svin. Just nu är jag hellre själv. Han finns där ute någonstans, men kanske inte än, den där perfekta killen som uppfyller alla mina krav. Just nu är hjärtat ganska krossat och hoppet ganska släckt.

Vet ni vad man ska göra åt sådant här? Gå och lägga sig tidigt, gå upp tidigt och ge sig ut och springa i morgonens minusgrader. Tyvärr är löpardojjorna inte här utan hemma hos ex-kexet så det blir inget med det.. Dock skall jag snart försöka söva mig själv genom att läsa lite och imorgon ge mig iväg i hyfsad tid på ett minst lika bra gympass som idag. Rygg och triceps. :)

Skivstångsrodd
Latsdrag
Ryggextension med extra vikt
Hantelrodd
Tricepsextension i cable
Tricepsextension med vikt bakom huvudet
Dips

Jag är känslomässigt helt förstörd men samtidigt så pepp på träningen. Ett bra tillfälle att sluta tänka så mycket och omrikta energin på någonting bra - tunga vikter, hög puls, brännande mjölksyra, sista repetitionen som svider men jag lyckas. Det är ganska betryggande ändå att veta att jag inte kommer svika mig själv

Dag 3

2009-10-14 @ 22:08:20

Tredje dagen har varit lite jobbigare och under kvällen sög det ordentligt i sockertarmen. Men jag klarade det! :)


Dag tre:

Frukost 11.30 1 tallrik yoghurt med müsli

12.30 The Edge drink och kreatin

13.00 - 14.30 Träning Gym biceps, triceps & mage

Lunch 15.00 Proteindrink, ärtsoppa och 2 ostmackor

Kvällsmat 22.00 3 äggmackor & 1 tallrik youghurt med müsli

Onsdag och solen skiner fortfarande!

2009-10-14 @ 15:33:46

Hej på er,

sitter vid köksbordet, fortfarande iförd gymkläderna och är massa mätt i magen. Idag serverades P-drink, ärtsoppa och mumsigt bröd med smör och ost. En riktigt festmåltid! :) Varje måltid ska ju vara en fest. Nog för att jag drömmer om mer muskler och tajtare midja men jag tänker inte äta "äcklig" mat för det. Nepp, mumsig husmanskost skall det vara! :) Sunt förnuft.

Det var sååå nära att jag hoppade över dagens gympass och gick på ett "vanligt" pass istället. Vaknade sent efter en god natts sömn och orkade inte slåss med alla morgontrötta dagdrömmare som hänger på gymmet på eftermiddagarna. Men jo, det gjode jag ändå och tur är väl det för vilket pass!! Biceps pumpade som aldrig förr! Jag tror inte att jag har fattat hur mycket svagare jag är i vänster armen, jämfört med höger, men det märktes verkligen idag när jag kom till hantlarna. Det måste vi ändra på! En viss skillnad kommer det ju alltid att vara eftersom jag är högerhänt men det gick verkligen fortfarande "lätt" med 7 kilos hanteln i höger armen när jag inte kunde göra en enda repetition till med vänster. Illa! Jag tror inte att man märker egentligen hur illa man fördelar tygnden när man kör med stång, som på Bodypumpen. Från och med nu gället fokus, fokus vänster!! Annars blev det som sagt ett riktigt bra pass. Pumpa biceps otroligt bra, magen fick en rejäl omgång i slutet och emellan plockades det fram lite mjölksyra i axlar. *lycklig*

Sedan går det ju inte att komma ifrån att jag blev ganska insirerade av den här tjejen:





Sådana muskler ska jag också skaffa, och dagens pass visade mig att det faktiskt inte var alltför långt kvar. Nu ska jag göra mig iordning och se om grannen är hemma i eftermiddag. Kanske får med henne på en sväng på stan? :) Hörs senare!

Dag 2

2009-10-13 @ 20:06:11

Dag 2 i We're in charge

11.00 1 tallrik lätt yoghurt med banan och müsli, 2 äggmackor + en proteinshot

13.30 Matlåda med färsk pasta

16.00 Proteinshot, The Edge-drink och kreatin

17-18 Lätt gympass (En 2:a på skala 1-5)

20.00 Thailax med fullkornsris.  

22.00 Fruktsallad med en liten klick vaniljkesella

Tisdagkväll

2009-10-13 @ 20:02:36

Hej på er,

Sitter i köket just nu, maten är precis färdig. Har lagat arlas thailax. Riktigt mumsig! Fick sluta jobbet lite tidigare och har hunnit en sväng till nya SATS centret och tränat. Var där med en vän som nyss börjat träna så vi hade lite "fejk PT". Så det blev inget pass direkt men lite skönt drag för benen i alla fall och lite avslutande rodd och ordentlig strech. Bara så där lugnt och behagligt. Imorgonförmiddag å andra sidan, då ska jag till gymmet och pumpa axlar, biceps & mage. Kanske avslutar jag med lite coreboll om jag känner för det. Tycker i u för sig att du är en ganska värdelös träningsform men något ger den kanske? Det kanske går bättre imorgon än det gjort alla andra dagar? Who knows?

Ikväll spela J-LO:s spanska skiva från 2007 tror jag det är. Riktigt mysig. Försöker att bara ta hand om mig själv sådär lite extra den här veckan när jag har tid. Nästa veckan blir ännu en week from hell. Snart kommer Filip över och vi ska ha "tjejkväll". Tur att man har bra vänner.

:) Dax för lite mat! 

God morgon tisdag!

2009-10-13 @ 11:21:52

Hej på er,

hoppas allt är bra med er. Sitter just nu under täcket i sängen och trycker i mig det sista av frukosten. Eftersom jag inte somnade förrän sent igår så hoppade jag träningen imorse och sov istället. Dessutom jobbar jag bara kvällar/nätter resten av veckan så jag kan träna alla andra dagar. :)

Frukosten är alltsäå uppäten och bestod av:

1 proteinshot
2 mackor med stekt ägg
1 tallrik mild lätt yoghurt med skivad banan och müsli med frukt & nötter

Nu är jag super mätt och hoppas att så förbli ett tag till. På jobbet blir det resterande delen av pastan som blev kvar igår, men antagligen inte tzatziki, eftersom gästerna skall stå ut med andedräkten också. :P

Nä, dags att dra på sig den "fina" outfiten och släpa sig iväg till jobbet. Slutar 19, hörs efter det! :)

Världens bästa storasyster!

2009-10-13 @ 03:23:12

Ja, det är hon. Min storasyster! Titta vad fint hon skrev, blev alldeles varm i hjärtat. Önskar jag kunde skriva något liknande men jag har svårt att sätta ord på känslorna just nu. Så himla mycket tacksamhet för allt, för att du tar hand om mig. Tack för att du lyssnar och kommer med råd. Tack för att jag får älska dig och för att du älskar mig tillbaka! <3



Underbaraste familjen, syster jag är stolt över dig!

Ny kategori

2009-10-12 @ 18:30:23

Hej på er,

sitter nu i sängen efter träningen och fixar lite med bloggen. Tycker att utmaningen faktiskt skall få sin egen kategori med samma namn. Under "We're in charge" (WIC) kommer daliga rapporter om mat och träning ligga. Så ni kan hålla koll på mig! :) Hota med straffrundor. :P

Så här kommer dagens första:

10.00 Proteinshot (mums!)
12.00 Mild naturell lätt yoghurt med skivad banan och müsli med frukt och nötter
14.00 Wayne's chilipasta med kyckling, dryck vatten.
16.00 The Edge-drink och kreatin
16.30 Pumppass
18.00 Whey 80-drink med extra Carbo Flex
19.30 Färsk pasta (tortelini och ravioli) med tzatziki.

Eftersom kylen är tom och jag inte har den blekaste om vad som ska ner i magen nu så får jag uppdatera inlägget igen ikväll och fylla på med resten av intaget. So far, so good! :)

Dagens

2009-10-12 @ 13:11:30

outfit: Redo för hösten



Inköp: Min favoritvara ger pengar till bröstcancerfonden!



Citat: "Många kvinnor har fallit för en man när ljuset varit så dåligt att hon aldrig skulle köpt en klänning under liknande förhållande."

Ny vecka, nya initiativ!

2009-10-12 @ 10:41:23

Hej på er,

jag vaknade idag trött men ändå glad. En lite lugnare vecka på gång. Tid att ta tag i annat som mat och träning. Blev nästan bokstavligt talat utmanad när jag läste detta och såklart hängde jag på! Jag behöver någon som håller lite koll på mig. Imorgon är det dax för nya mått i min och min systers Beach 2010 men vi har lagt av oss lite i utmaningarna och jag tror inte morgondagens reslutat kommer vara någon höjdare. Risken att centimetrarna faktiskt ökat är ganska stora. :(

Mina regler för utmaningen:
Ingen mat på jobbet eller annan "skräpmat".
Inga chips
Ingen glass
Ingen choklad
Inga bakelser/muffins/bullar m.m. (Det finns faktiskt mackor på de flesta caféer!)
Max 3 drinkar/öl/shots m.m. sammanlagt per utekväll. (4:or då såklart!)

Liten "unna sig" får endast förekomma lördagkvällar, kostnad under 20 kr och inte bryta mot ovanstående regler.
(Jag kan inte leva utan min lakrits, inte för att det är ett sug utan för att jag blir så lycklig av att äta riktigt god lakrits. Det är det bästa som finns på denna jord! Kostnadstaket sätter dock en lagom nivå.)


Men nu har jag både någon att rapportera till och en straffrunda som hänger över mig om jag ens tänker på att bryta mot mina egna regler och att köra löpning 10 min "utanför bekvämlighetszonen" plus 10 min på max är inget jag ser fram emot super mycket direkt. :P
Jag måste dock få upp löparskorna hit till Ks snarast, de är kvar hemma hos E. Hmm, undra hur det ska gå till.. Ska fundera ut det där! 

Gå med i utmaning själv! I dare you! ;)

Nu ska jag dock börja med att ta en promenad och köpa frukost på vägen hem. :)

God kväll söndag!

2009-10-11 @ 21:29:57

Hej på er,

nu är jag tillbaka. Hemma i sängen efter ännu en dag av "frivilligt arbete". Klart man ställer upp. Har nu jobbat 16 timmar på typ senaste dygnet, så jag är ganska trött. Att köra 8 timmar på bara 5 timmars sömn är väl okej, men inget att rekommerdera. Man glömmer, gör fel och har i allmänhet ganska kort temperment men om "McD-standard" sitter i ryggmärgen så fungerar det större delen av tiden. :)

Nu har jag gjort mig iordning för en lång natts sömn. Snart stänger jag av telefonen, utan att sätta larmet. Underbart! Imorgon är enda planerna att svänga förbi jobbet strax efter 14-tiden, träffa Anna-söt kl 15 för en fika och på kvällen iväg och träna.

Efter slarv med maten, som alltid när det blir fest och mycket jobb så är det imorgon dax att ta sig till affären och öppna upp möjligheterna till matlådor och nyttig mat igen. :)

Nu ska jag slö-titta på lite SATC innan jag kollapsar i sängen. Go natt!

Någon värd att kämpa för: dig själv

2009-10-10 @ 18:16:34

   

Försök att se bilder på dig själv utifrån. Du är värd att kämpa för!

Starkare än stål, bräckligare än glas.

2009-10-10 @ 18:05:21

Direkt från hjärtat:

En höstpromenad,
bort från tv:ns strålning och täckets värme.
Huvudvärken släpper sakta och molnen är rosa.
Solen lyser upp de gula löven med sina sista strålar.

Musiken från hörlurarna flyter in i mitt inre.
Vissa strofer får mitt hjärta att skälva,
andra ger ny styrka till mina steg.

Jag är rädd, rädd för att gå själv.
Inte ha någon att gömma mig bakom,
ingen som står bakom mig i allt jag gör.

Jag vill hem till min familj,
trots det fast besluten att inte lämna det liv jag byggt upp här,
det du inte ville dela med mig.

Det gör ont i hjärtat att ensam utstå blåsten på livets kala berg.
Jag har sträckt ut många händer.
Det känns lite bättre när jag tänker på att jag egentligen alltid mer eller mindre stått själv.

Gammal nog att testa vingarna,
vingar starkare än stål, bräckligare än glas.
Hoppas vinden bär mig långt...

Lördagen

2009-10-10 @ 15:22:51

Hej på er,

ligger i sängen och kollar på "The City" avsnitt, om och om igen på MTV. I like. Var ju hemma sent imorse efter stäning. Fullt av fulla människor, lite slagsmål och annat, men inget seriöst direkt. Dock måste man vara på tå hela tiden när man kör helgstäning, och det blir ganska påfrestande. Men nu är det bara en natt kvar. Sedan kommer en lång arbetsdag imorgon efter få timmar sömn, tyvärr. Men vad gör man inte när det krisar. Jag jobbar ganska lite nästa vecka så då kan jag vila upp mig. En arbetsdag på bara 5 timmar sömn vet jag att jag klarar. Men sen kommer jag vara helt körd igen på måndag. :P Då blir det vila och lite träning. Den har kommit lite i andra hand sedan festandet och nattjobbandet drog igång. Det är faktiskt inte helt okej.

Nä, dags att inta lite protein och göra sig redo för att dra ner till mataffären och köpa lite middag + matlådor till kvällen. :) Igår blev det mat på jobbet, bakismat. Inte heller helt okej.

Dax att börja ta hand om sig själv igen. Och diska.. :P Hörs!

Trött dag

2009-10-09 @ 17:13:46

Hej på er,

kvällen var rolig men det blev dock lite för mycket. :/ Så jag var hemma hyfsat tidigt.

Idag har jag bara legat hemma och sovit/tittat på tv. En ganska skön dag med tanke på att jag ska jobba hela natten ikväll, hela natten imorgonkväll och dessutom hela söndagen.

Men nu är det dax att ta tag i sig själv, göra mig iordning och ta mig till jobbet. Ha en underbar fredagkväll allesammans och kom inte till Donken om ni är i samma tillstånd som jag var igår. :P

Gårdagens och dagens

2009-10-09 @ 16:58:21

outfit:



En tisha från VM, svarta tajta jeans och svarta stövlar. Med stora silver örhängen kan man rocka allt! :) 

Dagens oufit:



Japp, arbetskläderna. Ganska fräscha om jag får säga det själv. Annat än den gamla rutiga skjortan man hade.

Snart utgång :)

2009-10-08 @ 18:40:58

Hej på er,

Filip lagar mat och snart är det dags att göra sig iordning. :) Party ikväll. :) Everybody loves Sofie!

Kvällen outfit kommer upp imorgon, det blir inget speciellt så, men lite fina ska man la va. :)

Nu måste jag hjälpa killen med maten och sminka mig. Puss på er ;)

Underbara lediga torsdag!

2009-10-08 @ 13:34:43

hej på er,

sitter i soffan och mumsar lite mellanmål efter träningen. P-drink och äggmackor, mumma! Idag blev det 2 set biceps, 2 set triceps och 45 minuter spinning. Riktigt bra träning! Lite pumpa muskler, mycket svett. Sådant gillar vi! Fast imorgon blir det ännu bättre, imorgon blir det mycket pumpa muskler, mycket svett! Pump-pass väntar kl 12.

Men innan dess händer massa spännande saker. Jag ska städa & duscha. Göra min iordning och shoppa. Och ikväll serni, blir det förhoppningsvis utgång för första gången på typ... hur länge som helst?! ;) Antagligen inte så mycket folk ute men eftersom jag jobbar hela helgen så få man göra det bästa av situationen. :) Därför skall jag alltså ut och se om jag hittar något fräscht att ha på mig. Har inte shoppat kläder heller på typ 100 år känns det som. :) Helt klart en livad dag! :)

Vad ska ni göra denna underbara torsdag?

:) Hemma, god natt!

2009-10-08 @ 01:54:40

Hej på er,

Jobbet gick bra idag! Super bra, och det var ganska kul också. Många glada kunder :) Sådant gillar vi!

Nu gäller det att sova. Klockan ringer kl 10 imorgonbitti, då är det dags att äta frukost och ladda för gymmet. :)
Jippi! :)

Lunchtime!

2009-10-07 @ 13:55:21

Hej på er,

Sitter hemma vid köksbordet för en gångs skulle och käkar lite efter träningen. Det blev ännu ett "snabbpass" på cirka 40 minuter där axlar och mage fick jobba. Hittade en ny variant av situps som jag tyckte om men annars är det svårt att få till bra pump när man kör mage. Det blev alltså ett halvmesigt pass. Ingen svett som rann direkt, men det hade jag väl inte räknat med. För att ändra på denna trenden så blir det imorgon biceps/triceps plus 45 minuter spinning. Fina grejer det! :) Och på fredag blir det pump! Jippi! Den enda övningen som jag inte är speciellt förtjust i på Pumppassen är den förbenade frivändningen. Jag förstår inte varför den skall vara med?! Den är kass. Den gör dessutom så att jag inte vågar höja vikterna på ryggpasset för att den kommer mitt i, snabb och tekniskt riktigt svår. Skit övning! Jaja, allt annat är i alla fall underbart.

Idag börjar jag jobbandet med 2 timmar möte, 15-17 och sedan blir det såklart stäning. Räknar dock med att vara hemma strax efter 01. :) Det är annat än fredag- och lördagsstäningen som nalkas. :P

Nä, nu blir det ett avsnitt SATC innan jobbet. Ta hand om er och kör försiktigt! ;)

Kvällen har kommit

2009-10-06 @ 23:15:14

Hej på er,

efter en lång dag är jag återigen hemma.

Träningen imorse gick skit bra. Jag fixade ett kort men intensivt ryggpass bestående av bland annat:

-Skivstångsrodd
-Ryggextension (plus 3 set sida mage)
-Latsdrag
-Hantelrodd
-Rodd för baksida axel

På 40 minuter knatade jag runt och lyckades i stort set ta ut mig ordentligt i varenda övning och nästan varje set. En riktigt skön känsla.

Min tipp-toppade ryggmuskelatur:



Efter en snabbis vända hemma med en kortis dusch så drog jag iväg till jobbet. Idag gick det inge vidare. Från och till såklart men mot slutet gick det inget bra och det är tyvärr ungefär det man brukar komma ihåg efteråt. Hockeyn efteråt gick desto bättre! 3-1 till Färjestad mot lilla Södertälje. Bra jobbat grabbar. Kanske är det en hockeyhunk man ska satsa på? :P

Imorgon blir det gym igen. Axlar och mage. Skall kolla lite i boken med magövningar inför morgondagen och plocka ut några som verkar bra. Kanske blir det lite planka som avslutning? You never know what a great session can give you? :P

Kosten idag har gått helt okej. Lite dåligt med mellanmål och en lite muffins slank ner men annars så har det varit bra grejer. Tanken är att det skall fortsätta så. Imorgon skall jag ta mig tid att laga lite god mat och förhoppningsvis fixa lite fler matlådor. :) Lite mer falafell blir det iallafall imorgon, gud va gott det är i Pita!!!

Dax för mig att nanakudden. Imorgon upp, träna, hem, städa, handla, laga mat, sova och jobba. Crazy day! :)

En ny dag!

2009-10-06 @ 08:19:02

Hej på er,

känner mig fruktansvärt seg efter 8 timmar sömn. Upp och hoppa, springa ner till tvättstugan. Snart är första tvätten klar och det är dags att gå ner, hänga upp och kasta in nytt. Tvätta är så himla tröttsamt! Speciellt mellan 07-10, en tisdagmorgon när det är kallt och duggar ute. Blä! Usch, vad jag är duktig!

Frukosten ligger iallafall i magen. Havregrynsgröt, 2 mackor med stekt ägg, 1 glas juice och en shot amino Pro. Den sist nämda är faktiskt riktigt god! Skulle kunna shotta hela dagen! :P Har dessutom ingen träningsvärk från passet igår, trots att jag verkligen tog ut mig (i armar och ben iaf). Bröst gick som vanligt skitkasst men jag fick till det mot slutet. Rygg och mage gick sådär, det var lite svårt när Karin inte hade headsetet. Men nya Pump-passet har verkligen grym musik, bland annat den här:



(Ganska kass kvalité jag vet men ni hör vad jag menar :))

Har faktiskt ingen träningsvärk alls idag, känner mig dock lite matt i musklerna. Tror att den försvunna träningsvärken kan bero på det ökade näringsintaget. Flickor vi måste äta mer för att bli stora och starka. Själv satsar jag på Miss Långstrump! ;)



Mot tvättstugan! ;) Vad det blir på gymmet om en stund har jag faktiskt inte riktigt bestämt än, måste känna efter  lite till vilka muskler som är piggast. Man måste vila också, för att få muskler. :)

Helt slut och mätt i magen!

2009-10-05 @ 22:11:15

Hej på er,

sitter i sängen och tittar på Anka. Haha, hon får mig verkligen att le. Det var varit en bra dag idag. Jag gick och tränade, hårt. Musklerna tittade fram i spegeln och triggade energi till ytterliggare ett par rep. Karin som hade pumpen hade super fina armmuskler som såklart triggade oss andra. Den enda missen var att hennes headset slutade fungera efter bara 2 låtar och det är så himla svårt i pump att få till ett bra pass utan headset, eftersom övningarna byts ofta och det är viktigt med olika tempon m.m.

Dagens gymoutfit



Hittade tillbaka till mina älskade tights ikväll. Så bekväma. De är egentligen de enda som gäller på pass. Sitter uppe och sitter bekvämt! I love!

Armformen Oktober -09



Syns lite axelmuskler, lite biceps och lite triceps. Sakta, sakta men säkert :)
Dessutom får ni se hur underbart snyggt mitt senaste brännmärke än. Klant?!


Väl hemma slurpade jag i mig en ordentlig drink och hoppade in i duschen. Så trött i armarna att jag knappt orkade schampoonera  håret. In i ugnen åkte falafell  och jag sprang ner till ICA och köpte sallad, ajvar relish, tomat och pitabröd. Mums! Verkligen något ni borde testa!



Klockan 07 imorgon är det tvätt som gäller och sedan blir det träning, jobb och hockey. Potentiellt en lika bra dag som idag! :) Dax för skönthetssömnen :)

Vilken dag?! :)

2009-10-05 @ 17:26:02

Hej på er,

dagen började så bra. Solen sken, liksom mitt humör. Efter alldeles för få timmar kände jag mig alldeles för utvilad. Många frågetecken rätades ut under natten och jag har mått bättre än på länge.

Sedan gav jag mig iväg till jobbet och en lite svacka. Ostruken skjorta (ajabaja!) och allt annat gick fel. Ville bara hem och dra täcket över huvudet igen. Efter 2 timmars arbete fick jag äntligen slappna av lite, med 2 timmar möte. :) Helt okej möte faktiskt. Fick en hel del klarhet i kommande kampanjer m.m.

Efteråt fick jag möjlighet att följa med Chefen med fru på hockey imorgon istället för att jobba stäningen. Något jag såklart hoppade på utan att blinka. Istället blir det träning på morgonen, arbete på B-vik 13-18 och sedan direkt till Lövbergs Lila Arena! Go FBK!



Nu är jag hemma och tar det lite lugnt. Trivs verkligen i min lägenhet när den är såhär fin och städad. Gillar att bara ta det lugnt, läsa och lyssna på musik. Just nu sitter jag och halvladdar inför Pumppasset om en timma. Lite pulver och tabletter som skall intas innan och sedan kör vi stenhårt. Ser redan fram emot morgondagens triceps/axlar/mag-pass. :)

Nu har ju som sagt andra fasen i mitt träningsprogram startat och nu står det såhär:

Nu har du fått in nya rutiner och det är dax att höja takten. Muskelkontakt är fortfarande super viktigt för att nå dina mål! Nu kommer kosten få en allt större betydelse. Frukost, lunch och middag är ett måste, gärna med 2-3 mellanmål. Viktigt också med påfyllning efter träning! Intensiteten i träningen skall höjas och muskelutmattning skall eftersträvas i alla set.

Fortfarande 4 träningspass i veckan, 3 styrka + 1 kondition. Även promenader uppmanas. 10 minuter intervallträning rekommenderas starkt efter styrkepassen men personligen så är jag inte så mycket för det där. Kanske lägger jag in 1-2 dagar med extra konditionspass istället. Drömkroppen, här kommer jag. Lets go, go, go!

God morgon måndag!

2009-10-05 @ 11:11:10

Hej på er,

jag var inte hemma förrän 2 inatt, och somnade inte förrän klockan halv 5 så även om klockan är 11 så är jag ändå helt slut. Tur att det bara blir 2 timmars jobb idag! :P Jobb 12-14 och möte 14-16. :)

Det går ett Pump-pass klockan 16.30 som jag hoppas att jag hinner till, annars går det ett igen 18.30 men då är det antagligen så himla mycket folk. :/ Hoppas verkligen att jag hinner till första. Det innebär att kreatin o c/o får följa med till jobbet.

Idag är det måndag och det betyder att 3 veckan i mitt träningsschema drar igång. Dax att öka takten. Styrketräningen skall bli mycket tuffare och kosten mycket striktare. 5 veckors uppladdning innan 5 veckor deff. Om 10 veckor skall jag alltså vara i "kalasform", ser jag fram emot!

Nu är det dax för mig att mumsa i mig gröten. :) Ladda för en ny spännande vecka! Ready, steady, GO!



P.s. Tack för att du tog dig tid, nu känns det mycket bättre. Jag drömde inte ens något inatt. D.s.

Hej hej söndag!

2009-10-04 @ 12:39:04

Hej på er,

hoppas allt är bra. Mammsen är inne i bardummet. Vi har städat hela lägenheten och nu luktar det regöringsmedel. Hon har skurat. Haha, min mamma är allt för bra. :) Städningen kommer liksom på köpet. Det är inte antingen eller, den kommer som en bonus liksom. Fast det kan bli lite så irreterande att hon knappt hinner säga hej innan hon river och sliter i lådorna, men jag håller med henne. Det är mycket mysare att sitta i soffan och bara prata när det är rent. Nu ska vi göra oss iordning, slänga lite skräp och sen ta en sväng på stan. Det blev tydligen jobb ikväll, ingen som kunde stänga. Vad gör man inte? :P

Gårdagen gick bra. Körde fram och tillbaka (3h sammanlagt) och jobbade 6 timmar. Helt okej. Trevligt folk med i bilen och vi tjatade verkligen hela vägen hem. Det gick så himla mycket snabbare än dit! :P

Längtar tills morgondagens träningspass. Vad det blir vet jag inte riktigt än, men stenhårt är säkert! ;)

Got to go. Hörs inatt eller nått! :)

Lördagmorgon

2009-10-03 @ 09:06:17

Hej på er,

Sitter i sängen och tar det lite lugnt innan jag ska iväg med bussen. Ska åka till en annan restaurang där jag ska hämta upp bilen och ett par medpassagerare för en tripp till Charlottenberg. Jobb 12-17, inte så lång tid, men det ska åkas fram och tillbaka och risken är att de fem timmarna är utan rast, så när ska vi äta? Jag kan inte äta i bilen, jag ska ju köra? Ibland tänker folk som ..... (jag vet inte vad?! Grisar?). Det var chefen som sa att vi skulle åka 2 timmar innan jobbet börjar, men på Eniro stod det att det tog 1 h och 43 minuter att åka. :S Jag trodde vi skulle åka mycket tidigare. Men, men... Det löser väl sig antar jag. :P Jag borde dock försöka fixa någon lunch som jag kan ha innan jobbet. :/ Orkar inte mer burgare. *blä!*

Det blev ingen löptur imorse. Det var alldeles för grått och jag hade dessutom drömt mardrömmar igen + sovit på en penna, ett block och en mobilladdare. Jag prioriterade helt enkelt 1 timma extra sömn. :P

Nästa vecka är det dock hårdsatsning då jag gå in i andra fasen på träningsprogrammet. Slut på uppvärmningen så att säga! :P

Ha en underbar lördag, nu måste jag dra mig!

Snart natten

2009-10-02 @ 22:51:55

Hej på er,

fredagkvällen har bestått av:
-hämta ut direktiv från Eniro för färd mot Charlottenberg imorgon.
-telefonsamtal med mor min, samt att fixat hennes biljetter fram och tillbaka.
-en kort stunds intensivt prat med söta Christine
-idol-tittande
-msn-skrivande (för första gången på typ 1 år!)
-skjuts och hemcyklande av min cykel från Rud

Och nu, mina kära vänner väntar x antal avsnitt från mitt älskade SATC! Vad skulle jag göra utan dem i tider som dessa?!

Tävling

2009-10-02 @ 20:24:25

Syster har en tävling, var med i den vettja! :)

Fredagkväll - planer?

2009-10-02 @ 20:16:14

Hej på er,

det är fredag, äntligen fredag. En dag med mys och fest! Vad ska du göra ikväll? Spendera den i soffan men någon du älskar eller slå klackarna i taket med bästisarna och leta efter den rätte? Vad du än gör så hoppas jag du njuter. Till och med om du är kvar på jobbet. Fredagar är speciella om du gör dem speciella, gör det!

Själv sitter jag med pannkakor i magen, i sängen framför tv:n och väntar på att Miss Christine skall dyka upp. Ska sitta och bara snacka en stund. Det var länge sedan sist! :)

Jag ringde faktiskt min mamma förut idag och hon kommer upp imorgon och hälsar på. Känns så himla skönt! Min familj är allt bra bäst oftast! :P

Kanske tar jag mig en tur ikväll och hämtar upp min cykel som står i Rud, och försöker hitta en backe att börja min morgondag med backträning. :) Är det inte en underbar lördagssyssla? :) Vad ska du göra imorgon? Jag ska jobba, jobba, jobba och spendera kvällen med mamsingen! :) Mys!

Nu är det dags att sluta pladdra om ingenting! :P Vi hörs antingen imorgon eller inatt! Take care!

Hej hej fredag!

2009-10-02 @ 09:15:01

Hej på er,

sitter i sängen och vilar musklerna en stund. Är ganska helt slut. :P I rygg och armar i alla fall. Den eventuella sträckningen från igår var borta imorse så jag körde på med rygg, biceps & triceps. Gick väl bra men jag trodde det skulle gå bättre med alla preparat som landade i magen imorse. I u för sig har jag ju testat rapid creatine förut och det ger inte alls lika mycket pump som creatine complete extreme, men extreme har ju många mer nackdelar som att man måste bygga upp genom att äta flera gånger om dagen i början och binder dessutom vätska under tiden som man intar pulvret. Man får helt enkelt väga plus mot minus och den här gången testade jag rapid.

Dax för mig att hoppa in i duschen och gör sig redo för ännu en dag på jobbet. Svinkallt ute dessutom så det blir massa kläder på under den lilla promenaden till jobbet. :) 

Dagens gymoutfit:
 (Tagen i världens mest dammtilldragande spegel :P)
 

Frukosten...

2009-10-01 @ 21:53:44

är framdukad för att komma till gymmet snabbast möjligt:



Ala - 10 minuter innan gröten, planar ut blodsockerkurvan
Rapid Creatine - 30 minuter innan träning, prestationsökande
Amino Pro - proteinshot för att hindra katabolt tillstånd
Lactiplus - Ett måste för mina tarmar
The Edge drink - Energi och multivitamin på morgonen
Havregrynsgröt med funlight - Mummsfillibabba! :)

Trötter

2009-10-01 @ 21:36:50

Hej på er,

sitter i soffan med fötterna på soffbordet och bara slöar. Äggmackor och thé blev kvällsmaten, mumma! Träningen gick sådär. Länge sedan jag hälsade på min föredetta bästa kompis, brädan, och idag kändes det mest konstigt. Dessutom var koreografin otroligt tråkig. De byggde upp 3 steg á la 4 8:or som de körde om och om igen i 3 minuter. Inte alls kul! Bara styrkan som var roligt, då kändes ju Pump som ett bättre alternativ, men jag testade i alla fall. Variation är viktigt för att inte bli uttråkad i träningen! Men annan sak var dock inte lika bra...

Efter passet när jag skulle plocka bort grejerna, och lyfte 5 kilos vikterna så drog det till i ryggen, mitt i vänster filé så att säga. Så himla typiskt! Hela passet är klart och då händer en sådan sak! Det känns fortfarande i ryggen men gör inte jätte ont. Dock vet jag inte om jag kan köra rygg pass imorgon. Kanske blir ben istället beroende på hur kroppen känns. Suck!



Jag testade en av de nya pulver som kom idag, Carbo Flex Pure. Körde en skopa i Whey 80-drinken, så den blir lite som en gainer. Tror nämligen inte att jag får i mig tillräckligt med varken protein eller kolisar för att bygga de muskler jag vill ha. Kanske får jag det ändå, det märker vi, isf blir jag en tjockis istället. :P Måste dock skaffa mig en sådan där elektronisk köksvåg inom det närmsta, trots att det kanske inte är det jag helst vill lägga pengar på. :P  

Nä, dags att hoppa in i duschen. Sen blir det ett avsnitt SATC, sova och upp till gymmet. :) Natti, natti!

Hemma!

2009-10-01 @ 18:15:32

Hej på er,

sitter hemma vid mitt köksbord men magen full av fiskpinnar + potatismos. Kanske inte så tajmat med tanke på att jag ska träna om 50 minuter men vad gör man inte för en kurrande mage? :P Måste dock vara där om 20 minuter när de släpper biljetterna, tänkte testa Sats Power Step och eftersom det är nytt så är det ganska populärt och biljetterna tar slut snabbt. Så det blir till att skynda sig att svida om för att sedan göra en storslagen entré i tillstånd grov matkoma! :P

Grejerna från Gymgrossisten har ju kommit men det var inget jag tänkte testa på redan ikväll. Ska läsa på lite först under kvällen så kör vi en provomgång imorgon. Antagligen blir det tidigt gympass och sen kvällspromenad. Har lite planer för lördagmorgon men det håller vi hemligt än så länge. Kan ju inte berätta allt roligt på en gång?! :P Imorgon bitti kör biceps, triceps, rygg! :) Stenhårt!! :)

Nu är det dax för mig att skynda på lite. Vi hörs efter passet!! :)

1 oktober

2009-10-01 @ 12:20:39

Idag är det 83 dagar och 12 timmar tills julafton. Älskade, älskade jul. Aftonen i sig är väl "skitsamma" men mörkret, pyntet, ljusen, den varma chokladen och tomtegröten... mmm! Springa runt i affärer, sitta hemma och se på julkalendern, granar, kulor, varma kappor och höga stövlar. Det glittrar och låter, det är bara helt underbart!

December - Röd/vit månad men 1 oktober - rosa månad!



Tåget går om två timmar och jag måste göra iordning mig själv och härinne. Dessutom känner jag mig på ganska ledsamt humör, så just nu har jag inte så mycket mer att säga. Ofta tycker jag att jag gjorde rätt, mycket gjorde mig ledsen. Sms till andra, undanhållande av "information", alltid komma 2:a och sist men inte minst midsommar. Du gjorde mig illa och jag vet att jag inte var perfekt, men det är dags att släppa...