Life is just beeing a bitch!

2009-10-28 @ 21:39:31

Hej på er,

som rubriken instiftar så är livet lite hårt just nu. Eller fortfarande kanske men ska säga. Men inget ont som inte för något gott med sig, eller hur? Ja, det skulle väl vara förkylningen jag har då..

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har spenderat större delen tillsammans med min syster och mina syskonbarn. Förutom lite små incidenter (om man stavar det så?) så har dagen varit riktigt lugn. Helt plötsligt började det lukta riktigt mycket rök i lägenheten men efter ett par panikslagna minuter fick vi reda på att det var butiken under som bränt en popcornpåse. De kan i u för sig inte bara ha bränt den, utan den måste rent av tagit eld så mycket som det luktade. :S usch. Så vi fick i all hast ge oss ut på promenad för att inte bli helt vimmelkantiga av lukten. Lite spännande sådär! :P

Sedan har jag sett I am Legend idag. Den var bra. Snabbt slut bara men helt okej. Dock tycker jag att Seven Pounds var bättre. Om man nu gillar Will Smith. :)

Imorgon står mycket på schemat. Köra familjen fram och tillbaka till stugan. Luncha med Emma. Tömma gamla lägenheten. Viktiga grejer. Hoppas inte dagen blir alltför tung, har inte mycket framåtanda kvar. Någon fortsätter försöka blåsa ut mitt ljus. Nu mer än någonsin, mihmet credo. Ska ringa ett samtal och sedan väntar tv och sängen. Vi hörs imorgon :)

Kommentarer

Postat av: Syster

Om du vill att jag hänger med så är jag här ;) love U


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback