Underbar tur :)

2010-01-26 @ 16:48:20

Hej på er,

ännu en lugn dag rullar framåt. Idag har varit bra dag. Efter en ganska ledsam start med en riktigt läskig mardröm, så fick ett långt telefonsamtal mig att må mycket bättre. <3 Jag strosade runt lite här hemma, lyssnade på gamla skivor och studsade lite till musiken. Speciellt en gamla låt av McFly fick mig att dra extra på mungiporna.



Underbara låt! :) Det var riktigt länge sedan jag lyssnade på dem. Det var faktiskt en isländsk kompis som kopierade skivan till mig när jag var där sommaren mellan 7:an och 8:an. Det var tider det! :)

Igår föreslog mammsen att jag skulle ge mig ut på en skidtur. Vi har ju ett längdåkningsspår inte så långt från huset och det är ganska skönt att röra lite på sig, även de slappa dagarna. Hela morgon gick jag och funderade fram och tillbaka på hur jag skulle göra. Det var inte lika fint väder som igår, men det är klart att lite motion hade ju varit bra för formen. Det var ett helt år sedan sist jag åkte längd och jag visste att det skulle vara en hel del duktiga åkare ute så jag drog mig lite för att trilla runt i spåret. (Lite var nog dagens underdrift?!) Men tillslut så gav jag mig i alla fall av. Jag menar, bara för att det finns duktigare åkare så betyder ju inte det att de har ensamrätt på spåret. De borde ju faktiskt vara glada över att det finns ungdomar som är ute och försöker lära sig bli bättre. :) Jag gav mig ut och vilken tur det blev! När 5 km började närma sig slutet så svängde jag av på 2,5:an ett varv och sammanlagt blev det alltså 7,5 kilometer. Jag hade säkert kunnat fortsätta längre men det var ett tag sedan jag käkat sist och jag ville väl inte dö av träningsvärk imorgon. Sedan behöver man ju inte utmana ödet. Bara för att jag inte hade trillat än så behöver man ju inte fortsätta tills man trillar eller hur? Det är det där med de magiska "sista åket" som alltid ska sluta så förödande. Så efter 7,5 km så traskade jag hemåt.



Efter lunch, dusch och lite mer telefonpratade sitter jag nu här och u-tubar lite gammal musik. Typ Good Charlotte. Shit, det var länge sedan. Högstadiet var en jobbig tid. Gymnasiet var både underbart och hemskt. Jag tror att mitt liv nu är det bästa någonsin. Det är den här tiden jag alltid kommer tänka tillbaka på och känna att jag saknar. Nu när jag jobbar, festar, lever, reser, tränar, myser. :) <3 Lets make the most of it.

Har seriösa planer på att resa en hel del i sommar. Skulle vara så grymt! No or never baby! :) Laugh, love, live. Jag är helt övertygad om att det skulle bli underbart. Våren kommer bli mer fokuserad på att spara pengar och träna. Förhoppningsvis kommer jag snart iväg till Island också. Jag längtar efter min morfar och min mormor. Jag tänker på min gammelmormor och mina underbara morbröder. Take care & see you soon! <3

Mycket tankar om allt och ingenting just nu, men så kan det vara. Blir nog bättre när jag kommer hem igen kanske? På torsdag har jag en överaskning till er bland annat. :) See you!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback