Kollektivtrafiken - ett skämt!

2010-06-03 @ 21:36:47

Hej på er,

har varit dålig på att skriva det senaste men det har gått i ett! Gårdagen började kass och fortsatte ändå kassare. När jag väl fått ett bryt hemma och kommit iväg till tåget så blev det bara sämre. Jag gick på tåget och halvvägs så stannade vi. I 1,5 timma. Något byggarbete hade lyckas kapa signalkabeln så vi kom ingenstans. SEN till jobbet. Jag hatar att vara sen. Det är så jävla skämmit och jag mådde piss, trots att jag visste att jag inte kunde göra något.

Sedan när jag skulle hem igår så blev det buss då istället och bussen tog typ hur lång tid som helst, och sedan missade jag bussen från stationen hem till mamma så jag fick gå, och jag hade inte hunnit äta på hela dagen. Och som ett plus så hade mobilen dött på vägen till jobbet eftersom jag fick ringa sj världens längsta samtal på vägen till götet för att hjälpa en äldre dam att få fram när nästa tåg till Dingle skulle gå och låta henne nå sin man så han inte stod på station och vänta på henne. :S Så jag var ap-sen hem och ingen visste vart jag var eller någonting. Eller ah, jag sprang runt på station och efter ett misslyckat försök med en mynttelefon som räknade fel och tog alla mina mynt så fick jag låna telefonen inne i en affär för att berätta för brorsan att jag blir sen. Dock inte flera, flera timmar sen. Haja...

Så idag då. Jag kom iväg till jobbet i tid. Var till och med tidig. Sprang runt i affärer för att hitta något att ha på mig på stundentuppvaktningen imorgon. Hittade inget. Sedan jobb och allt var okej. Men....

Sedan när jag skulle hem igen så var tåget inställt. Det skulle komma ersättningsbussar men först tog det jätte lång tid och sedan kom två bussar som inte tog ens i närheten av alla som behövde komma ombord. Så jag sket i ersättningsbussarna och försökte komma på de ordinarie. Det var fler som tänkte så. När jag väl kom på en så var den smockfull. Folk stod upp i hela bussen, i 1,5 timma, bara för att komma hem. Luftkonditioneringen fungerade inte. Bastu.

Så. Nu orkar jag inte ens tänka på skiten mer. Jag är hemma och jag har "tagit helg". Imorgon skall jag ligga och sola, shoppa lite med mamma och på studentuppvaktning. Det måste bli en bra dag! Dessutom är det bara en vecka kvar tills jag får träffa min älskling igen. :)

Nu säger jag såhär till kollektivtrafiken de senaste dagarna och kryper ner i soffan för att läsa mina favvo-bloggar!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback