Till alla er som undrar och frågar:

2010-04-16 @ 19:44:31


"Do the thing you love more than anything. You might  become a little bit unpredictable but you´ll be happier than ever. That´s for sure! You only have one life to do whatever you want with."

Det är precis så det känns. Jag kan vara galen och det kan bli hur dumt som helst eller så kan allt gå hur bra som helst och jag blir lyckligast i världen. Och vet ni vad? Jag är faktiskt redo att ta den chansningen. Jag känner att min själ behöver den satsningen. Jag har haft skitkul, träffa underbara människor och lärt mig massor men nu är det dax att gå vidare i livet. Lära mig mer. Någonstans där det inte konstant piper, där allting inte handlar om att pressa sekunder och där jag kan känna mig nöjd med min insats, även om jag inte pressat mig själv och alla runt omkring mig till bristningsgränsen.

Men jag kommer att sakna er. Jag kommer att sakna skratten och småpratet. Jag såklart även i viss mån sakna tempot och effektiviteten. Jag har underbara arbetskamrater som ställt upp för mig minst lika mycket som jag ställt upp för dem. Ta hand om er och vi hörs! (Och ses, det är ju 1 månad kvar!)

Kram





Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback