Söndag

2010-04-11 @ 11:40:00

Hej på er,

Solen skiner. Trodde jag skulle få sova länge idag men en hostattack satte stopp för det. Och konstiga drömmar. Så himla jobbigt och tröttsamt att drömma om jobbet, fast det är klart att rushen inatt satte sina spår. 5600,- fick vi producerat på två personer i köket. Svettigt!

Nu ska han göra sig iordning efter träningen, sedan ska vi svänga förbi stan och köpa present till lille prinsen innan vi åker bort tills hans mormor och lägger oss i solen i väntan på att grillen skall dras igång. Mmm! Solsken och grillning, nu är våren på gång på riktigt! (Måste vaxa benen igen!) :P Hoppas på att somna en stund i solen.

Imorgon blir det jobb igen. Fast det blir en ganska lugn vecka. Skulle haft öppningshelg nästa helg men älskade lillan hemma fyller 9 och jag har lovat att komma hem på födelsedagskalas. <3 Längtar efter familjen som har spenderat veckan i Italien och åkt skidor. Lille lillebror hade tydligen gjort en "anja" och åkte inte mer än de första två dagarna. Tur för honom att det inte blev värre, han kunde brutit något?! Lille älskade bror - ta hand om dig!

Nu är det dax att sätta lite press på herrn här hemma så vi kommer iväg någongång! :)


Födelsedagsbarn


Anja-åkaren och jag

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback